SUOMI VITTUMAINEN JA TYHMÄ KANSA

THAISEXTRAVEL

Täällä on kaikenlaista tietäjää jotka ei koskaan ole käyneet Thaissa ym.. aasian maissa, yksi väittää että thaitytöt myydään seksiorjiksi se on paska puhetta koko juttu ! tunnen Thaityttöjä olen ollut heidän kotonaan kylässä ja lomalla ! ensinnä tytöt lähtee kotonta kaupunkeihin joissa voi seurustella ulkolaisten miesten kanssa ei tytöt rahaa pyydä ! vaikka tyttö on 1 viikosta useaan kuukauteen saman miehen kanssa. Tytöt toivoo kun ei pyydä että mies rakastuu ja ottaa mukaansa ja menee naimisiin ja näin thaityttö saa kunnon työtä että voi lähettä perheellensärahaa, moni on mennyt naimisiin ja tuo tytön suomeen ym. maihin, tytöt on rehellisiä,he ei pummaa rahaa ei kinua maksua yöstä !! jos se on lomaromanssi se ei ole huora ! vaan lomaromanssi, mutta kun me kunnon miehet tiedämme tyttöjen hyvyyden me annamme tytölle rahaa suuriakin summia koko lomasta koska tyttö ei pyydä hän saa ! itse menen periaatteesta hakemaan yhden Thaitytön suomeen ja menen naiomisiin hänen kanssaan koska haluan lapsen Thaitytön kanssa ! otan nuoren ja rakastavan tytön, ja samalla tuon muunkin perheen Thaimaasta tänne kouluun ja työhön. Thai tyttö ei ole seksiorja hölmöt väittäjät vaan tyttö tulee ja menne minne haluaa ja muuttaa ulkomaille jos saa hyvän miehen ! Thaimaan nuoret tytöt ovat todella kauniita ja siksi teen sen lapsen tai ehkä kaksi. SUOMI ON PIENI MAA JA TÄÄLLÄ ASUU VITTUMAISEN KATEELLINEN KANSA JOKA SAA KYLLÄ ONGELMIA KAIKISTA ASIOISTA. MINÄ TIEDÄN JOTKUT EI !!

30

9019

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • läpö

      mitäpäs jos sä pedis menisit ensin kielioppikouluun ja tulisit sitten tänne uhoamaan.
      Kappalejaot ja pisteet on myös hyvä muistaa.

      • Oli kerran Thai vaimo

        Oli kerran thai vaimo raha se koko ajan halusi
        eikä lähtenyt edes päiväksi Thaimaassa ilmaiseksi.
        onneksi hän on nyt ollut jo kauan Thaimaassa! ja minä Suomessa, että sellaista


    • Munat pois

      Kirjoituksestasi paistaa läpi, ettei ole koulunpenkki paljon kulunut perseesi alla eli olet varmaan ÄÖ:ltäsi huomattavasti keskivertoa juntimpi ja vieläpä lapsiin sekaantuja. Sinua kun ei kukaan länsimaalainen nainen huoli edes rahasta niin Thai-tytöt ottavat sitten sinut sopivalla summalla.
      Etkä todellakaan näköjään ymmärrä heidän kulttuuristaan mitään. Heidät on kasvatettu nöyriksi, alistuviksi ja pyyteettömiksi. Tuopa vain tuleva vaimosi Suomeen ja katsotaan muutaman vuoden kuluttua millainen ääni sulla sitten on kelleissäsi, kun tyttösi tympääntyy tuollaiseen junttiin ja saa lypsettyä tarpeeksi rahojasi.
      Tollaiset tyypit olisivat saaneet jäädä tsunamiin. YÖK!

      • neiti26

        joo kuulema suomalaiset naiset ei tiedä seksistä eikä rakkausesta mitään..hän juuri vastasi viestiini..
        taitaa tuo mies olla aika vanha..pakko ottaa joku joka nöyrtyy pelkään sormeen kun ei muut paikat pelitä..että sillee...


      • blackmagictiger
        neiti26 kirjoitti:

        joo kuulema suomalaiset naiset ei tiedä seksistä eikä rakkausesta mitään..hän juuri vastasi viestiini..
        taitaa tuo mies olla aika vanha..pakko ottaa joku joka nöyrtyy pelkään sormeen kun ei muut paikat pelitä..että sillee...

        MUTTA SELLAINEN ON SAIRASTA JOS VAINO MENEE HENKILÖKOHTAISUUKSIIN < < ESIM NIMITELLAAN VAIMOA JA LAPSIA..


      • ope

        oliko tämä joku koulunpenkki vai äö testi! tääl taidetaan puhuu thai vaimoista eikä kieliopista.perkele


      • Anonyymi
        ope kirjoitti:

        oliko tämä joku koulunpenkki vai äö testi! tääl taidetaan puhuu thai vaimoista eikä kieliopista.perkele

        Se on äo - ei äö. Hölmö.


    • ...

      Voi,voi poika parkaa.Tyhmä olet,sen lisäksi vielä taidat olla ruma ja paksu.Suomalaiset naiset varmasti naureskelee sulle,naista et täältä saa. Ravintolassa seisoskelet yksin pilkattuna kun kauniit naiset NAURAA SULLE!!Paitsi voit ehkä saada samanlaisen läskin,ruman ja idiootin kun itse olet.Ehkä.Varmaan sanot nyt ,ettet huolisi edes suomalaista paksujalkaa,mutta valehtelet muille ja itsellesi.Ja vieläpä näet että se thaivaimosikin lähtee komeamman ja rikkaamman adoniksen matkaan täällä suomessa.HAH!

    • ...

      Käy Rolf Nordströmin pakeilla niin kenties irtois suomineidoltakin sulle.Tosin tarvitset vielä lobotomian..

      • ope

        oon itse komea ja saan suomalaista. mut miks ei voi panna thai naista jos haluaa. ja ne on naisia eikä kitisjöitä!


    • negis

      Miten vapaaehtoista on itsensä tarjoaminen vanhoille, lihaville, typerille turisteille, jotka ei puhu edes samaa kieltä, kuin itse puhuu? Miten vapaaehtoista on lähteä täysin vieraaseen maahan täysin vieraalle ihmiselle vaimoksi, koska ei ole varaa jäädä kotimaahan, ja perheen Thaimaassa on oakko saada ruokaa? Miten vapaaehtoista on ylipäätään olla toisella puolen maapalloa erossa omasta perheestä? Miten vapaaehtoista on huolehtia sen vieraan miehen huutavista kakaroista? Miten vapaaehtoista on päätyä kylmässä, kateellisessa Suomessa kaupan kassalle vittuilevien asiakkaiden pilkkaamaksi paskalla palkalla, jotta voi illaksi mennä haisevan ukkonsa pantavaksi? Luuletko sinäkin tosiaan olevasti joku Jumalan lahja Thaimaalaisille naisille? Luuletko olevasi se Adonis, joka pienen Thai-tytön neitsyyden vie; no se toki voi olla mahdollistakin, jos lapsista olet kiinnostunut.


      Miten vapaaehtoista tuo kaikki on, kun toinen vaihtoehto on myydä sitä persettään kadulla loppuikänsä tai raataa vessanpesijänä niin pienellä palkalla ettei sillä perhettä elätä. Kun perseenjakamisen vaihtoehtona on kuolla nälkään.

      Kyllä siitä on vapaaehtoisuus aika kaukana. Ennemmin kutsuisin huonoiksi vaihtoehdoiksi.

      • termos22

        On niillä vaihtoehto jäädä vaikka omalle kylälle kaupankassalle, ei siitä niin paljon makseta mutta kyllä sillä elää siellä aivan hyvin.

        Thaimiehet ovat aika kauheita, eivät kunnioita naisia, käyvät vieraissa heti kun silmävälttää.
        Siinä yksi syy miksi kaikki thaimaalaiset eivät semmoiseen halua.

        Toki nykyään thaimaassa on muutosta ja miehet alkavat osallistumaan enemmän perheenkasvatukseen.


    • Alisuorutuja

      Olet oikeassa. Ilkeitä ihmisiä on paljon. Katsoin vastauksia joita olet saanut ja niistä tulee ikävä olo. Vastaajat haluaa vain ivailla, eivätkä itse osaa esittää yhtään järkevää kommenttia. Joku pilkunviilaajakin on eksynyt joukkoon. Luulin, että ne olisi jo jääneet kouluihin lapsia kyykyttämää. Aina löytyy niitä, jotka haluaa sylkeä toisten unelmille ja haluavat alistaa toisia. Kaikilla ihmisillä on oikeus mennä naimisiin ja tavoitella onnea. Itse en olke uskaltanut hakea vaimoa ulkomailta, koska olen pelännyt tällaisten ihmisten sanomisia, mutta nykyään elän omaa elämää ja teen niin kuin haluan. Jos minua huijataan, niin olen ainakin yrittänyt. Pärjäile!

    • Termos22

      aika hyvä teksti sinulta, toki siellä seksityöläisiä on mutta niin on helsingissäkin.
      Thaimaalaiset ovat huomaavaisempia paljon iloisempia ihmisiä yleisesti kun suomessa, tosin niin olisin itekin jos siellä vakituiseen asuisin.

      Kielioppi nyt oli päin persettä mutta asia selvisi.

    • sakupa

      "SUOMI ON PIENI MAA JA TÄÄLLÄ ASUU VITTUMAISEN KATEELLINEN KANSA JOKA SAA KYLLÄ ONGELMIA KAIKISTA ASIOISTA."
      Oli ilo nähdä tämä lause kun sivulle eksyin !!! Se pitää valitettavasti paikkansa ja näkeehän sen noista kärkevistä ja viisastelevista vastauksistakin. Oikeen vielä mainostavat... Veteraanien tekemä suuri työ on pilattu 100-0 ! Koko "komeus" on aika lailla piloilla.
      Itse olen poistumassa tästä pullasorsa yhteiskunnasta ja paskapäisten piippaajien paratiisista sinne missä on vielä maalaisjärki ja todelliset arvot kunniassa !
      Joo, eli noista Thai naisista.. kys. maassa on upeita naisia joilla arvot kohdallaan ja osaavat olla oikealla tavalla ylpeitä naiseudestaan ja osaavat huolehtia ulkonäöstään, perheestään, miehestään (miehenkin on syytä huolehtia naisestaan) ja kunniastaan. Heillä on myös käytöstavat osa normaalia elämää, eikä väkinäistä näyttelyä, tai täysin tuntemattomia. Eli asioista joista pelottavan usealla suomi "neidoilla" (tai suomen "miehilläkään") ei ole mitään käsitystä.
      Ne jotka ovat käyneet esim Thaimaassa viikon reissulla lomahelvetissä, älkää edes olettako ymmärtävänne asiaa. Näissä kohteissa saa helposti kuvan joka on kaukana totuudesta. Ja suureksi osaksi itse aiheuttettuna. Lomakohteissa tarjotaan sitä mitä länsimaalainen massapelle sieltä hakee suuressa "viisaudessaan" ja ylemmyyden tunteessaan. Sillä turismi elää ja se kertoo vain siitä kuinka idioottia väkeä on suurin osa näistä matkailijoista. Usein olen joutunut häveten katsomaan turistin touhuja Thaimaan kohteissa.
      Itse olen Thaimaassa asunut sekä työskennellyt ja ollut paljon tekemisissä paikallisten ihmisten sekä turistien kanssa.

      Pahoittelen kirjoittamaani tekstiä niille harvoille fiksuille suomalaisille joita silloin tällöin taivaan kiitos tapaa, niin suomessa kuin Thaimaassa ja muualla maailmassa. Tämä on minun kohtaamani totuus mutta on pidettävä mielessä, että asioita ei kannata liikaa yleistää.

      Outo käsitys joillakin. Aivan kuin Thai nainen ja huora olisi synonyymi ?? HUH HUH... johtuisiko omasta elämän tyylistänne. Olette ilmeisesti vain huoraa hakeneetkin. Niitä on myös täällä pikku suomessa. Tosin nekään ei osaa asiaansa ja ovat kylmäkiskoisia automatteja.
      Ja suomi naisen kateus on kamalaa... suomi pelle miehelle kelpaa Thai huorakin ennemmin kuin "edustava" suomi typy, oliskohan syystä. Katsokaa itseänne. Naama väännetty aina ripuliperseen näköiseksi, esittelette läskejänne muoti napapaidoissa olemattomassa ryhdissänne ja asenne on se, että kaikki on paskaa joka tapauksessa !!

      Voimia ja jaksamista kaikille. Panostakaa itseenne, että voitte antaa sydämmestänne niille jotka ovat avoimia.

      • haasiphoksip

        Enpä olisi itse keksinyt parempaa. Jos nämä edelläolleet besservisserit ensinnäkin uskaltautuisivat tänne Thaimaahan, tutun ja turvallisen Kanarian Saarten sijaan, ja sitten keräisivät kaiken rohkeutensa ja matkustaisivat turistirysien ulkopuolelle, he näkisivät oikean Thaimaan. Itse olen asunut täällä Koilis-Thaimaassa nyt vuoden verran ja koska olen ainoa suomalainen tässä pikkukaupungissa ja koska kaikki vähän toistakymmentä farangia ovat minua parikymmentä vuotta vanhempia, olen tekemisissä vain paikallisten kanssa. Ahkeria, yritteliäitä ihmisiä, jotka kunnioittavat vanhempiaan ja toisiaan. Täällä ovat elämän arvot kohdallaan. Ihmiset hymyilevät ja nauravat; vaikuttavat onnellisilta. Tässä yhtenä päivänä kysyin thaivaimoltani miten sanotan "burn out" thaiksi. Hän ei tiennyt sanaa, vaikka osaa englantia hyvin. Selitettyäni asian, hän jutteli hetken siskonsa kanssa ja sisko kysyi minulta "miten joku voi tehdä niin paljon töitä, ettei mikään enää huvita?". He eivät ymmärtäneet koko juttua, joten muutin puheenaihetta. Tekstini kielioppi on varmaan ihan "päin persettä", mutta se ei voisi minua enää vähempää kiinnostaa. On vain ajan kysymys kun opin thaikielen. Sen jälkeen voin vaikka unohtaa kielen, jota puhutaan ainoastaan pienessä maassa, jossa asuu vittumaisen kateellinen kansa. Istuskelen tässä ulkona katoksen alla ja olut puskee hikenä ulos. Pitänee käydä suihkussa ennenkuin lähdemme thaivaimoni kanssa ravintolaan syömään jotain tulista ja hyvää thaiherkkua. Älkää unohtako laittaa autojanne "roikkaan", että pääsette töihin aamulla!


    • Gridi

      Helvetin hienosti sanottu..
      Itel vaimo etelä-koreasta..
      Ja varmasti kauniimpi ja viisaampi ku yks kään suomalainen kitisevä blondi..

    • Sanottu

      Mä luulin jo että mussa on jotain vikaa, mut se onkin näitten Suomalaisten asenteissa.
      Mitä mä oon tavannut ulkomaalaisia, niin ne on kaik ihan erilaisia ja positiivisempia mitä suomalaiset akat.

      • Lisätäkseni

        ...ja he osaa varsin hyvin masentaa toisen ja painaa itsetunnon ihan nollaan, tämmöstä mä en oo koskaan kokenut ulkomaalaisten kanssa mitä oon tavannut.


      • NAISENA
        Lisätäkseni kirjoitti:

        ...ja he osaa varsin hyvin masentaa toisen ja painaa itsetunnon ihan nollaan, tämmöstä mä en oo koskaan kokenut ulkomaalaisten kanssa mitä oon tavannut.

        taidampa muuttaa pois koko suomesta.. ulkomaalaiset miehet sentään ymmärtää vaaleiden naisten päälle..


      • MIllaaaa
        Lisätäkseni kirjoitti:

        ...ja he osaa varsin hyvin masentaa toisen ja painaa itsetunnon ihan nollaan, tämmöstä mä en oo koskaan kokenut ulkomaalaisten kanssa mitä oon tavannut.

        asiassa kannattaa tietenkin yleistää....Eipä ole suomalaisissa miehissäkään hirveästi kehumista jos noin alkaa ajattelemaan..juovat, pettävät, pelaavat, puhuvat paskaa jne.


      • jussi987
        MIllaaaa kirjoitti:

        asiassa kannattaa tietenkin yleistää....Eipä ole suomalaisissa miehissäkään hirveästi kehumista jos noin alkaa ajattelemaan..juovat, pettävät, pelaavat, puhuvat paskaa jne.

        mies pettää. Suomi akka laittaa luukun kiinni heti jos on pienikin riita tai ei saa mitä haluaa.
        Minä olen kolmatta vuotta thai-naisen kanssa ja me riidellään paljon, lähes päivittäin mutta
        joka yö naidaan ja riidat sovitaan ja aamulla naidaan taas. En ikinä vaihtais suomalaiseen lehmään. Never


      • AnTi-iDiOt
        jussi987 kirjoitti:

        mies pettää. Suomi akka laittaa luukun kiinni heti jos on pienikin riita tai ei saa mitä haluaa.
        Minä olen kolmatta vuotta thai-naisen kanssa ja me riidellään paljon, lähes päivittäin mutta
        joka yö naidaan ja riidat sovitaan ja aamulla naidaan taas. En ikinä vaihtais suomalaiseen lehmään. Never

        Mitä sitten jos tollainen katkera vaimonhakkaaja ei saa piparia? Tiesitkö että parisuhteessa on tarkoitus pysyä uskollisena eikä paneskella heti ympäriinsä jos on loukannut toista osapuolta sen verran ettei seksi kiinnosta? Pelkuri sä olet,joka ei osaa keskustella asioista ja juokset sitten hinkkaamaan jotain vinosilmiä..


      • hogasit
        NAISENA kirjoitti:

        taidampa muuttaa pois koko suomesta.. ulkomaalaiset miehet sentään ymmärtää vaaleiden naisten päälle..

        ei tarvitse täällä kitistä enää ja saada päänsärkyjä.


      • Ei suomiukon vaimo
        jussi987 kirjoitti:

        mies pettää. Suomi akka laittaa luukun kiinni heti jos on pienikin riita tai ei saa mitä haluaa.
        Minä olen kolmatta vuotta thai-naisen kanssa ja me riidellään paljon, lähes päivittäin mutta
        joka yö naidaan ja riidat sovitaan ja aamulla naidaan taas. En ikinä vaihtais suomalaiseen lehmään. Never

        No Jussi kulta, sullahan on sitten hyvin pullat uunissa ;D
        Eiku tapellaan ja sitten naidaan. LOISTAVAA, UPEAA!!!!
        JA LUUKUTKIN AINA AUKI...voi juma, siehän oot ihan
        PARATIISISSA!!!!!

        Eiku kaik Suomiukot Thai-muijan hakuun, että saa kerrankin
        panna niin että soi ja paukkuu, eikä muija kitise....
        ....voevoe meit paskoi Suomiämmii...sinne menee meiän kaikki
        SIKSPÄK-SUPER-UROKSET ja me akat vaan ruinataan :(

        Vai...oliskohan se kuitengii niines, et taitaap olla parempikkii...
        ...mitä tollasist munaukoist, LAATUA kun Suomiakka hakee!!!!!


    • -28

      Thainaista ei kannata Suomeen roudata vaan muutta itse Thaikkulaan "rakkauden" luokse. Siellä on tosi edulliset elinkustannukset ja lämmintä.

    • vituttaa perkele

      tuntu hyvältä kuulla joskus hyvää kommenttia thaimaalaisista. vituttaa todellakin kun aina telkkarissa esitellään hieroma laitoksia ja puhutaan siitä kun siellä työskentelee thaimaalaisia jotka myyvät itseään. tiättekö, en oo ku joku teini jostai, äiti on thaimaasta kotosin. ei oo ollu helppo kuunnella paska puhetta thaimaalaisista. kysyin joskus suoraan yheltä uudelta luokkalaiselta että mitä tulee mieleen thaimaalaisesta ja se sit sano että ''nehän on kaikki huoria''. arvatkaa vituttaako semmone ku nyky ajan lapsille ja nuorilleki annetaan sellasta kuvaa kaikista jotka ei oo SUOMALAISIA. vittuako ne suomalaiset muka on parempia. -.- ei o tainnu joillekin tulla mieleen että on niitä suomalaisiakin huoria. .. en tiiä mitä oon täs selittäny mut on kiva että joku muu on samaa mieltä tästä...

      • rekke100

        yleensä thaivaimot viihtyvät kotona,ovat raittiita ja sydämmellisiä.monet myös kauniita,joten heidän kanssaan on kivaa,jos miehellä on sama arvomaailma.eihän se ole kenenkään onnesta pois jos joku suomen-reiska saa oman kullan.


    • Anonyymi

      Suomalaiset on vittumainen kansa!
      Pienimielinen, kateellinen,
      sellanen vastenmielinen.
      Heh, luulevat jotkut etta tama on joku mesta......
      .........heh, paska ita-eurooppalainen mesta.

      • Anonyymi

        Olet kireä tyyppi. Sinun pitää ottaa Jeesus elämääsi ja rentoudut. Nöyrry ja kadu syntejäsi. Pääset eroon kireydestäsi ja tuomitsevasta suhtautumisestasi. Saat vastaanottaa Herran ihmeellisen armon.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      251
      18459
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      83
      3145
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      123
      2161
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      191
      1860
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      134
      1725
    6. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      272
      1416
    7. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1272
    8. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      83
      1091
    9. Elämääni tulee pian uusi uros

      Se on sinisilmäinen, blondi. 😍 Toivottavasti tämä ok?
      Ikävä
      118
      960
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      232
      959
    Aihe