Suomesta Thaimaa ?

Anonyymi

Tammivaalit tulossa ja SOTE-alueiden palvelut ollaan yhtiöittämässä ja oikeiston mukaan myymässä yksityisille.

Edes äärikapitalistisissa usa, ryski eikä Thaimaa olla menty vielä näin radikaaleihin kusetuksiin.

Kun mökkisi palaa, paloauto saattaa liikahtaa, kunhan olet mopilepäyllä maksanut 1600 e rahastuslaitoksen tilille. Siinä monipoika ehtii kärventyä grillimakkaroiden mukana kun OrpoPojan ihanneyhteiskunta vallitsee.

80

937

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sote ja maakuntahallinto on vihervasemmistoKepun aikaansaannos, joten ei siinä oikeistoa ole yhtään.

    • Anonyymi

      Mikä muuttuu kaupunkien hallinto muuttuu vain aluehallinnoksi, ja aluehallintoalue kasvaa vain suuremmaksi, jolla hoidetaan vaikkapa erikoissairaanhoito isommalle alueelle, kohta kaupunkien hallito himmelit puretaan.

    • Anonyymi

      Yksityiset terveysasemat Suomessa sopivat heikkolahjaisillekin yrittäjille, samaten kuin vakuutusyhtiöiden toiminta.

      Voidaan asettaa tulostavoite, jossa on helppo pysyä. Säädetään palveluiden hinta ja terveysaseman volyymi sellaiselle tasolle kuin ennalta sovitaan. Tehdään tarkistuksia tavoitteeseen pitkin vuotta.

      Jos näyttää että jäädään tavoitteesta, niin tehdäänkin Korhosen Kaisalle täysi remontti sen sijaan, että määrättäisiin sille vain Buranaa.

      Vakuutusyhtiöillä on vuosittainen korvauskatto, jotta pysyvät tulostavoitteessa. Jos tavoite on uhattuna, aletaan systemaattisesti kiistämään korvausvaatimuksista tai ainakin alentamaan korvauksia. Tämän kertoi minulle erään vakuutusyhtiön asiamies aikoinaan.

      On helppoa liiketoimintaa. Keskusta ja Kokoomus on kilpaillut siitä kumpi saa tätäkautta enemmän maakunnissa valtaa ja rahaa.

      Nyt Suomessa on menossa massiivinen natolobbaus, joka tulee todennäköisesti menemään läpi. Seurauksena suorat 4 miljardin euron vuosittaiset lisäkulut, lisävarustehankintoja ja huoltoja jenkkikalustoon parilla miljardilla vuodessa.

      Venäjän kaupan ja työpaikkojen menetyksinä vielä 5-10 miljardia, vähintään 10 vuoden vihat ja kylmä sota Venäjän kanssa Naton vuoksi. Suurin kärsijä koko maailmassa on Suomi itse joka itse maksaa vielä viulutkin.

      Jos Venäjä joutuisi niin ahtaalle kuin USA haluaisi, niin sille ei jäisi vaihtoehtoja muuta kuin pistää Euroopan kartta uusiksi. Aasiaan heillä on hyvät välit, toivotaan että se riittää.

      T 2010

      • Anonyymi

        Olenko ymmärtänyt väärin että 2010 äänestää kokoomusta ja myös sen että 2010 laati aloituksen taoansa mukaan että pääsee kommentoimaan aihetta joka hänellä tämän päivän mielenkiinto VAIHTEEN VUOKSI Pattayan matkailupalstalla 24/7.


    • Anonyymi

      Tämän uutisen perusteella Suomi on pummien kultamaa.

      Minun ei kannattaisi tehdä töitä päivääkään”
      Ida saa tukia 2 500 ja Amanda jopa yli 5 500 euroa kuukaudessa. He ovat osa ilmiötä, joka maksaa Suomelle yli miljardi euroa vuodessa.

    • Anonyymi

      Uskomattoman sekaisin ja tyhmyyttä täynnä tämä palsta.
      Sitra ollaan tehty jo kymmeniä vuosia kovin monella kokoonpanolla ja nyt vihdoin tytöt saivat sen valmiiksi.
      Sairaanhoitopiirit ovat jo vuosia sitten alkaneet sopeuttaa toimintojaan siihen kaikessa hiljaisuudessa, eikä palvelut ainakaan heikkene.

    • Anonyymi

      HEH, mitä jaskaa osa kommenteista.

      Terveys ja Pelastustoimet, ym ym, ollaan yksityistämässä ja yritykset alkavat sanella ehdot, että palvelevat.

      Naapurinmies ajoi matalikkoon veneensä viime kesänä ja soitti 112-seen, kun vuoto uhkasi uppottaa paatin ja kahden miehen henki vaarantui.

      Pelastuslaitokselta jo sanottiin, että soita meripelastus.

      Meripelastus (naapurin mukaan Merirosvot) tulivat paikalle tunnin odottelun jälkeen. Perä oli jo upoksissa ja vaativat 6000 euroa pelastusyrityksestä sekä täyttä vastuuvapautta.

      Jos kansalaisille myydään niskalaukausta, niin kellehän kansalainen sen antaa, romahtihan Neuvostoliittokin lopulta.

    • Anonyymi

      Wow.... 2010 on Venämielinen!
      Toisaalta, kun kuvia katselee, Vladimir ja 2010 poseeraavat paidatta samaan tapaan lihaksia pullistellen...

      Mutta miksi ei ole Laikka-Avo-LADA alla?
      Siitä on tullut uusi, käänteentekevä 2022 malli; Kotkatut naulanpäät!

      • Anonyymi

        Mädi sinä Lerpatin siellä Niuvassa, kohta heittävät sutkin hankeen, rahaahan sulla ei ole, jollet ala kiljuas teollisesti markkinoimaan.


    • Anonyymi

      Yksityiset palvelut on ok silloin kun asiakas maksaa itse laskun kokonaan omilla rahoillaan. Jos laskun maksaa kunta, kela tai valtio edes osittain, niin silloin homma karkaa hanskasta ja lisääntyneet kulut maksaa veronmaksajat Jo nyt on tapauksia tutkinnassa jossa hammaskääläriasema on laskuttanut maahanmuuttovirastoa tekemättömistä töistä. Se on helppoa laskuttaa mitä vaan kun asiakas ei tiedä mitä on tehty ja loput on potillassalaisuuden piirissä.

      • Anonyymi

        Senssu haaveilee pääsevänsä kelakortilla Mehiläiseen katselemaan taulutelevisiosta ohjelmia operaatioiden välillä vuodeosastolla privahuoneessa makoillen. Oma kaukosäädin ja hyvät ruoat eikä mitään laihaa sairaalakeittoa niinkuin Jorvissa.


    • Anonyymi

      Vaaleissa on kyse siitä, millä silmänkääntötempulla Hyvinvointialue muutetaan Pahoinvointialueeksi.

    • Anonyymi

      Puhuivat tvssä pölliitikot jo SOTEn korjaussarjasta, eli hivuttaisivat toimeksiantajiaan, jotka voitelevat, ei tee vaan kunnon konjamiinirahoin, HVAn sisään. Siis ajavat näitä veroparatiisihuijarifirmoja veronmaksajien kukkarolle.

      Ainut hyväksyttävä korjaussarja on Niuvalainen Kiljusatsi, siitä Lärpatinneri luennoikoon lisää.

    • Anonyymi

      Lerpasta ihminen? Täysin kuolleena syntynyt ajatys.

    • Anonyymi

      Matti ja Teppo, ne pysyy, antennit ylhäällä

    • Anonyymi

      Vain kakkaa pukkaa niuvasta

    • Anonyymi

      Kuusama tuoksuu ja lakastuu, ei tunne putkenpätkäänsä kuin hajusta.

    • Anonyymi

      Tuohon Sote-vaali asiaan en osaa sanoa, mutta jo pitkään on ollut se tilanne, että jos Suomessa on ongelmia, on joutunut matkustamaan Pattayalle panemaan itsensä kuntoon.

      • Anonyymi

        Jos tuo olisi Kela-korvattavaa, Lerppakin pääsisi liukkaille


      • Anonyymi

        ei siika Niuvasta mihkään pääse, siellä on ovet lukossa, jollei sitten ulkoilutunnilla taas karkaa


    • Anonyymi

      Pattaya on Paratiisi

      Myös kippeille ja sairahille

      Siellä saa heittää kävelykepin nurkkaan

      Tai ainakin kepillisen päivässä

      • Anonyymi

        ainahan on olemassa ns kyl määki turuus menettely

        Karanteeniin määrätyt miehet karkasivat Turussa automatkalle, toinen selitti ettei koronaa ole olemassa – sai lähes 700 euron sakot.

        Varsinais-Suomen käräjäoikeus tuomitsi kaksi nuorta miestä sakkoihin terveydensuojelurikkomuksesta. Tuomio tuli, sillä miehet jättivät noudattamatta koronakaranteenia.

        Oikeudenkäyntiin johtanut tilanne tapahtui Turussa viime maaliskuussa. Parikymppiset miehet olivat tuolloin matkanneet samassa autossa kolmannen miehen kanssa, vaikka heidät oli molemmat määrätty korona-altistumisen vuoksi viralliseen karanteeniin.

        Kukaan ei ollut käyttänyt kasvomaskia ja myöhemmin kävi ilmi, että toinen karanteeniin määrätyistä miehistä oli saanut koronatartunnan. Mies sai tiedon tästä vasta myöhemmin.


    • Anonyymi

      Pitää muuttaa Hellsingii, se ei kuulu tammivaaliin ja ovat sopineet oman sotealueen, joka on yhteinen Pattiksen kanssa. Tapsa Kalliot kirjoottelee lähetteet Pattijoelle lennot hotskat hoitsut ym.

      • Anonyymi

        eläpä unta näi, ommaan velotushelevettiin net siut ohojaa, ja saat maksaa ities kipheks, vanahat vaivat kattoo ko saat uuvet pahemat tilale


    • Anonyymi

      Tässä totuus siitä, kuinka ulkoistettu ulkoistajan kautta ulkoistajalle hoitaa terveysturvallisuutta:

      https://www.mtvuutiset.fi/video/prog1534166#gs.lh0xui

      Laissez-faire (vapaan markkinatalouden periaate, eli kaikki lavuaariin)

      • Anonyymi

        kuten tuo osoittaa, höpinät ja konkretia ovat eri asioita


    • Anonyymi

      Suomen sotehuijauksella ei ole mitään tekemistä Thaimaan kanssa.

      Thaimaassa on yhä kunnallinen perusterveydenhoito Suomen vaalipuijauksen jälkeenkin.

    • Anonyymi

      Imatralla -15 pakkasta, vaan sote kulkee

    • Anonyymi

      Aikoinaan julkisella puolella meni hammashoitokin vuosimaksulla. Nyt yhden lohjenneen hampaan korjaus maksoi melkein 400 euroa kun nuoret hammaslääkärit sössivät sen kaksi kertaa ja rikkoivat vahingossa viereisen hampaankin.
      Kannattaa tehdä Thaimaassa remontit jos sattuu kohdilleen.

    • Anonyymi

      Eniten ihmettelen ettei silmäsairaudet ja leikkaukset enää kuulu korvattaviin! Tärkein aisti.
      Päin v-tua koko KELA - SOTE pelleily.
      Nyt tulee uusi raskas ja sekava poliittinen organisaation ja satoja uusia kovapalkkaisia byrokraatteja entisten lisäksi. Rahoitus uudella "Maakuntaverolla".

      On aika nostaa kytkintä jos hankkii jotain ja/tai on omaisuutta.

      • Anonyymi

        Suomessa on väkilukuun suhteutettuna kuusinkertainen byrokratia Sveitsiin verrattuna, jossa on maailman kovimmat palkat, pienimmät verot ja ostovoima on maailman kärkeä.
        Sveitsiläiselle jää käteen vuodessa sen verran ylimääräistä, että hän voi ostaa käteisellä auton, jota suomalainen maksaa 5-10 vuotta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomessa on väkilukuun suhteutettuna kuusinkertainen byrokratia Sveitsiin verrattuna, jossa on maailman kovimmat palkat, pienimmät verot ja ostovoima on maailman kärkeä.
        Sveitsiläiselle jää käteen vuodessa sen verran ylimääräistä, että hän voi ostaa käteisellä auton, jota suomalainen maksaa 5-10 vuotta.

        thaikuilta kun kysyy, niin käkikellot ovat maailman rasistisin kansa, eivät halua muuttaa sinne, houkutellaan hienoilla töillä, prosuun joutuu ja kovaan hyväksikäyttöön, raakaa väkivaltaa, vaikka muuta ulos näytetäänkin.

        Jopa ruotsit häviävät riistohyödyntämisessä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        thaikuilta kun kysyy, niin käkikellot ovat maailman rasistisin kansa, eivät halua muuttaa sinne, houkutellaan hienoilla töillä, prosuun joutuu ja kovaan hyväksikäyttöön, raakaa väkivaltaa, vaikka muuta ulos näytetäänkin.

        Jopa ruotsit häviävät riistohyödyntämisessä.

        EI

        ne ovat Sveitsin persuja

        ajavat vain oman maansa etua

        ihmisarvolla ei ole siinä pelissä arvoa, jos ei ole sveitsiläinen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        thaikuilta kun kysyy, niin käkikellot ovat maailman rasistisin kansa, eivät halua muuttaa sinne, houkutellaan hienoilla töillä, prosuun joutuu ja kovaan hyväksikäyttöön, raakaa väkivaltaa, vaikka muuta ulos näytetäänkin.

        Jopa ruotsit häviävät riistohyödyntämisessä.

        Sveitsi on vauraudestaan huolimatta myös itsemurhatilastoissa korkealla. Sitä on selitetty sillä että iso osa asuu useita kuukausia vuodesta eristyksissä kun solatiet on lumen peitossa.

        Heillä on myös armeijan jälkeen rynnäkkökiväärit kotona. Sillä on helppo poksautella jos ahdistaa.

        Huonoiten olen nähnyt niin sanottuja iloisia naisia kohdeltavan Kyproksella ja Pariisissa. Itämafia hallitsee ilotaloja ja naiset ovat vain karjaa heille. Passi pois ja hommiin. Työsuhteen päätteeksi lupaavat rahaa ja passin takaisin, mutta matka päättyy soramontulle.

        Oltiin aikoinaan Nikosiassa töissä broidin kanssa. Ihastuin Milena- nimiseen Moldovan ilotyttöön ja lupasin tälle pelastuksen. Milena tykkäsi minusta ja soitteli monta kertaa viikossa Suomeen.

        Hän soitti viimeisenä työpäivänään että "jee, huomenna olen vapaa" ja sanoin hälle että nyt me päästään sovitulle yhteiselle lomalle lopultakin jota hänkin oli odottanut kovasti.

        Lupasi soittaa heti kun pääsee Moldovaan seuraavana päivänä. Puhelua ei koskaan tullut ja numero ei ollut enää käytössä. Siellä se Milena lepäilee todennäköisesti jossakin Kyproksen hiekkakuopassa tänäkin päivänä. Saatanan elukoita nuo ryshämafiosot. Ihmishengellä ei ole mitään arvoa.

        llotaloissa humalaiset parittajat repi huvikseen tyttöjä tukasta ja potkivat perseelle. Tuli ihan sen takia osteltua niitä mukaan, että saavat hetken aikaa leikkiä vapaata ihmistä.

        Turskat on myös aika armottoman mustasukkaista porukkaa. Siellä myös harvaan asutettuja paikkoja, joissa ei paikallista naista ole tarjolla. Thaikkulaan kun tekevät ekan matkansa niin se on jo kihlat.

        Saudit ja Arabiemiraatit on sitten oma lukunsa hommaamaan filsuja kotiapulaisiksi. Kohtelu on samaa luokkaa kuin Kyproksen ilotytöillä. Palkat jätetään maksamatta ja lopuksi naiset katoaa.

        Mutta kun kyseessä on öljymaat niin länsimaat ei puutu eikä tuomitse. Israel on myös kuulema varsinainen pahuuden kehto, ihmiskaupan ykkösmaita koko maailmassa. Heitä suojelee USA ja holokaustikortti.

        T 2010


    • Anonyymi

      "thaikuilta kun kysyy, niin käkikellot ovat maailman rasistisin kansa, eivät halua muuttaa sinne, houkutellaan hienoilla töillä, prosuun joutuu ja kovaan hyväksikäyttöön, raakaa väkivaltaa, vaikka muuta ulos näytetäänkin."

      En tiennyt että on systemaattista!
      Tapasin muutama vuosi sitten yhden kivan Thaikun johon ihastuin ja kyselin haluaako muuttaa Europpaan.
      Sanoi "ei koskaan!"
      Kun kysyin syytä kertoi olleensa naimisissa Käkikellon kanssa joka kohteli häntä julmasti. Ukko oli erittäin varakas bisnesmies. Pakotti Thaikku vaimonsa makaamaan bisnes partnereiden kanssa että sai diilejä läpi. Eli suur sika! Passi oli kanissa kassakaapissa.
      Sitten likka sai tarpeekseen ja ystävystyi kiinalaisen ravinlojan omistajan kanssa. Ruuanhakumatkalla alkoi antaa naida takahuoneessa. Tiesi, että kiinalaisilla on hyvät verkostot missä vaan. Likka oli alkanut vaatia mieheltään ja bisnes sioilta kalliita koruja. Hän pyysi kiinalaista rakastajaa myymään ne, ostamaan lentolipun Thaimaahan ja ajamaan hänet kentälle. Passin hän oli saanut ukoltaan kun ukko oli kännissä ja oli urkkinut kaapin koodin.
      Surullinen tarina joka päättyi onnellisesti. Sai myohemmin ukoltaan aika paljon rahaa kun tämä houkutteli palaamaan. Ukko ei uskaltanut koskaan palata Thaimaahan. ymmärsi että olisi ollut hengelle hupaa... Likalla oli monta veljeä.

      Vietimme 20pv kivan loman yhdessä. Minulla on joku 40kpl kuvia yhä meistä joita katselen ja ajattelen "what if...".

      • Anonyymi

        Sveitsiläisillä on puolensa

        sellaisiakin puolia

        jotka eivät päällepäin heti näy


    • Anonyymi

      Jo nyt ollaan omituisessa tilanteessa hammashoidon osalta.

      Naapurinrouva joutui poistattamaan kolme kulmahammasta toisen koronarokotteen jälkeen.

      Titaani-implantin hinta olisi Suomessa ollut 3000 eur/hammas. Kela ei korvaa mitään.

      Kävivät 2 vk lomalla Pattiksella 2000 eur, implantit 900 eur, YHTEENSÄ, jäivät yli 6000 eur voitolle.

      Suomalainen yhteiskunta on HAMMASMÄTÄ !

      • Anonyymi

        heh, vielä 2016, kun kunta korvasi 60 % ja kunnallinen teki implantit, maksoi 200 asiakkaalle.

        Nyt vaan yksityiset tekevät ja lätkäisivät nollan euron korotuksen, se nolla tuli vaan perään.

        kuulostaa sotehuijaukselta, jonka voi väistää matkaamalla Pattayalle


    • Anonyymi

      Pattaya on Paratiisi

      Myös sote asioissa

      • Anonyymi

        Sekä kaikessa muussakin !


    • Anonyymi

      Drunk as a Skunk

      Siinä paras terveysvinkki, minkä terkkari jakoi

    • Anonyymi

      Sunnuntai on sitten vaalipäivä.

      Kyse on vain siitä, kenen turhia höpinöitä luulet uskovasi.

    • Anonyymi

      Sunnuntaina on vaalipäivä. Voit äänestää vaaleissa, vaikka olisit eristyksessä tai karanteenissa koronan vuoksi.
      Jos eristys tai karanteeni ei ehdi loppua ennen vaalipäivää, voit ÄÄNESTÄÄ ULKONA.
      Mene omalle äänestyspaikallesi, mutta älä mene sisälle. Ulkona on vaalilautakunnan numero, soita siihen ja ilmoittaudu vaalilautakunnalle.

    • Anonyymi

      Persuilta tulee jytky kun pensanhinnat nousee:))) kuka kökkäreitä, vihriätä ja vassareita äänestää kun kaikki hinnat nousee ;))))

      Thaimaassa 95 50 cent, Suomessa 200 cent

      • Anonyymi

        TENERIFFALLA EURON LITRA, siinäkin jonninlainen vero on, mutta ei tätä Suomen nelinkertaista


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        TENERIFFALLA EURON LITRA, siinäkin jonninlainen vero on, mutta ei tätä Suomen nelinkertaista

        Onko Bensa Suomessa kallista, ei ole se on hyvin halpaa, Thaimaassa se erittäin kallista palkkatasoon nähden, hinta on noin euron litra, mutta palkkataso on murto-osa suomen vastaavasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko Bensa Suomessa kallista, ei ole se on hyvin halpaa, Thaimaassa se erittäin kallista palkkatasoon nähden, hinta on noin euron litra, mutta palkkataso on murto-osa suomen vastaavasta.

        Eipä kukaan ole kertonut että possunlihn hinta on noussut muutamassa viikossa noin 60%.
        By NumBall HHN 61v.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko Bensa Suomessa kallista, ei ole se on hyvin halpaa, Thaimaassa se erittäin kallista palkkatasoon nähden, hinta on noin euron litra, mutta palkkataso on murto-osa suomen vastaavasta.

        Jaa... markka-aikaan ajoin 7 litraa kuluttavalla autolla 100km hintaan 30 markkaa.
        Silloin tienasin 10000 markkaa käteen.
        Nyt sama kulutus maksaa markoiksi muutettuna 80 markkaa mutta en tienaa kuin 14000 markkaa käteen. Bensiinin ostovoimani on yli 2 x huonompi kuin 1999 vuonna vaikka tienaan 40% enemmän.
        Huviajeluja ei tehdä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eipä kukaan ole kertonut että possunlihn hinta on noussut muutamassa viikossa noin 60%.
        By NumBall HHN 61v.

        Kävitkö oikein ulkosalla vai katsoitko netistä?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Onko Bensa Suomessa kallista, ei ole se on hyvin halpaa, Thaimaassa se erittäin kallista palkkatasoon nähden, hinta on noin euron litra, mutta palkkataso on murto-osa suomen vastaavasta.

        Eilen tankattuna Gasohol E20 oli 31.79 Bahtia litra, bensa oli viimeviikolla yli 41 bahtia litra
        https://aijaa.com/QQkaqJ


      • Anonyymi
        asiantravel kirjoitti:

        Eilen tankattuna Gasohol E20 oli 31.79 Bahtia litra, bensa oli viimeviikolla yli 41 bahtia litra
        https://aijaa.com/QQkaqJ

        Riippuu ketjusta, 95 33-42 shell kallein...
        NumBall


      • Anonyymi kirjoitti:

        Riippuu ketjusta, 95 33-42 shell kallein...
        NumBall

        Oikea bensa kaikkialla yli 40 bahtia litra.


      • Anonyymi
        asiantravel kirjoitti:

        Oikea bensa kaikkialla yli 40 bahtia litra.

        Ei ole, ptt ja yksityiset myyvät 95 33-35 shell oli eilen 44...


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole, ptt ja yksityiset myyvät 95 33-35 shell oli eilen 44...

        OIKEA BENSA.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole, ptt ja yksityiset myyvät 95 33-35 shell oli eilen 44...

        OIKEA BENSA, mihin ei ole sotkettu lainkaan alkoholia. Ei edes myydä kaikilla asemilla. Shell myy V Poweria, oikeaa bensaa ja hinta on lähes 45 bahtia litra.


      • Anonyymi
        asiantravel kirjoitti:

        OIKEA BENSA, mihin ei ole sotkettu lainkaan alkoholia. Ei edes myydä kaikilla asemilla. Shell myy V Poweria, oikeaa bensaa ja hinta on lähes 45 bahtia litra.

        95 maksaa tuon tiedän varmasti, shell 95 maksaa 42-45 ptt 33-35 95, samoin yksityiset...


      • Anonyymi kirjoitti:

        95 maksaa tuon tiedän varmasti, shell 95 maksaa 42-45 ptt 33-35 95, samoin yksityiset...

        Ptt:n 95 on etanolia seassa, ei siin ole puhdasta bensiiniä. Shell 95 on puhdasta bensiiniä, siksi kalliimpaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Riippuu ketjusta, 95 33-42 shell kallein...
        NumBall

        Miksi sinulla Saatitollo ei ole koskaan mitään näyttöä sanojesi tueksi kuten Asiantravelilla.?


      • Anonyymi
        asiantravel kirjoitti:

        Ptt:n 95 on etanolia seassa, ei siin ole puhdasta bensiiniä. Shell 95 on puhdasta bensiiniä, siksi kalliimpaa.

        Eipä ole haitannut eikä näytä vaikuttavan kulutkseen mitäään... 95 olen ostanut ja sillä ajanut usealta huotsikalta.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Eipä ole haitannut eikä näytä vaikuttavan kulutkseen mitäään... 95 olen ostanut ja sillä ajanut usealta huotsikalta.

        Ei sillä olekaan mitään merkitystä, muuta kuin hintaan.


      • Anonyymi
        asiantravel kirjoitti:

        Ei sillä olekaan mitään merkitystä, muuta kuin hintaan.

        En ole koskaan kiinnittänyt asiaan huomiota... sekotetaanko jotakin...


      • asiantravel kirjoitti:

        Ei sillä olekaan mitään merkitystä, muuta kuin hintaan.

        Mopossa käytän ainoastaan oikeaa bensaa, bensa säilyy paremmin kuin nuo bensa/etanolilitkut. Suomen kesän mopo seisoo käyttämättä niin bensalla lähtee normaalisti käyntiin ilman ongelmia. Etanoli haihtuu aika nopeasti pois noista seoslitkuista ja sitten alkaa ongelmat. Säilyvyys on paljon huonompi kuin oikealla bensalla..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En ole koskaan kiinnittänyt asiaan huomiota... sekotetaanko jotakin...

        PTT n asemilla bensaa saa kirkkaankeltaisista pistooleista, näin muistelen. Niillä asemilla missä sitä myydään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eipä ole haitannut eikä näytä vaikuttavan kulutkseen mitäään... 95 olen ostanut ja sillä ajanut usealta huotsikalta.

        Eiköhän se Navarasikin ole muijasi nimissä ja jäi asumuserossa hänelle. Et tee bensalla saaristosankari mitään koska et ikinä käy missään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eiköhän se Navarasikin ole muijasi nimissä ja jäi asumuserossa hänelle. Et tee bensalla saaristosankari mitään koska et ikinä käy missään.

        Saaristoääliön Navara on kertomansa mukaan vaimon veljen nimissä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eipä ole haitannut eikä näytä vaikuttavan kulutkseen mitäään... 95 olen ostanut ja sillä ajanut usealta huotsikalta.

        Miten kukaan falle kehtaa ajella niin vanhoilla romuilla mihin 95 tankataan.


      • Anonyymi
        asiantravel kirjoitti:

        Mopossa käytän ainoastaan oikeaa bensaa, bensa säilyy paremmin kuin nuo bensa/etanolilitkut. Suomen kesän mopo seisoo käyttämättä niin bensalla lähtee normaalisti käyntiin ilman ongelmia. Etanoli haihtuu aika nopeasti pois noista seoslitkuista ja sitten alkaa ongelmat. Säilyvyys on paljon huonompi kuin oikealla bensalla..

        Supersporttiprätkissä bensiinin tehoeron tuntee takamuksessaan kiihdyttäessä. Z1000SX repii keulaa ilmaan vielä kolmosvaihteella, kun korvikebensalla se ei tapahdu kuin ykkösvaihteella. Arvioituna tehoero on yli 20 hevosvoimaa. Vanhoihin sportteihin jos tankkaat korviketta, niin venttiilit kalkattaa liian isolla vaihteella ajettaessa. Ei ole hyväksi koneelle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Supersporttiprätkissä bensiinin tehoeron tuntee takamuksessaan kiihdyttäessä. Z1000SX repii keulaa ilmaan vielä kolmosvaihteella, kun korvikebensalla se ei tapahdu kuin ykkösvaihteella. Arvioituna tehoero on yli 20 hevosvoimaa. Vanhoihin sportteihin jos tankkaat korviketta, niin venttiilit kalkattaa liian isolla vaihteella ajettaessa. Ei ole hyväksi koneelle.

        Kaikki nämä vastaukset on epäolennaisia, kyse oli polttoaineen hinnan nousu, sitä en tiennyt ja edelleenkin epäilen että näitä sekoitetaan eikä sitä kerrota, että jos myydään 95 se on 95 eikä mitään bensa metanoli seosta, otan tuo 95 ainoastaan skootterihin, ja ostanut sitä tuhansia litroja, ja yhdellä tankilla ajan yamaha aerox 155 125 kilsa... melko tarkkaan , sitten pitää taas käydä tankilla, eikä sieltä mitään haihdu, kun sen tankkaa kerran viikossa.

        Olennaista olisi ollut keskustella polttoaineen hinta, joka on todella kallista thaimaassa kun se suhteutetaan palkkatasoon, aivan saatanan kallista.... Suomessa se on palkkatasoon suhteutettuna aivan hemmetin halpaa.

        Kuten lähes kaikki muukin palkkatasoon suhteutettuna.

        Lisäksi toisiaan porsaanliha on noussut parissa viikossa 60%.

        By NumBall HHN 61v.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kaikki nämä vastaukset on epäolennaisia, kyse oli polttoaineen hinnan nousu, sitä en tiennyt ja edelleenkin epäilen että näitä sekoitetaan eikä sitä kerrota, että jos myydään 95 se on 95 eikä mitään bensa metanoli seosta, otan tuo 95 ainoastaan skootterihin, ja ostanut sitä tuhansia litroja, ja yhdellä tankilla ajan yamaha aerox 155 125 kilsa... melko tarkkaan , sitten pitää taas käydä tankilla, eikä sieltä mitään haihdu, kun sen tankkaa kerran viikossa.

        Olennaista olisi ollut keskustella polttoaineen hinta, joka on todella kallista thaimaassa kun se suhteutetaan palkkatasoon, aivan saatanan kallista.... Suomessa se on palkkatasoon suhteutettuna aivan hemmetin halpaa.

        Kuten lähes kaikki muukin palkkatasoon suhteutettuna.

        Lisäksi toisiaan porsaanliha on noussut parissa viikossa 60%.

        By NumBall HHN 61v.

        Toivottavasti luetun ymmärtäminen on hallussa.
        https://www.bangkokpost.com/auto/news/1869419/gasohol-e20-to-become-primary-petrol-this-month



      • Anonyymi
        asiantravel kirjoitti:

        Eli thaimaan 95 "bensassa" on 10 prossaa alkoholia joukossa, kuten suomessakin.

        Kyllä tiedän että E10 on 10% etanolia, E20 20% mutta se on uutta että 95 lisätään metanolia tai etanolia, varsinkin jos se lukee vain thaiksi, tosin jossain lukee gashol, joka voisi viitata siihen että siinä on mukana alkoholia... en ole koskaan asiaan kiinnittänyt huomiota, ihmetellyt vain mksi, tosin hieman epäloogiselle tuontuu jos hintataulussa on E20 ja 95 ja 91 erikseen, jolloin huoltoasemilla on myös myynnissä E10... miksi nämä pitää laittaa esille jos 95 on 10% alkoholia joka tapauksessa... Mahdollista toki....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä tiedän että E10 on 10% etanolia, E20 20% mutta se on uutta että 95 lisätään metanolia tai etanolia, varsinkin jos se lukee vain thaiksi, tosin jossain lukee gashol, joka voisi viitata siihen että siinä on mukana alkoholia... en ole koskaan asiaan kiinnittänyt huomiota, ihmetellyt vain mksi, tosin hieman epäloogiselle tuontuu jos hintataulussa on E20 ja 95 ja 91 erikseen, jolloin huoltoasemilla on myös myynnissä E10... miksi nämä pitää laittaa esille jos 95 on 10% alkoholia joka tapauksessa... Mahdollista toki....

        Siksi että kaltaisesi tyhmät ostaisivat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikki nämä vastaukset on epäolennaisia, kyse oli polttoaineen hinnan nousu, sitä en tiennyt ja edelleenkin epäilen että näitä sekoitetaan eikä sitä kerrota, että jos myydään 95 se on 95 eikä mitään bensa metanoli seosta, otan tuo 95 ainoastaan skootterihin, ja ostanut sitä tuhansia litroja, ja yhdellä tankilla ajan yamaha aerox 155 125 kilsa... melko tarkkaan , sitten pitää taas käydä tankilla, eikä sieltä mitään haihdu, kun sen tankkaa kerran viikossa.

        Olennaista olisi ollut keskustella polttoaineen hinta, joka on todella kallista thaimaassa kun se suhteutetaan palkkatasoon, aivan saatanan kallista.... Suomessa se on palkkatasoon suhteutettuna aivan hemmetin halpaa.

        Kuten lähes kaikki muukin palkkatasoon suhteutettuna.

        Lisäksi toisiaan porsaanliha on noussut parissa viikossa 60%.

        By NumBall HHN 61v.

        Menehän saaristomajuri pihalle ja otat kuvan siitä Aeroxista että räps. räps. vaan..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Menehän saaristomajuri pihalle ja otat kuvan siitä Aeroxista että räps. räps. vaan..

        "Tuhansia litroja" kun on mopediinsa tankannut niin kokemus on kyllä vankka. Jo 3000 litralla päräyttää satatuhatta kilsaa Aeroxilla helposti. Siinä on sitten muutama kerta käyty villamarketissa ja sairaalan parkkipaikalla.


    • Anonyymi

      Tulevilla hyvinvointialueilla ainoastaan valtuustot ja puheenjohtajat voivat hyvin, koska rahat menevät organisaation pyörittämiseen. Kokouspalkkioihin, puheenjohtajien täyspäiväiseen palkkaamiseen ja vihervasemmiston johtajien ja päälliköiden palkkohin. Tavalliselle veronmaksajalle alueista tulee PAHOINVOINTIALUE,

    • Anonyymi

      Jokos tuota sähköbensaa, jota käyttävät WRC HYBRID autoissa on saatavilla pumpuilla ?

      Suolla ei tietenkään, vaan löytyykö kehittyneestä maailmasta ?

      • Anonyymi

        Ilmeisesti sitä tehdään vaan Saksassa, ihan länsisellaisessa eikä sen pumppujakelua ole vielä käynnistetty.

        Fossiilittoman ja hiilineutraalin sähköbensiinin litrahinta on tällä hetkellä fossiiliperäistä polttoainetta huomattavasti korkeampi. Ralliautot liikkuvat 102-oktaanisella bensiinillä, ja sähköbensan litrahinta on kuusi euroa.

        98-oktaaninen bensiini maksaa noin neljä euroa ja on kaksi kertaa kalliimpaa kuin nykyinen huoltamoilla myytävä vastaava bensiini.

        Tuotantomäärä on äärimmäisen pieni ja nyt on ihan ensimmäisiä kertoja, kun tällä ajetaan muuallakin kuin laboratorio-olosuhteissa.


    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      144
      2377
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      177
      1430
    3. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      97
      1178
    4. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      72
      1177
    5. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      96
      1127
    6. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1082
    7. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      96
      1045
    8. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      49
      987
    9. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      39
      960
    10. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      72
      901
    Aihe