Tuhma tyttö

Anonyymi

Tapasin tänään ravintolassa miehen. Päädyimme hänen hotelliinsa jatkoille. Hän laittoi musiikkia päälle ja hetken koskettelimme toisiamme. Pian olin melkein alasti. Hän työnsi minut polvilleen eteensä ja nuoli minua, pyöritti sormiaan suussaan ja painoi sormensa sisääni. Pyöritin peppuani kiimoissani, hän tiesi miten humalaista kiimaista naista käsitellään. Pian olinkin kyljelläni 69:ssä. Hän nuoli klittaa ja työnteli kieltä ja sormia sisääni. Minä imaisin keskikokoista pippeliä suuhuni ja nuolin sitä koko varren pituudelta. Kostutin myös sormet suussani ja löysin hänen reikänsä, siitä hän vähän hätkähti mutta sain jatkaa. Vedin pakarasta hänet lähemmäs suutani ja hän laskikin jalan alas ja lukitsi pääni paikoilleen. Hän työnteli lantiotaan suuhuni ja kyrpä oli syvällä kurkussani. Orgasmini tuli yllätyksenä. imin tuota ihanaa kyrpää aivan kiimassa. Häpyni valui mahlaa.
Yhtäkkiä olin taas polvillani ja mies läimäytti minua pakaralle, ulvahdin yllättyneenä. Uusi lyönti ja tiesin että pilluni kimalsi kosteana.
Jatkoa

4

3517

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Joo sori, uni vei voiton
      Hän työnsi kyrpäänsä sisääni hitaasti, aloin heti kiemurrella, hän tarttui hiuksiini ja sai minut pysähtymään, siinä hän sitten ratsasti minulla hyvin hitaasti, välillä toinen käsi löi pakaralle ja ulvahdin.
      Yhtäkkiä hän oli pääni vieressä ja tarjosi sitä minulle, otin suuhuni tuon pillunesteistäni märän kalun ja imin sitä suuhuni, pian sain satsit kurkkuuni, nielin kaiken.
      Sitten hän palasi taakseni ja alkoikin työnnellä sormiaan peppuuni, hän sylkäisi rivoon reikääni ja pani kahdella sormella minua, poskeni oli vasten sänkyä ja pylly aivan tarjottimella hänelle, tehdä mitä mieleen tuli. Myös toisen käden kaikki sormet työntyivät yhtäkkiä pilluuni ja hän löysi g pisteeni ja hieroi sitä, valitin molemmat reiät täytettynä. Vartaloni nytkähteli ja hän lopettikin yhtäkkiä, en saanut tulla. Hän läimäytti avokätisesti pilluhuulilleni monta kertaa, niin että sai ne kihelmöimään, tämä tuntui minusta todella tuhmalta, sitten hän nuolaisi minua ja taas läimäytteli, nyt ulvahdin kuuluvasti mutta nautin siitä tunteesta samalla, pysyin paikoillani, taas muutama läimäytys, olin seota jo. Tunsin miten kova kalu painautui vasten pilluani ja työntyi sisään, tunne oli räjähtävän voimakas, pilluhuuleni olivat todella turpean arat, hän nai minua nyt kovaa, otti kyynärtaipeistani kiinni ja nousin ilmaan, rinnat heiluivat edes takaisin nainnin tahdissa kun hän paukutti minua. Saatana kun teki hyvää, yhtäkkiä hänen kermansa täyttivät pilluni, en ehtinyt taaskaan saamaan. Jotenkin tuntui silloin että tulen vielä saamaan.
      Mies irroitti käteni ja lysähdin sängylle ihan poikki, hän alkoi nuolla spermaista pilluani, ajattelin että apua. Kieli upposi sisääni ja hän lypsi kaiken sisältäni pois ja nieli kuuluvasti. Tämä mies oli tosi tuhma.
      Taas hän siirtyi kiusaamaan peppuani ja työnteli sormiaan sinne. Hän työnsi jalkani leveämpään haaraan ja veti minua sängyn reunalle. Hän itse kävi polvilleen lattialle.
      Hän sylki monta kertaa reikääni. Hänen toinen kätensä hieroi nyt klitoristani ja ynisin kiitollisena. Peppuni alkoi rentoutua ja hön työnsi kolmatta sormea sisään.
      Sormet tuli kaikki ulos ja hän pyysi minua eka kertaa sanallisesti kääntymään selälleni. Olin siinä riettaasti auki levitettynä. Hän hieroi rintojani molemmilla käsillä ja nipisteli nännejäni, se sattui hieman, välillä sormet hieroivat klittaani ja ynisin taas. Tunsin kyrvän nousevan peppureikääni vasten ja hän tiputti sylkeä sinne, nyt hän niputti jalkani yhteen ja nosti ne ylös rintaansa vasten. Lima lätkähti taas reikääni ja kyrpä painui perässä. Yritin vähän estellä mutta hän piti jaloistani tiukasti kiinni, sanoin että sattuuuh, samalla se ei kuitenkaan sattunut, jännä tunne, samalla mietin että paina vaan syvemmälle. Miehen otsa kimalteli hiestä märkänä ja hän nosti peppuani ylös sängystä käsillään samalla kun työnteli menemään pohjaan asti, kun hän huomasi että lopetin estelyn hän päästi jalkani irti ja nousi kyrpä yhä sisälläni ylös lattialta puolittain päälleni ja nipisteli ja puristeli kovia nännejäni. Hän souti pyllyssäni rauhallisin liikkein. Aivan mahtava panomies. Tätä herkkua kun saisi joka päivä. Hän perääntyi vähän että pääsi panemaan vähän nopeammin, sormet puristivat nännejäni kovaa, hän katseli kyrpänsä liikettä ja vauhti vaan koveni. Hän jäykisti kyrpäänsä ja nyt se liikkui vähän eri kulmassa jotenkin ja täytti minua eri tavalla. Hän ähisi ja pani. Sitten vaihdettiin asentoa monta kertaa, sain monta peppuorgasmia, niiden jälkeen tuntui vähän ilkeälle kun hän työntyi takaisin sisään mutta reikä tais tottua nopeasti. Olin nyt miehen päällä ja saimme yhdessä mahtiorkut ja spermapyllyn hän tietysti putsasi.

    • Anonyymi

      Todellinen herras- ja panomies!

    • Anonyymi

      Kunnon baarilöytö, molemmilla ;)

    • Anonyymi

      Miten niin tuhma tyttö? Vai oottiko poikakaveri kotona ;)

    Ketjusta on poistettu 32 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1620
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1267
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe