Upea maisemamaalaus myynnissä

Anonyymi

Hämmentää että joku on maksanut jopa 800 euroa kaverini tyttöystävän maalaamista kubistisista jotakin Picassoa tms. muistuttavista tauluista mutta meidän vanhempien itselleen hopeahää(?)lahjaksi ostamaansa jonkun vanhan maisemamaalarin, Salosen tms, helkkarin upeaa isohkoa 10 000 markkaa maksanutta maisemamaalausta järven rantoineen, koivu-ja kuusimetsineen ja taivaansinen valkoisine pilvenhattaroineen ei kukaan antiikkikauppias ole huolinut ja päälle päätteeksi vielä upeat kullatut kehyksetkin vaikka se on ollut arvioitettavana Bukowskilla ym.

3

398

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Taide on sellasta, että ei välttämättä järki ja raha kohtaa. Tietty muotivirtaukset vaikuttaa ostajan päätöksiin. Mullakin olis yks iso maalaus huutonetissä huudettavana.

   Jos vaan kiinnostusta on hankkia aavistuksen eroottinen maalaus niin löytyy nyt ihan nostettuna taide kategorissa. Hinta lähtee 650 eurosta ja huudettavissa 15. Pv asti.

  • Anonyymi

   Metsämaisematauluja mahtuu kolmetoista tusinaan. Eivätkä ne kaikkia kiinnosta. Nykyään ihmiset haluavat jotain persoonallisempaa, josta pitävät.

   Muuten: on aika huono juttu, jos taulua markkinoi tyyliin "mutta kun tässä on hienot kehykset!" Itse mieluummin hankin modernimpaa taidetta ja kehysten pitää olla minimaaliset, mielellään ohuet mustat, valkoiset tai metallinväriset. Se maalaus tai grafiikanlehti on se tärkein, ei mikään kruusattu kermakakkukehys.

  • Anonyymi

   Se ilmeisesti Wille Salosen hieno maisemamaalaus järvenrantoineen, koivikkoineen ja pilvenhattaroineen on kadonnut jonnekin mutta broidini arveli että se olisi jo ehkä myyty. Itselläni on eräs maisemamaalaus seinälläni jonka selvitin itse Kauko Talpon maalaamaksi Hauholla v. 1946 mutta sitä ei ole kukaan huolinut vaikka arvelisin sen olevan arvoltaan jotakin 100-150 e luokkaa kuten Talpon maalaukset yleensä mutta ewhkpä se exi kiinnosta ketään. Isäni niinikän kauko nimeltään osti sen aikoinaan äitini mukaan 350 markan vaatimattomaan hintaan jostakin taideliikkeestä mutta luulisi sen arvon hieman nousseen noista päivistä. Siinä ei ole yhtä komeat kehykset kuin edellä mainitussa maalauksessa eikä se ole yhtä iso.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Rydman "elämäni hirveimmät päivät" Entäs uhrisi?!

   https://yle.fi/uutiset/3-12515383 Rydman valittelee että vaikeaa on ollut kun jäänyt kiinni mutta entäs uhrisi? Ei yhtään empatiaa uhreja kohtaan!
   Maailman menoa
   375
   5769
  2. Nakkilassa on raiskattu wanhus

   Wanhus on raiskattu nakkilassa palvelutalossa. ( näin uutisoivat molemmat iltapäivälehdet sekä yle )
   Nakkila
   19
   3980
  3. Haluaisin tietää miten sulla menee

   Onko kaikki hyvin? Ja onko sulla yhtään ikävä mua? Itse haluaisin niin kovasti nähdä sut taas :(
   Ikävä
   95
   1659
  4. Natoon liittymisen hinta kova.

   Suomi joutuu luovuttamaan kurdeja Turkkiin, maksoiko Suomen Nato-jäsenyys monien kymmenien ihmisten vankeus ja kidutuskohtalon vai peräti kuoleman. ht
   Maailman menoa
   372
   1500
  5. Sofia kertoo et halusi luvan kokeiluihin seksin suhteen Lontoossa asuessaan..

   Katos nainen alkaa kertoa et seksikokeilut alkoi maistua, kun muutti Lontooseen.Marokkolainen räppäri ja tietenkin sekin on varsttu mies ja itse sen k
   Kotimaiset julkkisjuorut
   169
   1447
  6. Totuus on että

   Se kaikki sattui ihan vit**ti koska mä tykkään susta todella paljon. Oikeesti tosi paljon. Menin ihan pois raiteilta enkä tajua tätä itekään. Oon mä j
   Ikävä
   42
   1447
  7. Mikamika missä mika

   Polliisi etsii https://poliisi.fi/-/epailty-henkirikos-torniossa?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
   Tornio ja Haaparanta
   12
   1423
  8. Uskallatko paljastaa

   Kaivattusi nimikirjaimet ja sukupuoli? Minä aloitan, KA, nainen.
   Tunteet
   60
   1368
  9. Aiotko saattaa sen loppuun

   ..mikä on meillä pahasti kesken..ja milloin...en jaksa odottaa enää..
   Ikävä
   54
   946
  10. En halua satuttaa sinua

   Mutta tässä ei ole järkeä!..
   Ikävä
   39
   944
  Aihe