Joona auttaa Ellan vitun sheivauksessa

Ella oli jutellut luokkatoverinsa Ainon kanssa. Aino oli kertonut, että oli pyytänyt apua myöskin luokkatoveriltaan Joonalta vitun sheivauksessa, koska ei ollut itse uskaltanut kokeilla, mutta ei ollut myöskään ollut veljeä olemassa. Ainolla oli kylläkin puolentoista vuotta vanhempi sisko, mutta ajatus, että sisko sheivaisi vitun, tuntui äklöttävältä.

Joona oli ilman muuta tarjoutunut avuksi. Oli jo etukäteen sovittu, ettei se tarkoittanut yhdyntää Ainon kanssa. Aino oli ajatellut säästää ekakerran Eliakselle, joka hänellä oli kiikarissa. Aino oli kuitenkin sanonut ymmärtävänsä, että kun poika sheivaa tytön, paineet voivat käydä ylivoimaiseksi, joten hän voi tarvittaessa käsin purkaa Joonan paineita.

He olivat Joonan kotona lämmittäneet saunan puolilämpimäksi, jotta saattoivat olla alasti. Joonan kyrpä seisoi kovana, joten Joona pyysi, että Aino runkkaisi heti alkuunsa paineet pois. Tietysti Aino pyrki olemaan ystävällinen ystävälliselle auttajalleen.

Suoritettiin pikapesu siten, että kumpikin pesi toisessa, Joona erityisen huolellisesti Ainon vitun. Sen jälkeen Aino asettui pyllistävään asentoon. Joona totesi, että lumoavan kauniin peräaukon ympäristössä ei ollut yhtään karvoja.

Seuraavaksi Joona pyysikin Ainoa selälleen makuulle ja avaamaan reilusti jalkojaan, jotta Joona saattoi levittää vitulle karvanpoistoainetta, Veet-voidetta. Odoteltiin viisi minuuttia, ja Joona kaapi mukana tulleella lastalla sekä karvat että voiteen.

Sen jälkeen Joona huuhteli vitun hellävaroen sormenpäillään auttaen. Nyt oli aika tarkistaa tulos. Sekä Aino että Joona saattoivat tuntea, että tulos oli silkinhieno, kuin ei olisi karvoja koskaan ollutkaan.

Joona oli vielä sanonut, että nyt taatusti voi esitellä umpikauniin vitun Eliakselle. Aino oli sulanut onnesta.

Aino: "En olisi ikinä uskonut, että olet niin taitava. Tulos oli kuin pehmeää samettia. Mutta totta puhuen liikehdintäsi oli niin levollinen ja herttainen, että minäkin kiihotuin aivan äärimmilleen. Kävisikö sinulle, että hyväilisit taitavilla sormillasi klitoristani, häpyhuulia ja emätintäkin aivan sisältä, ja minä hyväilisin sinun kyrpääsi? Niin, ja saat myös nuolla sekä vittua että persereikää. Mutta varsinaisen yhdynnän säästäisin Eliakselle."

Joona: "Ilman muuta, mutta vain sen mukaan, mitä sinä tahdot ja sallit. Muuten, jos tahdot minulta apua, olen aina valmis. Minulle riittää, että saan samalla nähdä sinun sunnattoman kauniit elimesi, kun et vain pyri estämään, että nussin jonkin toisen tytön kanssa."

Asettuivat vastakkain seisomaan. Joona hyväili herttaisesti Ainon klitorista ja häpyhuulia, ja Aino Joonan kyrpää. Välillä Aino pyörähti ympäri ja työnsi sievän peräukkonsa nuoltavaksi. Kun tunsivat tulevan orgasmin etukäteisväristyksen, tarrautuivat toisiinsa kuin mielettömät. 🌹👀

11

5134

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Joona auttaa Ellan vitun sheivauksessa 2

      Kun Ella tuli Joonan luo juttelemaan ja kertoi vielä jutelleensa Ainon kanssa, Joona jo arvasi, mistä on kyse, mutta antoi Ellan rauhassa selittää: "Minulla on ihan sama tilanne kuin Ainolla, ei ole veljeä, eikä tulisi pieneen mieleeni, että pyytäisin apua joltakin naiselta. Kuulin Ainolta, että olit sekä tehnyt laatutyötä että käyttäytynyt kuin gentlemanni. Voit jo arvata, että minäkin pyydän apua sinulta."

      - "Ei minulla ketään kiikarissa ole, mutta tahtoisin olla valmiiksi posliinina, jos tilanne koittaa. Käykö?"

