Pankkiasioinnin jälkeen kehoitetaan tyhjentämään välimuisti. Otan sieltä tyhjennä kaikki.
Miksi tämän jälkeen tulee sp:iin ilmoitukset: "Google, Turvallisuus ilmoitus-Uusi sisäänkirjautuminen".
ja "The Google team: Windows on valmiina seuraavaan vaiheeseen: Vahvista Google-tilisi asetukset".
Kun itse ja pyytämättä turvallisuuteni vuoksi olen juuri tyhjentänyt välimuistin ja poistanut selaustiedot, niin mitä hittoa Google vielä jotain höpisee "turvallisuusilmoituksista"?
Jos olisin jättänyt tyhjentämättä välimuistin yms., niin silloin olisi tuo turvallisuusilmoitus paikallaan siitä, että jotain jäi tekemättä. Mutta kun olen juuri hoitanut turvallisuuteni, niin turhaa ilmoittelua. Eikö sitä saa pois?
Miksi tämän jälkeen tulee sp:iin ilmoitukset: "Google, Turvallisuus ilmoitus-Uusi sisäänkirjautuminen".
ja "The Google team: Windows on valmiina seuraavaan vaiheeseen: Vahvista Google-tilisi asetukset".
Kun itse ja pyytämättä turvallisuuteni vuoksi olen juuri tyhjentänyt välimuistin ja poistanut selaustiedot, niin mitä hittoa Google vielä jotain höpisee "turvallisuusilmoituksista"?
Jos olisin jättänyt tyhjentämättä välimuistin yms., niin silloin olisi tuo turvallisuusilmoitus paikallaan siitä, että jotain jäi tekemättä. Mutta kun olen juuri hoitanut turvallisuuteni, niin turhaa ilmoittelua. Eikö sitä saa pois?
Vastaukset 4
Vanhimmat
Ei ole mitään järkeä tyhjentää kuin ehkä kerran viikossa turhat tiedostot CCleaner ohjelmalla..
Itse tyhjennän jopa eri sivustoilla käynnin jälkeen, jottei muut sivut pääsisi näkemään millä muilla sivuilla kävin. Eli useita kertoja yhden istunnon aikana.
Ne pääsee näkemään siltkin
Silloin kun pistän koneen kiinni niin tyhjennän.