Miksi mihen lapset ei sano mua

Anonyymi

äidiksi. Eikä uusioperheissä niin tehdä että miehen lapset kutsuvat uutta äidiksi? Minusta on karvimaa jos he alkavat sanomaan mua nimeltä. En ole vielä lapsia nähny ja toivottavasti näen pian ennenkuin nuorimmainen alkaa puhuun, että alkaa jo siinä vaiheessa kutsuun äidiksi ja voin itsekin sanoa olevani hänen äiti. Mies ei ole sama mieltä että olisi äiti mutta niin kuuluu tehdä.

Eksän varmaan puhu ympäri kun ei anna mun niitä nähdä. Mun lapset on täällä kyllä mutta ei he meistä sano isäksi, se olisi outoa, mutta minä haluan olla äiti kaikille.
Olsi kiva näyttää ihmisille että olenm onen lpsen äiti, olisivat mulle kateellisia. Voisinjäädä töistä pois ja elää miehen rahoilla, niinhän kaikki tekee.

On hyvä kun on ilmainen elämä ja lapset kaupan päälle, voi sanoa että olen kaikille korvaamaton, ilman mua eivät osaa yhtäänmitään. Olen suurperheen pyörittjä. Mistä vois anoo palkkaa, maksaako miehen eksä mulle lastensa hoidota palkkaa, me kuitenkin maksetaan sille elareita. Mutta ootellaan koska näänne kakarat, että voin rahastaa miehen eksää.

17

56

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Voi päivää,,tätä päivää ,,,työkaverin tenavat eivät sano äitiään äidiksi vaan siellä puhutellaan etunimillä, ei tittelillä

    • Anonyymi

      Terveiset sinne Pitkäniemen sairaalaan , toipumisesi ei ole vieläkään alkanut, pois pääsystä ei tietoakaan. Uudet lääkkeet ei ole auttaneet, mutta ehkä sitten joskus auttavat.
      Ter: mielenterveyshoitsu

      • Anonyymi

        Kysyy joltakin naisoletetulta hoitsulta kuinka lesbopiireissä on tapana hoitaa nämä asiat . Lesbohoitsut ovat varmaan pohtineet asiaa tupakalla .


    • Anonyymi

      Ehkä sun kannattais hommata sopiva lääkitys.

    • Anonyymi

      Ymmärrän täysin, on kurja kun äitipuolta ei kunnioiteta, vaikka hän tekee kaikkensa miehen lasten eteen ja kasvattaa omiensa ohella. Luulen että syy on mieheneksässä joka on katkera kun mies läysi uuden äidinlapsilleen. Uusi äiti ei jouda monesti enää hoitamaan omaa työtään kunkasvattaa miehen häiriköiviä lapiaan ja kasvattaa heistä normaaleita, ja se on rankka työ.
      En suosittele isolapsieen perheeseen uutta äitipuolta vapaaehtoisesti. Kun uusi äiti on talossa on vaikea lähteä, koska ei voi jättää lapsia valvomatta tai oman onnensa nojaan, on tehtävä paljon työtä heidän kastauksesssaan. Äitipuolta ei arvosteta eikä lapset ymmärrä mitä hän uhraa heidän eteen, senkun ressaa vaan haukkuu kaikin tavoin. Entisen äidin pitäisi puuttua siihen ja komenta lapset kunnioittamaan uutta äitiä ja sanoa lapsille että hän on se päämies nyt talossa ja auttaa äitipuolta kaikintavoin jaksamaan.
      On vaikea olla äitipuoli, kun lapset on kasvatettu kieroon. Myös entisen äidin on tultava uutta äitiä vastaan ja kysyttävä neuvoa lasten kasvatukseen jotta kaikki toivivat samoin, kun äitipuoli on yrittänyt hoitaa asiat. Hän on se joka tietää kaiken.

      • Anonyymi

        Entäs isäpuolet niitä miehiä nyt on paljon enempi, kun yleensä se nainen tuo pesueensa mukanaan , harvemmin lapset jää isälle.


      • Anonyymi

        Onko kivaa vastata itselle, 😂😂


      • Anonyymi

        Kyse on sinun tyhmyydestäsi, sähläät ja valitat, aina voi valita toisin, eikä olla niin saa...n tyhmä ja patalaiska.


    • Anonyymi

      Äiti nimi ansaintaan ei omisteta

      • Anonyymi

        Munattoman miehen nimeä ei edes ansaita


    • Anonyymi

      Lapsella on vain 1 äiti,joka hänet synytänyt. Sinä olet hänelle etunimellä,täysin vieras ihminen.

      • Anonyymi

        Onko kivaa vastata itselle.


    • Anonyymi

      No, no, mitäs se suttura täällä valittaa, on se raskasta katsella puolison lapsia kaksi viikonloppuu kuukaudessa, ja vielä siinä on lasten isäkin, jolle tuo lastensa tapaaminen kuuluu, suttura voi vain levätä ja juoda siideriä sängyssä.
      Sinä suttura voit ottaa tenavasi ja häipyä , vai onko sutturan lapset sillon omalla isällään.

    • Anonyymi

      Niinhän se on sama homma sun lapsilla , siellä se suttura myös hoitaa äidin tehtäviä varmaan paremmin kun sinä, sehän on lastesi uussi äiti.
      Ex miehesi löysi paremman äidin sun lapsille , näin hän hoitaa sun ex miehesi ja teitin lapset ja suoriutuu paljon paremmin, kun sinä, sinä vaan valitat ja kitiset.

    • Anonyymi

      Mä olen tosi hyvä uusi äiti. Mieskin kehuu muttei miehen eksä eikälapset. Anoppi on niin engistäminiää päin kallellaan ettei siedä yhtään että minä määrään tässä huusollissa. On sen ex miniän kanssa kavereita, eikä pitäs enää olla, menneet on mennetitä, en tajuu miksi se miehen eksä ei jätä anoppiani rayhaan, ei kuulu enää meidän piiriin. Anoppi, niin ei olla naimisissa mutta sanon silti, olenhan miehen lasten äiti, titteleitä on.

      Anoppi ja eks miniä keplottelee jotian ja haukkua mua aina, tiiän sen, vaikka mies on sanonu ettei hänen äidin pitäs enää olla eks vaimonsa kans tekemisissä mutta silti tyrkyttää itseään anoppilaan. Outo kotka.
      Minä määrään ja kasvatan kakarat se on paras vaihtoehto. Olen niin hyvä äitipuoli ja uusi vaimo ja miniä ettei toista. Osaan kaiken ja ratkaisen kaiken , vaifkke lapset musta tykkää mut aikanaan kyllä ja varmasti pyytää anteeksi kun ovat niin häiriköitä. En jätä heitä pulaan, joten tässä olen ja sillä sipuli.

      • Anonyymi

        Hae apua tuohon harhaisuuteesi, sulla ei ole miestä , etkä ole kenenkään äiti, olet katkera vanha ruma akka, joka on jäänyt ilman perhettä, jota kukaan ei ole huolinut.
        Koville ottaa, mutta juna meni jo.


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      704
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe