Suomalaiset markkinoitinaiset pääkonttorilla-osa 3

Anonyymi

He menivät allasosastolle ja suuret mustat miehet asettuivat riviin altaan eteen.

Don käski tyttöjä asettumaan polvilleen. Mustat miehet asettuivat riviin tyttöjen eteen. Valtavat mustien miesten kyrvät sojottivat tyttöjen edesssä. Etenkin Sanna ja Netta ujostelivat jättimäisten kyrpien edessä. Sillä välin Henna ja Minna alkoivat suudella ja nuolla Donin ja Stevenin mustia kiveksiä. Henna kertoi Sannalle ja Nettalle, että heidän täytyy pitää huolta yrityksen asiakkaista: "TOIMEEN TYTÖT!" hän sanoivat lujaa. Don huusi, että tästä lähtien meitä mustia miehiä pitäisi kutsua: SIR! Kaikki tytöt mutisi hiljaa: kyllä sir! Don sanoi kuulleensa, että kaikki tytöt olivat menneet armeijaan Suomessa, joten he pystyvät parempaan. Kaikki tytöt huusivat: KYLLÄ SIR! Don kertoi tytöille komealla tummalla äänellään, että oli aika ottaa heiltä hyvä suihin. Kaikki tytöt huusivat yhtä aikaa: KYLLÄ SIR!
Heti Suomen valkoiset tytöt alkoivat nuolla ja imeä mustia jättiläiskyrpiä villisti ja vatkaten. He tiesivät, että heidän työnsä oli heille tärkeää. Kaikki valta heidän typaikkojensa suhteen oli noilla mustilla miehillä heidän edessään. Tämä työ oli siis parasta hoitaa hyvin! Ajoittain he nuolivat ja suutelivat miesten suuria mustia kiveksiä.

Jerome ja Tyron ylistivät tyttöjen kauneutta ja valkoista vartaloa. Suihin jälkeen kaikki menivät uimaan. Samalla tarjoilija toi lisää kuohuviiniä, joka maistui erityisen hyvältä miehille. Toisaalta tytöt halusivat myös rentoutua mahdollisimman paljon. Uinnin jälkeen Don käski kaikkia mennä infrasaunaan. Infrapunasaunan lauteet olivat leveät ja niissä oli pehmusteet.

Tytöt asettuivat ensin penkeille. Sanna ja Netta miettivät hetken valkoisia suomalaispoikaystäviä ja mitä tämä merkitsi heille. Ei ollut epäilystäkään siitä, mitä nyt tapahtuisi, toisaalta nyt oli kyse tyttöjen töistä, joten he tekisivät tämän poikaystäviensä vuoksi. Mustan miesten suuret vartalot Hennan ja Minnan valkoisten ruumiiden rinnalla saivat tytöt Sannan ja Netan jotenkin kiimaiseksi. Don alkoi suudella Hennaa. Steve suuteli Minnaa muistellen häntä Tampereen saunasta. Jerome suuteli Sannaa ja Tyron Nettaa. Miesten huulet ja kielet nuolivat tyttöjen rintoja. Pian miesten huulet liikkuivat hitaasi tyttöjen jalkojen välissä. Kaikki tytöt voihkivat ja sanoivat jotain sellaista että, SIR se tuntuu niin hyvältä, ole hyvä ja ime valkoista pilluani. Yhtäkkiä Don käski tyttöjä mennä selälleen ja levittää jalkansa.

Kaikki tytöt huusivat "YES SIR". Don nauroi ja sanoi muille miehille, että "Nyt on aika saada suomalaista pillua". Jerome sanoi, että hän piti naisista, joilla on paljon karvoja alapäissään. Don kertoi Hennalle, että hän aikoo nyt naida Hennan pientä varattua suomalaista valkoista pillua mustalla kyrvään.

Henna kuiskasi: "Ole kiltti ja nai pikku naimisissa olevaa valkoista suomalaista pilluani isolla mustalla kyrvälläsi!" Don käski Hennan sanoa koko lauseen kovemmin. Henna huusi: "NUSSI MINUN PIENI NAIMISISSA OLEVAA VALKOISTA SUOMALAISTA PILLUA MUSTAN KYRVÄLLÄSI, HERRA!" Allasosastolta kuohuviinipulloja keräävä musta tarjoilija kuuli hyvin Hennan kovaäänisen huudon. Don nauroi ja kysyi tummalla äänellään "Onko kyrpäni suurempi kuin valkoisella aviomiehelläsi?" Henna vastasi "HELVETTI, YEAH SIR."
Don alkoi naida Hennaa hitaasti voimakkain työntöin. Henna huusi ja voihki seksikkäästi sanoen "Voi herra olet niin iso ja vahva. Munasi on niin iso ja musta". Don nai Hennan lähetystyöasemassa. Pian hän käski häntä ottamaan asennon, jotta hän voisi naida häntä takaapäin. Don nai Hennaa raivokkaasti takaapäin. Yhtäkkiä Don otti kyrpänsä ulos. Sillä välin Henna tajusi, että Don aikoi naida häntä perseeseen. Henna puhui vapisevalla äänellä sanoen "Please SIR, olet liian iso SIR!"

Henna oli niin hämmentynyt, että hän puhui suomea silloin tällöin. Don ei kuitenkaan tuntenut armoa. Hän alkoi naida Hennan peräaukkoa vahvoilla ja nopeilla työnnöillä.

Samaan aikaan Minna oli Stevenin luona, jonka kalu oli Minnalle jo tuttu. Tampereella tytöt eivät olleet puhutelleet Steveä herraksi. He olivat nyt näiden mustien miesten tottelevaisia pieniä valkoisia lutkia. Minna ajatteli käyttää samoja sanoja kuin Henna. Minna sanoi Stevelle: SIR, naikaa pikku naimisissa olevaa valkoista suomalaista pilluani SIR! Steve alkoi paukuttaa Minnaa kovaa. Steve kysyi, tuntuuko tämä yhtä hyvältä kuin Tampereella. Minna vastasi tietysti: KYLLÄ SIR! Se tuntuu paremmalta.

Sanna levitti jalkansa ja sanoi Jeromelle: SIR nai vittuani isolla mustalla kyrvälläsi, mutta ole hellä. SIR, olet niin iso ja vahva ja miehekäs, SIR. Jerome sanoi ylpeänä hymyillen, että musta munani saattaa olla isompi kuin sinun poikaystäväsi. Sanna sanoi: KYLLÄ SIR paljon isompi kuin poikaystäväni. Hän alkoi olla kiimainen. Jerome sanoi "hyvä tyttö". Kiusoittelevasti hän kysyi, miten suomeksi sanotaan pussy. Sanna vastasi hänelle: "pillu". Jerome sanoi, että älä unohda SIR-sanaa. Sanna sanoi taas: SIR, "pillu, SIR"

0

2568

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Baaritappelu

        Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
        Kokkola
        57
        5510
      2. Tappo Kokkolassa

        Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
        Kokkola
        23
        3527
      3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

        Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
        Kokkola
        28
        1652
      4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

        Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
        Sinkut
        205
        1624
      5. Mitä ihmettä

        Kaipaat hänessä
        Ikävä
        77
        1087
      6. MAKEN REMPAT

        Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
        Suomussalmi
        26
        1078
      7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

        5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
        Ähtäri
        49
        907
      8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

        Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
        Hindulaisuus
        259
        836
      9. Välillä käy mielessä

        olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
        Ikävä
        71
        809
      10. Mulla on kyllä

        Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
        Ikävä
        35
        808
      Aihe