Suolan kisaan osallistuneita?

Anonyymi

Onko täällä muita Suolan kisaan osallistuneita? Itse tarjosin sinne puhtaasti viihteellistä kässäriäni. Ottivat käsikirjoitusnäytteitä vastaan 31.1 saakka. Voi kun kirja pääsisi viimein lukijoiden käsiin/korviin!

31

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Suplan siis

  • Anonyymi

   Pistin kässäriä menemään. Varmasti lähetti moni muukin. Juuri sain hylsyn eräältä kustantajalta, joten odotukset eivät ole korkealla tämänkään kisan suhteen.

  • Anonyymi

   Itsekin laitoin kässärin, ei ole kuulunut mitään. Menee kyllä yli merkkirajojen, mutta olisi taatusti viihdyttävä!

  • Anonyymi

   Onko kukaan saanut mitään palautetta täältä? Alan olla hieman skeptinen Suplan kisoja kohtaan.

  • Anonyymi

   Ei ole vielä mitään kuulunut. Onko Suplan kisat jotenkin huonosti hoidettuja tai tiedotettuja? Minulla ei ole aikaisempaa kokemusta.

  • Anonyymi

   Minulla on vähän sellainen kokemus, että tekevät näitä kilpailuja enemmän asiakkaiden kalasteluun. Esim äänikirjojen lukijoita kun hakivat, niin tavoite taisi olla antaa hakijoille ensin ilmainen lyhyt suplajakso, josta jäisi sitten vakitilaajia.

   Tämäkin "kirjoitus" kilpailu oli varsin epämääräinen. Ensin haetaan mukaan käsikirjoituksilla, sitten 3 tuotetaan äänikirjoiksi, joista kuulijat äänestävät lempparinsa ja voittaja saa 4000€ palkkion. Haiskahtaa pitkälti siltä, että varsinaiset äänikirjat olisi jo kustantamoissa valittu, mutta perustetaan tällainen "kilpailu" jotta saadaan uusia asiakkaita suplaan. Tuskin oikeasti etsitään uusia kirjoittajakykyjä joille tarjottaisiin järkeviä kustannussopimuksia. Jos näin olisi, osallistujiin päin pidettäisiin varmasti jonkinlaista viestintää yllä, esim: "saimme xxxx määrän käsikirjoittuksia, tutustumme niihin xx.xx mennessä ja otamme yhteyttä xx.xx mennessä kaikkiin käsikirjoituksen lähettäneisiin". Tuntuu erittäin epäammattimaiselta kuitata vain käsikirjoituksen lähettämisen yhteydessä, että kevään aikana ovat yhteydessä.

  • Anonyymi

   Tuo on kyllä aivan totta. Kummallisesti jätetään osallistujat tyhjän päälle, kun tiedotus on nolla. Kertokaahan jatkossa, kuuletteko tuloksista mitään vai saammeko tiedon vasta siinä vaiheessa, kun valitut voittajat julkistetaan...

  • Anonyymi

   Varmaankin käy juuri niin, että kiitetään vain osallistumisesta ja annetaan parin viikon ilmainen koodi suplaan.... Ikävää, ettei tiedotus toimi yhtään kirjoittajiin päin.

  • Anonyymi

   Tadaa, ensimmäinen alennuskoodi saapui siihen sähköpostiin jonka ilmoitin kilpailuun! Eli eiköhän ole vain markkinointikikka kalastella yhteystietoja (en käytä sähköpostia muuhun). Kilpailun etenemisestä ei ole tullut mitään tietoa, mutta onhan alennuskoodikin tietysti jotain jos olisi kys. palvelua ostamassa.

  • Anonyymi

   Vai semmoista... eipä mitään ole kuulunut, ei edes tarjousta...

  • Anonyymi

   Taitaa olla hiljaista Suplan taholta...?

  • Anonyymi

   Pitäisi laatia Suplalle kirjelmä, jossa kisaan osallistuneet kritisoisivat tätä toimintaa. MITÄÄN tietoa ei ole tullut sen jälkeen kun käsiksen lähetin ja tuli automaattikuittaus. Ala-arvoista touhua huomioonottaen, että ihmiset lähettävät vuosien töidensä tuloksia heille :(

  • Anonyymi

   Täysi vitsi koko "kisa", vieläkään ei ole kuulunut mitään...

  • Anonyymi

   Siltä vaikuttaa. Parissa kuukaudessa olisi jonkin tiedotteen voinut laatia. Surkeaa toimintaa...

   • Anonyymi

    Voi hyvinkin olla, että kilpailutöitä tuli reilusti enemmän, kuin mitä projektia resurssoitaessa oli arvioitu. Mutta tosiaan jonkinlainen tiedote olisi kyllä paikallaan, ei sen laatimisessa kauaa menisi.


  • Anonyymi

   Eiköhän voittajat ole päätetty jo ennen kuin käsikirjoituksia edes pyydettiin. Julkisuustemppu.

  • Anonyymi

   Suplakisa on vitsi! Mitään tietoa ei ole vieläkään tullut!

  • Anonyymi

   Mitään ei ole kuulunut. Enpä todellakaan odota mitään.

  • Anonyymi

   Onko kukaan kuullut? Odottelu tympii, kun haluaisi jo aloittaa kustantamokierrosta, jos tämä ei tärppää.

  • Anonyymi

   Ei ole kuulunut mitään. Korjatkaa, jos muistan väärin, mutta todettiinko kisatiedotteessa, että finaaliin päässeille ilmoitetaan toukokuussa (eli varsin myöhään) ja siksi käsikirjoitusten toivottiin olevan mahdollisimman valmiita, koska aikaa muokkaukseen ei ole paljon?

  • Anonyymi

   Taisi olla valekisa :(
   Aloittakaa ihmeessä kustantamokierros, omapahan on häviönsä jos eivät tartu tilaisuuteen kuukausiin!

  • Anonyymi

   Musta siinä sanottiin, että lyhyt aika muokata ja mahdollisimman valmiita, mutta tyhmänä en ottanut näyttökuvaa ukk:sta. Mielikuvissani ei sanottu kuukautta.

   Kun lähetti tekstin, tuli kuittaus, että ottavat yhteyttä kevään aikana. Puolessa välissä kevättä mennään, pitää varmaan vielä malttaa.

  • Anonyymi

   Osuisipa joku suplalainen kertomaan miten asia on....

  • Anonyymi

   Huhtikuu lähenee loppuaan eikä kuulu mitään, harmittaa että lähetin käsikirjoitukseni tänne!

  • Anonyymi

   Hiljaista edelleen...?

  • Anonyymi

   Alan itsekin uskoa että oli vain mainostemppu :(

   • Anonyymi

    Tietenkin kyseessä oli myös mainostemppu, mutta parin koronavuoden johdosta käsikirjoituksia lienee tullut odotettua enemmän, niin hyviä kuin huonoja. Mutta tiedottaminen on kyllä ollut hyvin heikolla tasolla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tietenkin kyseessä oli myös mainostemppu, mutta parin koronavuoden johdosta käsikirjoituksia lienee tullut odotettua enemmän, niin hyviä kuin huonoja. Mutta tiedottaminen on kyllä ollut hyvin heikolla tasolla.

    Heikolla tasolla?
    Kauniisti ilmaistuna kun sitä ei ole ollut lainkaan ja kohta on kesäkuu. Pääpalkinto summa oli niin pieni, että toivottavasti ihan huikean hyviä kässäreitä ei ole edes lähetetty moiseen "kilpailuun".


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Heikolla tasolla?
    Kauniisti ilmaistuna kun sitä ei ole ollut lainkaan ja kohta on kesäkuu. Pääpalkinto summa oli niin pieni, että toivottavasti ihan huikean hyviä kässäreitä ei ole edes lähetetty moiseen "kilpailuun".

    Kirjoitin kyllä "hyvin heikolla tasolla" ;)


  • Anonyymi

   Juuri äsken tuli tieto, että tuli huti tällä kertaa. No, monella tunnetullakin kirjailijalla on pitkä rivi hylsyjä ennen ensimmäistä julkaistua kirjaa.

  • Anonyymi

   Hylkäys tuli tännekin. Oikeastaan olen ihan helpottunut. Aika huono diili olisi ollut voittokin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. En minä alussa sua pitänyt kauniina

   Mutta nyt olet silmissäni maailman ihanin nainen. En edes käsitä, mitä tapahtui. Pikkuhiljaa muutuit silmissäni haluttavimmaksi naiseksi koko maailmas
   Tunteet
   175
   2008
  2. Tämäkin vielä! Steppi suviseuroissa

   Nyt on maailmankirjat sekaisin, En ollut uskoa silmiäni. Selvänä teltassa lauloi muiden mukana.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   1770
  3. Voisitko mies kirjoittaa

   Jotain kivaa ja siten että tunnistaisin itseni varmasti? Ei ilkeilyjä..
   Ikävä
   48
   997
  4. Kirjoitan sulle sydämestäni

   Syvin toiveeni on päästä kanssasi suhteeseen, saada tutustua sinuun ja että sinäkin tuntisit minut sellaisena kuin olen. Minulla on paljon rakkautta s
   Tunteet
   53
   717
  5. uskallatkohan laittaa

   Kerro jotain mistä sinussa pidän? Tunnemme toisemme riittävän hyvin tietääksemme toisistamme nämä asiat melko osuvasti.
   Ikävä
   36
   703
  6. Homseksuaaliksi syntyminen - vuosisadan sumutus?

   Tieteellinen fakta on ettei homoseksuaaliksi voi syntyä vaan homoseksuaaliksi ruvetaan. Tätä kylmää ja itsestäänselvää tosiasiaa ei aivan viime vuosik
   Luterilaisuus
   251
   650
  7. Meillä on vain telepaattinen suhde

   Tai siis mulla suhun. Yksipuolinen se on, ja romanttinen kaikesta huolimatta. Mielikuvitus korvaa sen, mitä ei koskaan ollut.
   Ikävä
   61
   650
  8. Ei tiemme enää kohtaa

   Joten älä odota, että ilmestyisin elämääsi. Se, mitä on tapahtunut on mennyttä, eikä sitä enää saa takaisin. Voi olla, että et näe minua pitkään aikaa
   Ikävä
   69
   622
  9. Body count

   Sanotaan että miehellä tulevaisuus ratkaisee ja naisella menneisyys kun etsitään oikeasti vakavaan parisuhteeseen toista. Jos naisella paljastuu oleva
   Sinkut
   238
   598
  Aihe