Venäjän kansa

Anonyymi

Tuntemani Venäläiset ovat mukavia ja fiksuja ihmisiä. Miten tuollainen maa sietää tuollaista johtoa?
On suoranainen ihme nykyaikana jossei kansa kohta ota valtaa ja lopeta älytöntä ja päätöntä vainoharhaisuutta.
Putinin on aivan sillassa. Pelkää oman henkensä edestä, eikä suotta.

19

726

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Putiini on rakentanut korruption keskittymää neljännesvuosisadan ajan. Lähipiiri on niin dollarien kyllästämä, että sillä ei ole tarvetta pistää johtajasta ilmoja pihalle. Tavallinen pulliainen taas on saanut "nauttia" kurjuudesta Neuvostoliiton olemassaolon ja sen raunioille perustetun Venäjän lyhyen historian ajan, joten se ei paremmasta "tiedä" ja on kasvatettu siten, ettei diktaattorin mieltymyksiä sovi kyseenalaistaa, ainakaan ääneen. Valta on keskittynyt. ilmeisesti vainoharhoista kärsivälle, johtajalle ja kaikki muuta mieltä ilmaisevat pistetään sivuun. Oman hengen pitimiksi venäläiset nielevät diktaattorinsa syöttämän paskan pala kerrallaan.

    • Anonyymi

      Näyttäsi sille, että Putin putoaa kaivamaansa kuoppaan. Luotan venäjän kansaan sen suhteen, että pakotteiden pidentäessä leipäjonoja tyytymättömyys tähän Stalinin heikkoon kopioon kasvaa ja jengi nousee liputtamaan rauhan puolesta. Putin syrjäytetään Venäjän kansan toimesta. Sitä ennen moni näkee Nevan ja Moskova-joen valot pinnan alta, mutta se hinta venäläisten pitää maksaa, että pääsevät elämään sulassa sovussa muiden kanssa.
      Kun rauha joskus koittaa on venäläisillä sukupolvien työ saavuttaa luottamus jonka Putin valheillaan on muihin polttanut.

    • Anonyymi

      Venäjälle uusi kokonaan uusi johto. Demokratiaan perustuva kansanvalta. Olisi varmasti hieno maa vieraillakin ja viettää lomia siellä.
      Tällä hetkellä ei houkuta yhtään.
      Luulen että Putinin loppu on lähellä ja vihollisia on jo todella paljon myös omissa joukoissa.
      Kyllä ihmiset haluavat muutosta ja suuri osa on tietoisia mitä maailmalla tapahtuu oikeasti. Kiitos internetin yms globaalin tiedon leviämisen.
      Ei kukaan halua sotaa nykypäivänä. Jopa Venäläiset sotilaat pakotetaan sotimaan ja hyökkäämään.
      Moni heistäkin kuolee.
      Saatanan tunarit

      • Anonyymi

        Venäjällä oli 90la, lännen kehuma temokratia, juoppohullun jeltsinin johdolla,kävin silloin paljon venäjällä,näin kaikensen alennustilan kansakulki kurassa, mummot kaljapullotkäsissä metroasemilla.Venäjä on noussut suosta.


    • Anonyymi

      Kun putin kaatuu, kaatuu venäjä. Pirstaloituu pienimpiin kansallis valtioihin, Jumala on luonut kansoille rajat. Tulevaisuus tulee näyttämään miten sitten eletään, jos eletään yleensäkään.

    • Anonyymi

      Juu ulkoministeri Lavrokin on mukava ja viksu, koska ei tiedä että Ukrainaan hyökkää juuri venäjä.

    • Anonyymi

      "Ennätysmäärä työikäisiä venäläisiä haluaa muuttaa ulkomaille – taloudelliset syyt tärkeämpiä kuin poliittiset"

      "Levadan tulokset eivät yllätä, sillä jopa viisi miljoonaa ihmistä on muuttanut pois Venäjältä presidentti Vladimir Putinin parikymmentä vuotta kestäneen valtakauden aikana. Tiedot selviävät moskovalaisen Takie Dela -portaalin julkaisemasta tutkimuksesta."

      https://www.aamuposti.fi/uutissuomalainen/4343075

      • Anonyymi

        Sama kuin suomen sairaanhitajat.


    • Anonyymi

      Toivottavasti joku venäläinen ottaa putinin päiviltä.

    • Anonyymi

      -Kyllähän se niin on ollut, että jos ei orkesteri miellytä maksavaa yleisöä niin se vaihdetaan.

    • Anonyymi

      Venäläiset ja kaksoiskansalaiset Suomessa. Välittömästi kotimaahan, teitä tarvitaan nyt siellä. Raja kiinni kun viimeinenkin on poistunut.

      • Anonyymi

        Juuri näin mutta on huomattava että 10 000 on jo valmiiksi Suomessa. Tarpeen tullen reserviä valmiina. Venäläisten huvina ajaa tankilla eläkeläisen yli ja ampua ohjuksia päiväkoteihin kuten viimepäivinä nähty videoita.


    • Anonyymi

      Minä puolestani pyydän Venäjän kansalta, jotta ne pysäyttävät Puuttinin, ennen kun se sytyttää maailman palon ja silloin kuolee katkeroitunut sairas Puuttini, kuin myös Venäjän kansa.
      Olette varmaan huomanneet, että puuttinin sairaus vie koko kansan maailmansotaan.
      Ei tarvii kun yksi rohkea Duuman jäsen, niin sota loppuu Euroopasta.
      Maailma nostaisi kyseisen henkilön kultatuoliin.
      Kyllä te Venäläistkin tahdotte elää, joten tehkää se ennen kuin on liian myöhäistä.
      KIITOS!

    • Anonyymi

      Käärmeitä ne on kaikki.
      Kaikki mukavatkin puukottaa selkään heti kun käännyt.

    • Anonyymi

      Huonot on kokemukset kanssa , mielummin asuisin 1000 km päässä naapuristani.

    • Anonyymi

      Venäläisten tiedemiesten ja tiedetoimittajien avoin kirje Ukrainaan kohdistettua sotaa vastaan.

      Me venäläiset tiedemiehet ja tiedetoimittajat vastustamme jyrkästi maamme asevoimien aloittamia sotatoimia Ukrainassa. Tämä kohtalokas askel johtaa ihmishenkien valtaviin menetyksiin ja horjuttaa vakiintuneen kansainvälisen turvallisuusjärjestelmän perusteita. Vastuu uuden sodan käynnistämisestä Euroopassa on kokonaan Venäjän.

      Tälle sodalle ei ole mitään järkevää oikeutusta. Yritykset käyttää Donbasin tilannetta tekosyynä sotilasoperaation käynnistämiselle Ukrainassa eivät ole uskottavia. On selvää, ettei Ukraina muodosta uhkaa maamme turvallisuudelle. Sota Ukrainaa vastaan on epäoikeudenmukainen ja suorastaan järjetön.

      Ukraina oli ja on meille läheinen maa. Monilla meistä on sukulaisia, ystäviä ja kollegoita Ukrainassa. Isoisämme ja isoisoisämme taistelivat yhdessä natsismia vastaan. Sodan käynnistäminen Venäjän Federaation johdon kyseenalaisille historiallisille tulkinnoille pohjaamien geopoliittisten pyrkimysten vuoksi on esivanhempiemme muiston kyynistä pettämistä.

      Kunnioitamme Ukrainan valtiota, joka perustuu oikeasti toimiviin demokraattisiin instituutioihin. Suhtaudumme myötämielisesti naapureidemme eurooppalaiseen valintaan. Olemme vakuuttuneita siitä, että kaikki maittemme välisiin suhteisiin liittyvät ongelmat voidaan ratkaista rauhanomaisesti.

      Käynnistämällä sodan Venäjä tuomitsi itsensä kansainväliseen eristykseen ja paarian asemaan. Tämä tarkoittaa, että me tutkijat emme enää pysty tekemään työtämme kunnolla: tieteellistä tutkimusta ei voida ajatella ilman täyttä yhteistyötä muiden maiden kollegojen kanssa. Venäjän eristäminen maailmasta merkitsee maamme kulttuurista ja teknologista rappeutumista entisestään ilman myönteisiä näkymiä. Sota Ukrainan kanssa on askel ei-mihinkään.

      Olemme katkerasti tietoisia siitä, että maastamme, joka vaikutti ratkaisevasti natsismin voittoon, on nyt tullut uuden sodan alkuunpanija Euroopan mantereella. Vaadimme kaikkien Ukrainaan kohdistuvien sotilaallisten toimien välitöntä lopettamista. Vaadimme Ukrainan valtion suvereniteetin ja alueellisen koskemattomuuden kunnioittamista. Vaadimme rauhaa maillemme. Harjoittakaamme tiedettä, ei sotaa!

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      On kyllä Suomessa asuvia venäläisiä jotka eivät välitä tippaakaan mitä Ukrainassa tapahtuu. Suomen täytyisi kyllä olla tarkempi minkälaisia venäläisiä tänne päästetään.

    • Anonyymi

      Surkea venäjän kansa, mikä häpeä, mikä musertava viha päällenne lankeaa.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5245
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3277
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1857
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1675
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1521
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1395
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1297
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe