Joutsan kunta on salailun superkunta

Anonyymi

Kyllä on erikoista meininkiä Joutsassa. Ensin salataan kunnan ostokorttilaskut ja heti perään kunnan saatavat. Molemmat ovat täysin julkisia asioita. Kyseessä on kuntalaisten rahat. Kyllä nyt päättäjät asia on niin, että teistä suurinta joukkoa on k.......tettu oikein kunnolla. Kunnanvaltuuston pj, kunnanhallituksen pj ja kunnanjohtajan salaileevat asioita ja johtavat teitä pahasti harhaan. Tehkää päättäjät jotain, vai valitsimmeko ihan väärän porukan sinne valtuustoon nyökkäilemään puheenjohtajalle.

33

2396

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lehdessä leveillään miten hienosti menee ja juusto saa tunnustusta,meidän veronmaksajien piikkiin !

    • Anonyymi

      Taitaa olla eräs paikallinen valtuutettu katkera, kun on saanut loparit kyseisestä yrityksestä.

      • Anonyymi

        Kylläon katkeraa valitusta taas kun ei saa omaa tahtoa läpi. Mistä tätä valitusta aina tule? No kokoomuksestapa hyvinnii. Ei ihme että kokoomus on sekaisin kuin seinäkello.


    • Anonyymi

      Yrittäjä kokoomus, heh, heh.

      • Anonyymi

        Leivonmäen kokoomuksen johtotähti haluaa kaataa leivonmäkisen juustoyrityksen. Kyllä on melekosta menoa tällä kylällä. Sama nainen teki atressin ja järjesti kyläkapinatilaisuuden , että Leivonmäelle ei saa tulla uutta toimintaa ja työpaikkoja sahalle. Pistäkää nyt se Orpo pistämää tämä tähtönen kuriin!!! Näivettyy koko kylä jo muutenki. Ihmeellistä yrittäjäpolitiikkaa on kyllä tällä kylällä.


    • Anonyymi

      Tai paremminkin yrittäjä sekoomus.

    • Anonyymi

      Alottaja ei maininnut kunnanhallituksen varapuheenjohtajasta mitään. Leivonmäen valtuutettuna täys piru ja vauhti vaan kiihtyy. Ei osaa ees keskustella, muuta kuin huutaa. Alkoholi kyl pehmittää isommankin pään.

    • Anonyymi

      Kyllä paikalliset ei oo kyl hyvää sanoneet kyseisestä henkilöstä.

    • Anonyymi

      Onks muuten Joutsassa kaks kokoomusta ? Joutsan kokoomus ja yrittäjä kokoomus ? Jos niin, voishan sitä viel perustaa kolmannen, yrittäjä vastainen kokoomus.

    • Anonyymi

      Mielenkiintoista että täältä poistetaan kepua koskevat kommentit, niin joutsalaista meininkiä

    • Anonyymi

      Niin, kansa on puhunut, pulinat pois

      • Anonyymi

        Luuletko että nämä kolme neljä keskustalaista ovat yhtä kuin kansa. Olet ilmeisesti itsekin kepulainen kuntalaisten kusettaja.


    • Anonyymi

      Mites ne kaks kokoomuslaista ? Ei pysty hoitamaan annettuja tehtäviä, mihin ne on valittu, mut puuttuu jatkuvasti toisten tekemisiin.

    • Anonyymi

      JA tulevaisuudessa kunta tulee hallinnoimaan suuret loppukäsittelyä vaille jääneet jätekasat . Onneksi olkoon .

    • Anonyymi

      Onhan siel vissiin muitakin päättämässä kuin kepulaisia. Siellä on paljon semmosia joo joo miehiä,, tai paremminkin henkilöitä, jotka ei ota vastuuta mistään tai ei pysty ottamaan.

    • Anonyymi

      A.Reponen myy osan liiketoiminnassaan, Joutsan Kunta herätys, nyt on paikka saada erääntyneet saatavat ainakin ositittain pois. Ja mites se takaus juttu, 900 000 euroa, olisko kunnanvaltuuston puhjoht. nyt tehtävä jotain.

      • Anonyymi

        Eipähän tuollaisia kauppoja tehdä ilman kunnan ja velkojien suostumusta sikäli mitä minä yritystoiminnasta tiedän


    • Anonyymi

      Näin se menee, et Leivonmäkinen kokoomuksen johtotähti on kaatamassa vaan yrityksi, mut onneksi nyt metallialan yritys on saamassa taustavoimia jos vaik yritys pysys pystyssä, jota kovasti Joutsassa kyl toivotaan. Jos kyseinen prinsessa sais päättää, niin kyllä Joutsassa työttömyys nousis. Tää on kyl huonoa mainosta Joutsalle, kun jatkuvasti nekatiivisesti esillä. Kuinkahan paljon muutama henkilö kuormittaa kunnan henkilöstöä ajallisesti ja henkisesti. Mut jos ei pysty asioista neuvottelemaan eikä keskustelemaan, niin viisainta kun pysys kotona.

      • Anonyymi

        Ai se onkin nyt vika meissä äänestäjistä, kun olemme valinneet nämä henkilöt, jotka hoitavat asioita puolestamme, valtuustoon. Jos asiat tehtäisiin Joutsan kunnassa rehellisesti ja selkärangalla varustettuina, niin niitä ei tarvitsisi kenenkään valtuutetun selvittää. Ei kannata ampua viestin tuojaa, kuten sanonta käy. Nämä aktiiviset valtuutetut uskaltavat nostaa kissan pöydälle. Kuinka moni valtuutettu vain nyökyttelee päätään (jos sitäkään uskaltaa) kokouksissa.
        Ja uskon, että kenelläkään valtuutetuille ei ole ajatuksena kaataa mitään yritystä. Kyllä se näin on, että jos on äänestäjät äänestäneet valtuustoon, niin totta kai sitä halutaan, että ajetaan meidän äänestäjien(kuntalaisen) etua eikä sitä, että joku yritys hyötyy päättäjien typeryydestä/jänishousumaisuudesta.


    • Anonyymi

      Demogratia vaatii hyväpäisiä ja raittiita päättäjiä joilla on välit yläkertaan kunnossa!

    • Anonyymi

      Niimpä. Jos ei hyväksytä uusia yrittäjiä kylälle ja vanhoja yritetään kaataa, niin johan on kumma. Toivotaan et juustolakin siitä piristys, mut paikallinen valtuutettu vaan yrittää sitä kaataa. Joka on tullut jo aikesemmin esille, et tässäkin ihan henkilökemiat kysymyksessä, kun kaataja saanut lopputilin kyseisestä yrityksestä. Vaikea varmaan tuommosella luonteella pärjätä missään. Viinakaupassa kyl menis vähän töykeämpikin, mut onneks Joutsan kaupassa on hyvä henkilökunta.

    • Anonyymi

      Kiistaton nero ja oppinut henkilö, jota olisi syytä herkällä korvalla kuulostaa on tuonut epäkohtia kunnan toiminnasta esille. Mitä tekee kans alainen? Äänestetää samat salailulinjalaiset epäluottamushenkilöt valtuustoon. Miksi epäilijä ei toimi?Miksi valituksia ei synny? Onko epäluottamushenkilöiden kyynisyys syönyt orastavan oikeudenmukaisuuden? Miksi kielioppi on niin vaikeaa?

    • Anonyymi

      Kyllä valituksia ainaskin syntyy. Siinä Joutsa on ainaskin kehityksen käressä.

    • Anonyymi

      Hyväveli kerho toimii mukavasti , vaikkakin hieman hapan tuoksahdus jää kuntalaisten klyyvareihin .

    • Anonyymi

      Ei muuta kuin lisää vaan yrityksiä joiden vuokrat häikäilemättömästi kunnan veronmaksajien piikkiin.Ja jos jotain kunnan kassaan jää niin lykätään taiteeseen ja poltetaan kuorma-autolla ja traktorilla taivaan tuuliin.

    • Anonyymi

      Kyllä se yritysten ja kunnankin on riskiä otettava, jos meinaa kuntaan uusia työpaikkoja saada. Ei se helppoa ole päättäjillä ja eihän kaikki valtuutetut ole yhtenäisillä linjoilla, eikä tarvi ollakkaan. Mut asioista pitää osata neuvotella ja keskustella. Hyvähän se tietysti sivusta on johtaa ja huutaa. Sitä en ymmärrä, et erään puolueen täytyy lehtien palstoilla jatkuvasti kirjotella, mut niillä kun ei ole neuvottelu taitoa, eikä varmaan halujakaan. Sitä johdetaan sivusta.

    • Anonyymi

      Onneks kyseisessä puolueessa on henkilöitä jotka pystyy neuvottelemaankin. Hyvä nuoret !

    • Anonyymi

      Helppoahan meidän täällä on kommentoida ja sivusta antaa ohjeita. Täytyy vaan muistaa, et meillähän jokaisella on mahdollisuus yrittää kuntapäättäjäksi. Silloin pystyttäs tekemään vain niitä hyviä päätöksiä. Joutsankin olis vaik hyvä liittyä natoon.

      • Anonyymi

        Edelliselle ehdottaisin et liitytään Kiinalaiseen terrakotta armeijaan . Passais hyvin sivareillekkin .


    • Anonyymi

      nyt kun tosiaan reponen myi sen 5 milj euron koneen ja tuotannon muualle voidaan olettaa että se harmaa hallinv uokra nostettaisiin samalle tasolle kuin se edellisellä yrittäjälläkin oli,,,olikos se16000e kuussa ja reponen makselee jos jakselee 3 donaa kuussa samasta hallista,korjaa toki jos olen väärässä. samalla tosiaan se kunnan maksama melkein miljoonan takaus homma tapetille. ja turha puhua sitten että se yritys työllistää joutsalaisia kovasti.... eikös suurin osa korona hitsareista tule rajojemme ulkopuolelta

    • Anonyymi

      Joutsan kunnalla näkyy olevan hyvin vahva tahto suosia mieleisiään yrityksiä. Kysymys kuuluu miksi?

    • Anonyymi

      Kumpaa itse tukisit, banaanin viljelystä vai kullan kaivuuta?

    • Anonyymi

      Joutsan kunta korottaa vastuuhenkilöiden palkkoja 47% , vähentämällä heidän työmäärää soten ansiosta . Ovelaa pissitystä verotetuille .

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      76
      5715
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2506
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1997
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      60
      1738
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1601
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1301
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1249
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1203
    Aihe