Palkkio kesätalkkarille 2

Anonyymi

Mökkikausi oli taas päätöksessään ja oli aika muistaa kesätalkkariamme Erkkiä. Erkkihän ei rahallisesta korvauksesta perustanut vaan toivoi korvaukseksi luonnon antimia. Olimme mieheni Mikan kanssa lähdössä Mäntyharjulle Erkkiä tapaamaan ja olin ostanut korvaukseksi hänelle ison hedelmäkorin.

Tilanne oli vähän kannaltani hankala, sillä olin luvannut hoitaa korvauksen Erkille vastaavalla tavalla kuin edellisenä syksynäkin – siis luonnossa. Mutta koska Mika oli lähdössä mukaan, eihän siitä niin ollen tulisi mitään. Sinänsä tilanne tuntui helpottavalta mutta toisaalta myös pettymykseltä. Juuri kun olimme aikeissa lähteä, tuli puhelu Mikan kaverilta Peteltä. Hän kysyi ehtisikö Mika lähtemään hänen kanssaan lätkämatsiin, kun hänellä oli kaksi lippua hankittuna. Mika kysyi minulta mitä hän tekisi ja hieman ”vastahakoisesti” sanoin, että saatanhan minä viedä hedelmäkorin Erkille yksinkin. Sisälläni tietysti jyskytti ajatus, että taidan sittenkin pystyä pitämään lupaukseni.

Niinpä miehet lähtivät matsiin ja minä lähdin ajelemaan kohti Mäntyharjua. Matkan aikana ehdin miettiä, mahtaisiko Erkin luona tapahtua jotain vastaavaa kuin edellisellä kerralla ja se tuntui jotenkin kiihottavalta. Vai olisiko Erkillä jotain uutta mielessään.

Reilun parin tunnin kuluttua saavuin perille ja siitä sitten hedelmäkorin kanssa sisälle. Toin sinulle vähän luonnon antimia, kun kerroit niistä pitäväsi. Erkki kiitteli ja siinä sitten taas kahvikuppien ääressä tarinoitiin kesän kuulumisia. Viimein Erkki kysyi, vieläkö muistan mitä edellisenä syksynä sovittiin. Varmaan poskeni jo vähän punoittivat, kun vastasin, että kyllähän minä jotain muistan. Nyt jännitys sisälläni alkoi kasvaa ja ajattelin, että mitähän tästä mahtaa tulla. Olisitko valmis vähän vastaavaan tälläkin kertaa, Erkki kysyi. No jos se ei ole mitään ihan mahdotonta niin kai lupaus pitää lunastaa, vastasin. Teen sinulle vain yhden kysymyksen ja vastattuasi siihen sinun pitää vain odottaa, mitä pyydän tekemään tai mitä tapahtuu, hän jatkoi. Nyt minusta alkoi tuntua tosi jännittävältä ja kiihottavaltakin.

Sitten Erkki kysyi: saanko laittaa sinulle tämän silmämaskin? No eihän tuo nyt pahalta tuntunut, joten maski silmille ja odottamaan mitä tapahtuu. Nyt vasta alkoikin jännittää. Erkki pyysi minua nousemaan penkiltä ja sitten hän johdatti minut muutaman askeleen päähän pöydästä. Hetken hiljaisuuden jälkeen tunsin, miten hän alkoi napittaa paitaani auki. Sitten tuli yllätys, sillä samaan aikaan joku avasi takanani hameeni vetoketjua. Hame valahti lattialle ja samalla paitakin oli poissa. Sopiihan sinulle, että naapurin Martti on tässä mukana, sillä hän auttoi minua laiturinne korjaamisessa, sanoi Erkki, joka äänestä päätellen oli edessäni. Vastasin myöntävästi, sillä ajatus kahdesta miehestä kanssani kiihotti jo ajatuksena. Martti siis riisui hameeni ja tunsin, miten hän jatkoi avaamalla rintsikoiden hakaset. Rinnat paljastuivat ja samalla Erkki riisui sukkahousuni. Aloin siinä määrin kiihottua, että jotenkin automaattisesti otin hieman leveämmän haara-asennon toivoen alitajuisesti, että haarojani kosketeltaisiin.

