Hull, Englanti

Anonyymi

Olen opiskellut maisterin tutkinnon koulussa nimeltä university of hull vuosina 2007-2008. Paikkaa kutsutaan myös nimellä kingston upon hull. En suosittele tätä paikkaa. On huonoja kokemuksia.

Paikalliset, toiset oppilaat, joskus jopa henkilökunta ja ehkä yksi opettaja on solvanneet homokammoisilla nimillä kuten "gay boy" ja "faggot". En ole homo.
Asuin rivitalossa lähellä koulua, sellainen missä asuu viisi samassa, samassa rivitalossa asui myös muita opiskelijoita kadun verran ja toisella puolella samanlainen. Eräs intialainen samassa talossa kielsi käyttämästä toista vessaa aggressiivisesti huutaen huoneesta, en tiedä miksi. Siinä ei ollut lämmitystä. Sama arvosteli ruokaa mitä valmistin keittiössä sen huoneesta ja huusi keittiöstä homokammoisella nimellä kun olen ollut huoneessa. Tämä on yksi syy miksi en voinut olla talossa päivisin ja laittaa ruokaa, ostin noutoruokaa ja söin muualla, sellaisessa rakennuksessa joka on tarkoitettu maisterin tutkintoa opiskeleville ja tohtorin tutkintoa opiskeleville.

Eräs toinen kiinalainen nainen joka asui samassa talossa pilkkasi ääntäni kun puhuin puhelimessa vanhempani kanssa keittiöstä kun olen ollut huoneessa ja potki ovea ennen muuttoa pois ja sanoi jotain kiinaksi. Tai sitten ne on ollut tämän kiinalaisen kiinalaisia kavereita.

Ensimmäisinä päivinä huoneen ikkunaan eteen ilmeisesti kokoontui joitakin henkilöitä jotka huusivat lujaa solvauksia, erotin vain sanan "huora". En tiedä miksi se kohdistui minuun. Pelottavaa se oli tietenkin.

Kun olin lukemassa ylimmässä kerroksessa koulun kirjastossa joku, ilmeisesti britti huusi noin kahden minuutin ajan homokammoisella nimellä kirjaston edessä katsoen ylös sinne missä olen ollut lukemassa. Kirjaston henkilökunta, nainen, taisi vain virnuilla, nauraa ja sanoi hinttariksi kun kävelin ohi. Samassa kirjastossa joku kiinalainen oli lyönyt etelä-korealaista naamaan, syynä se että hän tapaili kiinalaista naista, kuulemma. Karua että kirjastossa lyödään.

Minua on pidetty myös itä-eurooppalaisena ja jotenkin pilkkaavaan sävyyn on sanottu se minulle. En tiedä onko suomi edes osa itä-eurooppaa. Jostain syystä jotkut britit eivät pidä juuri itä-eurooppalaisista.

Koululla taitaa olla oma yökerho, kun illalla kävelin sen ohi, jotkut, ilmeisesti britit huusivat "gay goggles" ja tämän jälkeen matkivat kanan ääntä.

Lähellä yliopistoa käveli vastaan mies ja nainen, mies katsoi vihaisesti ja sanoi hinttariksi.

Kerran kun olen ollut suihkussa, joku huusi ulkoa homokammoisella nimellä, toistaen nimittelyä monta kertaa. Hän taisi nähdä sisään koska vessassa on ikkuna. Se on voinut olla tämä sama joka on toisenkin kerran huudellut yöllä. On sanottu että paikassa voi olla varkaita, ehkä hän on sellainen tai sitten ei.
Asuin kahdessa paikassa lähellä koulua. Ensimmäisessä graffiti maalattiin huoneen seinän ulkopuolelle, joku naisen nimi. En tiedä mitä tarkoitti. Toisessa sen jälkeen kun olin käynyt toisessa asunnossa, puisen vajan seinään ilmestyi graffiti "suck a donkey's dick" ja "dirty bastard". Siihen oli myös piirretty penis josta tuli jotain ulos, varmaan siemennestettä. Muutama lauta oli myös rikottu, potkittu sisään. Kun olin viemässä laukkua tähän taloon, muutama poika/mies seisoi rivissä tai lähes ringissä kaikki katsoen minua. Ehkä nämä olivat ne jotka sen teki. Yöllä noin 2 aamuyöllä kuulin jotain huutoa siltä suunnalta missä se toinen talo on.

En tiedä oliko vain vahinko että yhtenä yönä joskus ehkä talvella kylmänä päivänä, niin kylmänä että huurua tuli suusta, lämmitys ei toiminut vain minun huoneessa.
Briteistä on minulle yritetty luoda mielikuva että he ovat "kohteliaita". Ei ainakaan paikassa hull.

Tässä paikassa on pahoinpidelty eräs mies, ilmeisesti koska hän on oletettu olevan homo, ennen hyökkäystä häntä on kutsuttu homokammisella nimellä. Myös toista joka on näyttänyt "ihmis keniltä" on pahoinpidelty ja nimitelty homokammisella nimellä.

https://www.pinknews.co.uk/2018/05/29/man-called-faggot-smashed-face/

https://metro.co.uk/2021/06/02/hull-human-ken-doll-left-with-broken-nose-after-homophobic-attack-14696448/

3

92

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Siinäpä jonkun homon unelma siitä, kuinka kiinnostava hän olisi ulkomailla.

      Meillä ei paljon kiinnitetä huomiota, vaikka joku kuinka pöyhkeilisi homoudellaan. Pitäisikö?

    • Anonyymi

      Aloitus ei ole maisteritason tekstiä. Korkeintaan vähän keskitasoa huonomman lukiolaisen mielikuvituksen tuotos.

      • Anonyymi

        Englannissa sen nimi on master of arts, muun muassa. Kyllä homoviha on todellisuutta britanniassa kuten linkeistäkin voi lukea.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4519
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2229
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1754
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1423
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe