Noitavaino

Anonyymi

Maapallolla, ihmiskunta eli täysin tietämättömänä multiversumien olemassaolosta. Oli vain epäsuoria viittauksia rinnakkaisten maailmankaikkeuksien olemassaolosta ja vain satunnaiset yksilöt uskoivat sen olevan totta. Ihmiskunnan yllätykseksi, maailma muuttui, kahden multiversumin yhdistyessä suuren energiapurkauksen alla, muovaten tuntemamme maapallon aivan uudenlaiseksi. Mantereet upposi mereen, uusien noustessa pintaan, yhdistyen yhdeksi ainoaksi maaksi. Jäljelle jääneen ihmiskunnan rippeet opiskeli uutta asuinaluettaan, nimeten sen myöhemmin Alariaksi.

Alarian historiassa, ihmiskunnan rakentamissa valtakunnissa tapahtui valtaannousuja, romahduksia, kapinoita ja uudistuksia. Niiden joukkoon kuului myös magian mahdin ja tieteen innoittaman alkemian löytyminen. Magian löydyttyä, vallasta juopuneet, uskonnollaan hallinneet kirkonväki hyväksikäytti uutta mahtiaan, ajaen omia etujaan, pakottaen kansalaiset tuhoamaan ensimmäisen valtakuntansa ja sen myötä magian.

Alarian ensimmäinen kuningas inspiroitui ajoista ennen maailmojen yhdistymistä, maapallon keskiajasta, rakentaen toisen valtakunnan, magian jälkeen jättämiin raunioihin. Kuninkaan johtamana, valtakunta rakentui ennätysvauhtia vasta löydetyn tieteen, alkemian avulla. Valtakunta jakautui kasteihin, jossa aateliset ja porvarit nauttivat, työläisten sekä rahvaiden kärsiessä, riesanaan köyhyys, kulkutaudit ja nälänhätä. Aatelisten porsasteluun, kyllästynyt rahvas keräsi alkemistit puolelleen ja kävi kuningasta vastaan, vain kokien karvaan tappionsa. Kuten magiakin, kaikki alkemiaan liittyvä ja sen harjoittajat tuhottiin. Vuosikymmenet kuluivat, kuninkaat vaihtuivat ja kaikessa hiljaisuudessa kansan muistot maageista ja alkemisteista hiipuivat vuosien havinaan.

Viimeisimmän kapinan jälkeen, kuninkaalliset kuin kansakin on haavansa nuollut, muttei suinkaan unohtanut kaikkea sitä tuhoa, menetystä ja verenvuodatusta, joita kapina jälkipuinteineen aiheuttivat. Hallitsija on vaihtunut ja eristäytynyt hoviinsa sotilaidensa ja aatelistensa keskelle, näyttämättä naamaansa juuri koskaan kansan parissa. Kansa puolestaan elää aivan yhtä köyhänä, sairaana ja kurjana kuin aina ennenkin; niin työpaikoista, rahasta kuin ruoastakin on pulaa. Yliluonnollisuuksia pidetään enää vain menneisyyden haamuina ja ne ovat ehdoton tabu, josta puhuminen sotilaiden kuullen voi johtaa kielen menetykseen, tai pahempaan. Harva enää jaksaa uskoa siihen, että elämä voisi olla parempaakin – useimpien taistelutahto on jo nujerrettu ja he ovat taipuneet palvelemaan valtaapitäviä tyranneja..

...Mitä luulet, palaako alkemia ja magia voimakkaammin takaisin ja tuhoaa nykyisen yhteiskuntarakenteen? Vai viekö joku voimakkaampi aatellissuvun tittelin kuninkaallisina? On huhuttu että rahvas kasvattaisi kapinallisten joukkojaan, kutsuen itseään anarkisteiksi.

Pelikieli: Suomi Pelialustat: Foorumi ja Discord

https://noita.boards.net/

Tervetuloa!

0

351

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Mikamika missä mika

    Polliisi etsii https://poliisi.fi/-/epailty-henkirikos-torniossa?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
    Tornio ja Haaparanta
    25
    2563
   2. Sofia kertoo et halusi luvan kokeiluihin seksin suhteen Lontoossa asuessaan..

    Katos nainen alkaa kertoa et seksikokeilut alkoi maistua, kun muutti Lontooseen.Marokkolainen räppäri ja tietenkin sekin on varsttu mies ja itse sen k
    Kotimaiset julkkisjuorut
    186
    2456
   3. Mahdoton ymmärtää suomalaisia, jotka kannattaa Putinin venäjää

    ja jopa hyökkäystä Ukrainaan. Minkälainen ihminen tuollainen voi olla, kysyn vaan? Mitä hienoa on diktatuurissa, ja vaikka siinä ettei ole edes sanan
    Maailman menoa
    208
    1933
   4. Jos laittaisin viestin

    Laittaisn: vaan: Moi, mitäs kuuluu 😊 Se riittäisi kertomaan tarpeeksi kaiken jälkeen. Mitä itse laittaisit?
    Ikävä
    74
    966
   5. Miehelle muistutuksena

    Rakastan! Läpi tulen ja jään, minä tulen ja luoksesi jään (lainaus jostain). Odota minua! H
    Ikävä
    84
    940
   6. Mua kiinnostais

    Aika paljon vietellä sut vielä J... ❤️❤️
    Ikävä
    45
    928
   7. Arvomaailma

    Miten kukin elämää arvottaa. Tuli noista vaatteista mieleen tuossa yhdessä ketjussa, että miten te arvotatte ihmisiä, millä perusteella ja miten? Mä
    Sinkut
    266
    876
   8. Aion ottaa yhteyttä sinuun

    ens tai seuraavalla viikolla. Tähän vaan tiedoksi että osaat varautua rakas :)
    Ikävä
    69
    839
   9. Voehan taivahan talikynttilät

    Kuumin misu ja haluttavin pipari olet kyllä...Nam nam totean vain 🥰 Oot 🔥♥️🔥
    Ikävä
    37
    742
   Aihe