Miehet eivät puhuneet mitään, joten en voinut tietää kumpi oli nyt takanani ja kumpi edessä. Rintoihini tartuttiin kaksin käsin. Niitä hierottiin ja puristeltiin kevyesti ja välillä nipisteltiin jäykistyneitä nännejäni. Samassa tunsin käden haaroissani ja se tunnusteli jo luultavasti kostunutta pimppiäni. Pikkareiden läpi sormet hakeutuivat häpyhuulteni väliin ja liikkuivat edestakaisin kostuneessa raossani. Tiesin, että Erkki haluaa taas palkkioksi eritteistäni kastuneet housut. Sormet painuivat syvemmälle rakooni ja tunsin kostuvani entisestään. Oletin, että Erkki minua tunnusteli ja hienoinen litinä kuului, kun hän hyväili pimppiäni. Samalla toinen miehistä puristeli rintaani ja tunnusteli pakaravakoani. Kyllä tuntui kiihottavalta.

Hetken kuluttua housuni olivat luultavasti kyllin märät, silla ne laskettiin alas ja siinä seisoin nyt alastomana miesten katseltavana. Tunsin, miten housuilla pyyhkäistiin pimppiäni vielä kertaalleen. Hetken oli hiljaista ja rohkenin kysyä, haluatteko vielä jotakin vai riittikö tämä korvaukseksi. No, emmehän me nyt kesken jätä. Ethän sinä ole vielä edes saanut, sanoi Erkki. Olisiko sellainen mahdollista, että näyttäisit meille, miten tyydytät itsesi, jos sellainen tarve tulee, Erkki jatkoi.

JATKUU . . .

13

13775

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      JATKOA . . .
      Jotenkin tuntui oudon kiihottavalta seisoa siinä silmät peitettynä alastomana kahden miehen edessä. Olin hetken hiljaa ja mietin mitä tuohon hiukan kiusalliseen mutta niin kiihottavaan kysymykseen vastaisin. Tiesin kyllä heti, että haluan sen tehdä. Tokihan minä voin yrittää mutta se ei aina ole niin helppoa, vastasin Erkille. Jännitys laittoi sykettä kehooni. Odota hetki, niin laitamme sinulle sopivan paikan, jotta voit paremmin rentoutua. Kuulin miten he siirtelivät huonekaluja ja sitten he tarttuivat käsivarsiini ja ohjasivat minut toiseen paikkaan. Voit nyt istua siihen ja asettua miten haluat, Erkki sanoi. Tunnustelin vähän käsilläni ja arvelin olevani jonkinlaisen patjan päällä. Voinko käydä tähän makuulleni, kysyin. Kyllä voit, siinä on kyllä tilaa.

      Siirryin hieman taaksepäin ja asetuin selinmakuulle. Vähän tuntui oudolta enkä ollut varma pystynkö tässä hoitamaan homman. Yritin kuitenkin keskittyä ajattelemaan, että olen yksin kotona ja haluan tyydyttää itseni. Hieroin rintojani ja puristelin ja venyttelin nännejäni. Vähitellen annoin käsieni siirtyä vatsalleni ja alemmas pimpilleni. Levitin jalkani, jotta sain paremmin klittani esille. Kuulin miten miehet liikkuivat huoneessa lähelläni ja arvelin, että he luultavasti ottavat kuvia tai videota minusta. Oikean tunnelman luominen ei kyllä ollut niin helppoa kuin yksin kotona ollessa. Jännitys alkoi kuitenkin vähitellen kadota ja aloin olla niin kiihottunut, että minulle oli ihan sama, vaikka armeija miehiä olisi katselemassa. Hieroin toisella kädelläni klittaani ja toisen käden sormilla hieroin häpyrakoani ja työnsin sormia sisälleni. Miehet näkivät nyt, miten märkä pimppini jo oli. Mietin hetken, haluanko pitkittää nautintoani vai tyydytänkö itseni saman tien orgasmiin asti. Tunsin olevani jo niin lähellä, että annoin orgasmin tulla. Miehet katselivat, miten kehoni tärisi ja pimppini alkoi supistella voimakkaasti. En voinut välttää voimakasta voihkaisua, kun laukesin.

      Miehet antoivat minun levätä hetken. Huomattuaan, että olin vähän rauhoittunut Erkki sanoi, että nyt on sitten varmaan meidän vuoromme vai kuinka. Olin edelleen niin kiihottunut, että ei tullut mieleenkään estellä. Haluaisin, että otatte minut takaa päin, sillä se tuntuu minusta niin hyvältä ja kiihottavalta, sanoin heille. Sopii hyvin, Erkki sanoi ja minä käännyin kontilleni tarjoten kosteaa pimppiäni Erkille ja Martille. Tuntui taivaallisen hyvältä ja kiihottavalta tietää, että kohta saan kahden miehen spermat sisälleni. Miltei heti tunsin, kuinka paksulta tuntunut penis alkoi työntyä kiimaiseen rakooni. Täällähän homma hoidettiin luomuna ilman ehkäisyä. Tunsin muutaman voimakaan työnnön sisälläni ja sitten ensimmäinen satsi oli perillä. Ensimmäinen mies vetäytyi sisältäni ja heti perään sain toista rakooni. Tämä toinen oli luultavasti Erkki, sillä jotenkin otteet tuntuivat tutuilta. Hän myös pumppasi rauhallisemmin ja kauemmin niin, että minäkin taas pääsin mukaan. Varsin pian tunsin tulevani ja sanoin, että painele nyt lujasti ja pohjaan asti, multa tulee ihan just. Samassa pimppini alkoikin supistella ja tunsin myös, miten toinen satsi spermaa syöksyi sisälleni. Kyllä tuntui hyvältä.

      Hetken kuluttua toinenkin sankari veti peniksensä pimpistäni. Spermaa valui sisältäni ja sain taas talouspaperia itseni siistimiseksi. Sain myös luvan poistaa silmämaskin ja siinä minä olin kahden alastoman ja tyydytetyn miehen kanssa. Huh mikä kokemus saada kahta miestä peräkkäin.

      Sitten pukeuduin ja hyvästelin miehet. Jospa Mika tietäisi, että hedelmäkorin lisäksi sainkin antaa parastani noille kahdelle sankarille. Saa nähdä mihin tämä vielä johtaa, kun ehkäisystäkään ei huolehdita. Ties vaikka saisin toisenlaisen hedelmäkorin itselleni tulevana kesänä.

    • Anonyymi

      Ollappa tuon rouvan kesätalkkari :)

    • Anonyymi

      Oisko rouvalla uusia palkanmaksureissuja jo meille kerrottavana.

    • Anonyymi

      Ihanan estoton rouva, harmi ettei olla kesää saman mökkitien varrella!

    • Anonyymi

      Ehkä parempi, ettei miehesi tiedä ;)

    • Anonyymi

      Kiihottava tarina ,mukava on rouvan kanssa yhdessä lukea :)

      • Anonyymi

        Tarinoitahan nämä kaiki ovat.


    • Anonyymi

      Uusi korvauskerta jo varmaan toteutunut.

    • Anonyymi

      Toivottavasti

    • Anonyymi

      Lisää vastaavanlaisia tarinoita ,kiva vaimon kanssa lukea

    • Anonyymi

      Hei syksy on jo pitkällä. Mites tämän syksyn palkitseminen talkkarihommista?

      • Anonyymi

        Ensin täytyy keksiä tarina


    Ketjusta on poistettu 109 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe