Ei ole sattumaa, että vain reilut parikymmentä vuotta Roswellin tapauksen jälkeen, kykeni ihminen..

Anonyymi

Matkata kuuhun. Parinkymmen vuoden tutkimusprojekti teki sen, että acaruusteknologia oli ruittävän kypsää matkata kuuhun.

19

706

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olisipa sieltä Roswellin aluksesta löydetty pätevä äidinkielen opettaja, jotta tekstiäsi olisi helpompi lukea.

      Eiköhän se Wernher von Braunin suunnittelema Saturn- raketti ollut vuosikymmenien työn tulos. Hän suunnitteli raketteja jo 30- luvulla ja V2-rakettien kehitysjohtaja.

      Kuuraketissa käytettiin perinteistä rakettitekniikkaa ja polttoainetta. Ufotekniikasta ei ollut siinä mitään tietoa. Apollo- ohjelman raketista löytyy täydelliset tiedot netistä.

      Ufoaluksissa ei ole koskaan havaittu minkäänlaista propulsiota, propelia tai rakettimoottoria, eikä myöskään niiden tuottamaa ääntä.

      Se että ufoalukset eivät pidä yliäänipamauksia kertoo siitä, etteivät ne tunne ilmanvastusta, vaan liikkuvat omassa tilassaan. Tavallaan se ei ole lentämistä vaan sijainnin vaihtamista.

    • Anonyymi

      On lukuisia viitteitä apollon tietokone on otettu roswelin ufosta. Samantasoinen tietokone tuli kaupalliseen levitykseen vasta 2013.

      • Anonyymi

        Kuulennothan tehtiin sillä tavalla että etukäteen oli laskettu lentoradat, moottoreiden käynistykset ja toiminta-ajat. Jos alus poikkesi lasketulta lentoradalta niin tarvittavat korjausliikkeet laskettiin maassa ja kerrottiin miehistölle. Mitään ufotekniikkaa ei kuualuksissa varmaankaan ollut.


    • Hieman kuusalkkari- matskua tähän tositapahtumiin pohjautuen.

      Edelleen on aikamoinen mysteeri se, miten ihmiskunnan suurimman harppauksen tehneet sankarit käyttäytyivät pressitilaisuudessa lentojen jälkeen.

      He ovat kuin teloituskomppanian edessä aivan rikki, suorastaan shokissa lamaantuneina. https://www.youtube.com/watch?v=BI_ZehPOMwI

      Bodylanguagen asiantuntijat pitää heidän käytöstään järjettömänä, koska esimerkiksi Armstrong on erittäin hermostunut ja stressaantunut koko haastattelun aikana. Pyörii, hyörii, heiluu, näpertää käsillään, tekoyskii, laittaa kätensä suun eteen ja kääntelee päätään kuin pakoreittiä etsien.

      Näitten äijien piti olla ihmiskunnan kovahermoisimpia ja huipputreenattuja valioyksilöitä.

      Vastatessaan he ensin tuijottivat kysyjää, sitten toisiaan, seurasi epäröintiä ja sitten he kyselivät toisiltaan että niin joo ehkä juu kai...

      Asiantuntijoiden mukaan se on selvä merkki että he pidättelivät tietoa ja osa vastauksista oli sepitettyjä, osa harjoiteltuja. Kun tämä tapahtui miltei jokaisen kysymyksen kohdalla, niin voidaan kysyä että...

      Käytiinkö siellä kuussa ollenkaan, vai tapahtuiko siellä kenties jotakin todella järkyttävää kuten kohtaaminen ufoalusten tai alieneiden kanssa, vai olisiko niin että he olivat todella lähellä kuolemaa jonkin onnettomuuuden seurauksena josta ei kerrottu julkisuuteen?

      NASA on tunnustanut että osa kuufilmeistä oli kuvattu studio-oloissa siksi, jos onnettomuus olisi tapahtunut menomatkalla. Näin he olisivat voineet feikata että amerikkalaiset oli ensimmäisinä kuussa.

      Leikatulta ääninauhalta on tallessa radiokeskustelu "Boogieista" jotka seurasivat heidän laskeutumistaan, laskeutuivat viereisen kraaterin reunalle ja niitä oli ilmeisesti useita.

      Kuten aina ihmiskuntaa koskevissa historiallisissa suurissa tapahtumissa, ufot ovat läsnä. Ketä muuta voisi kiinnostaa ihmisten alkeelliset laitteet ja ensimmäiset avaruusretkemme kuin meitä itseämme?

      Eli onkohan nuo ufot me itse tulevaisuudesta taltioimassa suuria tapahtumia ja katselevat niitä samaten kuin me katsomme tosi-teeveetä?

      Armstrong katosi tuon pressitilaisuuden jälkeen kahdeksaksi vuodeksi julkisuudesta ja alkoholisoitui kotonaan, ei antanut yhtäkään haastattelua tuona aikana. Oli niin tai näin niin NASA määräsi hänen olevan hiljaa. Se on suhteellisen selvää.

      Armstrong sanoi Valkoisessa Talossa pitämässään puheessa kokotarkkaan näin:

      "Teille nuorille Amerikan parhaille oppilaille me kerromme että me suoritimme vain alun ja jätämme teille sen kaiken joka on vielä tekemättä. On suuria asioita tutkimatta, läpimurtoja tekemättä niille, jotka ovat valmiita poistamaan yhden totuutta suojaavan kerroksen"
      https://www.youtube.com/watch?v=PUx1SURbb3g

      Tiedän että tähän kiljuu joku perään että "ei kuulu ufopalstalle", mutta kyllä tämä todellakin kuuluu. Totuuttahan tässä koetetaan etsiä ja epäkohtien perkaaminen on osa sitä etsintätyötä.

      Minä uskon että kuussa käytiin kyllä, mutta se oli riskiensä puolesta matemaattisesti korkeintaan pelkkä menolippu.

      Aldrinilta kysyttiin eräässä haastattelussa että miten te oikein onnistuitte? Hän vastasi että me saatiin apua tuolta, ja osoitti sormella ylöspäin. Joko hän tarkoitti taivaallisia voimia tai alieneita.


      • Anonyymi

        NASA hukkasi alkuperäiset nauhoitukset kuusta. Kukaan ei tiedä missä ne on. Osan päälle oli kuulema nauhoitettu uudelleen, koska filmi oli kallista. Ainoat jäljellä olevat kuufilmit on ne pätkät, jotka NASA luovutti medialle ja ne on kuvattu NASA:n kuvaruudulta videokameralla koska tekniikka ei ollut yhteensopiva TV:n kanssa. Ihmiskunnan kallein, vaikein ja vaarallisin hanke koko historiassa ja sen videonauhat hukataan.
        https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000000308204.html


      • Anonyymi

        Ehkä se parin viikon eristys kuulennon jälkeen aiheutti miehistössä aivan erityistä stressiä. Pitkä ero perheestä ja ympäröivästä maailmasta. Seksuaaliset turhautumiset nousevat pintaan. Homoeroottiset ajatukset voivat olla hyvinkin häiritseviä kuumassa pienessä eristykopissa. Ajatelkaas nyt jätkät ovat kuin teloituskomppanian edessä miettimässä että kuussa käytiin mutta homoina tultiin takaisin. Kyllä siinä olisi maailmankuva koetuksella samalla kun yrittää sisäistää mitä ihmettä kopissa tapahtui.


    • Anonyymi

      Olen lukenut vaan en enää muista milloin amerikkalaiset rakensivat ensimmäiset omat ufo teknologia aluksensa, oliko se ennen vai jälkeen kuulentojen?

    • Anonyymi

      Näitä reissujahan tehtiin vuoteen 1972 saakka.
      Muukalaisteknologiaa hyödyntäen.

      Nykynen valokuituopitiikka, laser, plasmapsektrometri, 3D tulostus, kaikki alien teknologian pohjalta.

      • Anonyymi

        Keksintöjen osalta höpö höpö jajärki käteen. Ihan ne on ihmisen keksimää


      • Anonyymi

        Myös Kuplavolkkari pohjautuu aieenien teknologiaan. Aatu halusi reseptin ketterään kansanautoon ja sai parhaan tarjouksen harmailta alieeneilta. Tekniikka on sama kuin heidän ufoissaan. Valitettavasti miehekkään äänimaailman lisäksi kansanautoon periytyivät kaikki nykyisistäkin Volkswageneista tutut laatuongelmat ja ominaisuudet joista harmaat alieenit kärsivät vielä nykypäivänäkin. Vaihtoehtona oli myös luotettava pelijaadilainen sähköauto mutta sitä ei Aatu hyväksynyt kalliista valmistuskuluista, munattomasta äänimaailmasta ja liian hyväntahtoisesta olemuksesta johtuen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Myös Kuplavolkkari pohjautuu aieenien teknologiaan. Aatu halusi reseptin ketterään kansanautoon ja sai parhaan tarjouksen harmailta alieeneilta. Tekniikka on sama kuin heidän ufoissaan. Valitettavasti miehekkään äänimaailman lisäksi kansanautoon periytyivät kaikki nykyisistäkin Volkswageneista tutut laatuongelmat ja ominaisuudet joista harmaat alieenit kärsivät vielä nykypäivänäkin. Vaihtoehtona oli myös luotettava pelijaadilainen sähköauto mutta sitä ei Aatu hyväksynyt kalliista valmistuskuluista, munattomasta äänimaailmasta ja liian hyväntahtoisesta olemuksesta johtuen.

        Harmaat ei sattumalta ottanwet kontaktia 30-luvun prameimpaan armeijaan. Tyylikkäät puvut, harmaat panssarivaunut, johtava ideologia.
        Harmaat näki Hitlerissä potentiaalia maailman johtajana ja halusivat lähtä tukemaan kampanjaa. Valitettavasti aseapua tuli liian vähän ja pikkusen liian myöhään.


      • Anonyymi

        Laseri keksittiin suunnilleen samoihin aikoihin (ainakin virallisesti) kun astronautit asettivat kuuhun peilin, josta mitattiin kuun etäisyys maasta käsin millien tarkkuudella.

        Valokuitujen keksimisen taival alkoi paljon ennen Roswellia.

        1854: John Tyndall osoitti kuninkaalliselle seuralle, että valoa voidaan johtaa kaarevan vesivirran läpi, mikä osoittaa, että valosignaali voidaan taivuttaa.
        1880: Alexander Graham Bell keksi fotofoninsa , joka välitti äänisignaalin valonsäteellä. Bell keskittyi auringonvaloon peilillä ja sitten puhui mekanismiksi, joka värisi peiliä. Vastaanottopäässä ilmaisin otti värähtelevän säteen ja dekoodasi sen takaisin ääneksi samalla tavalla kuin puhelin teki sähköisillä signaaleilla. Kuitenkin monet asiat - esimerkiksi pilvinen päivä - voivat häiritä fotofonia, mikä saa Bellin lopettamaan kaikki lisätutkimukset tällä keksinnöllä.
        1880: William Wheeler keksi valoputkijärjestelmän, joka oli vuorattu erittäin heijastavalla pinnoitteella, joka valaisi koteja käyttämällä kellariin sijoitetun sähkökaarilampun valoa ja ohjaamalla valoa kodin ympärille putkilla.
        1888: Wienin Rothin ja Reussin lääketieteellinen ryhmä käytti taivutettuja lasisauvoja valaisemaan kehon onteloita.
        1895: Ranskalainen insinööri Henry Saint-Rene suunnitteli taivutettujen lasisauvojen järjestelmän kevyiden kuvien ohjaamiseksi varhaisen television yrittäessä.
        1898: Amerikkalainen David Smith haki patenttia taivutetusta lasisauvalaitteesta käytettäväksi kirurgisena lamppuna.
        1920-luku: Englantilainen John Logie Baird ja amerikkalainen Clarence W.Hansell patentoivat ajatuksen käyttää läpinäkyviä sauvoja kuvien lähettämiseen televisioon ja fakseihin.
        1930: Saksalainen lääketieteen opiskelija Heinrich Lamm kootti ensimmäisenä nipun optisia kuituja kuvan kantamiseksi. Lammin tavoitteena oli katsoa kehon osiin, joihin ei pääse käsiksi. Kokeidensa aikana hän ilmoitti lähettäneensä hehkulampun kuvan. Kuva oli kuitenkin heikkolaatuinen. Hänen pyrkimyksensä patentin hakemiseen hylättiin Hansellin brittiläisen patentin takia.
        1954: Hollantilainen tiedemies Abraham Van Heel ja brittiläinen tiedemies Harold H. Hopkins kirjoittivat erikseen paperit kuvantamispaketeista. Hopkins raportoi kuvittamattomien kuitujen nipusta, kun taas Van Heel kertoi yksinkertaisista verhottujen kuitujen nippuista. Hän peitti paljaan kuidun läpinäkyvällä verholla, jonka taitekerroin oli matalampi. Tämä suojasi kuidun heijastuspintaa ulkopuolisilta vääristymiltä ja vähensi huomattavasti kuitujen välistä häiriötä. Tuolloin suurin este kuituoptiikan elinkelpoiselle käytölle oli pienimmän signaalin (valon) häviön saavuttaminen.
        1961: Elias Snitzer (American Optical) julkaisi teoreettisen kuvauksen yksimuotokuiduista, kuidusta, jonka ydin on niin pieni, että se pystyy kuljettamaan valoa vain yhdellä aaltojohtomoodilla. Snitzerin idea oli kunnossa lääketieteellisestä instrumentista, joka katseli ihmisen sisälle, mutta kuidun valohäviö oli yksi desibeli metriä kohti. Viestintälaitteet, joita tarvitaan toimimaan paljon pidemmillä etäisyyksillä, ja vaativat valohäviötä enintään kymmenen tai 20 desibeliä (valonmittaus) kilometriä kohden.
        1964: Tohtori CK Kao tunnisti kriittisen (ja teoreettisen) eritelmän pitkän kantaman viestintälaitteille . Eritelmä oli kymmenen tai 20 desibeliä valohäviötä kilometriä kohden, mikä vahvisti standardin. Kao kuvasi myös tarvetta puhtaampaan lasimuotoon valohäviön vähentämiseksi.
        1970: Yksi tutkijaryhmä alkoi kokeilla sulatettua piidioksidia, joka oli erittäin puhdasta ja jolla oli korkea sulamispiste ja matala taitekerroin. Corning Glass -tutkijat Robert Maurer, Donald Keck ja Peter Schultz keksivät valokuitulangan tai "Optiset aaltoputkikuidut" (patentti nro 3 711 262), jotka kykenevät kuljettamaan 65 000 kertaa enemmän tietoa kuin kuparilanka. Tämän johdon avulla valoaaltokuvion sisältämät tiedot voidaan purkaa jopa tuhannen mailin päässä sijaitsevassa kohteessa. Ryhmä oli ratkaissut tohtori Kaon esittämät ongelmat.
        1975: Yhdysvaltain hallitus päätti yhdistää tietokoneet NORADin päämajassa Cheyenne Mountainilla kuituoptiikan avulla häiriöiden vähentämiseksi.
        1977: Ensimmäinen optinen puhelinyhteysjärjestelmä asennettiin noin 1,5 mailin alle Chicagon keskustan alle. Jokaisella optisella kuidulla oli vastaava 672 puhekanavaa.
        Vuosisadan loppuun mennessä yli 80 prosenttia maailman kaukoliikenteestä kuljetti valokaapeleita ja 25 miljoonaa kilometriä kaapelia. Maurerin, Keckin ja Schultzin suunnittelemat kaapelit on asennettu maailmanlaajuisesti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Harmaat ei sattumalta ottanwet kontaktia 30-luvun prameimpaan armeijaan. Tyylikkäät puvut, harmaat panssarivaunut, johtava ideologia.
        Harmaat näki Hitlerissä potentiaalia maailman johtajana ja halusivat lähtä tukemaan kampanjaa. Valitettavasti aseapua tuli liian vähän ja pikkusen liian myöhään.

        Harmaat ihastuivat jyrkän autoritääriseen yhteiskuntaan, mutta menivät mokomat sotkemaan saksalaisen insinöörityön omilla mahtipontisilla aivopieruillaan. Aseapu tuli myöhään ja sekin oli laadultaan ala-arvoista. Esimerkkinä mm. Messerschmitt Me 163 rakettimoottori-hävittäjä. Teknologialtaan huimasti aikaansa edellä mutta ilmataistelussa yhtä hyödyllinen kuin tynnyrillinen bensaa suoraan kuskin hanurin alla. Jenkit taas saivat pleijaidilaisilta käytännöllisempiä innovaatioita, kuten homokaasua. Natsien romahdettua harmaat siirtyivät jenkkien riveihin syrjäyttämällä pleijaidilaiset hintasodassa, mikä on nykyään havaittavissa mm. armeijan heikentyneessä suorituskyvyssä, punaniska-aatteen räjähtäneenä lisääntymisenä ja General Motors:n keksintöjen laatuongelmina.


    • Anonyymi

      Jos Lazarin ja muutaman muun puheisiin on luottamista, niin ufotekniikkaa on vaikeaa jäljitellä. Yrityksissä on kuollut henkilökuntaa räjähdyksissä jne. Lazar kuvaili joitakin aluksia että niissä ei ollut ohjaimia laisinkaan, ei nappulan nappulaa, vaan ilmeisesti alus oli kytkeytynyt ohjaajansa ajatteluun ja miten sellaista voisi ihminen jäljitellä toisen rodun aivotoimintaa jossa kenties oli jokin tietokonesiru yhteydessä alienin päässä alukseen? Myös se alkuaine 115 oli erittäin herkkä ja tarkka elementti.
      Area 51 yläpuolella on joskus öisin nähty valopalloja menossa ylös ja alas, joten jotakin alkeellista lennätystä on todennäköisesti tapahtunut.

      • Anonyymi

        Toisaalta onko lasaruksen puheisiin uskominen. Äijä oli joku vitosen oppilas fysiikassa ym.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toisaalta onko lasaruksen puheisiin uskominen. Äijä oli joku vitosen oppilas fysiikassa ym.

        Keskinkertaiset kouluarvostelijat olivat kyvyttömiä ymmärtämään Lazarin ylivertaista älykkyyttä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toisaalta onko lasaruksen puheisiin uskominen. Äijä oli joku vitosen oppilas fysiikassa ym.

        Vitosen oppilas eli 5/5 arvosana fyssasta. Ei huono! :P


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toisaalta onko lasaruksen puheisiin uskominen. Äijä oli joku vitosen oppilas fysiikassa ym.

        Kyllä Bob Lazarin jutuissa on perää.
        Hän kertoo useita yksityiskohtia aluksesta joita pelkkä arvaaminen ei enää tue.
        Hän jakaa aluksen kolmeen tasoon ja kertoo aivan oikein mitä milläkin tasolla on.

        Ylimmällä tasolla hän kertoi olevan jotain joita he nimittivät ikkunoiksi. Ikkunoiksi siksi koska ne muistuttivat niitä. Hän kuitenkin sanoi että ne eivät olleet ikkunoita vaan jonkinlaisia sensoripaneeleita. Hän epäili noita käytettävän avaruudessa suunistamiseen.

        Itselläni on kuvaa ufon sisältä. Siinä näkyy mm. nämä "ikkunat" . Näiden ikkunoiden kulmaa voidaan mielestäni säätää, ne ovat kiinni monimutkaisessa mekanismissa.

        Minulla on kylläkin toinenkin ehdotus näiden Ikkunoiden/sensoripaneeleiden käyttötarkoitukseksi.
        Ufolla lentäessä on käsittääkseni ongelma mikä ei tule heti mieleen.
        Ufo taittaa hyvin voimakkaasti valoa joten sieltä ei näe juurikaan mitään.
        Ufo lentää pohja edellä ja juuri pohjassa on vielä tuo reaktori gravitaatiovahvistimineen, ja gravitaatio-ohjaimineen. Ei näe menosuuntaan mitään, ja kameraa sinne ei voi asentaa.

        Olisiko siis niin, että näiden s.paneeleiden tehtävä on napata tuo taittunut valo ja muodostaa siitä kuva mitä edessä näkyy. Juuri tuolla paneeleiden kiinitysmekanismilla voitaisiin suunata paneelit aina sen mukaan kuinka ufo milläkin teholla valoa taittaa.

        Lazar mainitsi myös aivan oikein että ufo lentää pohja edellä.
        Tuossa kuvakoosteessani johon on ollut linkki monta kertaa, niin videon kohdassa
        0:41 näkyy juurikin tuo kuinka ufo kääntyy ylösalaisin. Olen sen varta vasten suodattanut että tuo kääntyminen näkyisi.

        Olen melko varma että jonkinlainen "avain" tarvitaan jotta ufolla liikkeelle päästään.
        Ja kyllä siellä näkyy jonkinlaisia ohjaimiakin olevan. Taitavat ilmestyä "tyhjästä" käynnistettäessä "avaimen" kanssa.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe