Arvo osuuskunnan tulos

Anonyymi

Pohjanmaan Arvo Sijoitusosuuskunta -osuuskunnan liikevaihto oli 20,6 miljoonaa euroa 2020 ja osuuskunta työllisti 4 henkilöä. Liikevaihto laski 17,8 prosenttia. Tilikauden tulos oli 5,6 miljoonaa euroa ja liikevoittoprosentti oli 7,8. Osuuskunnan omavaraisuusaste oli 87,6 prosenttia.

Liikevaihto..no mitähän sekin siellä on.. laski 17,8 %..liikevoitto 7,8 %..miten mitattuna ja tulos 5,6 M€.. mistä koostuen.
Faktaa on että kirjanpidollisilla erilaisilla arvostuksilla pelaten saa kaikki näyttämään ruusuiselta.. mutta miten omavaraisuusaste on vain 87,6 %..rahaahan tuli 180 M€ ..joten on otettu lainaa josta maksetaan korkoa ja sitä lainataan..eikun sijoitetaan sitten johonkin..ja millä ehdoilla ..kuka tietää..tuskin hallintoneuvosto eikä varmaan välitäkkään kunhan saa lohipaketit ja kokouspalkkiot..onhan se gliffaa kun saa leikkiä toisten rahoilla.

Missä viipyilee tulosjulkistus ? kymmenien tuhansien työtekijöidenkin firmat on jo tuloksensa julkistaneet..miten voi neljän (4) henkilön taaperrus kestää noin kauan ?

9

646

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vieläkö joku ostaa niitä osuuksia ?

      • Anonyymi

        Haluaisin myös tietää


    • Anonyymi

      taidettu sijoittaa reilusti tähän uuteen ydinvoimalaan ja nyt käy huonosti.

    • Anonyymi

      siellä niitä myydään ulosotossa, tarjoukset ylittäneet jo tonnin/osuus

    • Anonyymi

      Miksihän eivät saa tilinpäätöstietoja ulos, luulis sitä pörssiin pyrkivältä löytyvän sen verran älliä että niitähän sijoittajat ensimmäisenä haluaa. Ei itse tilattujen analyysiarvioiden pohjalta kukaan tee päätöksiä..kun on kyseessä sijoitus jolla on tuotto odotusarvo... mikä se on ?

    • Anonyymi

      No niin kun vähän patistettiin niin tulihan ne tiedot, muuten ihan höpinää mutta 50 € oli tulossa osuuskorkoa, milloin eivät osaa sanoa ? Jos kerrav voittoa on tullut niin että jaettavaa on niin mikä siinä maksaa ettei voi sanoa milloin fyffet on tilillä..yks 50 ei ole mikään suuri summa,,,

    • Anonyymi

      Tuolla Arvo sijoituspuljulla ois 1000/kk hallituksen paikalla tilaa Eskolle, kokous ens. kuussa ylivieskassa, siellä sais kans huoletta sijoitella toisten rahoja ilman vastuuta..kai sillä on vielä ppo:n osuudet tallella..

    • Anonyymi

      Onko hallituksen palkkio oikeasti 1000 euroa kuussa?

    • Anonyymi

      Siellä pitäis luudan heilua kulupuolen pienentämiseksi. Yksi toitottaa oikeaksi uskomaansa mantraa ympäri aluetta tajuamatta että sehän on ihan huuhaata, mutta minkä sille voi kun itse pitää sitä totena. Kyllä hallinnon pitäsi osata ja uskaltaa tehdä edes yksi kipeä ja oikea päätös ja poistaa ao. toimija palkkalistoilta koska munaa koko 100 vuotta alueelle hyvinvointia aikoinaan tuoneen osuuskunnan ja sen periaatteet.
      Kannattaisi tutustus historiaan ja ajatella mistä on kysymys..mitä oli, mikä meni ja mihin ollaan nyt menossa, ei ainakaan taseen/sijoitusten jälkeen jäävään "tuplaukseen" kuten on kuvan kanssa medioissa esiintynyt.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1635
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      174
      1290
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1100
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      1067
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      946
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      68
      871
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      44
      868
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      65
      830
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      753
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      748
    Aihe