Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Huusk veitsi

Anonyymi

Tilasin ennen joulua netissä paljon mainostettuja Huusk veitsiä 4kpl kun oli 70%alennuksessa.No tietysti tiesin että nämä "japanissa"tehdyt ja käsityönä taotut veitset eivät ihan aitoja ole. Ja huima tarjous ........Noh pari päivää sitten postiin tulivat ja jännityksellä hain ja avasin paketit.
Ensimmäisenä kiinnitti huomio terän paksuus ja sen materiaali. Aivankuin vesurista ois rälläkällä leikattu läpyskä ja sit teroitettu. TERÄ terävähkö, mutta epätasaisesti teroitettu ja jokaisesta 4 veitsestä puuttui mikro paloja terästä. Puukossa käytetty terässeos ei ole korkealaatuista. Kädessä kahva ok mutta epätasapainossa ja todella kömpelö.käsitellä,ainakin minusta.
En suosittele tätä veistä kenellekkään.

49

26899

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Edelliseen kertomukseen vedoten,kerron tilanneeni samaista tuotetta onnekseni vain yhden kappaleen.Hinta ei päätä huimannut."Tähtitieteelliset" toimituskulut kyllä kompensoivat asiaa.Kunnes räyhäkkään näköinen veitsi saapui kolmisen viikon kuluttua keisarillisessa pahvipakkauksessaan,ajattelin; BANZAI!Kohta olen japanilaisen keittiön kunk..,eikun keissu.Tuotetta tutkiessani päädyin suunnilleen samoihin havaintoihin edellisen kommentoijan kanssa.Lisäisin vielä,että mainostetusta käsin taonnasta ei näy jälkeäkään. Arvasin tuon jo etukäteenkin.
      Tuotteella on edelleen kiihkeä alekampanja meneillään.Oikeanlaisesti teroitettuna
      veitsestä saa kenties jonkinlaisen vihannesveitsen...tuleepa hyviä"gurgha-voileipiä".Reikä terässä on edukseen ripustusta varten,koska ulkonäkönsä puolesta hyysk sopii keitiöön lavasteeksi uskottavuutta antamaan.Käyttötarkoitusta voi laajentaa myös veitsenheittoharjoituksissa kesämökin Hyyskän seinään.

      plussaa:tyylikkyys,reikä miinusta:lähes kaikki muu...

      Nim.huilailee ja loikoilee takovat...fjyng

    • Anonyymi

      Olen ostanut kirpputoreilta jotain "japanilaismallisia" veitsiä suorastaan halpaan hintaan eli n. 5-10 € ja sillä on saanut noita parikin kappaletta kerralla.

      Aivan hyviä olleet. Ei mitään Huuskeja.

      Sen merkkisiä kuin Hasaki ja Shapu.

    • Anonyymi

      Kuvista tarkasteltuna tuo reikä veitsessä on ihan hyödytön.

      Sormensa siihen lykkää niin on vain tiellä leikatessa.

      Ylälaidasta veitsi on aivan turhan paksu. Kuin kirves melkein.

      Reikä kerää lisäksi likaa. Myös kolot veitsen terän yläosassa ei tee muuta kuin kerää likaa.

      Kaartuva kahva pelkkää temppuilua. Mitään etua siitä ei ole.

      Tämän mallinen kokkiveitsi (tässä tap. Fiskars)

      https://www.stockmann.com/fiskars-norr-kokkiveitsi-20-cm/1170926745-1.html

      hakkaa mennen tullen tuommoiset Huusk-keekoilukapistukset.

      • Anonyymi

        Läheisellä kirpputorilla oli tänään tuollaisia Fiskarsin kokkiveistä vastaavia, noin uudenveroisia, 5-6 euron hintaan.

        Eipä netistä tuollaisia kannata alkaa tilailemaan.


      • Anonyymi

        Fiskarssin paska.


    • Anonyymi

      eipå taida olla veitsi minkä tarviset

    • Anonyymi

      Varoitus,tässä palautus käytäntö tehty mahdottomaksi.Älkää menkö tilaamaan,kadutte 100%!

    • Anonyymi

      Täyttä huijausta muotoilussa jotain kiinnostavaa, mutta terävyys on täysin olematon. Kaikki markettienkin halpaveitset ovat terävämpiä. Paksu terä toiminee jossain määrin lihakirveenä. Minulle toimitetun veitsen terään oli sulatettu kirkasta muovia, jota ei mii
      Lään helposti saa poistettua. Veitsi vaatisi tehokkaan teroituksen, koska mainoksesta poiketen aivan tylsä. Ei helposti saa edes tomaattia viipaloduksi.

    • Anonyymi

      Tilasin yhden 13.3.2022. Ei ole tullut. Taisi olla huijaus juttu koko homma.
      Myyjään ei taida saada edes yhteyttä???
      Onko joku onnistunut?
      Huijauksen uhri

      • Anonyymi

        Kuinka tyhmä sinä olet, kun et ymmärrä sitä että valokuvaus sivustolla ei keskustella veitsistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuinka tyhmä sinä olet, kun et ymmärrä sitä että valokuvaus sivustolla ei keskustella veitsistä.

        Sivuston rakenne on sellainen että "ulkomailta ostaminen" osio on yhteiskäytössä useiden aihealueiden kanssa. Sikäli sopivaa että ulkomailta ostamisesta voi hyvin keskustella vaikkei oltaisi ostamassa saman gategorian tuotteita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuinka tyhmä sinä olet, kun et ymmärrä sitä että valokuvaus sivustolla ei keskustella veitsistä.

        Nimimerkille Anonyymi: Helppoa on kirjoitella nimettömänä ja puun takana toisia tyhmäksi haukkua. Kyllä meille kaikille on nimi annettu ja sitä täytyy myös käyttää, jos olemme suoraselkäisiä ja rehellisiä. Pertti Ruotsalainen, Mikkeli


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nimimerkille Anonyymi: Helppoa on kirjoitella nimettömänä ja puun takana toisia tyhmäksi haukkua. Kyllä meille kaikille on nimi annettu ja sitä täytyy myös käyttää, jos olemme suoraselkäisiä ja rehellisiä. Pertti Ruotsalainen, Mikkeli

        Saisko vielä sotun ja luottokortin numerosarjat?


    • Anonyymi

      Huono veitsi kalliiseen hintaan. Terä on melko huono kaikin puolin, muotoilu on melko huono. Mukana ei tule tuppea kuten kuvissa. Musta maali terässä on rumaa kiiltävää maalia. Koneellisesti tehty terä. Kahva heiluu, vaikkakin aivan minimaalisesti. Huijaus.

    • Anonyymi

      Niin tulihan noita ostettua 3 kpl alkuvuodesta,,, ”kun halvalla sai” Ja yhtä olen käyttänyt päivittäin. Olin kyllä oikeasti innoissani kun sen käyttöön otin - kätevä käyttää , oli teräväkin aluksi , pari viikkoa sitten huomasin että sen puinen kahva oli ruvennut liikkumaan hiukan , siten että puisten osien välissä oleva teräs alkoi tuntua myös kämmenessä. Laiton siitä kysymystä johonkin asiakaspalvelun sähköpostiin jonka löysin pitkän etsinnän jälkeen, mutta eihän sieltä ole kukaan vastannut. Eli tässä nyt sitten olen tutustunut näihin keskusteluihin ja taitaahan tuo olla tyylikäs huijaus. No ei se ole eka kerta kun halpaan menin, viimeksi ostin Vantaalla Jumbon parkkipaikalla ”huipputyökaluja” ja edulliseen hintaan. No jälkeenpäin huomasin että maksoin niistä romuista 10xkertaisen hinnan. Että on se niin ihme miten sitä menee halpaan vaikka kuinka tietää että eihän hyvää saa halvalla jne…

      Mutta tuosta veitsestä vielä ; eihän se nyt ihan huonokaan ole, tykkään kokata ja sillä on kyllä kätevä pilkkoa vihannekset yms ja mukava fiilis siinä on . Toki harmittaa ettei ole aito. Ja teroittaa se pitää jollain laitteella , en usko että se on ongelma.
      Mutta mitähän tekisin noilla kahdella ylimääräisellä jotka ajattelin antaa lahjaksi jollekin, mutta ei kai niitä lahjaksi kehtaa pistää…
      Mutta jos joku olisi kiinnostunut tutustumaan tähän veitsen - niin voisin kyllä myydä ne ale-hintaan - HALVEMMALLA kuin tuo HUUSK!! Eli mikä nyt olikaan kpl-hinta kun ostaa 3 kpl ?
      Jos joku on kiinnostunut niin voin laittaa yhteystiedot.
      Sen verran on elämä kiireellistä että en kovin usein muista täällä käydä katsomassa, käyn kuitenkin jossain vaiheessa , eli palataan asiaan myöhemmin mahdollisesti
      t. Timo

      • HEI kaikki HUUSKIN käyttäjät.

        Olisimme sangen kiitollisia jos saisimme mistä vain tiedon, minne voi veitsen palauttaa.
        Veitsi todellakin epäkelpo käytännössä kaikkeen keittiötöihin.
        Laatu huonompi kuin Morassa !!!
        Kokki keittiössä, ei tyytyväinen ollenkaan .
        Missä muuten on veitsen tuppi??
        Onko tilaajille toimitettu tuppi samassa lähetyksessä,. tänne ei ainakaan sellaista ole tullut.
        Odottelen jos saisin tietoa. Kiitos : Markku


    • Anonyymi

      Katsokaa AliExpressilltä "handmade steel boning knife". Alle 15 eurolla saa kotipostiin toimitettuna tismalleen samaa roskaa. Huus:n huonosti suomennetut markkinointilöpinät paljastavat, että veitset tehty "japanilaisen perinteen" mukaisesti, mutta toki Kiinassa.

    • Anonyymi

      Kusetushan tuo on MUTTA minulle tuli veitsi ja on todella terävä ja pilkkominen sillä on on ollut itseasiassa oikein mukavaa. Ollut jo muutamia kuukausia ja edelleen keittöninterövin veitsi. Halpaan menin mutta ei haittaa. Reikä on hyödytön,terä hitusen liian liian paksu mutta ei nyt 40€ ihan hukkaan kuitenkaan mennyt.

    • Anonyymi

      En ole kokeillut, mutta mainos viittaa huijaukseen. Tällä hinnalla ei saa samuraimiekassa käytetyllä damascus-tekniikalla tehtyä veistä. Tällä tavalla tehtyjen veitsien, miekojen ym. pinnalla näkyy taonnan kerrosrakenne. On myös huijausveitsiä, joissa tämä kuvio on tehty pintaan laserilla tms. Halvalla ei saa huippua mutta amatöörikokille ihan kelvollista, jos ei usko myyntimiesten tarinoita perinteistä ja joutavista teknisistä yksityiskohdista. Hyvä teroittaja saa huonolta tuntuvalle veitselle uuden elämän.

    • Anonyymi

      Kirpputorilta tuollaisen löysin. Sinänsä aivan terve yksilö, vieläpä Huuskin juhlavassa pakkauksessa, mutta eipä veitsi itsessään ole käyttöarvoltaan juuri kummoinenkaan.

      Terä liian paksu.

      Todellakaan ei kyllä ole oikeiden (Hackman, Fiskars) veitsien veroinen.

      • Anonyymi

        Kyllähän Hackman ja Fiskars suomalaisina veitsinä ihan kohtuullisia ovat kotikäyttöön, muiita ei ihan "oikeita" kuitenkaan. Suomessa kautta-aikain suosituin "oikea" veitsi on ollut sveitsiläinen Victorinox, jonka puukahvainen 22 cm kokkiveitsi maksaa vain 67 eur (esim. Kärkkäinen) ja muovikahvalla 19 cm enää 33,50 eur. Viisiosaisen veitsisetin saa hintaan 99,90 eur, jossa kuorimaveitsi 8 cm suora terä, kuorimaveitsi 8 cm sahalaitainen terä, tomaattiveitsi 11 cm terä, kokkiveitsi 19 cm terä ja leipäveitsi 21 cm terä.
        Tuolla setillä pärjää niin ammattilainen kuin kotikokkikin ja se kestää ainakin kotikeittiössä hamaan tappin asti, kunhan muistaa huoltaa, käsitellä ja puhdistaa asiaankuuluvasti. Ehkä tuohon lisäisin vielä teroituspuikon (15,95 eur) ja sen käytön opettelun.
        Ainakin minä urani aikana olin erittäin tyytyväinen Vickyyn, jossa hinta-laatusuhde on aina ollut kohdillaan.


    • Anonyymi

      Minusta koko huusk veitset ovat huijausta.tilasin jossain mielentilassa mutta sitten huomasin vedätyksen en edes hakenut postista.koska mitään palautus numeroa en löytänyt.eli menkööt takaisin

      • Anonyymi

        Samoin menin retkuuun. En kuitenkaan uskaltanut jättää postiin kun en ollut varma mitä tekevät noutamattomalle ulkomaan paketille. Palautin Vilnaan (ohjeiden mukaan ) mutta vieläkään en ole luvattua täyttä hyvitystä saanut. Ja postimaksua palutuksesta , noin 12€, eivät ole luvanneetkaan hyvittää. Asia on edelleen kesken noin kuukauden odttelun jälkeen!

        Yksi iso ongelma on, että viestit tulevat bumerangeina takaisin! Tulee vain ilmoitus että domain huusk.com on tuntematon!

        Voimakas suositus: avoid -- vältä


      • Anonyymi

        Samoin. Huuskin mainokseen jotain raapustin,mutta en mielestäni vielä vahvistanut tilausta.
        Sitten näemmä olinkin tilannut! Postista niitä en noutanut ja klarna kuitenkin perää laskun perään uhkasakon voimalla.


    • Anonyymi

      Minusta täyttää petoksen tunnusmerkistön - pitäisi tehdä rikosilmoitus .

    • Anonyymi

      Tilasin neljä. Yksi kelpoversio sattui pojalle, kehui huipputeräväksi. Yksi oli ihan tylsä, kaksi terotettuna vain toinen kylki. En suosittele.

    • Anonyymi

      Voi että toi on noin peestä, eikä tietenkään voinut palauttaa? Kiina skeidaa kuitenkin. Miten ihmeessä nää huijaus firmat saataisiin pois Suomesta, netistä ja koko maapallolta. 😮‍💨

      • Anonyymi

        Kiinaa on turha syyttaa. Veitsi maksaa Kiinassa noin 12 EUR joka on ehka oikea hinta.
        Huusk on Liettualainen yritys joka parhaansa mukaan huijaa lansinaisia ostajia. Valitusten oikea osoite on Liettua.


    • Anonyymi

      Kunnollinen keittiöveitsi tulee juuri sen verran kalliimmaksi, kuin mitä tämä mitätön tekele maksaa. Mitään tekemistä japanilaisen veitsen kanssa sillä ei ole. Jopa kiinalaiseksi tuotteeksi täyttä roskaa.

    • Anonyymi

      Huusk on Liettualainen tavaramerkki joka 1c hinnalla painetaan Kiinalaisiin veitsiin.
      Tasmakkeen saman veitsen ilman Huush logoa saa kiinalaisista weppikaupoista (taalla Kiinassa ~12 Eurolla). Huusk teras on aivan tavallista haarukka ja veitsi terasta. Selviaa tuoteselosteesta.
      Jos haluatte k.o. veitsen, niin ostakaa se suoraan Kiinalaiselta valmistajalta murto-osaan hinnasta.

    • Anonyymi

      kyllä hirviä ja nautoja ja porsaita paloitellunna niin kyllä fiskarssin puukot kun ne osataan timanttipuikolla teroittaa niin avot

    • Anonyymi

      Sama huomattiin me. Mainostettiin terävimmäksi veitseksi ikinä ja kyllä nää on niin surkiat veitset, että roskiin meni. Tupperin veitset toimii paljon paremmin. Samoin Fiskarsin veitset. Huuskiin ei kannate rahoja haaskata.

    • Anonyymi

      Piti sellainen saada joululajaksi. Huusk nettikauppa tyrkytti kaikea mahdollista "optiota" mitä on ihan pakko olla mukana: sakset, alustat, yne. Jätin ostomisen kesken enkä siis päättänyt kaupaa ja valinnut maksutapaa. Kohta tuli tilausvahvistus ja Klarnan lasku ohjeineen että olen veitsipaketin tilannut.
      Reklamointi Huusk-kaupan ei onnistu. Meilit palaa takaisin ja netti lomake ei pelitä sekään. Klarna pesee kätensä, jäädytti kuitenkin laskun ja kehoitti minua selvittää tilanne Huuskin kanssa.
      Miten tuollaista voi välttää jos käy kaupassa ja väittävät sinun jotain ostaneen ja Klarna alkaa rahoja vaatimaan. Olisiko tämä rikollista?

      • Anonyymi

        Tuliko niillä veitsillä hyviä valokuvia?


    • Anonyymi

      Erityisesti keskusteluun mitään lisäämättä totean, että on jokseenkin huvittavaa, että tuo samaisen Huuskin mainos hiiluu tälläkin sivustolla.

      • Anonyymi

        Mainos pyörii mukana keskusteluissa.
        Ostakkaa, ostakkaa….

        Minä OSTIN viime syksynä, mulle tuli terävä veitsi ja olen kyllä nirso keittiöveitsien suhteen (teroitan veitsen aina ennen ruuanlaittoa esim. Teroituspuikko.)

        Hivenen kyllä ”paksuhko” veitsi, mutta toimii hyvin muuten. Tiesin kyllä ostaessa, ETTEI ole mikään laatuveitsi… ……… mutta halusin katsoa mitä tulee, en aiemmin ole ostanut netistä keittiöveistä.

        Toimitus kesti muistaakseni n.4vk…. Seurasin postin kulkua, lähti saksasta ja hitaasti suomeen, seuranta oli DHL.
        Kyllä. (tai sllnäkin huijattiin DHL:n puolelta…;-)

        Kahva alkoi pienesti liikkua, mutta ”turvotin” sen vedessä. Ei liiku enää, kun välillä puukahvaan vettä.

        Sisukas suomalainen itse korjaa ja kestää pettymykset, kohti kevättä!!!

        En kuitenkaan suosittele ostamaan ”huuuski” veitseä!
        Ei edes kokeiluostoa!


    • Anonyymi

      Joo oli kyllä pettymys

    • Anonyymi

      Huus lisää automaattisesti tarjoustilaukseen kalliin lisätilauksen, jos vahingossa painat väärin. Eikä heihin saa millään lailla yhteyttä palautusta tai peruutusta varten. Olen yrittänyt kaksi kuukautta ja aina tukee kaikki emailit mishin vain lähettää takaisin toimimattomina. huijauksen makua.

    • Anonyymi

      Onko veitsellä tullut hyviä valokuvia?

    • Anonyymi

      Se nyt vain on niin, että hinta kertoo laadun. Nämä tekeleet ovat täyttä roskaa. Japanilaisen keittiöveitsen kanssa niillä ei ole mitään tekemistä. Mainospuheet ovat silkkaa valhetta ja yritys, joka näitä myyskentelee on vähintäinkin kyseenalainen huijarifirma. ÄLÄ IHMEESSÄ OSTA !!!

      • Anonyymi

        Eli veitsellä ei saa veitsenteräviä valokuvia?


    • Anonyymi

      Tuliko fysiikan lait vastaan?

    • Anonyymi

      TV syöttö syöte TV kautta,kuvien rakkauden tuhoaminen media, virusturvan media kortti.

      • Anonyymi

        Pakan terävin veitsi?


    • Anonyymi

      Olettekohan tilanneet ihan oikean veitsen? Sehän on todella terävä, siinä on takuu ja se on pakattu magneetti lukolla varustettuun koteloon. Nahkauppeja saa tilata tilata erikseen jos tarvitsee tupin. Myös sakset ovat todella terävät ja ergonomiset. Joku mainitsi ettei edes tomaatti leikkaudu kunnolla, minun veitseni kyllä leikkaa tomaatinkin terävästi, tomaattihan on juuri sitkeä kuorinen ja siihen oli helppo testata. Veitset ja sakset pakattu hyvin ja vielä tyylikkäästi, ei mitään halpis tuotteen kamaa ja se pieni muovin kappale jota ei näytty ymmärtävän on terän kärjen suoja eikä se ole sulatettu kiinni. Isäni teki nimenomaan teräs töitä ja olen ollut tekemisissä niiden kanssa ja tiedän teräksen erilaiset seokset. Tämä veitsi kuuluu parhaan teräksen sarjaan ja siksi pysyy terävänä ja jos teroittaa täytyy, kestää sen hyvin eikä vaurioidu. Puhutaankohan me edes samasta veitsestä kun kommenteissa on kaikki asiat pielessä?

    • Anonyymi

      Terästä ei puutu mitään "mikropaloja" vaan terää voi käyttää sellaiseen leikkaamiseen joka tehdään veitsen kärjellä. Kommenttisi on aika ronski arvio vähän erilaisesta keittiö työkalusta mitä suomalaiset mökkiläiset käyttävät grilli lihansa leikkuuseen, Mora-puukkoa. Mora on hyvä puukko mutta kaikkeen sekään ei ole paras. Ehkä veitsi tuntuisi mukavammalle jos japanilaisen keittiön työskentely kiinnostaisi, eihän tuota veistä kannata tilata vain leivän leikkuuta varten.

      • Anonyymi

        Eli nyt tulee veitsenteräviä valokuvia?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eli nyt tulee veitsenteräviä valokuvia?

        Huonolaatuisia kuvia on tullut kosk aveitsi on hujauksenmakuinen tuote. Usko jo.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      92
      2421
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2133
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      83
      1780
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1575
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1556
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1505
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1468
    8. 54
      1340
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      87
      1296
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe