Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Uskonnon ja politiikan teko asiantuntemattomalla rokotevastaisuudella

Anonyymi

Hämmästyttää moinen. Jumala koettelee kansoja globaalilla pandemialla, eläimistä ihmiseen siirtynyt sitkeä virus useine mutaatioineen koettelee ihmiskuntaa, niin jotkut alkavat tehdä tällä Jumalan rangaistuksella uskontoa ja politiikkaa. Nyt muka hyökätään yksilönvapautta vastaan, nyt on jokin kummallinen "koko maailman herra", muka valtaan pyrkimässä.

Miksi tuollaisiin amerikkalaisten okkultistipiirien kehittämiin valheisiin eksytään? Perustavaa laatua oleva turvattomuus ja pelot siinä taustalla on, ei se helppoa ole joka tällaisen propagandan uhriksi joutuu.

Yli 20 vuotta suomessa heikennettiin vanhusten lasten ja muiden huonompiosaisten toimeentuloa, jos mikä niin tällainen rikkaille huippuetuja järjestävä politiikka on Jumalan sanan vastaista. Nyt kun koko maailma on kurimuksessa koitetaan sen varjolla löytää taas jatkoa samanlaiselle rohmuamispolitiikalle.

On selvää, ettei tämä ole kivaa kenellekkään, mutta tämä ei todellakaan ole ihmisten eikä valtioiden käsissä. Ihmiskunnan parhaat lääketieteelliset voimat käytetään pandemia torjumiseksi, Jumala näyttää kuka on Herra, kenen käsissä maailman ja ihmiskunnan kohtalo on.

On varmaa, että taistelu hupenevista luonnonvaroista, lämpenevästä ilmastosta kiihtyy. On ryhmiä teollisuusvaltioiden sisällä, ja on maita joita ei kiinnosta maapallon tulevaisuus. Luonnon riisto jatkuu.

Kehitysmaissa kaikki voimat käytetään sotiin, sotakoneisiin ja valtataisteluihin. Hyvää ei siis ole tulossa, tämän sanelee se, että ihmiskunta on elänyt yli luonnon kestokyvyn jo pitkään. Merkit luonnon voimakkaista vastaiskuista on jo kyllin selvät.

Raamatusta nämä asiat on voinut lukea jo yli 3000 vuoden ajan. Tämä tuhoon johtava tie on vain ihmiskunnan vääjäämätön tie.

Kristuksen toisen tulemuksen aika lähestyy. Uskoville tämän ei pitäisi olla mikään ongelma, koska uskovat uskovat Kristuksen iankaikkiseen valtakuntaan.

Hebr. 8:27 Ja samoinkuin ihmisille on määrätty, että heidän kerran on kuoleminen, mutta senjälkeen tulee tuomio,
Hebr. 8:28 samoin Kristuskin, kerran uhrattuna ottaakseen pois monien synnit, on toistamiseen ilman syntiä ilmestyvä pelastukseksi niille, jotka häntä odottavat.

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jaa ?
      Raamattu kirjoitettiin 300 vuotta sen jessen kuoleman jälkeen ja senkin jälkeen monta kertaa uudestaan, että se tämän satukirjan tietämisistä.

      Tuhkarokko hyppäsi lehmästä ihmiseen mutta eipä siinäkään mitään messiaanista syytä ollut, että ihan luonnon valintaa ja sattumaa.

      Jeesus kuoli ihmisenä ja lupasi jo aikalaisilleen hetikohta palata jumalana, että mutta eipä palannut and counting...

    • Anonyymi

      Ei Jumala osannut virusta luoda, hän oli vanhus jolta näkö oli mennyt.
      Kaihisilla silmillä ei paljon ihmeitä tehdä.
      Voi tietenkin tehdä muita kummia. Pysäyttää vaikkapa Auringon ja Kuun puoleksi päiväksi. Siihen ei silmiä tarvita.

    • Anonyymi

      > On selvää, ettei tämä ole kivaa kenellekkään, mutta tämä ei todellakaan ole ihmisten eikä valtioiden käsissä.

      Miksi sitten ihmiset ja valtiot käyttäytyvät niin kuin asia olisi heidän käsissä?

      Syytä lopettaa kaikki fasistiset koronatoimenpiteet heti.

      • Anonyymi

        Millaisia ovat fasistiset koronatoimenpiteet ja mitä ehdotat, mitä pitäisi tehdä?

        No niin huomaat ehkä, että mitään et osaa, tai osathan arvostella muiden tekemisiä fasistisiksi? Paljon naurua sinulle ystävä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Millaisia ovat fasistiset koronatoimenpiteet ja mitä ehdotat, mitä pitäisi tehdä?

        No niin huomaat ehkä, että mitään et osaa, tai osathan arvostella muiden tekemisiä fasistisiksi? Paljon naurua sinulle ystävä!

        > Millaisia ovat fasistiset koronatoimenpiteet ja mitä ehdotat, mitä pitäisi tehdä?

        Hallitusten pitäisi keskittyä puolustamaan ihmisten oikeuksia ja vapautta.

        Kipeiden ihmisten tulisi huilata, mieluiten kotona ja parantua. Jos liian huono olo, sitten lääkäriin.

        Ne jotka ovat kipeitä, huomaavat asian ilmankin testiä. Ja terveiden testaamisessa ei ole mitään järkeä, ellei myy testejä.

        Meillä on ollu n. pari vuotta maskit ja rokotteet n. vuoden käytössä, ja silti nyt ennätysmäärä tartuntoja. Pitäisi heikkonäköisemmänkin huomata, että vaikutus ei ole positiivinen.

        Maskien pitäisi olla vapaahetoisia, koska ne eivät tlastojen perusteella ole hyödyllisiä ja heikentävät ihmisten hapensaantia ja samalla myös selvästi heidän arvostelukykyä.

        Rokotteiden tulisi olla vapaaheotisia, koska niiden pakottajat eivät korvaa, jos käy huonosti. Henkilöllä joka tekee pääätöksen, kuuluu olla myös vastuu. Jos rokotettu kantaa vastuun, hänellä pitää olla myös päätösvalta.

        Ja joka tapauksessa, ihmisten tulee olla vapaita. Jos sinua pelottaa, lukittaudu kellariin, käytä maskeja, ota rokotteita, mutta anna muiden elää normaalisti.


    • Anonyymi

      Hulluja puheita tuollaiset, että rakennustyömies saisi vapaasti kulkea rakennuksilla ilman kypärää. Ja vakavaa tautia kansatavan pitäisi saada toimia hoitotyössä heikkojen ihmisten parissa ilman suojarokotteita. 🤪

      Vain Kristukseen uskovat ovat vapaita, ja he myös kantavat vastuunsa ajallisissakin asioissa, - eli ottavat rokotteet kun pendemia maassa jyllää. Trampismi uskonto nojaa Donald Trampin valheisiin, ymmärtämättä mitään vakavasta pandemiasta ja sen seurauksista miljoonille ihmisille..

    • Anonyymi

      Jumalanpilkkaa harjoittavat saavat nähdä ketä he ovat pistäneet. Karmea kohtalo kun tästä ajasta lähtö tulee.

      Henkilö joka ei tiennyt mitään Raamatun tekstien syntyhistoriasta, esiintyi tuolla viestiketjussa asiantuntijana. Näin käy kun perkeleelle antaa vallan ohjata elämäänsä.
      Jänskä juttu sinänsä, että heidän suunsakin on täynnä perkeleitä, saatanoita ja helvettiä, kun heidän puhettaan kuuntelee. Jokin heissä tietää minne ovat matkalla, vaikka muuta väittävät.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      87
      2305
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      51
      1997
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1848
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      89
      1837
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1628
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1562
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      25
      1432
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1392
    9. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1390
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1351
    Aihe