Specsavers- näöntarkastuksen hinta?

Anonyymi

Specsaversilla on ilmainen näöntarkastus 20.2. asti. En ole aikaisemmin käynyt näöntarkastuksessa ja olen köyhä, Epäilyttää aina kun joku mainostaa jotakin ilmaisena että tulee yllätyskuluja.

Tarkoittaako tuo sitä ettei näöntarkastuksesta koidu muita kuluja kuin lasien hinta jos ei tarvitse mennä erikseen silmälääkärille? Kotisivuilla esitellään monivaiheista näöntarkastusta johon sisältyy mm. esitutkimus, optikon näöntutkimus, silmän eri osien tutkimus, kehysten valitseminen, digitaalinen mittaus, lasien sopivuuden varmistus.

Tarkoittaako tämä sitä että lopulliseksi hinnaksi tulee vain lasien hinta? Eli ilmainen tarkastus sisältää nämä kaikki vaiheet ettei tule yllärinä sitten että joku vaihe onkin maksullinen?

5

387

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kyllä, näin se toimii! Kun mainostetaan ilmaista näöntarkastusta, siihen tosiaan sisältyy kertomasi vaiheet, eikä niistä veloiteta erikseen kun ostat silmälasit. Jos on jokin silmäsairaus joka edellyttää silmälääkärin tarkastusta, se maksaa erikseen. Tarkastuksen tekevä optikko kertoo kyllä riittääkö tuo maksuton tarkastus.

   Silmälasit voi sitten ostaa niistä tarjousryhmistä, mutta silloin sangoista on vain muutama edullisin vaihtoehto ja linssit perusmalliset ilman "lisätoimintoja" (esim. heijastusten ja naarmuuntumisen esto).

  • Anonyymi

   Minä ainakaan en ole koskaan maksanut näöntarkastuksesta Specsaversilla.

   Sen sijaan silmälaseihin olen tarvinnut yhtä sun toista lisäominaisuutta, jotka maksavat lisää. Mutta halvalla en saa laseja mistään, koska tarvitsen voimakkaat linssit.

  • Anonyymi

   Kyllä tuo ilmainen näöntarkastus todella on ilmainen, eikä edellytä edes lasien ostamista. Itse kävin viime vuonna kahdenkin eri liikkeen ilmaisessa tarkastuksessa, kun halusin varmistaa tuloksen enkä ostanut uusia laseja samalla (käytän enimmäkseen piilolaseja). Ei minulle myöskään tuputettu erityisesti lasien ostamista, sanoin jään pohtimaan asiaa.

  • Anonyymi

   Huijausta nuo silmäfirmojen ilmaistarjoukset. Mulla maksoi moniteholasit 460e.
   Halvemmalla ei saa sellaisia millä mitään tekisi. Halvimmilla laseilla näkökenttä on niin pieni, ettei ne käytännössä sovellu lainkaan käyttöön.

   • Anonyymi

    Sait moniteholasit tosi halvalla! Itse maksoin moniteholaseista mihinkään ketjuun kuulumattomalla optikolla yli 800 euroa, silmälääkäri lisäksi 125 euroa. Minäkin sain lasit aika halvalla, kun toinen linssi oli ilmainen. Siskoni maksoi moniteholaseista 1300 euroa.

    Specsaversiltakin olen joskus ostanut ja sieltä saan lasit 400 - 600 eurolla. Ei ole koskaan parhaat.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maailman suurin sanomalehti: Sanna Marin on coolein poliitikko

   Sanna saa taas ylistystä maailmalla. Ja mikäs siinä, onhan hän ylivoimaisesti paras pääministeri Suomen historiassa. https://www.iltalehti.fi/ulkomaa
   Maailman menoa
   681
   5897
  2. Sanna Marinin UUSI sähellysvideo julki. Iljettävää ja kuvottavaa katseltavaa

   En olisi uskonut että näen maamme pääministeristä näin puistattavan videon. Jos jäljellä oli vielä ripaus arvovaltaa ja kunnioitusta pääministeriä koh
   Maailman menoa
   731
   5729
  3. Mihin aikaan tulee Marinin eroilmoitus huomenna?

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cc979c9c-c331-42f5-afe6-d30bdb869e3a Yksityiset pikku bileet, taustalla kuuluu: v*ttu tästä tulee hyvä olo. Jau
   Maailman menoa
   305
   3784
  4. Sanna Marin juhlii humalassa haarat levällään

   Kuvat tulivat vihdoin julki. Melkoinen pienen lapsen äiti.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   347
   3388
  5. Petteri Orpo väläyttää leikkauksia: 'Me joudumme säästöihin ja sopeutukseen'

   Jätti-inflaatio sähkö, polttoaineet, ruoka ym. kallistuu hurjasti ja Petterin kokoomus haluaa leikata, ja kokoomuksen tuntien leikkauksien painotus ni
   Maailman menoa
   303
   2789
  6. "Bile-Sanna" lempinimen saanut Sanna Marin selittelee: "Tiesin kyllä, että minua kuvataan, mutta..."

   Bile-Sannan bailuvideo on saanut pääministerin myrskyn silmään. Mitä mieltä olet, pitäisikö pääministerin saada olla ihan tavallinen ihminen ja juhlij
   Maailman menoa
   357
   2527
  7. Parveketupakointi

   Tupakoija on itsekäs ja piittaamaton muista asukkaista, parvekkeella tupakoijan savu kulkeutuu useisiin lähistöllä oleviin asuntoihin. Ei ole mukavaa
   Maailman menoa
   235
   1916
  8. Kerrotko mies mikä minussa on vikana?

   Kun, et kerran lähesty?
   Ikävä
   207
   1615
  9. Mulla on ikävä sua

   Se on paisunut ihan valtavaksi ja täyttää mun koko pään. Naiselle
   Ikävä
   64
   1484
  Aihe