Foorumiroolipelit historiaa?

Anonyymi

Pelasin joskus kymmenen vuotta sitten foorumipohjaista roolipeliä. Aina silloin tällöin vuosien varrella aihe on noussut taas mieleen ja viime aikoina entistä useammin. Kutkuttaisi pelata taas - mutta ilmeisesti se silloinkin nurkissa lymyillyt kuolo korjasi lopulta koko harrastuksen?

En löydä muuta kuin kasapäin toimimattomia linkkejä ja foorumien raunioita. Enkö vaan osaa etsiä, vai näinkö siinä sitten todella kävi?

Kertokaa jos tiedätte aiheesta!

***

Juurikin tuon pystyynkuolemisepidemian ja epäaktiivisuustaudin välttämiseksi, mielellään löytäisin jonkun sellaisen roolipelin, jota voi vierailijakin tarkkailla ja vatvoa aikansa. Chatitkin kiinnostavat, mutta en ole ikinä niitä kokeillut ja epäilen vähän, ettei se tahti sopisi itselleni - mutta voisihan sitäkin kokeilla.

Joku nopea, täysin improrepäisy voisi olla sekin tosi hauskaa verryttelyä, kun en ole juuri kirjoittanut / pelannut vuosikymmeneen ja viimeksikin silloin eh, aika junnuna.

En ole ihan varma, minkälaista maailmaa tai hahmokirjoa tässä metsästän, mutta varmaan jotain semi-realismia tai jopa fantasiaa. Ei ainakaan missään tapauksessa mitään sarjoista tai kirjoista repäistyä höpöhöpöä. Fantasiaan tosiaan suhtaudun varauksella, mutta se ei ole ehdoton ei. Kunhan pysyy suhteellisen ymmärrettävänä ja eläinaiheissa taas edes joku tolkku. (Itse en oikein ymmärrä, miksi pelata eläimellä, jos siitä tehdään kuitenkin joku lähes-humanoidi.)

Mielessä pyörähti jopa ylläpitoon ryhtyminen, mutta tämänhetkisen sitoutumiskammon ja luottamuspulan merkeissä tajusin, että ajatuskin on pelkkä vitsi. Enkä oikeastaan ihmisenä välitä vastuusta juuri muutenkaan hahah. Mutta nyt piste jaarittelulle.

- Junnu

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Mua kiinnostais

    Aika paljon vietellä sut vielä J... ❤️❤️
    Ikävä
    89
    3046
   2. Martina, Jasser ja kaik neljä tytärtä Järvisydämessä

    Sinne se Jasseri kiitää pitkin baanaa. Esko oli niin kiva, että antoi autonsa hälle. Noin toimii fiksu, avarakatseinen ex.
    Kotimaiset julkkisjuorut
    303
    2576
   3. Aion ottaa yhteyttä sinuun

    ens tai seuraavalla viikolla. Tähän vaan tiedoksi että osaat varautua rakas :)
    Ikävä
    141
    1944
   4. Valtamedia VALEHTELI Oodin tapahtumista, paikalla ollut pastori kertoo totuuden

    Eli ainoa joka häiriköi oli naiseksi pukeutunut mies(sairasta), joka töni ja jopa löi pastoria ja haastoi kaksintaisteluun. Youtubelta löytyy video j
    Maailman menoa
    415
    1438
   5. Helteet paljastaa.

    Sumin naiset on kyllä aika läskejä, osa ihan yököttää ku vähissä vaatteissa kauppaa lyllertävät, läskit tursuu ja sit koittavat viel pitää tiukkoja va
    Suomussalmi
    69
    1412
   6. Jos laittaisin viestin

    Laittaisn: vaan: Moi, mitäs kuuluu 😊 Se riittäisi kertomaan tarpeeksi kaiken jälkeen. Mitä itse laittaisit?
    Ikävä
    78
    1409
   7. Miten musta tuntuu

    että sä teet niitä mulle :) Olen katsonut rivien välistä ja ymmärrän ehkä mitä tarkoitat. Olemme samalla viivalla ja täysiä idiootteja jos me ei yhdis
    Ikävä
    47
    1024
   8. En halua elää ilman sinua

    Mutta ei sinun kanssakaan voi elää. Miten tästä voisi päästä yli..
    Ikävä
    47
    830
   9. Jos en olisi rakastunut sinuun

    voisin sentään tapailla muita. Rakastumalla sinuun tuomitsin itseni yksinäisyyteen.
    Ikävä
    57
    818
   10. Miten reagoisit

    Jos heräisitkin aamulla palstalaisen vierestä?
    Sinkut
    141
    804
   Aihe