Miten jaatte kinkun ym uusioperheessä

Anonyymi

jos teillä sellainen on. Syöttekö eri ruokaa vai tuoko miehen lapset omat sapuskat mukanaan? Eikö se olisi reila, sillä eihän mies ja ussi vaimo voi kaikkee ostaa jos kersoja on liikaa. Pitääkö uden äidin maksella miehen lasten ruuat ja majoitus? Miten pyykkäätte ja jaatte lahjat?
Miten sovitte lasten haun pois, aattona vai joulup-ivnä? Jaatteko kinkun osiin vaiu millasta ruokaa teillä on jouluna jos miehen lapset tulee? Mietin vaan kun mulla itellä on 5 lasta ja meihellä kolme et kauheesti pitää ostaa ruokaa jos miehenl apset ei tuo omia sapuskoitaan. Minä en katso oikeeksi et joutusin makselleen niiden ruuat, mies kyllä maksaa mun lasten ruokia, koska olen työtön. Enkä töihin aio mennä.

15

369

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Miksei lapset voi olla joka toinen joulu ,toisen vanhemman luona? Mitä sinä uusia suhteita tuodaan ex-än pöytin ja juhlia yhdessä siten. Puhevälit voi etävanhempaan pitää joka koskee vain lasta lapsia. Mutta mitä järkeä on isä-puolet ja äiti puolet Joulu-pöydissä? Jotain häpyä ja rajaa. Jos nyt teskentelette kaikki yhdessä sovissa ja hyvinä ystävinä.Kulut ehdotomasti ravinon maksaa kumatkin eli biolokiset vanhemat puoliksi. Eikä yksin ero-vanhempi kata valmista pöytää.Pitäkää puolianne. Mailman loppu ei ole kun joka toinen joulu toisella lapsi,lapset!Sillä jolla ei lapsi vuoroa,voi etukäteen vietää joulun lasten kanssa tai jälkikäteen,esim. Uutenavuotena. Jompi kumpihan sen haluaa vapaaksi kuitenkin aina lapsista,kun erot on tullut uuden vuoden ainakin!

   • Anonyymi

    HOHHOHOOOOOOO... Kuvitteletko että äidit antaa omien lasten nähdä sutturoita? Hehe... no ei todellakaan.
    Lapset viettävät joulun AINA ÄIDIN LUONA! Heillä on yksi koti ja siellä joulu vietetään kuin myös kaikki muutkin päivät, sutturat ei kuulu lasten ja exän elämään ei sitten millään.
    Johan lapset menee pilalle jos näksi sutturoita.
    Halvallahan äiti pääsisi jos ei tarvis joululajoja ostella, jos lapset näkisi sutturoita jouluna, mutta mitä joulun jälkeen, kuin vääristyneitä, kieroon menneitä lapsei olisi suttturoiden heitä haukkuessa ja kiusaamassa!!!
    Ei hyvää päivää, kunnon isä näkee lapsia lasten omassa kotona, ei sutturoita tuo lasten ja eksän elämään. Ei sitten ikinä
    Näin ainakin meillä, Me ei mennä sutturoille eikä sutturat tule meille, jos tulee tekisin ilmoituksen että kotirauhan häirintää. Hyi hirvee ajatuskin nähdä sutturoita tai et lapset niitä näkisi. Ei meillä moista tapaa ole ollut ikinä eikä tule.


  • Anonyymi

   En ota kirjoitustasi tosissani. Satuile muualla!

  • Anonyymi

   Meillä uus-akka ostaa ihan kaikille jouluruuat ja lahjat ja hän saa passata meitä muita ja hän syö kodinhoitohuoneessa ja tarjoilee meille muille me syömme ja juomme hienosti katetussa pöydässä, jossa ei ole paikkaa uus-akalle, hän tarjoilee ja siivoaa meidän jälkemme, kun me menemme täysin vatsoin päikkäreille, ja kun heräämme niin on kahvi valmiina ja pöperöt pöydässä juomineen , se on uus-akan homma, pitää huolta meidän hyvinvoinnista.

  • Anonyymi

   Miten jaatte kinkun ym muut uusperheessä jos teillä sellainen on. Syöttekö eri ruokaa vai ostaako naisen lapset omat sapuskat? Eikö se olisi reila, sillä eihän nainen ja ussi meis voi kaikkee ostaa jos kersoja on liikaa. Pitääkö uden isän maksella naisen lasten ruuat ja majoitus koko ajan Miten pyykkäätte ja jaatte lahjat?
   Miten sovitte koiran ja kissan haun pois, aattona vai joulup-ivnä? Jaatteko kinkun osiin vaiu millasta ruokaa teillä on jouluna jos naisen lapset ei mee isälleen ? Mietin vaan kun mulla itellä on kolme lasta ja naisella viisi eri miehille et kauheesti pitää ostaa ruokaa jos naisen kaikki apset osta omia sapuskoitaan. Minä en katso oikeeksi et joutusin makselleen niiden ruuat, nais kyllä maksaa mun lasten ruokia, koska olen työtön. Enkä töihin aio mennä.

  • Anonyymi

   Kenen kanssa tuo sutturakinkku pitäisi jakaa??? hihiiiiiii lälläälllääää

   • Anonyymi

    Häntäheikin kanssa tietysti , heheheee hohohooo


  • Anonyymi

   Ei meillä lapset koskaa ole isän luona sillo kun siellä on sutturoita. Lapset onkin sanonu ettei haluu nhdä moista naakkaa. Isä on samoilla linjoilla eikä anna sutturansa eli siivoojansa ja pyykkärisnä nähdä omia lapsia, Kukapa haluaa että omat lapset menee pilalle ja heitä haukuttaisi.
   On heino että lapset ovat sutturoita vastaan en minäkään salli että sutturat haukkuvat meitä ja lapsia. Ei tule meille emmekä me mene sutturoita ktatsomaan. Likaisia naisia.
   Lapset on sen verran isoja että ymmärtävät että kun isä hylkäsi heidät hekin voivat thedä mitä haluavat ja sanoa oman mielipiteensä. Ei halua sutturoita nähdä, is jouluu pesemään talonsa ennenkuin lapset menee sinne. Hyvä niin.

   jOluna mies tuleekin meille joulunviettoon kun lapset haluavat ollla minun kanssani tietysti. Vietämme aina perhe oulun, Miehen siivoja suttura voi vaikka siivota.¨jos mies uskaltaa häntä yksin sinne päästää, ettei pölli mitään.

   • Anonyymi

    Ei meilläkään lapset ole ikinä äitinsä luona sillon , kun äitin häntäheikki on siellä , lapset ei tykkää miehestä , äijä haisee pahalle , ryyppää ja tupakoi.
    Äiti pitäköön remppamiehensä ja talonmiehensä ihan omanaan
    Häntäheikki ei myöskään tule meille haulikolla ajaisin meneen moisen sian.
    Äiti , kun hylkäsi heidät ja lähti huo…maan hekin tekevät mitä lystäävät eivät tykkää äitin häntähessuista.


  • Anonyymi

   Sutturalle luu käteen! Näin sen pitä mennä ja varmasti kaikilla meneekin. Hiihhaaaa...

  • Anonyymi

   Miehen lapset jakaa kinkun, isälle antavat puolet, ja itse syövät puolet, minä tiskaan. Olen uusi äiti, eikä he tajuu sanoo mua äidiksi aan olen heille palvelija joka siivoo ja tiskaa ja tekee kaikki työt. On kurjaa kun on noin huonosti kasvatettuja, ettei kunnioita uutta äitiä. Aina pitää siivota.

   • Anonyymi

    Naiseni lapset syö kinkun , kun me aikuiset ollaan kasvissyöjiä, kone tiskaa astiat , ostin koneen , koska olen uusi isäntä talossa.
    Muija siivoaa lastensa kanssa, minulla on jo aikuinen lapsi ja hänkin on vegaani , hän tulee aattona käymään ja illalla menee äitinsä luokse yöksi ja on siellä tapanin päivään saakka.


   • Anonyymi

    Ihan oikein sulle , buhaahaaa.


  • Anonyymi

   Oletko trolli joka päivä kännissä, kun kaikki kirjoituksesi vilisee virheitä, ja tarinat aina samanlaisia.

  • Anonyymi

   Me ostettiin valmiiksi viipaloituna on sellainen 200g rasia. Siitä voi kyllä kaikki yhden siivun ottaa

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tuksu pakenee poliisia!

   Tuksu on kaapannut lapsensa, jonka huoltajuuden hän menetti ja pakenee poliisia ilmeisesti Veijo Lallin kanssa. Lalli myi vastikään Loviisasta talonsa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   282
   7228
  2. Iik! Suosikkijuontaja Vappu Pimiä jakoi hyytävät kuvat lomareissulta: "Sydän meinas pysähtyä..."

   Yksi Suomen suosituimmista juontajista, Vappu Pimiä, on jakanut kuvia etelän lomaltaan. Pimiä on lähtenyt lomareissulle juuri ennen uuden Tanssii Täht
   Kotimaiset julkkisjuorut
   53
   4117
  3. Jussi Hakulinen on kuollut - YÖ yhtyeen hittien tekijä

   https://www.is.fi/viihde/art-2000008994171.html Vielä ei ole kerrottu kuoleman syytä. Jussi Hakulinen loi YÖ yhtyeen kuuluisimmat hit
   Maailman menoa
   108
   3282
  4. Miksi ihmiset katsovat Salkkareita?

   Miksi ihmiset katsovat Salkkareita? Onko syynä aina uudet julkkisnäyttelijät, kuten Esko Eerikäinen tai Konsta Hietanen vai dramaattiset juonenkuviot
   Julkkikset
   64
   1645
  5. Rakastan sut ja sua

   Oma turvallinen nallekarhuni. Kivaa alkavaa viikkoa parhaalle toivottaa se susta hehkuva..
   Ikävä
   199
   1549
  6. Miksi sinä tykkäät minusta

   Syitä tykkäämiseesi? Vastaa kuin omalle kaipauksen kohteellesi.
   Ikävä
   92
   1501
  7. Sam Cannon

   Näytellyt emmerdalessa jotain Keviniä. En saa mieleen tätä hahmoa.
   Emmerdale
   5
   970
  8. Suvi Teräsniska jakoi herkkiä kuvia Simo-rakkaansa kanssa - Tältä he näyttivät nuorina!

   Terapiassakin parisuhdettaan hoitaneet Suvi Teräsniska ja Simo Aalto viettävät tänään 10-vuotiskihlajaispäivää. Lue juttu ja katso kuvat nuoresta pa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   5
   941
  9. Yön Jussi Hakulinen on Kuollut

   Näin kertoo lehdet, esim satakunnankansa. R.I.P. Jussi. Olit hyvä laulaja ja sanoittaja.
   Pori
   99
   936
  10. Olit iso virhe J

   Joka olisi pitänyt vain ohittaa. Sinusta seurasi vain pelkkää surua ja harmia. Olisinpa ollut viisaampi. Onneksi se on nyt ohi.
   Ikävä
   37
   878
  Aihe