Mikä on ettei kelpaa?

Anonyymi

Mikä ravintola-alan työnantajia vaivaa, kun ei oteta todella motivoituneita alan pitkäaikaisia konkareita töihin ja kuitenkin vingutaan että on pulaa tekijöistä.
Olen hakenut Sodexolle, Compassille, Palmialle, ravintoloihin ja yksityisille, mistään ei ole tullut vastausta.
Onko kyseessä ikä vai palkka vai mistä tämä johtuu, jos taas menee ekstraamaan vuokrafirman kautta, niin töitä riittää hamaan tulevaisuuteen ja kehutaan maasta taivaaseen.
Ihmettelen myöskin näiden firmojen työhönottoa, eivät he ole sellaisia keittiön ammattilaisia, jotka näkevät minkälainen tekijä on todella kyseessä, yleensä heillä ei ole mitään kokemusta keittiötyöstä.
Mistä löytyy sellainen nuori kokki jota oletettavasti haetaan ja jolla on todella kova motivaatio ja tuhansien ruokien reseptiikka päässä.
Kuitenkin aina työpaikkailmoituksissa on korulauseita että seuraat aktiivisesti alan trendejä, olet hyvä vuorovaikutustaidoiltasi ym. ym. sitten kun menet paikalle niin kerrotaan että tääsä on reseptiikka sinun pitää seurata sitä, avaa pussi ja pistä uuniin se siitä tredien seuraamisesta ja motivaatiosta.

6

437

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      pitäisi saada puoliilmaiseksi ja nollatunti sopimuksella,siinä sitä on yrittäjän riskiä

    • Anonyymi

      Ylempänä Suomessa saa töitä ja palkka jopa 4t, kun on puutetta; oli juuri uutisissa, lehdessä.

    • Anonyymi

      Selvää ikärasismia, mitenhän tuohon liitto pääsisi kiinni?

    • Compassilla ainakin on ihan selvä ikärsismi, ja pitäisi maksaa pienin mahdollinen palkka ja ylityöt ilmaiseksi. Ei niitä oikeasti kiinnosta ja niiden rekry on ihan vitsi, ei mitään ammattilaisia siellä rekryssä, ihan jotain pellejä joilla ei mitään ravintola kokemusta. kerran hain ja vastattiin kolme kuukautta myöhemmin etten saanut paikkaa, vastasin vain että olen jo muualla töissä kuin ette saa mitään aikaiseksi. Ihan turha firma, kyykyttää, uhkailee, temppuilee duunareita koko ajan. Hyvät osaavat esimiehet ja duunarit saa lähteä ja skeidaa puhuvat ja osaamattomat esimiehet saa jäädä. Ja kyllä siellä tietyt tyypi saa aika kovaa liksaa vaikka eivåt osaa edes riisiä keittää; esim UPM mesu 4000/kk.... turhaan itkeväät etteivä pysty maksaa kunnon liksaa.

      • Anonyymi

        4000€ ????? mää olisin menny 3500€ ja osaan vielä riisinkin keittää.


    • Anonyymi

      pistä ravintola goglemapsiin sen hakuun tai vastaava ja katso jos löydät sitä kautta eatereitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Olen miettinyt kauan

      miten reagoisin, kun näen sinut taas. Ehkä ladannut tuohon hetkeen liikaa odotuksia. Ja sitten kun lopulta olit siinä, h
      Ikävä
      36
      2699
    2. Archie ja Iida ero.

      Suuri kohujen saattelema rakkaustarina on ohi?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      128
      2373
    3. Olen levoton takiasi

      Enkä saa itseäni rauhoittumaan
      Ikävä
      158
      2084
    4. Mitä ensi viikolla tapahtuu?

      Mitä toivot, että ensi viikolla tapahtuu?
      Ikävä
      39
      1995
    5. Ostiko maailma sinut minulta?

      Kun et enää resonoi kuin ennen. Kun et enää ihmetellen katso ympärillesi ja pohdi mitä mäen takana on? Ymmärrän ja tue
      Ikävä
      20
      1738
    6. On niin paha olla

      Tarviin jotain jolla turruttaa... Kuka voi auttaa.
      Ikävä
      40
      1329
    7. Älä stressaa. Rakastan sua

      Eikä tämä tunne mene pois, se on varmaan jo huomattu kumpikin ❤️
      Ikävä
      51
      1047
    8. Mitä sanoisit mulle?

      Niin, mitä sanoisit mulle! Sille ainoalle, jota rakastat..
      Ikävä
      86
      1005
    9. Minna Kuukka joutui jekuttamaan ovelasti TTK:n takia - Tästä oli kyse - Tunnustaa: "No joo, joo..."

      Symppis Minna Kuukka! Minna on kyllä erinomainen valinta Tanssii Tähtien Kanssa -oppilaaksi - vai mitä mieltä olet? To
      Tanssii tähtien kanssa
      24
      972
    10. Onneksi meidän välillä ei ole mitään negatiivista

      Olen tosi iloinen siitä.
      Ikävä
      114
      924
    Aihe