Heti alkuvaiheessa peli tuli selväksi. Yhdellä miehistä oli hirmuinen meisseli. Osa 1

Anonyymi

Heti alkuvaiheessa peli tuli selväksi. Yhdellä miehistä oli hirmuinen meisseli.

Olimme miettineet, että sellaisen kokeilu voisi olla jännä. Rekisteröidyimme parinhakuja tarjoavalle sivustolle ja muutamien viikkojen päästä olimme sitoutuneet neljän muun nuoren aikuisen kanssa “mökkiviikonloppuun”.

Kokoonnuimme lauantaina iltapäivällä. Olimme sopineet että aloittaisimme saunomisella ja tutustumisella. Nea pääsisi vasta vähän myöhemmin eikä olisi saunaan tulossa.

Heti alkuvaiheessa peli tuli selväksi. Toisella miehistä, sillä joka oli tullut yksin ja kertoi olevan vielä lukiossa, oli hirveä meisseli. Kaikki vilkuilivat sitä koko ajan, sekä miehet että naiset. Löysänäkin se roikkui paksuna ja pidempänä kuin omani parhaassakaan stondiksessa. Toisella miehellä oli tavallinen.

“Saakeli”, pudistin päätäni. Pitipä sattua että tuommoinen tyyppi sattui, mietin sydän hakaten. “Ei helvetti”, mietin että tuo jos köyrisi Neaa.

Tässä kun oli semmoinenkin juttu, että Nea ei ollut mitenkään kovin iso “sieltä”. Juho muisti miten heidän rakastellessaan, Nea oli vavahtanut. "Sattuiko?” Juho oli kysynyt ja pysäyttänyt. “Ei, eii, kuolin jotenkin huonossa asennossa” Nea oli sanonut hiema epävarmalla äänellä. Juho oli käynnistellyt varovasti ja oli kohta jo vedellyt normaalisti. Juho oli tuntenut, miten tiukka Nea oli.

Juholla oli viesti Nealle kirjoitettavana. Hän aikoi ehdottaa, että Nea ei tulisi paikalle. Jos hän tänne pääsisi, asiaa olisi vaikeampi järjestellä. Juho mietti, millainen Nea oli. Siro tyttö, ylävartalosta. Olkavarret lyhyet, pienet kädet. Peppu oli kyllä pyöreä, hyvin pehmeä ja aivan valkoinen. Iho virheetön. Nea oli aito blondi.

Juho alkoi kirjoittamaan, poisti ja aloitti eri tavalla. Miten hän tämän nyt... Pukuhuoneeseen tuli tapahtumaan yksin tullut tyttö ja katsoi Juhoa. Juho pani kännykän pois. Oli sovittu, että niitä ei käytettäisi.

Kello oli seitsemän. Piti mennä pirtin lattialle. Tytöt olivat somistaneet tilan. Kaikki patjat oli kasattu lattialle ja isoilla päiväpeitoilla ja lakanoilla fiksoitu yhteen niin että siinä oli kuin yksi iso vuode. Reunoilla oli kynttiöitä ja himmeitä valaisima. Patterit huusivat täysillä ja takassa oli pidetty tulta ja vielä saunan ovea auki niin että tila oli todella lämmin. Yksi kerrallaan väki riisui vaatteensa ja siirtyi patjalle. Vaatteitten kanssa patjalle ei ollut asiaa, se oli säännöissä.

Pariskunta ja yksin tullut tyttö alkoivat heti nuohota. He kiemurtelivat toistensa ympärillä kuin käärmeet ja pusuttelivat ja koskettelivat toisiaan, tytötkin. Ei tuntunut luotevalta ja Neakin oli tiiviisti vieressäni. Lukiolainen ei ollut tullut vielä. Kuiskasin Nean kanssa että jos voisimme olla kahdestaan.

Nea sanoi, että voisi ottaa minulta suihin ja asettui kontilleen. Hänen valkoinen pyllynsä hohti kuin ottava katiska kaikille halukkaille. Yritin ehdottaa että myöhemmin, mutta Nea painoi minut selälleni.

Nea alkoi imutella ja teki samalla hidasta kiemurtelua lantiollani. Normaalisti heppi olisi osoittanut miehuuttaan välittömästi mutta nyt pelkäsin lukiolaisen tuloa. Hänellehän olisi siinä nyt suora portti tarjolla kun tuo kolmen kimppa vain jatkoi peliään.

Näin kun lukiolainen otti housunsa pois. Kullissa oli jo stondista. Herranjumala, raskaan sarjan meisseli.

Lukiolainen asettautui Nean taakse kontilleen ja taputti kolme kertaa kullinsa varrella Nean alaselkää. Mittelöin katseellani mihin asti Neaa vehkeen kärki yltäisi ja totesin heti kuinka mahdoton ajatus penetraatio olisi.

Mies sylkäisi meisselinsä kiilamaiseen turvonneesen kärkeen ja kurkisti hieman Nean tavaraa. Tiesin mitä hän näkisi, kaksi täysin symmetristä vaaleanpunaista häpyhuulta valkoisen puhtaan ihon keskellä.

Lukiolainen liikutteli kevyesti lantiotaan edestakaisin ja katsoi samalla tarkasti koko ajan Neaa sinne. Nean imuttelu loppui ja tyttö katsahti hieman taaksepäin pystymättä kuitenkaan näkemään mitä siellä tapahtui. Tunsin kun tyttö hieman vavahteli.

Sitten tapahtui jotain ikävää. Nea alkoi liikkuttelemaan itseään niin että noilla liikkeillä hänen peppunsa kyllä työntyi juurikin vasten lukiolaisen penistä. En nähnyt kunnolla mutta päättelin että noilla liikemäärillä menisi kyllä jo selvästi sisään.

Nea piti silmiä kiinni. Minun kaluni oli edelleen hänen kädessään. Kikkeli oli alkanut seistä. Nea ei imenyt enää. Hänen suunsa oli auki ja silmät ummessa ja hän työnteli itseään lukiolaisen kalua vasten edes takaisin.

Irrottauduin Nean otteesta ja kiersin katsomaan.

Suuri mulkku oli Nean sisässä. Häpyhuulet olivat pingoittuneet mulkun varren ympärille pyöreäksi kuin tiivisterengas.

Nea työnteli koko ajan itseään ja kalu meni kerta kerralta syvemmälle ja syvemmälle. Varmasti oli jo syvemmällä missä minä olin ikinä käynyt.

Lukiolainen seisoi ja antoi Nean tehdä työn. Ja Nea teki. Näki että Nea halusi tehdä. Hän voihki. Kalun varsi oli liukkaan näköinen aina sen tullessa ulos.

0

2159

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

        Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
        Tv-sarjat
        130
        5225
      2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

        Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
        Ikävä
        32
        3267
      3. Haluan jutella kanssasi Nainen

        Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
        Ikävä
        16
        1847
      4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

        Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
        Seinäjoki
        22
        1820
      5. Onko mies niin,

        että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
        Tunteet
        19
        1675
      6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

        Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
        Ikävä
        71
        1521
      7. Tietysti jokainen ansaitsee

        Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
        Ikävä
        11
        1395
      8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

        Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
        Kotimaiset julkkisjuorut
        11
        1306
      9. Haluisin suudella ja huokailla

        ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
        Ikävä
        16
        1287
      10. Miksi näin?

        Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
        Maailman menoa
        19
        1277
      Aihe