Kilpailu.fi viestit

Anonyymi

Olen alkanut saada sähköpostiini em. putiikista mainosviestejä (= "voita lomamatka Rodokselle ". Missään viestin kohdassa ei ole mainintaa, että voisi poistaa osoitteensa postituslistalta. Miten noista viesteistä siis pääsisi eroon ? En muista, millä sellaisella sivulla olisin vieraillut, josta olisin antanut luvan em. putiikin viesteihin....

Kiitos avusta !

T. Lupukka

10

18608

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tuolla kyllä väitetään että postituslistalta voi poistua. Voit kokeilla ottaa yhteyttä tuolla mainittuun sähköpostiosoitteeseen: https://www.kilpailu.fi/fi/ukk/

      Tai vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä suoraan LeadSpark Oy:n joka näyttää olevan tuon taustalla https://www.leadspark.fi/

      • Anonyymi

        Jos muu ei auta niin olen joskus mennyt yrityksen Facebook-sivulle ja kommentoinut siellä julkisesti että miksi lähetätte minulle roskapostia. Usein hyvin tehokas keino saada asia ratkaistua. Toki ensin voi kokeilla lähettää yksityisviestin. https://www.facebook.com/leadspark/


    • Anonyymi

      Kiitos kommentoijille. Nyt putkahti jokin USA Green Card arpajaiskirje ja 'Blok' nimisestä paikasta asunnon arvon laskemismainos ! Apua ! Mistä ihmeestä näitä alkoi tulemaan...tämähän on ihmisten kiusaamista.

      T. Lupukka

      • Kaikenmaailman roskapostia alkaa tulemaan helposti kun vain löytävät sähköpostiosoitteesi jostain netistä ja siksi pitäisi olla joku roskapostisuodatin sähköpostissa.

        Mutta siis tuo kilpailu.fi vaikuttaa sinänsä asialliselta ja sen listalta pitäisi olla mahdollista päästä pois, toisin kuin varsinaisten roskapostittajien listoilta.


    • Anonyymi

      Osallistu yhteen kilpailuun sähköpostiosoitteellasi, niin osoitteesi myydään eteenpäin ja se löytyy lopulta jopa tuhansista erilaisista roskapostipalveluista. Kun klikkaat linkkiä "poistu postituslistalta" tms., se on monilla sivustoilla toimimaton, eikä yhdeltä listalta poistuminen auta, kun osoitteesi on monessa muussa palvelussa. Lisäksi kun poistut yhdeltä listalta, osoitteesi saattaa myöhemmin ilmestyä listakaupan jälkeen takaisin.

    • Anonyymi

      Jos et halua / voi vaihtaa sähköpostia, niin kannattaa vain yritysten asiakaspalveluun. Kyseessä on melko asialliselta vaikuttavat yritys, eli todennäköisesti olet vastannut johonkin yhteistyökumppanin kyselyyn tmv.

      Sinäänsä jos roskaposti menee roskaposti kansioon, ei tarvitse tehdä mitään ja kannattaa olla juuri avaamatta viestiä, sillä mainostoimistot ja spämmääjät käyttävät sähköposti palveluita (kuten mail jet) jotka eivät vain lähetä mainoksia, vaan myös ilmoittavat kaikki osoitteet joihin lähetetyt viestit vastaanottajat ovat avanneet.

      Ilman asiakaspalveluun yhteydenottoa, ainoa tapa miten pääset eroon roskapostista, on luoda erillinen sähköposti tili jota käytät tilien luontiin ja esim. facebook kyselyiden ja verkko ostosten yms. tekemiseen. tai ahkerasti vain merkata jokainen roskaposti joka välttää suodatuksen roskapostiksi.

      Itse suosittelen erillisen sähköpostin luomista, sillä esimerkiksi Facebookin ja muiden some kanavien kautta varmasti alkaa spämmiä tulemaan heti, kun osallistut johonkin kilpailuun tai vastaat johonkin kyselyyn yms.

      Jo pelkästään google seuraa esim. mitä hakusanoja käytät ja mitä youtube videoita katselet ja hyödyntää tätä tietoa mainonnassa, ja siltä ei mitkään VPN yhteydet saatikka mainosblokkerit suojaa.

    • Anonyymi

      Roskapostin määrää voisi varmaankin rajoittaa suodatusohjelmalla? Ainakaan NORTON 360 ei poista kaikkia roskaposteja. Vähentää niiden määrää vain hieman. Joka päivä tulee ilmoitus, että olen voittamassa JYSK:in arvonnassa ja taas on paketin toimitus keskeytetty. Uusinpana nyt se hämäräperäinen Lead sähkötutkimus… Lähettävätkö nämä roskapostin torjuntaohjelmia myyvät firmat itse roskaposteja myynninedistämisen vuoksi? Nyt se NORTON 360 ilmoitti jatkavansa tilausta automaattisesti. Jos irtisanon sen, niin kostavatko lähettämällä tuhottoman määrän roskapostia ja vieläkö lisäksi jonkin viruksen kaupanpäällisenä?

    • Anonyymi

      Olen saanut Puhelimeeni soittoja ja tekstiviestejä kaikenlaisista numeroista, lainantyrkyttäjistä jne. Numeroni on ollut ilmeisesti jollakin toisella henkilöllä aiemmin, enkä ole saanut vielä selville hänen nimeään, mutta puhelinrumba jatkuu. Puhelintani en voi pitää päällä kuin vain soittamiseen. Heti kun avaan soittelu jatkuu. Kaikki numerot laitan tietysti estoon, mutta löytyy uusia soittelijoita.

    • Anonyymi

      Olipa hyvä etten tilannut kyseisestä firmasta 240 kg erää kahvia vaan ostin Halpahallista paketin Saludoa joka oli 70-luvulla työväestön suosima kahvimerkki.
      Saattaisin olla nyt kaikkien maailman roskapostittajien ja puhelimella lähestyvien tyrkyttäjien listoilla.

    • Anonyymi

      Tänään tuli K-ryhmästä tuo että osallistu 1000e arvontaan. Pyöräytin sitä ”onnenpyörää”
      ja tietysti tuli se tonni kohdalle. Aloin tutkia firman taustoja. Täällä oli just samaa tietoa. Ihan asiallisia ja lailllisia kilpailuja, mutta tosiaan se sähköposti leviää tosi nopeasti.

      Ei kannata osallistua. Itsellä on kyllä oma sähköpostiosoite jota käytän muissa kuin tärkeissä yhteyksissä. En siltikään laittanut sitä tähän kilpailuun. Muutenkin kannattaa välttää kaikkia kilpailuja missä kysytään puhelinnumeroa tai meiliosoitetta. Tuossa jopa syntymäaikaa!
      Sen jälkeen olisi voiton osuessa kohdalle pitänyt antaa pankkitilin numero. Outoa. Olisi ollut reilu peli että voitto tulee lahjakorttina ja kilpailun järjestäjä maksaa verot.
      Tällä heidän systeemillään saavat luvattoman paljon tietoa osallistujista. S

      Myyntipuheluita ei ole vuosiin tullut. On olemassa maksullinen markkinointikielto 6e/2v.
      Kolme puhelua sain. Niistä raportoin sinne Markkinointikieltoon.

      Nyt on Robinsonrekisteri. Kolme vuotta kerrallaan voimassa. Ei maksa mitään. Ainoastaan hammasharjamyyjä on kaksi kertaa soittanut. Lopettaa heti puhelun kun sanoo että on markkinointikielto.

      Tuohon maksulliseen sai myös sähköpostiin tulevien viestien markkinointikiellon.

      Tosiaan. Pitää olla nyt varovainen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1827
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1524
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1213
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1192
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1156
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1139
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe