Kesällä Pietariin

Taitaa matkailu Pietariin hiljentyä. Vai mitä luulette?

42

1379

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kuinka sellainen voi hiljentyä jota ei ole?

    • Anonyymi

      Niinpä ja kun tuonne pa**a läävään ei ole kaipuuta,en ole koskaan käynyt enkä käy pysykööt öykkarit itsekkin siellä pa**aksassaan.

    • Anonyymi

      Huomattavasti vähemmän kansainvälisiä lentoyhteyksiä. Kansainväliset isot risteilyalukset tuskin tänä vuonna Pietarissa käyvät. St:Peter Linen emoyhtiö MOBY taitaa olla selvitystilassa ja viimeksi kun tarkistin laiva itsessään oli koronahotellina Kuolanniemimaalla.

      Allegro varmaan pari vuoroa päivässä tulee ajamaan ja pääseehän sinne tietty bussilla tai omalla autollakin.

      Menee varmaan aikalailla "kotimaanmatkailukesäksi" Pietarissa tänäkin vuonna kun sekä kiinalaiset että länkkärit jäävät kotiin.

    • Anonyymi

      Ulkoministeri Lavrovin mukaan Putin olisi allekirjoittamassa lain jonka mukaan ei-ystävällisistä maista tulevien ihmisten pääsy Venäjälle kiellettäisiin.

      Jos ukaasi toteutuu Pietarin turisti kesästä tulee historian hiljaisin.
      Ei allegroturisteja, ei lentojoneella saapuvia, ei risteilyaluksia.

      • Anonyymi

        Ei sinne kuules kukaan täysi enään menisikkään


    • Anonyymi

      Kyllä Ihmiset suomessa ovat varautuneet näitten hyökkäykseen

      • Anonyymi

        Nyt kaikki on haettu esille ja kiilotettu käyttöön tarkennettu.


    • Anonyymi

      Supo: Venäjä yrittänee vaikuttaa Suomen Nato-keskusteluun – "Koko yhteiskunnan syytä varautua"
      Suojelupoliisin tuore vuosikirja julkaistiin tänään.

      ITÄÄNPÄIN ON KAIKKI NYT SUUNATUNA JA TERÄT TEROTETTUNA VIELÄ

      • Anonyymi

        Piikkejä on vielä jatkettu entisestään oikein autotalli verstas töenä.


    • Anonyymi

      Minä kun käyn kesällä itä-suomessa ja lähellä rajaa lomamatkalla niin aina kauden Venäjän suuntaan.

    • Anonyymi

      Lenin totesi aikoinaan ulkoasiainkansankomissaarilleen Tshitserinille, että totuuden puhuminen on porvarillista ennakkoluuloisuutta. Tavoiteltavana oleva päämäärä (bolshevistinen?) tekee valheen oikeutetuksi. Ja valhetta on itänaapurissa riittänyt. Muun muassa tämän Veikko Erkkilän kirjassaan (Kello 04 Moskovan aikaan, Kirjarovio, 2021) esiin nostaman asian tiimoilta.

      Erkkilän teos (jo kolmas samaa aihetta koskeva) käsittelee venäläispartisaanien suorittamia siviilien murhatöitä lukuisissa rajakylissämme jatkosodan aikana. Taisteluraporteissaan partionjohtajat valehtelivat silmittömästi retkensä tuloksista. Kirjattujen tietojen mukaan Karjalan rintaman partisaanit tappoivat 13 000 vihollisen sotamiestä ja upseeria, tuhosivat 53 varuskuntaa, syöksivät raiteilta 31 junaa, räjäyttivät 151 siltaa ja 78 tarvikevarastoa, tuhosivat 236 autoa – paikoilla johon ei ollut edes tietä – ja 7 lentokonetta… Ei totuuden hiventäkään! Hyökkääjät tiesivät useimmiten tarkalleen minkälaista ”varuskuntaa” olivat tuhoamassa. Siviilikylien elämää saatettiin seurata useampi päivä.

      Hakekaas jos tarvetta ite lisää, kaikihan noitten valheet on netistä löydettävissä.

    • Anonyymi

      Rajalta alkaa itä ja sitä sössöö sitä siellä riittää ja vaaroja aivan henngen pääle käyvää

    • Anonyymi

      Yhdysvaltain ulko­ministeriö varoittaa: Venäjä voi ottaa kiinni maassa olevia yhdys­valtalaisia
      Venäjällä jo olevia kansalaisia kehotetaan poistumaan välittömästi.

      • Anonyymi

        Niin nehän heti sodan alussa nappasivat sen woken mustan lesbon naiskoripalloilijan ja ovat pitäneet sitä tutkintavankilassa siitä lähtien. Olkoonkin että hänen matkalaukusta taisi löytyä kannabista Moskovan lentokentällä.


    • Anonyymi

      Koivu ja tähti
      Suomen kansan rakastaman satusedän, Sakari Topeliuksen, tunnetuin yksittäinen satu lienee Isonvihan aikoihin sijoittuva Koivu ja tähti. Satu kertoo tytöstä ja pojasta, jotka vihollinen sodan aikana vie mukanaan Suomesta Venäjälle. Yksi Muhoksen nähtävyyksistä on Lumiaisten muistokivi Toppeliusten Isonvihan aikaisen piilopirtin paikalla. Muistokivi on pystytetty vuonna 1986.
      Juuri täältä kasakat kaappasivat lapset, 7-vuotiaan Kristoffer Toppeliuksen ja muhoslaisen tytön Briitta Keräisen ja veivät heidät Pietarin kautta Inkerinmaalle, ja myivät ottolapsiksi pajariperheeseen. Perhe kuului tsaari Pietari Suuren seurapiiriin ja lapsia kohdeltiin hyvin. Lasten ainoa muisto kodista on "kartanolla kasvava koivu, jossa linnut laulavat auringon noustessa, ja jonka lehvien lomitse kirkas tähti iltasella tuikkii". Ikävän kasvaessa he lopulta lähtevät etsimään koivua ja tähteä ja Jumalan avulla löytävätkin kotiinsa.

      https://www.tunturisusi.com/kasakat/suomi.htm
      KASAKAT SUOMESSA

    • Anonyymi

      Venäjän ÄLYTTÖMYYS :
      Ukraina: Ei merkkejä Venäjän sotatoimien supistamisesta
      klo 10:55: Eilen Turkin Istanbulissa järjestettyjen neuvotteluiden jälkeen Venäjä ilmoitti vähentävänsä "radikaalisti" sotilaallista toimintaansa Ukrainan pääkaupungin Kiovan ja Tšernihivin alueella.

      Venäjän sotatoimien supistamisesta ei ole ukrainalaistietojen mukaan mitään merkkejä. Myös Ukrainassa paikan päällä olevat toimittajat, kuten esimerkiksi The Economist -lehden Oliver Carroll, ovat todenneet saman.

      Carrollin mukaan hälytyssireenit soivat Kiovassa aivan yhtä kovaa kuin eilenkin. Hän kehottaa olemaan uskomatta suitsutusta sotatoimien vähentämisestä.

      • Anonyymi

        Koskas pietariin sama kylpy, miten kauvan mailma pystyy pidätäytymään ?


      • Anonyymi

        Käännös
        Inhimillinen, äidillinen kiitos kaikille ukrainalaisille puolustajille.Olet paras,koko maailma ihailee sinua!Palaa voiton jälkeen elävinä ja terveinä perheillesi, vanhemmillesi, lapsillesi!Olet siellä rakastettu ja odotettu!Rauhaa, vaurautta ja vaurautta Ukrainaan!


    • Anonyymi

      Taipeisiin olisi mukava tutustua. Koreaa mahdollisesti 😂🤣😅

      • Anonyymi

        Tarkoitatko "polvi taipeisiin"?🤣🤣🤣


    • Anonyymi

      Kaikki poistukaa pietarista, ken vielä voi.

      BBC kävi kyselemässä Oulun lapsilta, pelkäävätkö he sotaa – ”Jos Venäjä hyökkää, isoäitini ei ehkä selviä”
      Britannian yleisradio kiinnostui suomalaisten lasten pärjäämisestä.

      Se on vainolaisemme suomalaisen milen taakka ollut ja ikiajat

      • Anonyymi

        Käännös Ukrainasta.
        Joka päivä rukoilen kaikkien puolustajien puolesta, että Herra pelastaa heidän henkensä, kun he rohkeasti karkottavat pahoja henkiä maistamme.Herra, anna heille jokainen suojelusenkeli pelastaakseen henkensä. Tule takaisin elävänä!


      • Anonyymi

        Naisen lausumaa
        Kiitos, rakkaat ystävämme, sukulaisemme.Antakoon Jumala teille terveyttä, lisää voimia!Varustautukaa!!!Olette parhaita, olette voittajamme!!


    • Anonyymi

      Niinkuin näette kaikki pois pietarista, vanakois ei kestetä päivävaloa :

      Kreml: Ei läpimurtoa neuvotteluissa
      klo 14:46: Kremlin mukaan Istanbulissa eilen pidetyissä rauhanneuvotteluissa ei syntynyt minkäänlaista läpimurtoa. Kremlin tiedottaja Dmitri Peskov kommentoi asiaa keskiviikkona murentaen toiveet sovun syntymisestä.

      – Sanotaan näin, että nykyisellään ei ole olemassa mitään läpimurtoja, ei mitään erityisen lupaavaa, hän toteaa.

      Eilisten neuvotteluiden jälkeen Venäjä ilmoitti vähentävänsä sotatoimiaan reagointina neuvotteluihin, joita Venäjän pääneuvottelija luonnehti "merkityksellisiksi". Ukraina ja länsimaat ovat suhtautuneet ilmoitukseen skeptisesti, eikä Venäjä ole toistaiseksi osoittanut merkkejä sotilaallisen toimintansa supistamisesta.

      Peskov suhtautuu kuitenkin myönteisesti siihen, että Ukraina on alkanut ilmoittaa kirjallisesti ehdottamistaan asioista. Peskov väittää, että Ukraina ei ole aiemmin ilmoittanut vaatimuksistaan tai ehdoistaan kirjallisesti.

      Venäjä ei ole laajemmin halukas kommentoimaan neuvottelujen etenemistä. Peskovin mukaan Venäjä katsoo, että neuvotteluita tulisi käydä "hiljaisesti", eli poissa julkisuudesta.

      Sen verran Peskov kuitenkin kommentoi, että totesi Krimin kuuluvan Venäjälle eikä tästä neuvotella. Hänen mukaansa Venäjän perustuslaki kieltää keskustelut Venäjän alueiden kohtalosta muiden osapuolten kanssa....

      • Anonyymi

        Sota venäjää vastaan on kuulemma vasta alkamassa.
        Käännös
        Ukrainan kunnia ja vapaus eivät ole vielä kadonneet
        Onni hymyilee edelleen meille ukrainalaisille.
        Vihollisemme kuolevat, niin kuin kaste auringonpaisteessa,
        ja mekin, veljet, elämme onnellisina maassamme.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sota venäjää vastaan on kuulemma vasta alkamassa.
        Käännös
        Ukrainan kunnia ja vapaus eivät ole vielä kadonneet
        Onni hymyilee edelleen meille ukrainalaisille.
        Vihollisemme kuolevat, niin kuin kaste auringonpaisteessa,
        ja mekin, veljet, elämme onnellisina maassamme.

        Venäjähän tuhosi oikein ison ruokavataston ukrainassa, tämähän oli mailmanluokan varasta ja sitten vielä tätä pelätään :

        YK:n turvallisuusneuvostossa tiistaina puhuneen Shermanin mukaan Venäjän sota Ukrainassa lisää nälänhädän uhkaa ympäri maailman. Venäjä ja Ukraina ovat molemmat merkittäviä viljantuottajamaita. Maailman ruokaohjelma WFP ostaa puolet viljastaan Ukrainasta.

        Sherman painotti Venäjän presidentin Vladimir Putinin synnyttäneen ruokakriisin ja sanoi Putinin olevan myös ainoa, joka voi tuoda kriisille lopun.

        –  Vastuu sodankäynnistä Ukrainassa ja sodan vaikutuksista maailmanlaajuiselle ruokaturvallisuudelle lankeaa yksinomaan Venäjän ja presidentti Putinin ylle, Sherman sanoi.

        Shermanin syytöksiin yhtyi myös Ranskan YK-suurlähettiläs Nicolas de Riviere, jonka mukaan ensimmäisenä ruokakriisistä kärsivät kehittyvät valtiot.

        –  Venäjä yrittää epäilemättä saada meidät uskomaan, että sitä vastaan asetetut pakotteet ovat luoneet epävakautta maailman ruokaan liittyvään turvallisuustilanteeseen, de Riviere lisäsi.

        Venäjän YK-suurlähettiläs Vasili Nebenzja väittikin mahdollisen epävakauden maailmanlaajuisilla ruokamarkkinoilla johtuvan länsimaiden Venäjälle asettamista pakotteista.

        NÄILLÄ ON KAIKENMAAILMAN TUHOAMISET MIELIS TÄMÄ ON RYSSÄÄ TÄMÄ HELVETTI


    • Anonyymi

      Päämajoitusmestari Muistikuvia A.F. Airosta 14
      https://www.youtube.com/watch?v=j4kWUgFQnOg

      Tämän Suomen puolesta elämänsä käyttäneen sodankäyntineron lisäksi en voi olla kiinnittämättä huomiotani haastateltavien tarkkoihin ja analyyttisiin kuvailuihin, joihin eivät selvästikään vaikuta henkilökohtaiset asenteet. Tosiasioiden havaitseminen ja huomioiminen oli heilläkin kaiken viisauden alku.

      • Anonyymi

        RUOTSIKIN SIIRTYY TÄYSIN SELVÄJÄRKISTEN PORUKKOIHIN

        Ruotsi "ei sulje pois" Nato-jäsenyyttä
        Ruotsin pääministeri Magdalena Andersson ei sulje pois mahdollisuutta maan Nato-jäsenyydestä. Andersson kertoi asiasta Ruotsin yleisradioyhtiö SVT:n haastattelussa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        RUOTSIKIN SIIRTYY TÄYSIN SELVÄJÄRKISTEN PORUKKOIHIN

        Ruotsi "ei sulje pois" Nato-jäsenyyttä
        Ruotsin pääministeri Magdalena Andersson ei sulje pois mahdollisuutta maan Nato-jäsenyydestä. Andersson kertoi asiasta Ruotsin yleisradioyhtiö SVT:n haastattelussa.

        Mutta seuraako ne suomen esimerkkiä. Jos suomi liittyy ja Ruotsi ei niin se on kuitenkin Nato maiden ympäröimä.


    • Anonyymi

      Talvisodan ensimmäiset hetket
      https://www.youtube.com/watch?v=rJvqjgsU1lY
      Talvisota alkoi 80 vuotta sitten 30.11.1939 klo 6.50. Neuvostoliitto käynnisti hyökkäyksen Suomeen koko Suomen-vastaisen rajan leveydeltä. Hyökkäykseen liittyi samana päivänä tehdyt siviilikohteiden pommitukset.
      Tässä videokoosteessa kerromme lyhyesti talvisodan alun tapahtumista.

      UKRAINA
      Venäjä sanoo järjestävänsä joukkojaan uudelleen,
      ONTÄMÄ MAILMAN TUHOISIN VALTIO

      • Anonyymi

        Venäjä ei ole suomalaiselle turvallinen paikka, eikä tule koskaan sitä olemaankaan.
        - siellä valehtelun kiemurat pistää kaiken sekasin, tästä tyylistään eivät myskään halua koskaan luopua.


    • Anonyymi

      Uutiset - Fasistinen Venäjä hyökkää Suomeen ja Ruotsiin
      https://www.youtube.com/watch?v=O8YUvKQ6cL0

      Venäjä harjoittelee hyökkäämistä Natoon kuulumattomiin maihin. Sotaa kaipaavat Naton vastustajat haluavat sotia Venäjän kanssa vuosisadoista toiseen. Naton alueilla ei käydä sotia.
      Atomeilla varustetut koneet liikuvat lähialueillamme, valmius iskeä on näin kehiteltyä näillä.

    • Anonyymi

      Eikös putikki kieltänyt maahanpääsyn kuka nyt venäjälle lähtee vapaehtoisesti joutuu vankilaan hyvin pian putikki keksi hyvän vitsin

    • Anonyymi

      Olin pietarissa maaliskuussa, hyvää ruokaa ja halpa paikka, ei tällä hetkellä kulje lentokoneet eikä allegro.

      • Anonyymi

        Myönnetäänkö Venäjän viisumeja normaalisti suomalaisille?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Myönnetäänkö Venäjän viisumeja normaalisti suomalaisille?

        Luulisi, jos omalla autolla tai fillarilla niin miksi ei?


      • Anonyymi

        Lentämällä pääsee Turkista ja Qatarista.


      • Anonyymi
        kuusnolla kirjoitti:

        Luulisi, jos omalla autolla tai fillarilla niin miksi ei?

        Jos viisumin saa, niin bussithan kulkevat edelleen Pietari-Helsinki väliä. Onkohan niihin busseihin jotain rajoituksia? Esimerkiksi, että vain kaksoiskansalaiset pääsevät matkustamaan niillä?


      • Anonyymi
        kuusnolla kirjoitti:

        Luulisi, jos omalla autolla tai fillarilla niin miksi ei?

        Elpyyköhän itämatkailu koskaan?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Elpyyköhän itämatkailu koskaan?

        Kyllä elpyy.
        Kuhan Ukraina saa rauhoitettua riehuvat itä naapurinsa niin sitten.


    • Anonyymi

      Olisi kiva nähdä viralliset tilastot siitä kuinka paljon Pietarin matkailu oikein romahti tänä vuonna, kävikö siellä yhtäkään ulkomaista risteilyalusta jne. mutta ne tiedot ovat varmaan julistettu salaisiksi.

    • Anonyymi

      Kävin huvikseni nopeasti isoimmat somealustat läpi #pietari tunnisteella. Eipä ole montakaan suomalaisten sinne lataamaa matkakuvaa niissä tämän kesän Pietarin reissuista. Ne muutamat jotka löysin ovat kaksoiskansalaisten tai Suomessa asuvien venäläisten instaan ja muualle lataamia jotka ovat kotikonnuillaan lomailleet. Voihan se tietysti olla että suomalaiset jotka ovat Venäjälle turistimatkalle lähteneet eivät yksinkertaisesti kehtaa kertoa siitä julkisesti edes parin instagram, face,flickr tai twitter-kuvan muodossa?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 112
      2324
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      65
      2177
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1981
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1707
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1628
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1432
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1364
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1363
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1347
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1282
    Aihe