Kertokaapa

Anonyymi

Olen ladannut muutaman pelin puhelimeen, kuten Candy ja Farm Hero Saga. Kun haluan tallentaa pelin, niin jatkuvasti herjaa, ettei sähköpostiosoite ja salasana täsmää!!
En vain ymmärrä missä mättää?? Olen kokeillut kahta eri s-postiosoitetta, mutta kumpikaan ei mene läpi. Taatusti olen oikein kirjoittanut kaikki tiedot. Mikä voi olla vikana??

Olen joutunut kerran aloittamaan pelin alusta, kun puhelin meni rikki. Seuraavalla kerralla tallensin, mutta jouduttuani vaihtamaan laitetta, en päässyt s-postiosoitteella omalle pelitasolle. Silloinkin herjasi, ettei osoite täsmää. Yritin tehdä uuden, mutta silloin ilmoitti, että osoite on jo käytössä. Outoa kerta kaikkiaan!!

1

462

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Laitoin asiakaspalveluun palautetta ongelmasta. Vastauksena tuli, että voi sähköpostiosoitetta käyttämällä tallentaa edistymisen.
   Vau, ihanko tosi?????

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   113
   3158
  2. Alaston miesuimari järkytti suuresti naisuimareita Espoon Matinkylän uimahallissa

   Mikä siinä miehen alastomuudessa voi olla niin järkyttävää? Lainmuutoksen jälkeen tuo on normi. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009378839.html Pian
   Maailman menoa
   115
   928
  3. Koululaiset myyvät huumeita jopa kesken koulupäivän

   Taitaa huumeidenvastainen sota olla hävitty kuten viinanvastainen kieltolain aikana, kun kerran jopa kakarat tekevät huumeilla kauppaa. https://www.i
   Maailman menoa
   149
   846
  4. Sen takia sanoin sen

   Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
   Ikävä
   100
   819
  5. Miten paljon vertaat itseäsi muihin?

   Mä huomasin joskus vertaavani omaa elämää toisten elämiin, mutta jossain vaiheessa huomasin (konkreettisesti) ettei ne kokemukset toisen elämisen laad
   Sinkut
   240
   762
  6. Milloin mies näimme viimeksi

   Ja millainen fiilis siitä jäi?
   Ikävä
   42
   752
  7. Hyvää päivää

   Naiselle hyvin samanlaiselle
   Ikävä
   101
   725
  8. Nyt lopeta.. jumalauta

   Ole niin hyvä. En rakasta sinua enää.
   Ikävä
   41
   687
  9. Yksi tavoite tälle vuodelle

   Tulen kietomaan sinut pikkusormeni ympärille. Jos pikkusormi ei riitä, niin käytän järeämpiä keinoja. Älä koita piiloutua minulta.
   Ikävä
   42
   661
  Aihe