Mikä ravintola-alan työnantajia vaivaa, kun ei oteta todella motivoituneita alan pitkäaikaisia konkareita töihin ja kuitenkin vingutaan että on pulaa tekijöistä.
Olen hakenut Sodexolle, Compassille, Palmialle, ravintoloihin ja yksityisille, mistään ei ole tullut vastausta.
Onko kyseessä ikä vai palkka vai mistä tämä johtuu, jos taas menee ekstraamaan vuokrafirman kautta, niin töitä riittää hamaan tulevaisuuteen ja kehutaan maasta taivaaseen.
Ihmettelen myöskin näiden firmojen työhönottoa, eivät he ole sellaisia keittiön ammattilaisia, jotka näkevät minkälainen tekijä on todella kyseessä, yleensä heillä ei ole mitään kokemusta keittiötyöstä.
Mistä löytyy sellainen nuori kokki jota oletettavasti haetaan ja jolla on todella kova motivaatio ja tuhansien ruokien reseptiikka päässä.
Kuitenkin aina työpaikkailmoituksissa on korulauseita että seuraat aktiivisesti alan trendejä, olet hyvä vuorovaikutustaidoiltasi ym. ym. sitten kun menet paikalle niin kerrotaan että tääsä on reseptiikka sinun pitää seurata sitä, avaa pussi ja pistä uuniin se siitä tredien seuraamisesta ja motivaatiosta.
Mikä on ettei kelpaa?
6
455
Vastaukset
- Anonyymi
pitäisi saada puoliilmaiseksi ja nollatunti sopimuksella,siinä sitä on yrittäjän riskiä
- Anonyymi
Ylempänä Suomessa saa töitä ja palkka jopa 4t, kun on puutetta; oli juuri uutisissa, lehdessä.
- Anonyymi
Selvää ikärasismia, mitenhän tuohon liitto pääsisi kiinni?
Compassilla ainakin on ihan selvä ikärsismi, ja pitäisi maksaa pienin mahdollinen palkka ja ylityöt ilmaiseksi. Ei niitä oikeasti kiinnosta ja niiden rekry on ihan vitsi, ei mitään ammattilaisia siellä rekryssä, ihan jotain pellejä joilla ei mitään ravintola kokemusta. kerran hain ja vastattiin kolme kuukautta myöhemmin etten saanut paikkaa, vastasin vain että olen jo muualla töissä kuin ette saa mitään aikaiseksi. Ihan turha firma, kyykyttää, uhkailee, temppuilee duunareita koko ajan. Hyvät osaavat esimiehet ja duunarit saa lähteä ja skeidaa puhuvat ja osaamattomat esimiehet saa jäädä. Ja kyllä siellä tietyt tyypi saa aika kovaa liksaa vaikka eivåt osaa edes riisiä keittää; esim UPM mesu 4000/kk.... turhaan itkeväät etteivä pysty maksaa kunnon liksaa.
- Anonyymi
4000€ ????? mää olisin menny 3500€ ja osaan vielä riisinkin keittää.
- Anonyymi
pistä ravintola goglemapsiin sen hakuun tai vastaava ja katso jos löydät sitä kautta eatereitä.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Maatalous- ja yritystuet pois, työeläkevaroilla valtion velka pois
Suomi saadaan eheytettyä kädenkäänteessä, kun uskalletaan tehdä rohkeita ratkaisuja. Maatalous- ja yritystuet ovat hait223057- 402674
Mies mä oon ihan helppo
Miehelle johon oon ihastunut. Olen harvoin ihastunut, mutta suhun olen. Ei tarvitse kuin pyytää, niin...381513- 841350
- 631251
Mies olen aika erakko nykyään
Vanhentunutkin olen muutamana viime vuonna parikyt vuotta. Kun en ennenkään kelvannut, niin tuskin nytkään kelpaan. Lisä401009Lavroville taitaa olla jo ikkuna raollaan?
Lavrovin syytä välttää korkeita paikkoja ja ikkunoiden läheisyyttä.Ettei vain keikahda ikkunasta pihalle.125913- 33829
Ylen johdon hulppeat bonukset alkavat taas
Suora kopio Iltalehdestä: "Asiasta kertoo Iltalehdelle Ylen hallituksen puheenjohtaja Matti Apunen. Mitä tulospalkkioi29663Skenaario
Elämä ja kuolema ovat merkillisin nyytti olevaisuutta. Mutta kun kumpaakaan ei ole, syntyy lapsuksia, joita korjaamaan59621