Työntävät tytön peppua minua vasten Osa 1

Anonyymi

- Mitä helkuttia! Havahduin siihen, että vieressäni nukkuva tyttö työnsi minua pepulla. Tai ei se ollut vain tyttö itse vaan ennemminkin hänen kaverit, joiden kuulin tirskuvan pimeässä ja tajusin että he työntävät tytön peppua minua vasten.

Aloin liukua kohti patjan reunaa ja työnsin lantiolla vastaan että en olisi tippunut. Samalla tartuin tyttöä lanteilta enkä voinut välttyä hämmästykseltä. Niin täyteläinen ja muhkea tytön peppu oli että kuka tahansa aikuinen nainenkin olisi ollut siitä ylpeä.

Tytöt rauhoittuivat. Rauha oli palannut patjoille. Joitain supinaa ja tirskuntaa edessäni olevien peittojen alta kuitenkin edelleen kuului.

Koetin nukkua. Uni oli aivan kaikonnut. Tytöt supattivat edelleen ja tirskuivat. Auttanut ei sekään, että olin saanut episodista pahanlaisen stondiksen.

Kuulin taas edestäni kahinaa ja mietin mitä ihmettä ne nyt keksii. Kun aukaisin silmäni huomasin, että tytön päältä oli otettu peitto pois ja hän oli peppu tänne päin jalassaan pelkät stringit.

- Saakeli, miten nuorina ne noita alkaa käyttää, puuskahdin. No, olin kyllä nähnyt tunneillakin että stringin rajat sieltä jumppahousujen alta useimmilla kulkivat.

Peppu oli siinä oikein kuin tarjottimella. Kuvittelin kuinka kiinteä ja lihaisa se olisi ja miten ihana olisi metteen painasta. Stondis tykytti hulluna ja mietin että pakko tähän jotain helpotusta oli saada. Aloin, miettiä olisiko jotenkin mahdollista...

Löysin pimeässä laukkuni ja nostin sieltä varovasti meikkipussukan. Kävin pussukkaa läpi sormillani, ja silmilläni tytön pakaroita.

-Täällä, naukaisin mielessäni. Sormissani oli kondomi, joka oli pyörinyt pussukassa ties kuinka kauan. Tärisevin käsin irroitin muovin ja levittelin kumin paikoilleen. Tyytyväisenä panin merkille että kumin takareuna jäi viitisen senttiä peniksen tyvestä. Isolta se kyllä tuntuikin, ihmekös tuo kun verta puski sinne hullun lailla.

Mutta mitä nyt? Mitä nyt sitten muka tekisin? Enhän minä nyt herran jumala mitään voinut tehdä. Hakeuduin pimeässä vain tytön viereen ja mahtavuus sojotti taisteluasemissa kohti maalia. Mutta pistämään se ei pääsisi.

Oli ollut taas hiljaista. Makasimme siinä. Minä kalu kovana ja tytön jumalaiset kaaret ja niissä tummana erottuvat stringien langat edessäni. Pakotti.

Älähän vielä, edessä tiherrettiin taas. Näin että useampikin käsipari oli tarttunut stringien nyöriin ja kiskoi niitä alaspäin. Näytti että tyttökin hieman lantiota nytkytellen siskoja avitti.

Vein miehuutta lähemmäksi. Voi, voi, työntäkää vielä uudestaan sitä peppua tänne päin niin kuin äsken, rukoilin mielessäni.

Jotain myteltämistä edessä kävi. Näin että yksi tyttö oli tullut jalkopäähän väliimme. Äkisti tunsin, että tyttö tarttui kaluuni ja taivutti sitä hieman ja näytti raottelevan myös tytön huulia, hirveä tirskahdus kävi ja tytöt työnsivät pepun kaluuni. Meni muuten saman tien kantaan saakka ja olin saada heti räjähtävän orkun.

Tyttö alkoi välittömästi nytkyttämään itseään ja kalu hankasi paikassa tullen sieltä ulos juuri sopivasti noin puolet ja painuen sitten uudestaan hetteen perille.
Tunsin tytön reidet nivusissaan joten tavara tosiaan oli kokonaan sisällä. Hämmästelin sitä ja arvelin että monenlaista ehkä kielletympääkin ruokatavaraleikkiä oli tyttöporukalla ennen tätäkin harrastettu.

Yritin viedä käteni tytön rinnoille, mutta hän painoi käsivarsiaan tiiviisti kylkiinsä eikä antanut sen tapahtua. Samalla tajusin että tytön edessä touhuttiin jotain. Kuului maiskintaa ja tajusin että joku tytöistä veteli siellä kielareita tytön kanssa ja ilmeisesti touhusi hänen rintojenkin kimpussa. Suudelmien lomasta, kuulin kun tyttö pienen pienesti uikutti tehden konemaisesti painamista vasten kaluani.

Tajusin että en kestäisi tätä kauaa ja tartuin tyttöä uumalta ja painoin pysäyttääkseni tytön liikkeen pienelle tauolle. Tyttö pysähtyikin, mutta vain sekunniksi ja alkoi taas työntää. Pidin käsiä tytön ampiaisvyötäröllä ja ihmettelin luonnonoikkua miten noin hoikasta uumasta voi siitä noin valtavan muhkea perse.

Kämmenissäni tuntuvat tytön levevät lanteet olivat aivan liian seksikäs kestettävä ja kirvoitin kädet irti ikään kuin lanteet olisivat olleet polttavat ja kun en muuta keksinyt niin nostin ne suoraksi ylös ja samalla taivutin koko vartaloani pienelle banaanille. Sain asentoa nyt vielä paremmaksi ja tunsin miten kullini edelleen nousi lantion pohjasta vielä entistäkin kookkaammaksi ja pidemmäksi.

Tämäkään ei kuitenkaan vaikuttanut asiaan millään tavalla. Tyttö painoi edelleen peppuaan kalun tyveen saakka heittämällä ja teki vielä pienen loppusurvaisun, johon itsekin kyllä jo vastaan annoin vaikka olinkin päättänyt että en millään tavalla osallistuisi koko touhuun.

0

2341

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

        Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
        Kuopio
        14
        1372
      2. Taasko se show alkaa

        Koo osottaa taas mieltään
        Ikävä
        28
        1265
      3. Minun oma kaivattuni

        Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
        Ikävä
        62
        1170
      4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

        Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
        Ikävä
        11
        1052
      5. Tervehdys!

        Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
        Turku
        65
        1006
      6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

        Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
        Perussuomalaiset
        27
        1005
      7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

        Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
        Perussuomalaiset
        9
        993
      8. Elia tulee vielä

        Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
        Helluntailaisuus
        30
        979
      9. Sakarjan kirjan 6. luku

        Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
        Profetiat
        6
        971
      10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

        YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
        Varkaus
        1
        970
      Aihe