Tyydytettiin toistamme 2

Anonyymi

Kului muutamia päiviä yhteisen orgasmimme jälkeen. Välillemme jäi eroottinen jännite, joka kasvoi sitä suuremmaksi mitä lähemmäs tultiin hänen ystävänsä vierailua.

Kiihotimme toistamme sanattomasti, vilauttelemalla aamuisin vähissä vaatteissa ja pyyhe löysällä iltaisin. Katselin kämppikseni puolijäykän, heiluvan kullin liikettä suihkun jälkeen ja muistelin kuinka tyydytin sen. Tunsin halua ottaa sen suuhun, syvälle, kunnes se kovettuisi.
Tyydytin itseni pari kertaa, koska tuntui että oli pakko. Pidin kuitenkin sormeni ja leluni kurissa parin päivän ajan, ennen kuin tiesin ystävän saapuvan. Arvelin kämppikseni tekevän samoin. Varmasti hänkin tahtoi kerätä painetta juuri sopivasti.

14

2107

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lopulta saapui odotettu viikonloppu. Minun ei tarvinnut lähteä mihinkään, mutta olin luvannut antaa kaveruksille rauhaa kunnes he ehkä tahtoisivat ottaa minutkin mukaan.

      Varhain iltapäivällä ovikello soi, ja kämppikseni meni avaamaan. Ovella odotti minun silmissäni syötävän hyvännäköinen, rokkarityyppinen nuori mies, sellainen joka olisi voinut tiputtaa vaatteensa vaikka siihen paikkaan ja alkaa ottaa minua. Mihin hän tarvitsi tuota paitaa? Laihanakin hän olisi mielettömän haluttava.
      Kävi melkein kateeksi kämppistäni joka saisi nauttia hänestä ensin ja enemmän!

      Mies esitteli itsensä, samoin minä, ja pyysimme häntä peremmälle. Olin kuin en tietäisi hänen saapumisensa todellista syytä, ja aloimme viettää viikonloppua kuin ketkä tahansa keskenään.
      Lämmitimme uudelleen kaverin tuoman pitsan ja nautimme sen salaatin ja oluen kanssa. Sitten istuimme kaikki olohuoneeseen, laitoin kiinnostavan elokuvan päälle ja kuuntelin kun miehet kertoivat toisilleen kuulumisensa. Osallistuin itsekin keskusteluun silloin tällöin.

      Tunnelma oli rento ja iloinen, ja huomasin miten kaverit alkoivat naureskellen pelleillä ja painia keskenään. Samalla toisen käsi eksyi toisen haaroihin ja pusersi kevyesti. Huulet koskettivat kaulaa, hampaat näykkäisivät korvanlehteä. Kämppis ja hänen ystävänsä olivat pian niin tiiviisti kiinni toisissaan, ettei väliin olisi mahtunut edes ohut paperi.
      Esitin kohteliasta ja sanoin poistuvani omalle puolelleni, jos he tahtoisivat jatkaa iltaa keskenään.
      Melkein heti kun suljin oven takanani, kuulin miten he nousivat vuorostaan ylös ja hipsivät nopeasti seinän taakse kaverin huoneeseen.

    • Anonyymi

      Painoin korvani seinää vasten ja kuulin vaimeasti, kuinka kämppis ja kaveri alkoivat riisua toisiaan. Erotin pätkittäistä puhetta, vyönsoljen kilahduksen lattiaa vasten ja sitten muminaa, kun he selvästi olivat kiinni toisissaan.

      Olin ottanut esiin klitoriskiihottimeni ja lämpiävän hieromasauvan. Painoin kiihottimen itseäni vasten, kuulostelin ja kuvittelin, mitä seinän takana tapahtuisi.
      Nyt he varmasti hankaisivat itseään toisiaan vasten, nyt hieroisivat kovettuneita kalujaan vaatteiden päältä ja vastakkain...
      Nyt he riisuvat loputkin, ja pystyt kullit paljastuvat... he katselevat niitä, ottavat ne käteensä, liikuttavat ylös alas... toinen imaisee toista, ja sitten he vaihtavat...

      Kuulin voihkaisun, sitten miten sänky narahti, kun sille asettui kaksi ihmistä yhtä aikaa. He hakivat asentoa, ja ymmärsin että he olivat asettumassa 69:iin.
      Hain valmiiksi lämminneen sauvan ja liukastin sen nopeasti. En halunnut menettää mitään!

    • Anonyymi

      Seinän takana meno kiihtyi selvästi. Kuulin vaimeaa muminaa, huokauksia ja ääntelyä, joka kiihtyi ja nopeutui. Kuulosti siltä, että ystäväni oli alla ja hänen kaverinsa imi häntä päällä, työnnellen samalla omaa kaluaan ystäväni suuhun kovemmin ja kovemmin.
      Välillä hän lopetti, nautti kaverini imusta ja jatkoi taas. Sitten kaverini otti ystävänsä kullin suustaan ja kiihottui äärimmilleen voihkien, nostellen lantiotaan. Kuulin ja aavistin, että huippu lähestyi.
      - Mä tulen pian, kämppikseni sanoi. - Mä tulen nyt, ime mut loppuun!
      Sitten hän etsi kaverinsa kyrvän uudelleen suuhunsa, ja tämä imi laukeavan kämppikseni nesteet kunnes räjähti itsekin.
      -Aaaah!! Nyt! Älä lopeta! hän huudahti.
      Kuulin seinän taakse, miten he tulivat toistensa suihin ja kasvoille. En voinut enää pidätellä, vaan työnsin dildoa sisään uudelleen ja uudelleen, laueten kovempaa kuin pitkään aikaan. Olin märkä, liukas, imevä, ja sykin tekokyrvän ympärillä kuin se olisi ollut oikea.

    • Anonyymi

      Naapurihuoneessa vaimeni, sitten kaverit nousivat varovasti ylös. He tuntuivat olevan vähän pökerryksissään äskeisestä. En ihmetellyt, niin olin minäkin.
      Miehet kuulostivat menevän vuoronperään siistimään itseään. Heidän kasvonsa olivat varmaan aika näky... en uskaltanut kurkkia, mutta arvasin.
      Olin sitä varmasti itsekin, posket punaisina ja kosteus reisillä asti. Paita päällä, mutta ilman housuja.
      Sitten he palasivat takaisin, juttelivat sängyn päällä ja tuntuivat alkavan lämmitä toisilleen uudelleen. Minusta oli kuulostanut, ettei huoneen ovea suljettu kunnolla. Ehkä he tekivät sen tarkoituksella, koska arvasivat jotain tai tahtoivat tulla nähdyksi?

    • Anonyymi

      En tyytynyt enää vain salakuuntelemaan, tahdoin nähdä.
      Kun alkoi vaikuttaa selvästi, että seinän tuolla puolen oltiin päästy uuteen vauhtiin, nousin ylös ja hiivin hiljaa katsomaan.
      Ovi todella oli jätetty raolleen. Kämppikseni oli polvillaan sängyllä, kasvot ovelle päin, ja hänen ystävänsä syleili häntä takaa päin.
      Kaveri hieroi kulliaan häntä vasten, aivan kuin olisi nainut häntä.
      Ystäväni kyrpä oli vielä märkänä edellisestä. Se oli nousemassa ja näin miten toinen otti siitä kiinni ja alkoi runkata sitä.

    • Anonyymi

      Näky ei olisi voinut kiihottaa minua enemmän:
      Kaverit antoivat toisilleen kielareita, kämppis tarttui samoin ystävänsä kaluun, runkkasi hitaasti ja kumpikin valutti uudelleen kovettuen... en voinut jäädä enää sivuun, vaan avasin ovea yskäisten.

      Kaverit eivät hämmästyneet eivätkä säikähtäneet ilmestymistäni.
      - Antakaa minullekin, sanoin.
      - Tule mukaan, odotimmekin jo sinua, kämppiksen ystävä vastasi. Mikä hymy! Siitäkin sai jo ensimmäisen o:n!
      -

    • Anonyymi

      Heitin yltäni loputkin vaatteet, vaikka paita päällä ja pillu paljaana olisinkin näyttänyt kiihottavalta. Miehetkin olivat alasti.

      Asetuin sängylle heidän jalkojensa juureen, kosteat kyrvät yläpuolellani.
      Vieraamme tarttui kevyesti kiinni päästäni, hieroi kullinsa kuumaa ja vuotavaa nuppia kasvoihini ja ohjasi sen sitten odottaville huulilleni.
      Hän kiusoitteli minua, ei antanut sitä heti suihin, vaan antoi minun nuolaista sitä ja imeä hetken, vetäistäkseen sen taas pois.
      Kämppikseni veteli vieressä omaan käteensä ja puristeli nännejäni. Näin kirkkaan tipan nousevan hänen kullistaan. Sitten hän teki samoin, antoi minun imeä vähän kärkeä ja päästi ystävänsä härnäämään. Lopulta tämä työnsi kalunsa suuhuni.
      Tunsin saamaan aikaan, miten kämppikseni nuoli minua takaa päin, kiusoitteli kielensä kärjellä, ja alkoi sitten työntää kaluaan sisään kuumaan, lämpimärkään pilluuni joka suorastaan kerjäsi sitä.
      Olin vartaassa.

    • Anonyymi

      Minua naitiin, pitkästä aikaa ja oikealla kullilla. Pitkiä, syviä työntöjä, liukuen, nupilla ja varrella. Kärjellä ja pohjaan asti.
      Jos olisin tiennyt, kuinka taitava kämppikseni oli käsitellessään minua, olisin heittänyt dildon nurkkaan jo kauan sitten.

      Vieras ei ollut yhtään huonompi. Hän työnsi kullin suuhun, nussi, otti sen sitten tukevasti käteensä, antoi minun kiertää sitä kielelläni ja imeä nuppia, niin että se kastui entisestään.

      Sitten kaverit vaihtoivat paikkaa. Sain suuhuni kalun joka oli ollut sisälläni ja äskeisen, liukkaaksi imetyn sisälleni .
      Se oli paksumpi kuin edellinen, ja kiihotti valmiiksi herkistynyttä pilluani niin, että aloin tuntea lopullisen nautinnon olevan käsillä .
      - Tulen ihan pian, sanoin.

      Miehet, jotka jo olivat purkaneet ensi paineensa, ottivat tyydyttämiseni tavoitteekseen.
      He lisäsivät vauhtia, vieras otti kiinni rinnoistani ja painautui minuun. Hänen ihonsa oli lämmin, pehmeä, tunsin hänen hengityksensä. Tuo mies oli orgasmin ruumiillistuma.
      Hän takoi tasaisesti, kun kämppis nai suutani.
      Tunsin miten he kovettuivat, halusivat antaa ja saada.
      Klitoris vetäytyi sisään, pilluni tunsi kaiken, supisteli, puristi, ja räjähti!
      Sain tulla loppuun asti, ihanan kyrvän ympärille, imeä, etten olisi huutanut...
      Vieras piti minusta kiinni ja painoi minut kaluaan vasten, piti minua paikoillaan niin kauan että tulin täysin.
      Sitten hän irtautui, tuli kaverini viereen, ja he aikoivat runkata toisiaan. Yhdessä he kuorruttivat minut, niin että peityin lämpimään spermaan.

    • Anonyymi

      He levittivät sen iholleni, nänneilleni ja nuolivat sen pois.
      Sitten imin varovasti molempien kullit puhtaaksi ja he minut.
      Vieras osasi nuolla niin pehmeästi ja hyvin, että sain vielä pienen orgasmin.

      Siitä tuli ihana viikonloppu.
      Miehet ottivat minut kaikissa asennoissa, leikkien samalla keskenään ja sain katsoa miten he lopuksi tekivät sen toisilleen.
      Vieraan naidessa ystävääni otimme puolestaan hänet vartaaseen, hitaasti ja nautinnolla, koska tahdoimme kiittää häntä tästä mahdollisuudesta.

      Sain vielä kerran ystäväni spermat päälleni. Hän laukesi miltei itsekseen, kun lopussa kutitin häntä kieleni kärjellä. Näin,miten hänen kalunsa nyki, kasvoi ja purkautui. Hän tuli kasvoilleni.

      Tämän jälkeen jouduin muuttamaan, enkä ollut häneen juuri yhteydessä. Joskus teki mieli...

    • Anonyymi

      Missä ykkösosa?

      • Anonyymi

        Sen nimi on Tyydytettiin yhdessä. Löytyy kyllä.
        T. Kirjoittaja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sen nimi on Tyydytettiin yhdessä. Löytyy kyllä.
        T. Kirjoittaja.

        Nyt löytyi, kiitos.
        Hakukone ei löydä mitään ja aika kaukana se oli. Julkaisun pvm olisi auttanut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt löytyi, kiitos.
        Hakukone ei löydä mitään ja aika kaukana se oli. Julkaisun pvm olisi auttanut.

        Pääasia että löytyi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pääasia että löytyi.

        Piditkö tarinasta/tarinoista?


    Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1255
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1176
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1174
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1153
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1151
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe