Suomalaiset markkinoitinaiset pääkonttorilla-osa 1

Anonyymi

Henna, Minna ja heidän kollegansa Sanna ja Netta työskentelivät kansainvälisen yrityksen Suomen markkinoinnin osastolla. Yrityksen Suomen toimipiste sijaitsi Tampereella. Henna toimi Suomen osaston markkinointijohtajana. Hän oli 29-vuotias blondi, jolla oli MBA-tutkinto markkinoinnista. Minna oli Hennan apulaisjohtaja eli markkinoinnin apulaisjohtaja ja hänellä on Hennan tavoin markkinoinnin MBA. Sanna ja Netta olivat heidän alaisiaan, joilla on markkinoinnin BBA:t. He olivat molemmat 25-vuotiaita. Henna ja Minna olivat naimisissa vaaleiden suomalaisten miesten kanssa. Sannalla ja Nettalla oli valkoiset suomalaispoikaystävät. Netta oli muuten puoliksi espanjalainen, koska hänen äitinsä oli espanjalainen, isä oli vaalea suomalainen ex-urheilija. Sanna ja Netta olivat työskennelleet BBA-opintojensa aikana pankin asiakaspalvelussa. He olivat olleet vain valkoihoisten miesten kanssa. Henna ja Minna olivat tavanneet markkinointijohtaja Stevenin Suomen-vierailulla saunassa, jossa he tutustuivat Stevenin mustaan miehuuteen kunnolla.

Henna ja Minna kutsuivat Sannan ja Netan tapaamiseen, jossa heidän piti matkustaa yrityksen pääkonttoriin Detroitiin tapaamaan yrityksen toimitusjohtaja Donia ja markkinointijohtaja Steveä. Heidät esiteltiin myös parille tärkeälle asiakkaalle, jotka suunnittelivat markkinointikampanjan aloittamista Suomessa. Matka oli siis todella tärkeä. Suomalainen markkinointijohtaja Henna sanoi, että tyttöjen täytyy nähdä tämä mahdollisuutena edetä urallaan ja oli tärkeää, että he pukeutuvat asianmukaisesti.

Kaikki tytöt harjoittelivat ahkerasti aerobic-tunneilla yrityksen kuntosalilla, joten heidän vartalonsa olivat hyvässä kunnossa. Henna ja Sanna ovat aerobic-ohjaajia, Henna ja Minna aktiivisia hiihtäjiä. Lisäksi tytöt nauttivat myös uimisesta. Hennalla oli keskipitkät vaaleat hiukset, normaali vartalo, kiinteät c-rinnat ja kiinteä peppu. Sannalla oli ruskeat melko pitkät ruskeat hiukset, kiinteät b-rinnat ja peppu. Blondi Minna oli 26-vuotias ja hän harrastaa aerobicia, joten hänellä oli kiinteä kroppa, todella tiukka peppu ja rautaisen näköiset b-rinnat. Netta sai tummat hiukset perinnönä espanjalaiselta äidiltään. Tampereen toimiston miehet olivat saaneet seisokin useaan otteeseen näiden upeiden nuorten naisten takia. Tampereen markkinointitoimisto oli kuitenkin hyvin naisvaltainen. Toimistolla työskenteli kuitenkin muutama mies. Esimerkiksi maajohtaja. Lisäksi toimistolla vieraili usein huolto- ja korjausmiehiä.

Henna ja Minna neuvoivat tyttöjä pukeutumaan naisellisesti ja seksikkäästi, mukaan lukin alusvaatteet hajuveden ja huulipunan. Hennan aviomies vei tytöt Tampereen lentokentälle, josta he lensivät Helsinki-Vantaalle ja sieltä New Yorkiin. Henna halasi ja suuteli miestään lentokentällä ja sanoi "Rakas, palaamme pian". Henna sanoi myös, että matka olisi todella tärkeä yrityksen ja tyttöjen tulevaisuuden kannalta. Bisnesluokassa lensivät ensin Helsinkiin ja sitten New Yorkin kautta Detroitiin.

0

2563

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Melkein lähetin viestin.

        Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
        Ikävä
        129
        1767
      2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

        Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
        Ikävä
        72
        1591
      3. Ikävöimäsi henkilön ikä

        Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
        Ikävä
        56
        1283
      4. Liikenne onnettomuus

        Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
        Orimattila
        69
        1121
      5. Kuka jäi auton alle

        Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
        Kuortane
        2
        755
      6. Oli kyl kunnon reissu

        Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
        Kuhmo
        10
        739
      7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

        kaivattusi kanssa?
        Ikävä
        45
        737
      8. Tiedätkö autereen?

        Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
        Tunteet
        8
        718
      9. Vähän pelottaa

        Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
        Ikävä
        41
        715
      10. Plösö ja synttäriruusut

        Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
        Kotimaiset julkkisjuorut
        150
        692
      Aihe