Miksi mihen lapset ei sano mua

Anonyymi

äidiksi. Eikä uusioperheissä niin tehdä että miehen lapset kutsuvat uutta äidiksi? Minusta on karvimaa jos he alkavat sanomaan mua nimeltä. En ole vielä lapsia nähny ja toivottavasti näen pian ennenkuin nuorimmainen alkaa puhuun, että alkaa jo siinä vaiheessa kutsuun äidiksi ja voin itsekin sanoa olevani hänen äiti. Mies ei ole sama mieltä että olisi äiti mutta niin kuuluu tehdä.

Eksän varmaan puhu ympäri kun ei anna mun niitä nähdä. Mun lapset on täällä kyllä mutta ei he meistä sano isäksi, se olisi outoa, mutta minä haluan olla äiti kaikille.
Olsi kiva näyttää ihmisille että olenm onen lpsen äiti, olisivat mulle kateellisia. Voisinjäädä töistä pois ja elää miehen rahoilla, niinhän kaikki tekee.

On hyvä kun on ilmainen elämä ja lapset kaupan päälle, voi sanoa että olen kaikille korvaamaton, ilman mua eivät osaa yhtäänmitään. Olen suurperheen pyörittjä. Mistä vois anoo palkkaa, maksaako miehen eksä mulle lastensa hoidota palkkaa, me kuitenkin maksetaan sille elareita. Mutta ootellaan koska näänne kakarat, että voin rahastaa miehen eksää.

16

300

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Voi päivää,,tätä päivää ,,,työkaverin tenavat eivät sano äitiään äidiksi vaan siellä puhutellaan etunimillä, ei tittelillä

  • Anonyymi

   Terveiset sinne Pitkäniemen sairaalaan , toipumisesi ei ole vieläkään alkanut, pois pääsystä ei tietoakaan. Uudet lääkkeet ei ole auttaneet, mutta ehkä sitten joskus auttavat.
   Ter: mielenterveyshoitsu

   • Anonyymi

    Kysyy joltakin naisoletetulta hoitsulta kuinka lesbopiireissä on tapana hoitaa nämä asiat . Lesbohoitsut ovat varmaan pohtineet asiaa tupakalla .


  • Anonyymi

   Ehkä sun kannattais hommata sopiva lääkitys.

  • Anonyymi

   Ymmärrän täysin, on kurja kun äitipuolta ei kunnioiteta, vaikka hän tekee kaikkensa miehen lasten eteen ja kasvattaa omiensa ohella. Luulen että syy on mieheneksässä joka on katkera kun mies läysi uuden äidinlapsilleen. Uusi äiti ei jouda monesti enää hoitamaan omaa työtään kunkasvattaa miehen häiriköiviä lapiaan ja kasvattaa heistä normaaleita, ja se on rankka työ.
   En suosittele isolapsieen perheeseen uutta äitipuolta vapaaehtoisesti. Kun uusi äiti on talossa on vaikea lähteä, koska ei voi jättää lapsia valvomatta tai oman onnensa nojaan, on tehtävä paljon työtä heidän kastauksesssaan. Äitipuolta ei arvosteta eikä lapset ymmärrä mitä hän uhraa heidän eteen, senkun ressaa vaan haukkuu kaikin tavoin. Entisen äidin pitäisi puuttua siihen ja komenta lapset kunnioittamaan uutta äitiä ja sanoa lapsille että hän on se päämies nyt talossa ja auttaa äitipuolta kaikintavoin jaksamaan.
   On vaikea olla äitipuoli, kun lapset on kasvatettu kieroon. Myös entisen äidin on tultava uutta äitiä vastaan ja kysyttävä neuvoa lasten kasvatukseen jotta kaikki toivivat samoin, kun äitipuoli on yrittänyt hoitaa asiat. Hän on se joka tietää kaiken.

   • Anonyymi

    Entäs isäpuolet niitä miehiä nyt on paljon enempi, kun yleensä se nainen tuo pesueensa mukanaan , harvemmin lapset jää isälle.


   • Anonyymi

    Onko kivaa vastata itselle, 😂😂


   • Anonyymi

    Kyse on sinun tyhmyydestäsi, sähläät ja valitat, aina voi valita toisin, eikä olla niin saa...n tyhmä ja patalaiska.


  • Anonyymi

   Äiti nimi ansaintaan ei omisteta

   • Anonyymi

    Munattoman miehen nimeä ei edes ansaita


  • Anonyymi

   Lapsella on vain 1 äiti,joka hänet synytänyt. Sinä olet hänelle etunimellä,täysin vieras ihminen.

   • Anonyymi

    Onko kivaa vastata itselle.


  • Anonyymi

   No, no, mitäs se suttura täällä valittaa, on se raskasta katsella puolison lapsia kaksi viikonloppuu kuukaudessa, ja vielä siinä on lasten isäkin, jolle tuo lastensa tapaaminen kuuluu, suttura voi vain levätä ja juoda siideriä sängyssä.
   Sinä suttura voit ottaa tenavasi ja häipyä , vai onko sutturan lapset sillon omalla isällään.

  • Anonyymi

   Niinhän se on sama homma sun lapsilla , siellä se suttura myös hoitaa äidin tehtäviä varmaan paremmin kun sinä, sehän on lastesi uussi äiti.
   Ex miehesi löysi paremman äidin sun lapsille , näin hän hoitaa sun ex miehesi ja teitin lapset ja suoriutuu paljon paremmin, kun sinä, sinä vaan valitat ja kitiset.

  • Anonyymi

   Mä olen tosi hyvä uusi äiti. Mieskin kehuu muttei miehen eksä eikälapset. Anoppi on niin engistäminiää päin kallellaan ettei siedä yhtään että minä määrään tässä huusollissa. On sen ex miniän kanssa kavereita, eikä pitäs enää olla, menneet on mennetitä, en tajuu miksi se miehen eksä ei jätä anoppiani rayhaan, ei kuulu enää meidän piiriin. Anoppi, niin ei olla naimisissa mutta sanon silti, olenhan miehen lasten äiti, titteleitä on.

   Anoppi ja eks miniä keplottelee jotian ja haukkua mua aina, tiiän sen, vaikka mies on sanonu ettei hänen äidin pitäs enää olla eks vaimonsa kans tekemisissä mutta silti tyrkyttää itseään anoppilaan. Outo kotka.
   Minä määrään ja kasvatan kakarat se on paras vaihtoehto. Olen niin hyvä äitipuoli ja uusi vaimo ja miniä ettei toista. Osaan kaiken ja ratkaisen kaiken , vaifkke lapset musta tykkää mut aikanaan kyllä ja varmasti pyytää anteeksi kun ovat niin häiriköitä. En jätä heitä pulaan, joten tässä olen ja sillä sipuli.

   • Anonyymi

    Hae apua tuohon harhaisuuteesi, sulla ei ole miestä , etkä ole kenenkään äiti, olet katkera vanha ruma akka, joka on jäänyt ilman perhettä, jota kukaan ei ole huolinut.
    Koville ottaa, mutta juna meni jo.


  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Beata Papp gold digger (Leppilampi)

   Kivasti nuori nainen turvasi toimeentulonsa kun antoi setämihelle. Naiset!!! Kyllä niitä setämiehiä löytyy aina vaikka naama ois kuin petolinnun perse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   3709
  2. Venäjän ydinisku lähestyy hitaasti mutta satavarmasti...

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/eac44407-e77d-418b-ae21-1db8a0104309 Venäläisten ärsyttäminen jatkuu, milloin menee kuppi nurin ja "uusi aurinko"
   Maailman menoa
   579
   3145
  3. Ernan pahoinpitely

   Erna pahoinpidelty. Törkeää Seiskalta nimittää tuota kissatappeluksi. Erna kertoo tässä lehtijutussa että hänellä on turvamies aina yöelämässä. Missä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   64
   2476
  4. Huumekohussa marinoitu Redrama Vain elämää -kuvauksista: "...valehtelevan, jos sanoo, ettei..."

   Juhannuksen jälkeen Redrama oli aiheuttanut lähipiirissään huolta kuukauden mittaisella katoamistempullaan. Vain elämää -leiri pidettiin toukokuun lop
   Suomalaiset julkkikset
   3
   2358
  5. Mikä hän on ammatiltaan?

   Mitäs sun ikävän kohde tekee työkseen?
   Ikävä
   127
   1847
  6. Paras muistosi hänestä?

   Mitä muistoa muistelet mieluiten ikävöimästäsi ja miksi?
   Ikävä
   104
   1779
  7. Kun mennään...

   yhdessä petiin... Otathan mut peiton alle? Hyvää yötä toivottaa sun nalle. Oot mun oma hehkulamppu, Kauniimpi kuin nätein kukkakimppu. https://you
   Ikävä
   172
   948
  8. Taitaa olla viimeinen talvi.

   Jos sähkön hinta talvella on 4-5 kertaa suurempi, kuin edellisenä talvena, niin mulla ei ole varaa lääkkeisiin, ei ruokaan, muita laskuja en voi maksa
   Pori
   81
   840
  9. Selvitetään syyt kalliiseen sähköön!

   Sähkön hinta pysyy hirmukalliina riippumatta kulutuksesta. Nytkin keskellä kesää sunnuntaina yli 30 snt/kWh. Mitä onkaan tulossa talvella? https://ww
   Maailman menoa
   233
   723
  10. Rölli, tänään aiheena psyykkiset ongelmat

   ja suhdesekoilut. Tasapainoisella ihmisellä on tunteet ja järki sopusoinnussa. Tämä johtaa siihen että, myös parisuhdeasioissa ja rakkauselämän puol
   Ikävä
   149
   699
  Aihe