Ammatinvaihtaja harjoittelijana

Olit ennen sairaanhoitaja, mutta päätit vaihtaa ammattia hoitotyön stressaavuuden vuoksi. Aloit opiskella liiketaloutta iltakoulussa, ja nyt olet harjoittelijana samassa työpaikasssa missä minä olen. Työmoraalisi ja oppimishalukkuutesi ovat tehneet suuren vaikutuksen. On ilmeistä, että haluat menestyä, vaikka se vaatisi mitä. Kovalla työlläsi olet ansainnut kokopäiväisen työpaikan meillä heti, kun valmistut ensi vuonna koulusta. Aloitat luultavasti vastaanottovirkailijana tai toimistosihteerinä.

Olemme flirttailleet ensimmäisestä päivästä lähtien. Olemme molemmat aikuisia, ja ehkä flirttimme on mennyt liian pitkälle ollakseen vain kahden työkaverin välistä ystävällistä jutustelua. Oli hämmentävää, miten kiihotuin joka kerta, kun tulit työpöytäni luokse tai nojasit lähelle kun kysyit jotain. Yritinkin usein keksiä tekosyitä tulla juttelemaan kanssasi aina kun mahdollista. Tunsin innostuvani ajatellessani kaikkia niitä kertoja, kun olin lähelläsi kun juttelin kanssasi. Tai kun törmäsin vahingossa sinuun, tosin me molemmat varmasti tiesimme, että ei se ihan vahinkoa ollut.

Oli myös useita tilanteita, joissa pyysit apuani jonkin asian kanssa, ja tiesin, että ne olivat vähäpätöisiä pyyntöjä, joilla pääsisit vain lähemmäs minua. Teit tämän ilman mitään ajatusta siitä että ne olisivat jotenkin sopimattomia, ja katsoit aina suoraan silmiini, mikä vain lisäsi kiinnostustani sinuun.

Minulle oli selvää, että tunsit samoin kuin minä. Olen varma, että monesti sain sinut kiinni siitä, että katselit haaroväliäni ja katsoit sitten nopeasti poispäin. Punastuit ja katsoit alaspäin teeskennellen, ettet nähnyt mitään. Voin kertoa, että sinäkin olit hyvin kiinnostunut minusta.

Mutta, tällä kertaa kaikki olivat jo lähteneet toimistosta meitä lukuun ottamatta. On myöhäinen iltapäivä, ja päivä tuntuu pitkältä. Valot on sammutettu ja suurin osa ihmisistä on jo mennyt kotiin. Rakennus on hiljainen ja rauhallinen. Olen halunnut sinua kuukausia, mutta nyt vihdoin saan sinut yksin. Luulen, että sinäkin olet valmis, koska vaikutat innokkaalta tekemään mitä tahansa, jotta tämä tapahtuisi.

Seisomme yhdessä taukohuoneessa. Kukaan muu ei ole paikalla. Tuijotan syvälle silmiisi, ja sinä tuijotat takaisin keskittyneesti. Huulesi aukeavat hieman kun hengität raskaasti.
"Pitkä päivä?" Kysyn sinulta.
Nyökkäilet. "Kyllä", sanot hiljaa.
"On perjantai. Onko suunnitelmia tälle illalle?" Jatkan.
Silmäsi laajenevat. "Ei mitään suunniteltua." Äänesi on hieman hermostunut.
"Voimme aina jäädä myöhään töihin ja hoitaa asioita loppuun ennen viikonloppua", ehdotan ja tulen lähemmäs. Asetan käteni hellästi olkapäällesi.

Tunnen, kuinka kehosi jännittyy kosketukseni alla, ja melkein vedän käteni pois. En tiedä miksi, mutta olen epävarma koskettamisestasi. Pidän kumminkin edelleen kättä olkapäälläsi ja katson silmiisi.
"Minä...öömm..." änkytät hermostuneesti.

Hymyilen rauhoittavasti ja vedän sinut lähemmäs itseäni. Käteni siirtyvät olkapäiltäsi vyötäröllesi. Astut lähemmäs minua. Vartalomme melkein koskettavat toisiaan, ja seisot vain senttien päässä.
"Sinä haluat tätä", sanon pehmeästi.
Katsot minua ylöspäin. Ei ole epäilystäkään siitä, että tunnet samaa kuin minä. Näen sen silmistäsi, ja tiedän, että ymmärrät, mitä tarkoitan.

Kasvomme ovat nyt hyvin lähellä toisiaan, ja tunnen hengityksesi kasvoillani. Haistan hajuvetesi, ja se saa minut haluamaan suudella sinua. Otsamme koskettavat toisiaan ja pysähdymme hetkeksi hengittämään tajutessamme, mitä olemme tekemässä. Sitten nojaan hitaasti eteenpäin ja painan suuni sinun suutasi vasten. Tunnen, kuinka epäröit ja sitten huulesi siirtyvät lähemmäs minun huuliani.

Sillä hetkellä kun annan kieleni työntyä erkaantuneiden huuliesi läpi, ikäänkuin sulat minuun. Otan ohjat käsiini ja tuon sinut lähemmäs. Kiedon käteni vartalosi ympärille ja vedän sinut tiukasti lähelleni. Kätesi menevät niskalleni ja pidät minusta kiinni hellästi.

Sydämeni hakkaa kovaa, kun alat suudella minua takaisin intohimoisesti. Valitat pehmeästi suuhuni ja tunnen, kuinka kätesi liikkuvat pitkin kaulaani. Tiedän, että nautit tästä kovasti. Tunnen, kuinka nännisi painautuvat rintaani vasten. Kurkotan taaksesi ja tartun takapuoleesi tiukasti. Puristan niitä pehmeästi ja sinä voihkit kovempaa.
Avaan farkkujesi napit ja työnnän käteni niiden sisään. Tunnen, kuinka märkä olet. Sinä voihkit ja vikiset, kun painaudut sormiani vasten. Vedän housusi hieman alas ja liu'utan sitten sormeni kokonaan sisään. Vien sormiani ylös ja alas pilluasi pitkin, silitellen sinua hitaasti.

Sinulla on toinen käsi olkapäälläni ja toinen vyötärölläni. Vedät minua puoleesi ja tunnen rintojesi painautuvan rintaani vasten. Tartun niihin ja hyväilen niitä, puristaen ja hieroen. Tunnen pillusi vavahtelevan ja kuulen sinun haukkovan henkeä. Mutta sitten vedät käteni pois housuistasi ja nouset pystyyn.
"Odota", kuiskaat.

2

2712

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Katson sinua ja näen kuinka silmäsi ovat levällään. Seuraan katsettasi ja näen taukotilan oven avautuvan.
      Käännyn nopeasti ja katson, kun toinen nainen astuu huoneeseen. Hän katsoo ympärilleen ja huomaa meidät molemmat. Hänen katseensa siirtyy sinuun ja hän hymyilee.
      "Oh!" hän sanoo. "Hei! En olettanut että kukaan olisi enää täällä. Oletteko ylitöissä?"

      "Joo", vastaan.
      Hän kävelee luoksemme ja istuutuu pöytään meitä vastapäätä. Siirryn kauemmas ja laitan käteni taskuihini.
      En keksi oikein mitään sanottavaa, joten totean vain "Takaisin töihin sitten, työt eivät valmistu itsestään", ja poistun taukotilasta.

      Kävelen työpöytäni luokse ja istun alas. Katson kelloa ja huomaan, että kello on melkein kuusi. Pian saavutkin paikalleni hymy kasvoillasi. Katson sinua ja huomaan taas nuo kauniit silmäsi.
      "Hei, tarvitsen apua", sanot hermostuneena.
      Nousen ylös ja kävelen perässäsi taukohuoneeseen. Kävelemme työtoverin ohi, hän tosin katsoo meitä molempia hieman kummeksuen.

      Viimein olemme perillä, toimiston perimmäisessä nurkassa on toimistotarvikehuone. Astumme sisään ja suljet oven takanamme. Käännyt ympäri ja katsot minua. Silmäsi ovat suuret ja olet yhä hermostunut. Tulen lähemmäs ja suutelen sinua syvästi. Vastaat suudelmaan ja vedät minua lähemmäs. Olet kietonut kätesi selälleni ja alat hieroa niitä ylös ja alas. Itse laitan käteni vyötäröllesi ja otan kiinni paidastasi.

      Vedän sen pääsi yli ja heitän sen sivuun. Katson kauniita rintojasi kuinka hyviltä ne näyttävät. Vien käteni taaksesi ja irrotan rintaliivisi. Sinulla on hyvännäköiset nännit, jotka ovat pystyssä ja työntyvät ylpeästi esiin. Hyväilen rintojasi hellästi ja nipistelen nännejäsi kevyesti.

      Voihkit hiljaa, kun tunnet, kuinka käteni koskettelevat sinua. Tunnen, kuinka vartalosi värisee ja vapisee kosketukseni alla. Tiedän, että haluat tätä enemmän kuin mitään muuta. Avaan farkkujesi napin ja liu'utan käteni jälleen sisään.
      Haukotat hiljaa henkeä, kun tunnet minun hierovan sinua pikkuhousujesi läpi. Vedän housujasi ja pikkareotaso alemmas ja ne putoavat lattialle. Lantiosi liikkuu eteenpäin ja tunnet, kuinka käteni hyväilee paljasta pilluasi. Vartalosi vapisee, kun silittelen ylös ja alas jalkojesi välissä.

      Kätesi tarttuvat tiukasti olkapäihini ja alat hengittää raskaasti. Valitat äänekkäästi ja tunnen vartalosi vapisevan sormieni ympärillä. Pysähdyn ja katson sinua. Otan käteni pois jalkojesi välistä ja astun kauemmas.

      Riisun t-paitani ja heitän sen maahan. Katsot alastonta ylävartaloani ja lähes tunnen himon katseessasi. Avaan housujeni napit ja annan niiden pudota lattialle. Kaluni sykkii ja kiihotun vain entisestään, kun ajattelen kohta naivani sinua.

      Seisot siinä hengittäen raskaasti ja katselet kaluani. Se tuntuu isolta, ja suonet näkyvät selvästi. Se seisoo jäykkänä ja tiedän, että haluat koskettaa sitä. Otan kädestäsi kiinni ja johdatan sen kalulleni.

      Kiedot sormesi sen ympärille ja se tuntuu niin hyvältä. Alat pumpata hitaasti ylös ja alas. Nojaan eteenpäin ja suutelen sinua. Tartun hiuksiisi ja vedän sinut luokseni. Kielemme kohtaavat ja työnnän kieleni syvälle suuhusi.

      Sinä voihkaiset ja päästät irti kalustani. Työnnät minut pois ja katsot minua himo silmissäsi. Tulen lähemmäs uudestaan ja suutelen sinua painaen sinut seinää vasten. Tunnen rintojesi puristuvan rintaani vasten.

      Siirrän käteni alas takamuksellesi ja puristan sitä kovaa. Sinä voihkit ja kaarrutat selkääsi, kun hieron kankkujasi. