Huumeet kukkarekassa

Anonyymi

Lappeenrannan mies yhtenä yhtiömiehenä LAHDESSA HALLINKATU 6. Johon Hienot hallit nousivat vuosina 2017-2020. Kyseisessä osoitteessa toiminut Korona aikana anniskelububi. Keväällä 2021 Bubi muutettiin Osuuskunnaksi, joten ei pelkoa alkoholitarkastajasta.

29

4750

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Monelta bubi aukeaa?

    • Anonyymi

      Mitä kadonnutta omaisuutta noissa halleissa säilytetään?

    • Anonyymi

      Hyvää bisnestä näyttää olevan toi hallihomma. Koko perheen etelänmatkoja, rouville upeita merkkilaukkuja ja ostokset tehdään pääasiassa käteisellä rahalla, kun sitä niin kovasti on. Ihmettelimme v. 2020, että mitä poliisit ratsasivat hallien takametsää,emme enää. Kyllä meillä Kaukkarilaisilla on ollut ihmettelemistä, tätä rahan paljoutta, joka näkyy.

    • Anonyymi

      Aamulla töihin tullessamme ruvettiin miettiin, että tarttisko hommata joku tuottavampi "aputoimini". Jos siinä liikevaihto pyörisi jossain 5,5 milj.€ tuntumassa ja vaikka siitä "vaiva
      npalkaksi istut 5 vuotta ensikertalaisena, jos jäät kiinni. Niin kyllä siinä vaivanpalkkaa jää aika kivasti. Nythän oli uutisiss, että tämäntyyppiset hommat ovat enenevässä määrin keski-ikäisten perheenisien hommia. Meikäläiset painaa pitkää päivää näissä nyrkkipajoissaan, eikä ehditä perhettämme nähdä kun nukkumassa.

      • Anonyymi

        Tässä on resepti sille, miten yhteiskunta on pidetty kuosissa.
        Ihmisillä ei ol vapaa- aikaa, ei aikaa edes ajatella.

        ”Lääkärit” ja poliitikot voivat käskyttää mitä tahansa,
        ja ihmiset tottelee jonossa.

        Ja lahtelaiset varsinkin jonoissa.

        Siivotkaa ihan ensin korruptio nurkistanne!
        Tarkoitetaan Lahden hallinnon korruptiota.

        Huumeet helvettiin sieltä.


    • Anonyymi

      Tuli lisää infoa. Miettikää miten hankala tilanne tämä on kolmannelle yhtiömiehelle. Hän on kiint.yhtymän hall.puh.joht. Ja Isännöitsijä. Eikä ole tietoinen että osakkaat pussittaa huumeita ja säilyttää huumeisiin liittyvää tavaraa yhteisessä hallissa ja pyörittää näin valtavaa huumebisnestä. Etkä sä tiedä mitään vaikka koko ajan ramppaat siellä. Tosi paska keissi monelle joka on ollut tämän porukan kanssa tekemisissä. Joutuu tahtomattaan kiusalliseen tilanteeseen.

    • Anonyymi

      Auttaa vielä siinä hommassa ja luulee suoraksi

    • Anonyymi

      Aika huimaa touhua ja kukaan ei muka huomaa mitään. Luulisi ihmisten ymmärtävän jo ylenpalttisesta kestitsemisestä ja juhlista, joista ei mitään puutu, että tässä on jotain hämärää. Nyt ollaan kauhuissaan, kun epäilyksen varjo ulottuu heihinnkin. Hyviin ystäviin, työkavereihin ja läheisiin. Haloo, avatkaa silmänne ja korvanne, vai haluatteko vain nauttia vieraanvaraisuudesta?

    • Anonyymi

      Näkeehän ihmisestä ulospäin maistuuko ravinteet

    • Anonyymi

      Täällä Kaukkarissa ei meinata mitenkään ymmärtää, että meidän alueellamme on pyöritetty näin suurta huumebisnestä. Hallissa jaettu esim. 50 kg huumeet pienempiin eriin ja ei edes omistajat tiedä mitään. Me niin odotetaan, että päästään kysymyksiä esittämään. Tunnemme lähes jokainen toisemme ja puhutaan aina kaikesta näkemästämme ja nyt emme ole osanneet ihmetellä mitään.

    • Anonyymi

      Kyllä syytä huoleen on, kun tämä kyseinen halli sijaitsee hyvin keskeisellä paikalla. 3 km säteellä on tosi paljon nuorisoa, Kaukkari,Laidun ym. Hyvä, että tämä asia paljastui ja osaamme pitää silmämme auki ja varjella nuoriamme.

      • Anonyymi

        Olet hauska


    • Anonyymi

      Kaukkarin huumeporukka. Toivottavasti tulee rajut tuomiot. Kaukkarissa asuu kovia liikemiehiä, tosin osa on jo vaihtanut maisemaa. Lapsille ja nuorille aineita myyvät ei saa mitään kunnioitusta.

      • Anonyymi

        Sun lapsilla ei ole rahaa ostaa


      • Anonyymi

        Onpas mielenkiintoinen keskustelu täällä. Kyllä muuttolinnut palaavat taas kohta kotikulmille, eivät ole pysyvästi vielä muuttaneet. Meillä taas mielenkiintoista seurattavaa. Vanhukset hoitaneet lumityöt upeasti. Toivottavast Mummu saa hänelle kuuluvan arvostuksen huolehtimisestaan.


    • Anonyymi

      Missä tämä halli on ja nimiä kiitos

    • Anonyymi

      Pussittiko sukkana?

    • Anonyymi

      Myivät irtokarkkeja

    • Anonyymi

      Toivottavasti tulee pitkät tuomiot narkkareille on omaisuutta mitä takavarikoida. Viimiset hallit vasemmalla on näiden huumekauppiaiden, ne voitaisi kaupungin puolesta purkaa. Ala-asteet vieressä ja lapsille myyvät.

    • Anonyymi

      Kaikkihan riippuu siitä kuinka kauan isot tuomiot saaneet kaverit ovat lojaaleja ja voittavat pelkonsa pääjehun suhteen. Sitten kun uskaltavat puhua suunsa puhtaaksi niin sitten vasta totuus valkenee. Uskomme että ei Lappeenrannan mies ole hyötynyt kuin sanomansa 150000€. Näkeehän todellisen rikoshyödyn olevan ihan toisilla, jotka porskuttaa menemään.

    • Anonyymi

      Torille perustaa kahvilan

    • Anonyymi

      Ettette kateelliset häpeä suoltaa tällaista paskaa yhdistelemällä asioita ihmisiin mitkä ei asiaan liity mitenkään. Tunnen kyllä tyypin johon viittaatte, ja voin sanoa, että kuulkaa joka euro on rehellisellä työnteolla ansaittu ja niistä varmasti verot maksettu. Kysynkin teiltä mollaajat, että kuinkas monella teistä elämä on mennyt silleen, että kukaan teidän tuttavista ei olis osoittautunut muuksi kuin luulitte tai olis jotenkin pettänyt luottamuksen. Tuskin kellään. Ja oisko sitten ihan jees vaatia silloin sun päätä vadille tai ok, että joku levittelee netissä susta viel jotain paskaa, jos näin ois sulle käyny? Ja silti ootte täällä jauhamassa paskaa toisista ootte vittu kyllä säälittäviä. Muistuttaa aika pitkälti ryssien propagandaa tää touhu.

      • Anonyymi

        Niin justii, joka euro rahaa tehty rehellisesti! muut vaan tullu mukaan pisnekseen vahingossa. Ite leikkkiny rehellisesti sokkoa.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kannattaisko olla ensin selvillä asioista ennenkuin alkaa vatuloimaan asioilla joista ei mitään tiedä. Pieni tarkennus nämä huumekauppiaathan eivät ole asuneet eivätkä asu Kaukkarissa. Täytyy aloittajalla olla paha luki- ja mielenhäiriö kun tällaista kirjoittelee. Tässä ketjussa kun viitataan henkilöön jolla ei ole ollut asian kanssa mitään tekemistä. Vai onko poliisit muka jättäneet tutkimatta yhden henkilön. Hallinkadulla on omistajina eri yrityksiä ja yksityishenkilöitä tällainen kirjoittelu pilaa heidän kaikkien maineen. Ehdotin tämän ketjun kirjoittelusta rikosilmoituksen tekemistä ja se onkin kuulemma tehty. Voidaan sitten aloittaa ihan uusi ketju näistä kirjoittajista kun poliisit selvittää nämä anonyymit avautujat.

    • Anonyymi

      Narkkarit linnaa

    • Anonyymi

      Tuomiot?

    • Anonyymi

      Nyt näköjään narkki kompleksi talon laajennus Koivukallionkadulla.

    • Anonyymi

      Nyt ostoksille Hallinkatu 6 ulosoton huutokaupasta (huutokaupat.com) tiloja eikä varmaan maksa paljoo jos ne huumerahoilla rakennettu.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2711
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1165
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      94
      1151
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1094
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1021
    6. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      943
    7. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      42
      845
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      38
      817
    Aihe