      Joona: "Totta kai se käy, mutta saattaisimme samalla viettää kivan viikonlopun. Meillä näes on ihan tuolla kilometrin päässä kesämökki. Koska sinä et seurustele, enkä minä, meillä saattaisi molemmilla olla vapaa-aikaa. Viettäisimme mökkeilyviikonlopun alkukesän auringossa ja järven rannalla sinun suunnitelmasi mukaan. Saat myös poistua milloin tahansa, jos pitkästyttää. Itse sheivaamisessa sen sijaan menee vain tunti."

      Ella: "Sopii, ei olisi paremmin voinut sopiakaan, kun ystävätkin ovat ensi viikonloppuna kuka missäkin. Sitä paitsi tunnenhan minä sinut luokkakaverina ja gentlemannina. Tehdään pikalista, mitä ruokatarpeita tarvitaan ja mitä muuta."

      Perjantaina sitten pakattiin reput ja lähdettiin mökille. Koulu ei ollut vielä lopussa, mutta oli sitäkin lämpimämpi päivä. Ellan puhelinnumero annettiin fossiili-Joonille, ja Joonan numero fossiili-Elloille. Käveltiin, koska matka ei ollut pitkä. Riisuuduttiin kokonaan, koska päivä oli hikinen, mutta järvi ei houkutellut uimaan, kylmä kun vielä oli.

      Ihan ensimmäiseksi pantiin sauna lämpiämään. Saunan pönttö oli jatkuvalämmitteinen, joten sinne tarvitsi peruslämmityksen jälkeen vain kalikka silloin tällöin. Sitten purettiin sapuskat, pyyhkeet sun muut. Tavallaan kaupungissa, mutta niin etäällä kaupunkimaisesti rakennetusta, että oli kuin olisi oltu keskellä korpea.

      Ella: "Jos ihan suoraan sanotaan, en arvannut, että täällä on näin viihtyisää. Ollaan keskellä korpea, mutta on kaikki nykyajan konstit, vesijohdot, sähköt jääkaapit ja mikroveivit. Tuota telkkaa mää en aineskaan tarvii kattoo."

      Juotiin pikapikaa herkkuteetä ja lounastettiin herkkutorttua. Ella oli kuin ilmioikea prinsessa, alastomana, kauniina ja sulavin liikkein tarjoillessaan teetä. Teen jälkeen sitten saunaan. 🌹👀

    • Joona auttaa Ellan vitun sheivauksessa 3

      Saunassa Joona ryhtyi selostamaan: ”Sinulla on erityisnätti vittu. Tarkoitan sitä, että jo normaalissa seisoma-asennossa klitoris näkyy erittäin sievästi, jos karvoitus ei ole esteenä. Se tarkoittaa myös mahdollisuutta korostaa nättiä klitorista.

      Naisen karvoitushan on kärjellään seisova kolmio. Eli yläosan vaakaviiva on suora. Jos vaakaviiva pidetään edelleen suorana, mutta lasketaan alemmas reilusti klitoriksen alapuolelle, saadaan samalla korostettua sekä klitoriksen näkyvyyttä että karvoituksen naisellisuutta.”

      - ”Jäljelle jäävä karvoitus leikataan lyhyeksi, niin että vitun viiva kuultaa sievästi läpi. Koska meillä on yli kaksi päivää aikaa, voi vielä, jos haluttaa, siirtyä täysposliiniin, joka myös on sinun kohdallasi kovin kaunis. Mitä olet mieltä, kokeillaanko?"

      - "Mallissa on vielä sekin etu, että sen voi hyvin tehdä höylällä pelkäämättä, että se vahingoittaisi häpyhuulia, koska tasaisen kuperaan vittukumpuun höylä sopii hyvin, eikä häpyhuulien kohdalta tarvitse höylätä, vaan käyttää saksia lyhentämiseen.”

      Ella: ”Kokeillaan toki, sittenhän nähdään. Kuulostaa jännältä.”

      Otettiin pienet löylyt, ja pesivät toisensa. Joona kyseli, että mites, kun kyrpää seisottaa ja se haittaa keskittymistä. Ella: ”Haittaa minuakin, että vittu on kuin tulessa, kovana ja liukkaana. Kai se välttämätöntä on, että aloitetaan hyväilemällä toisillemme orgasmi.

      Joona työnsi etusormensa sisään Ellan sievään vittuun. Ella kietoi kätensä Joonan kyrvän ympäri. Joona sai myös hyväiltyä klitorista. Melko pian saivat orgasmin, mutta se ei ollutkaan mikään läpihuutojuttu. Molemmista tuntui aivan erityisen hyvältä.

      Joona tutki Ellan suloisen peräukon ympäristön ja totesi, että se oli aivan karvaton. Aivan ajattelemattaan tuli antaneeksi nupulle herkän suukon. Ella värähti.

      Sitten Joona asetteli Ellan selälleen jalat auki ja levitteli runsaasti vaahtoa häpykummulle. Otti kaikki ylemmät karvat pois aina klitoriksen alapuolelle asti. Piti huolen, että tuli täysin vaakasuora.

      Sitten alempien karvojen ja saksien vuoro. Leikkasi lyhyeksi. Huuhteli huolella, ja
      näytti peilistä Ellalle. Ella oli aivan ihastunut. - ”En ollut tällaisesta aiemmin kuullutkaan, mutta tuloshan on täydellinen. Ja toden totta, klitoris tulee niin sievästi esiin, ettei ole tosikaan. Ella moiskautti tulisen suudelman Joonan suulle: ”Sinä olet ihana, iihaanaa!”

      Hyväilivät vielä toisilleen orgasmin, mutta sitä ennen Ella: ”Tuntui järisyttävän hyvältä, kun suutelit minun peräaukkoa. Oli kuin olisin saanut sähköiskun. Toivon, ei kun vaadin, että suutelet ja nuolet sitä pitkään, ennen kuin laukeamme. En ikinä kuvitellut, että olet niin ihana, en edes silloin, kun Aino kehui sinua.”

      Joona: ”Enkä minä ole tajunnut, kuinka suloinen olet. Ja kuitenkin ollaan luokkakavereita, nähty vuosia melkisten joka päivä.”

      Saunan jälkeen lounastettiin, edelleen alasti, herkkupitsaa ja jälkkäriksi herkkujätskii herkkumansulahillon kera. Sapuskan jälkeenkään ei tuntunut kolttujen tarvetta, sillä tupa oli kovasti lämmin. Ella ja Joona kietoutuivat yhteen Ellajoonaksi. Joona työsi etusormensa syvälle Ellan vittuun.

      Huomasivat kumpikin kummallisen seikan: kun sormi oli vitussa, tuntui kuin ymmärtäisi äärettömän vaivattomasti toisen puhetta, kuin ajattelisi toisen aivoilla, tai paremminkin yhteisillä aivoilla. Merkillistä. Niinpä Joona pitikin kahden seuraavan päivän aikana sormeaan Ellan sisällä, milloin se vain oli mahdollista.

      Mutta jo ennen yötä Ella sanoi: ”En ole vielä nussinut kenenkään kanssa, mutta tietäen, että se on pian edessä, olen jo kaksi kuukautta lounastanut pillereitä. En vielä edes silloin, kun olin tulossa tänne viikonloppua viettämään, ajatellut, että bylsisin sinun kanssasi, mutta nyt minusta tuntuu, että minun on PAKKO saada sinun kyrpäsi sisääni, ja aivan paljaana. Jos tahdot, saat bylsiä minua niin paljon, kuin haluat.”

      Joona: ”Että haluanko, totta kai. Olen vain odottanut sinun lupaasi. Minä rakastan sinua.”

      Ellan vittu oli kivikova. Suorastaan valui kosteutta. Kosteutta valutti myös Joonan seisova kyrpä. Nyt ei ollut enää esileikkien aika. Joona työnsi hitaasti kyrpänsä Ellan vittuun. Ella voihki ja vaikeroi: ”Ei ole koskaan, ei milloinkaan, tuntunut näin hyvältä. Sinä olet niin ihana, etteivät sanat riitä. Sulan sinun kanssasi yhteen."

      Ja sitten koitti orgasmin hetki, kuin maailma olisi kääntynyt ympäri. Vielä vartin päästä Ella sai vain sanotuksi: ”Minä rakastan, rakastan, rakastan, rakastan sinua.”
      Loppu aika mökkeilyssä menikin sitten bylsiessä ja Joonan sormen ollessa Ellan emättimessä tai syvällä persereiässä. Ella ja Joona olivat löytäneet toisensa. 🌹👀

    • Joona auttaa Ellaa vitun sheivaamisessa 4

      Aino oli ottanut tömäkästi ohjaimet käsiinsä. Osti sinisen, aivan läpinäkyvän lyhyen puseron ja hiuksiinsa sinisen ruusun. Kutsui Eliaksen luokseen ja otti hänet vastaan vittu aivan paljaana ja nätiksi sheivattuna. Eliaksen hienostunut olemus oli tehnyt hänet niin rohkeaksi, ettei edes tullut mieleen ujostella.

      Elias ei muuten tuntenut Ainoa, mutta oli joskus nähnyt. Ainon vittu oli niin kaunis, että kun Elias näki sen ensi kerran, hänelle ei edes tullut mieleen, että Aino oli jotenkin rohkea. Totta kai niin sievä vittu tuli pitää näkyvillä.

      Vaan niinpä Elias piti itsestään selvänä ensin suudella hänen vittuansa ja sitten suoraan suulle, vaikkei ollut vielä koskaan tehnyt niin, ei edes kuvitellut. Aino avasi heti vittunsa ja supisteli sievää emätintään: "Se on kovin odottanut sinua." Elias sai vain häthätää ojennettua ruusun Ainolle, kun tämä jo vei hänet makkariin ja asettui selälleen jalat auki.

      Elias toimi kuin kone. Riisui kiireesti, kyrpä seisoi, Kun Elias huomasi, että Ainon vittu oli aivan läpimärkä, hän työnsi sinne kyrpänsä, ja liikutteli hitaasti edestakaisin. Molempien kiihotus kasvoi, kunnes seurasi räjähdys, valtava orgasmi.

      Huoahdettiin ja toivuttiin. Puolen tunnin päästä Aino sai sanoneeksi: "Sinä olet ensimmäinen mies, joka on minua nussinut, ensimmäinen joka on työntänyt kyrpänsä minun vittuuni.

      Elias: "Ja sinä olet ensimmäinen tyttö, jota olen nussinut. En edes oikein tuntenutkaan sinua, mutta nyt tuntuu selvältä, että olemme pari."

      Koko ilta meni herttaillessa.

      Aino kertoi myös Eliakselle, kuinka Joona oli sheivauksen kuluessa hyväillyt hänen vittuaan ja hän Joonan kyrpää. Elias piti sitä luonnollisena ja mainitsi, että hän myös hyvin mielellään hyväilisi Ellan vittua ja ottaisi vastaan, kun Ella hyväilisi hänen kyrpäänsä.

      Aino sanoi, että hän on jo melko varma, mutta varmuudeksi kysyy Ellalta. Niin tietysti olikin.

      Loppukesästä odotti rippileirille meno, mutta vielä ei ollut se aika. Molemmat parit vain pitivät huolen, että kaikki neljä olisivat menossa samalle leirille. Koska olivat niin nuoria, vain 15, eivät saaneet kesätöitä, joten viettivät pitkät ajat Joonien mökillä. Nyt oli jo järvikin lämmin ja saunoessakin kului paljon yhteistä aikaa.

      Ja sitten riparille. Saivat kinuttua riparipastorilta, että majottuivat samaan neljän hengen kämppään. Itse asiassa se oli vain helpotus järjestelyjen kannalta, sillä neljän hengen kämpät olivat ainoat, mitä leirikeskuksessa oli, mutta ne eivät menneet sukupuolittain tasan. Mutta jos yhteen kämppään sijottui kaksi tyttöä ja kaksi poikaa, meni tasan.

      Aino ja Ella kysyivät saisivatko saunoa poikien vuorolla, kun ei tyttöjä voi pakottaa ottamaan heidän kahta poikaansa mukaansa. Pojilta kysyttiin, eikä kukaan ollut vastaan. Paremminkin toivottivat tytöt lämpimästi tervetulleiksi.

      Mutta sitten muut tytöt protestoivat ankarasti, että täähän on epistä. Täytyyhän muidenkin tyttöjen saada valita vapaasti puolensa, jos kaksi saa. Lopputulema oli, että KAIKKI tytöt halusivat poikien puolelle. Perustettiin kaikille yhteinen sekapuoli. Itse asiassa niin tytöt kuin pojatkin havaitsivat, että näinhän oli paljon kivempi ja ennen kaikkea LUONTEVAA. 🌹👀

    • Joona auttaa Ellaa vitun sheivauksessa 5

      Kun tapahtumat oli alkaneet vyöryä riparilla, vielä yksi seuraus oli. Kun oli siirrytty sekavuoroon, ja kaikki olivat nähneet kaikki muut alasti, myös uitiin alasti. Niinhän oli tehty poika- ja tyttövuoroillakin, mutta vuorotellen, jolloin vuorottomilla ei ollut rantaan tulemista.

      Mutta nyt sekavuorolla se menetti merkityksensä. Muulloin kuin saunasta oli ollut tapana uida yhdessä, mutta enää ei ollut tarkoituksenmukaista pukea uimapukua, varsinkin kun se jäi märäksi, joten ruvettiin uimaan muulloinkin nakuna. Eikä siitä syntynyt minkäänlaista haittaa tai häiriötä, vaan aivan päinvastoin.

      Tytöt ja pojat ollessaan alasti hillitsivät tehokkaasti karkeaa kieltä, joka on aina vaanimassa sen ikäisten tapaamisissa. Ripari oli kuin hienostokoulu. Sekä isoset että vetäjät vain ihmettelivät ja päivittelivät tapahtumien nopeaa muuttumista.

      Vielä oli yksi asia ilmeinen. Kun peruserottelua tyttöihin ja poikiin ei ollut tehty, oli ujojenkin paljon helpompi ylittää raja, ja ryhtyä juttelemaan toisen sukupuolen kanssa. Tämä taas näkyi siinä, että syntyi paljon enemmän tuttavuuksia kuin muilla leireillä, ihan oikeita romanssejakin.

      Aino ja Elias sekä Ella ja Joona ja harrastivat vielä yhteisessä kämpässään herttaista yhdyntää omansa kanssa, ja sukupuolielimen hyväilyä melko useinkin toisen kanssa, mutta niistä ei tehty numeroa. Tietysti monetkin arvasivat molemmat asiat, mutta eivät olleet tietävinään.

      Vielä sellainenkin oli havaittavissa, että kukaan ei jäänyt porukan ulkopuolelle, kukaan ei pitkästynyt eikä kukaan tuntenut tarvetta tehdä jotakin alamittaista. Ripariopetuskin sujui mallikkaasti eikä kokeita pidetty, mutta nimetön palaute oli yksinkertaisesti ylistävää.

      Konfirmaatiosta sukeutui todellinen juhla, nuoret sisäistivät, kuinka Jumalan hyvyys oli kohdannut heitä. He olivat iloisia vapaita nuoria, jotka omalla olemuksellaan osoittivat, mitä on, kun Herra on kutsunut.

      Vuokrasivat kuukauden päästä oma-aloitteisesti leirikeskuksen saunan ja kutsuivat sinne isoset ja vetäjät muistelemaan Jumala siunaamaa leiriä. Sekä isosista että snadilaisista monet ryhtyivät Herran työhön. 🌹👀

    • Joona auttaa Ellaa vitun sheivauksessa 6

      Eliaksen toive saada hyväillä myös Ellan sukupuolielimiä ja saada kyrpänsä hyväillyksi, toteutui tismalleen myös käytännössä, sillä Aino ja Elias sekä Ella ja Joona vierailivat toistensa luona usein.

      Fossiilit osasivat laittautua pois siksi aikaa, kun vierailtiin. Ja nuoret osasivat myös kiittää. Nuoret olivat kertoneet peittelemättä, mitä visiitillä tapahtuu. Fossiilit vain huokailivat, että olisipa meidänkin nuoruudessamme ollut tällaista.

      Sekä pojat että tytöt pitivät aivan erityisesti ystäviensä seurustelukumppanien sukupuolielimien hyväilystä. Saatettiin tavata useampikin kerta viikossa, jolloin ohjelmassa oli juuri tämä. Elias muisti myös vuolaasti kiittää Ellaa tästä ihanasta mahdollisuudesta, samoin Joona Ainoa. Lopen ihanoituneita olivat myös tytöt.

      Ei osaa kuvata, kuinka suloiselta tuntui toisen käden kosketus omilla elimillään. Oli todella kuin olisi pumpulissa. Koska ei ollut minnekään kiire, ensimmäisen hätäisen laukeamisen jälkeen hyväilyä saattoi jatkaa jopa tunteja. Se antoi jutteluun sellaista syvyyttä, mitä millään muulla tavalla ei voinut likikään saavuttaa.

      Eivätkä jutun aiheet suinkaan olleet useimmiten edes seksuaalisia, vaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mutta AINA pojat hyväilivät toistensa tyttöjen vittua ja tytöt toistensa poikien kyrpää.

      Sitä oli jo niin kauan pidetty selviönä, ettei siitä juuri enää syntynyt juttua, mutta ihanaa se oli, suorastaan värisyttävän ihanaa.

      Kun tultiin vierailulle vastaanottava tyttö oli jo vittu paljaana, ja tuleva riisui pian. Kumpikin aukaisi sievästi sukupuolielimensa aivan auki. Näyttivät sitä erityisesti toiselle miehelle. Supistelivat herttaisesti emätintään. Tuoleilla oli jo valmiina tabletit, sillä tyttöjen elimet valuivat valtoimenaan.

      Siirryttiin makuhuoneeseen, joten tytöt saattoivat ottaa pojan kyrvän käteensä ja pojat työntää sormensa tytön vittuun. Kun oli siinä jonkin aikaa hyväilty, lauettiin ja levättiin hetki. Vuorossa oli herkkutee ja herkkupikkuleivät.

      Sen jälkeen pojat asettuvat tytön viereen tuolille hyväilemään loppuillan hiljalleen tytön vittua, kun tyttö taas hyväili pojan kyrpää. Ai, että oli ihanaa! Aivan ihanaa oli myös kasvokkainen onanointi. Tytöt runkkasivat klitoristaan ja liikuttelivat emätintään. Pojat katsoivat lumoutuneina ja runkkasivat kyrpäänsä.

      Tapaaminen päättyi yleensä siihen, että pojat suukottelivat tyttöjen vittua ja persereikää. 🌹👀

    • Joona auttaa Ellan vitun sheivauksessa 7

      Oltiin taas yhdessä koolla. Tytöt olivat jo hyväilleet toistensa poikaystäville paineet purkavan orgasmin, samoin pojat toistensa tyttöystäville. Jatkettiin levollisina hyväilyä.

      Aino: "Tuolla länsinaapurissa kuuluu olevan sellainen tapa, että minkään ei anneta kehittyä puoli-itsestään, vaan kaikesta pidetään pitkä ja perusteellinen palaveri tai useita. Kai juttelen sitten naapurin malliin. Pankaa poikki, jos kyllästyttää."

      - "Meillä on ollut jo pitkään sellainen tapa, että ilman muuta hyväillään toisenkin sukupuolielimiä kuin oman seurustelukumppanin, mutta yhdyntä tapahtuu vain kumppanin kanssa. Kannanottoja siihen, onko tämä ero tarpeellinen, vai onko se vain katosta luettu."

      Ella: "On ja ei. Ei voisi kuvitellakaan, ettei myös hyväilyssä saavutettaisi täyttä nautintoa herttailuineen ja orgasmeineen, mutta jos raja poistetaan, poistuuko sitten koko ero oman ja toisen välillä. Minusta kuitenkin oma on edelleen oma ja toinen on toinen, vaikka molempien kanssa bylsittäisiin. Siihen jäisi kuitenkin selvä tiedostamisero."

      Joona: "Merkittäviä näkökohtia, mutta minusta saattaisi olla ensisijassa kyse siitä, mitä kukin haluaa."

      Elias: "Ei muuta, kun pidetään koeäänestys, ja jatketaan sitten."

      Kaikki kertoivat, että olisi suuri ilo nussia myös toisen kanssa, mutta itse keskustelun aloittanut Aino epäröi, tulisiko niin kuitenkaan tehdä.

      Elias Ainolle: "Meillä kahdella parilla on niin runsas parien sisäinen ja parienvälinen lämpö, että aniharvoilla aviopuolisoillakaan. Yleensä vain riitelevät."'

      - "Minusta on hyvin luontevaa, että ystävyytemme laajenee myös yhdyntään. Minulle ainakin jää selkeä kuva, että sinä ja minä kuulumme yhteen, vaikka vieraillulla bylsit Joonan ja minä Ellan kanssa."

      Aino: "Minun onkin kovin tehnyt mieli oikeasti nussia Joonan kanssa, mutta olen vain epäröinyt. Nyt kun tiedän kantasi, en epäröi enää."

      Ella: "Siis kaikki haluavat, mutta eihän meidän vielä lopullisesti tarvitse päättää. Kokeillaan."

      Aino ja Joona asettuivat sängylle, samoin Ella ja Elias. Nyt kiihotukseen tuli lisämauste siitä, että kaikki odottivat jo etukäteen, että kyrpä tunkeutuu vittuun, jossa ei ole ennen käynyt, ja vittu täyttyy siemennesteestä, jota ennen ei ole kokenut.

      Yhdyntä oli täydellinen succès, hellä ja herttainen. Orgasmi oli ihana, kuin olisi leijunut pilvissä.

      Joona: "On ihan selvä, että alkuviehätyksen jälkeen tuntemus ei ole erilaisempi kuin kumppaninkaan kanssa, mutta eihän muuhun halua pyrkiäkään, kuin että syvä ystävyys on laajentunut loppuun asti ja saanut pysyvän sinetin."

      Sen jälkeen bylsittiin aina tavattaessa toisen kanssa, joinakin viikkoina, jos seksivietti sattui yllättämään tavallista voimakkaampana, jopa useammin kuin oman kanssa. Lomallahan niin tapahtui vielä useammin, mutta oma oli silti aina pysyvästi oma. 🌹👀

    • Joona auttaa Ellan vitun sheivauksessa 8

      Kun oli noudatettu pari vuotta järjestystä, että oli täysi lupa olla yhdynnässä myös toisen kanssa, olisi luullut, että halu jakautuisi suunnilleen tasan, mutta todellisuus yllätti.

      Jo tavallisestikin halu vierailulle oli niin suuri, että yhdyntöjä oli hiukan useammin vieraan kuin oman kanssa. Mutta varsinkin keväällä, jolloin seksihalu oli maksimaalisen korkea, vierailuhalu oli niin voimakas, että se reilusti ylitti yhdyntöjen määrän oman kanssa.

      Kaikki huomasivat tämän omissa haluissaan, niin tytöt kuin pojat.

      Oliko vierailussa tekijöitä, jotka muutenkin houkuttivat. Ainakin tuli mieleen mahdollisuus jutella ja iloita muutenkin ystävistä.

      Vielä enemmän ihmettelyä aiheuttivat yhteiset lomat. Vaikka olisi oltu pitkäänkin yhdessä, esimerkiksi mökillä, nussittiin melkein aina vieraan kanssa. KAIKKI sanoivat mutuna, että tuntuisi keinotekoiselta, jopa väkinäiseltä, jos yhtyisi oman kanssa muutenkin kuin kahdestaan. Siis KAIKKI ajattelivat näin.

      Kokonaissaldo lienee ollut, että oman kanssa oli noin kaksi ja toisen kanssa kolme viidesosaa kerroista. Eikä oman kanssa bylsiessä kukaan ollut havainnut pienintäkään vikaa.

      Yksi mahdollinen selitys oli, että ihminen tuli olleeksi omansa kanssa vuoden mittaan runsaasti enemmän, jolloin pelkkä yhdessäolo korvaisi osan nussimistarpeesta. Visiitin tuoma juhla ja irtautuminen arjesta sytyttäisi seksuaalista halua. Bilettäessäkin tuntuu olevan näin.

      Mutta toisaalta jo saavutettu ikäkin alkoi vähentää seksuaalista aktiivisuutta, ja toisen kanssa bylsiminen väheni nopeammin, vaikka oli edelleen voitolla. Edelleen meni superihanasti, mutta näitä ihmeteltiin.

      Sitä kuitenkin kaikki pitivät selvänä. että yhteisellä lomalla bylsiminen oman kanssa tuntuisi todellakin väkinäiseltä, kun taas vieraan kanssa suorastaan luonnolliselta.

      Selkeää ja yksiselitteistä selitystä ei löydetty, mutta todennäköisenä pidettiin, että sillä oli jotakin tekemistä, niin paradoksaaliselta kuin se näyttikin. ihan ikään liittyvän biologisen seksuaalisen aktiivisuuden kanssa. Ehdottomasti tärkeintä oli, että kaikki olivat hyvin onnellisia ja iloisia.

      Keskusteltiin myös, saattaisiko olla mahdollista, että olisi satunnaisessa yhdynnässä aivan ulkopuolisenkin kanssa. Kaikkien kanta oli, ettei se ole kovin tarpeen kuin poikkeustapauksessa. Tällaisia saattaisivat olla esimerkiksi hääparin nussiminen puhemiehen ja kaason kanssa, mutta ne kuuluvat vain siihen tilanteeseen.

      Kukaan ei siis näyttänyt tuntevan erityistä tarvetta, mutta ei kukaan myöskään etukäteen osannut sanoa varmaa eitä.

      Luonnollisia tilanteita on myös siskon ja veljen herttailu ja nussiminen, mutta meidänhän kohdalla tällainen ei ole mahdollista siitä yksinkertaisesta syystä, ettei kellään ole vastakkaista sukupuolta olevaa sisarusta. 🌹👀

    • Joona auttaa Ellan vitun sheivauksessa 9

      Ikuisesti jäi vaille varmaa ratkaisua, miksi nussitaan enemmän vieraan kuin oman kanssa. Alkeelliset psykologistiset selitykset, jotka eivät itse asiassa selitä mitään, tietysti osattiin torjua.

      Tavallinen, mitä tarjotaan selitykseksi sivusuhdetilanteessa, on että varsinaisessa suhteessa olisi ollut jotakin vikaa, mutta sehän on selitys lopputuloksen perusteella, vaticinium ex eventu, jossa vika varsinaisessa suhteessa on PÄÄTELTY sivusuhteen synnystä. Takana ei siis ole mitään tietoa, vain kehäpäätelmä.

      Kuitenkin kaikki olivat tiukasti sitä mieltä, ettei ystävän kanssa riitä pelkkä sukupuolielimien hyväily orgasmeinen, vaan kyllä tytön TÄYTYY myös saada tuntea, kuinka paljas kyrpä tunkeutuu paljaaseen vittuun, eikä MITÄÄN ole välissä erottamassa.

      Vastaavasti pojan on saatava tuntea, kuinka paljas kyrpä tunkeutuu tytön paljaaseen vittuun. Ja molempien on saatava tuntea myös siemensyksy. Vain ja ainoastaan se voi saada nautinnon täysimääräiseksi ja aktuaalistaa ystävyyden. Ei tule kuuloonkaan, että saisi jäädä puuttumaan jotakin, jonka saisi kokea vain kumppanin kansa.

      Mutta mitä enemmän pohdittiin, sitä HASSUMMALTA alkoi tuntua, että myös vieraillessa tai lomalla bylsisi oman kanssa. kun toinenkin on paikalla.

      Vielä sekin ajateltiin, että ei voi yleistää, koska otos on liian pieni, vain neljä henkeä. Mutta ainakin heidän kohdallaan oli näin ja he suunnattomasti iloitsivat ystävyydestään.

      Tähän teoreettiset seksipohdinnot loppuivatkin. Siirryttiin kysymyksiin avaruuden muodosta, yhtenäisteorian mahdollisuuksista, miksi ylipäänsä on mitään, kvanttifysiikan ja suhteellisuusteorian yhteismitattomuudesta sekä materian ja energian havaitun struktuurin välttämättömyydestä. Eli siirryttiin kevyempiin aiheisiin. 🌹👀

    • Jännällä tavalla koukuttavaa tekstiä. Ihan mielenkiinnosta oli pakko lukea loppuun asti. Ei ehkä itselleni mitenkään kiihottavaa luettavaa, mutta koukkuun sait.

      • Teksti on tietysti sekä oman että vaimoni suuntauksen mukaista, eli meillä ei oikeastaan ole mitään erityissuuntausta, vaan odotamme, että seksi on hyvin tavallista, mieluummin rutiininomaista kuin vaihtelevaa.

        Emme usko, että seksiä tulisi tai voisi piristää pitkän päälle ns. vaihtelulla. Kun se on hakeutunut muotoonsa, se on sitten siinä, mutta se on hyvin kestävää koko elämän ajan. Seksi ystäväpariskunnankin kanssa on pian tullut ihan avioseksin kaltaiseksi. Se vain kertoo syvästä ystävyydestä pariskuntien välillä ja vähenee ajan myötä, niin kuin avioseksikin.

        Meillä oli haaveena, että löytäisimme tällaiset ikuiset ystävät. Emme löytäneet. Pariskunnilla, joihin tutustuimme. oli niin paljon keskinäistä riitelyä, että emme edes pyrkineet laajentamaan seksiä pariskuntien väliseksi, mutta vaimoani ja minua yhdisti, että haave oli yhteinen.

        Kiitoksia ystävällisestä kommentistasi. 🌹👀


    • Anonyymi

      Taustaa. Ei kuulu itse novelliin.

      Kuulumme vaimoni kanssa ns. suuriin ikäluokkiin, sodan lopulla ja hiukan lopun jälkeen syntyneisiin. Asenneilmasto oli jyrkästi erilainen, joten emme saaneet minkäänlaista seksiopetusta, puhumattomuutta ja tabuilua, mutta sitäkin enemmän kieltoja ja varoituksia. Uudet sukupolvet eivät voi käsittää, mikä murros on tapahtunut.

      Jopa annettiin ymmärtää, että on täysin mahdollista olla harrastamatta mitään seksiä ennen avioliittoa, niin yhdyntää kuin itsetyydytystäkin eli 'itsesaastutusta'. Oli käsitys, että on olemassa kaikille yhteinen 'seksuaalimoraali', jota oli noudatettava.

      Nykyäänhän paremminkin ajatellaan, että tulee ajatella omilla aivoillaan, mikä milloinkin on parasta. Tekee vähemmän virheitä kuin kaavamaista moraalia noudattaessaan.

      Aluksi pidimme lapsena kuulemaamme ja tabumaailmaa oikeana - vielä osin naimisiin mentyämme. Mutta kun mietimme yksittäisiä piirteitä vanhasta, lopulta nyt jo vanhana olemme havainneet, että kaikki entinen moraali on väärää. Se rakentui ideologian pohjalta, uusi ajattelu tiedon.

      On järjetöntä kantaa huonoa omaatuntoa asioista, jotka ovat normaalia viettitoimintaa. Seksin voi oikeasti ottaa ilona ja vapautena. - ex-kynä.mi

    Ketjusta on poistettu 111 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      41
      2164
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      49
      1707
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      33
      1528
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      42
      1508
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1450
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1446
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      3
      1417
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1351
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      4
      1275
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1243
    Aihe