Verhot kerrostaloissa

Anonyymi

Miksi joillakin on säleverhot kiinni jo päivällä tai yleensäkin verhot?

35

1426

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kysyy nimimerkki ''Turhaanko ostin kiikarit''

      • Anonyymi

        Just niin. Aika harva varmaan pitää verhoja kiinni sen takia, ettei tykkää päivänvalosta. Muitten kyyläämisen takiahan ne verhot useimmiten tarvitaan. Vaikka ei ois edes ihan lähellä vastapäinen naapuri, niin aina on tuo kiikarointimahdollisuus kauempaakin, joko naapurustosta tai pihalta käsin.

        Sinkkunaisena muistan aina itse laitella verhoja kiinni viimeistään, kun pitää valoja ruveta sytyttelemään, tai päivälläkin, jos on suihkupäivä tai aurinko paistaa suoraan huoneistoon, jolloin on vähän kuin näyteikkunassa asuisi.

        Elämä on opettanut. Yhden kerran olen nähnyt vastapäätä asuvan ukon seisovan ikkunansa ääressä ja katsovan omiin ikkunoihini päin ja duunaavan samalla. Toisen kerran eräs liian utelias kurkotteli kaulaansa matalalla olevan parvekkeeni alapuolella.

        Laittakaahan siis, varsinkin naiset, verhonne kiinni ja muistakaa lukita ikkunat ja ovet.


    • Anonyymi

      Joko muslimeja tai muuten hulluja. Meidän alapuolelle muutti reilu kk sitten pariskunta, joilla sälekaihtimet aina kiinni oli aamu, päivä tai ilta. Nyt vasta saivat nimenkin asuntonsa oveen. Muuttolaatikkopino edellen parvekkeellaan. Olivat pitkään hiljaa mutta nyt nainen on alkanut kiljahdella ja mies huudahtelee ja nauraa räkyttää välillä. Joka päivä kuuluu kuin palloa potkittaisiin asunnon seinään. Hulluja varmaan.

      • Anonyymi

        Asut siis ghetossa hulluja naapurissa. Mitä tämä kertoo itsestäsi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Asut siis ghetossa hulluja naapurissa. Mitä tämä kertoo itsestäsi?

        Ne voi olla asumistuella rikkaitten alueilla !


    • Anonyymi

      Mulla on aina ylhäällä, mutta mä oonkin poikamies. ja omassa asunnossa saa olla miten halua. Paisi helteellä säleverhot hyvät auringon puolella.

      • Anonyymi

        Pieni ei näy....


    • Anonyymi

      >> Miksi joillakin on säleverhot kiinni jo päivällä tai yleensäkin verhot? <<

      Juuri siitä samasta syystä, mistä sinä tiedät, että toisen verhot on kiinni, eli koska naapurit tuijottavat ikkunoitten suuntaan.

    • Anonyymi

      Joo,verhot kiinni kun vuokrat pystyssä ja häätö lappu annettu et semmosta tällä kertaa...

      • Anonyymi

        Niinpä,oliko ensin niin herttainen ja viattoman oloinen"rehellinen"ihminen kun vuokrasopimus kirjoitetaan,vaan sitten muutaman kk,sen päästä on helvetti irti ja asuntoa rikottu ja ei millään meinaa lähteä pois huutaa vaan lähetään sitten vaikenemaan kaavan mukaan jne,,tuttua touhua tämmönen #*per#**Le!


    • Anonyymi

      Ai verhojen taakse piiloon...

      • Anonyymi

        VAIN RAUKAT JA JOTAKIN VAKAVAA SALAAVAT PIILOUTUU VERHOJEN TAI SÄLEIKÖN TAA! NUISSA ON JOTAIN EPÄILYTTÄVÄÄ JA PELOTTAVAA! JOS SIELLÄ KOOTAAN POMMIA TAI PALOTELLAAN RUUMISTA. HÄLVENTÄKÄÄ EPÄILYS KOHDALTANNE ELI AVATKAA VERHOT KIITOS!


    • Anonyymi

      Mikähän mielenkiintoinen havainto saa seuraavaksi tämän palstan aktivoitumaan?

    • Anonyymi

      Kämppä olisi aika kolkonnäköinen ,jos ei olisi verhoja lainkaan.nim.sisustaja

      • Anonyymi

        Vitut mullakin kämpässä vaan teevee, stereot, sänky ja pari tuolia ei eees mattoja. Helppo häipyy kun maa polttaa jalkojen alla.


    • Anonyymi

      Eikö se ole jokaisen oma asia miten haluaa verhojaan käyttää?

      • Anonyymi

        On.


    • Anonyymi

      Ei saa katsella toisten ikkunoihin. Omasta ikkunasta kuuluu katsoa pihalle, ei naapureita.

    • Anonyymi

      Se ei kuulu muille onko verhot kiinni vai auki. Itse en viitsi joka ikkunaa kiertää verhojen avaamisen takia, varsinkin jos on aamulla kiire jonnekkin. Etätyöskennellessä tietokoneella verhot on laittava kiinni, että aurinko ei häikäise. Kolmas syy on se että vessaan näkee yhden huoneen ikkunan takaa jos verhot ei ole kiinni. Aina ei muista sulkea vessan ovea, eikä siihen ole tarvetta koska asun yksin.

    • Anonyymi

      Pidän itsekin verhot edessä päivin öin estääkseni naapureiden tiiraamisen. Se on erittäin järkevää toimintaa. Ei pääse naapurit kyyläämään tai valokuvaamaan, sitten laittamaan kuva
      mahdollisesti nettiin.

    • Anonyymi

      Se ei kuulu muille onko päivällä verhot kiinni vai auki

      • Anonyymi

        Kyllä kuuluu! Minä vaadin selityksen naapurilta.


    • Anonyymi

      Ennen kuin saan "valoverhot" hankittua verhot pysyvät kiinni. Alatason huoneistot on silleen jännästi rakennettu että jos on verhot auki niin olet kuin näyttämöllä, ikkunat myöskin tavallista isommat(paljon alempana kuin normaalisti), pieni koppero niin väkisinkin luuhaat ikkunoiden edessä ja päät kääntyy. Ei kiitos.

    • Anonyymi

      Asun itse kerrostaloghetossa, jossa kerrostaloja on rakennettu vieri viereen. En halua, että narkit, kyylät yms. näkevät asekaappini yms.

      • Anonyymi

        Kultaharkko ja setelijemman .


    • Anonyymi

      Kyllä omassa kodissa saa pitää verhoja, edessä ja takana! Joskus olen itsekki ihmetellyt sitä, nyt vanhenpana ymmärtää ettei, verhoja pidetä siksi, että naapureita halutaan ärsyttää!! Ne ovat vähän kuin vaatteet, et voi muiden vaatteita juurikaan kontrolloida.

      • Anonyymi

        Ei saa pitää päivällä, rumaa.


    • Anonyymi

      Sitten kun aurinko paitaa suoraan sisään ja pitäisi tv katsella tai netissä olla .

    • Anonyymi

      Ei saisi pitää verhoja kiinni päiväs aikaan. Loukkaa meitä muita naapureita ja saa inhon tunteita aikaan. Vielä pahempaa on sälekaihtinten kiinni pito päiväs aikaan! Jotensakkin siedettävää on vaaleat läpi kuultavat pitsi verhot mutta huomauttaisin niistäkin.

    • Anonyymi

      Ite pidän välillä kaihtimet kiinni, että näkee tv:stä ja tietokoneesta jotain, kerrostalossa

      • Anonyymi

        Isot ikkunat itään. Kesällä aurinko paahtaa sisään klo 7-12 Jos sälekaihtimet auki lämpötila ampuu ylöspäin parin asteen tuntivauhtia. Ei ole vielä kiinnostanut kokeilla, kuinka kuumaksi asunnon saisi jättämällä sälekaihtimet auki koko päiväksi.

        Lasiväliin asennetuilla kaihtimilla lämpenemisen saa blokattua hyvin (tässä auttaa sisäpuitteen hyvä lämpölasielementti), mutta kaihtimet pitää ola ihan kiinni. Vähän raollaan, niin alkaa sitä valoa/lämpöä (loppujen lopuksi sama asia, näkyvä valokin muuttuu lopulta lämmöksi) tulla yli tarpeen. Valoverhoista ei tässä lämmöntorjunnasa ole hyötyä.

        Luonnollisesti aamulla suljetut kaihtimet jäävät koko työpäivän ajaksi kiinni. Tai viikonloppuna koko mökkireissun ajaksi. Jos joku kyylä siitä harmistuu, niin se on voi voi.

        Vrt lämpimämmissä maissa käytetään luukkuja tai ikkunan karmiin integroitua ulkopuolista kaihdinta. Nämä kun vetää kiinni, niin se on sitten "totaalisullku". Saattaa kerrostalotkin näyttää kuin ei olisi ainuttakaan asukasta paikalla, kun on illalla kaikki ikkunat pimeinä.


    • Anonyymi

      Minulla ei ainakaan ole ollenkaan verhoja, varsinkaan makuu huonessa.

    • Anonyymi

      Huume hörhöjä valo käy silmiin.

    • Anonyymi

      Asiaa pitäisi kysyä niiltä uskonnollisilta tyypeiltä tarkemmin.

    • Anonyymi

      On rikollista laittaa päiväs aikana verhot akkunoissa kiinni. Se antaa rikollisen ja epäluotettavan kuvan asukkaista. Ikäänkuin lymytään paossa poliiseja ulosottoa ja velkojia. Verhot akkunoissa päivällä syö muiden asuntojen arvoa kun ostokandit huomaa sen ja pelkää ostaa asuntoa.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      128
      4856
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3066
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1777
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1740
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1591
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1461
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      18
      1218
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1203
    9. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1167
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1167
    Aihe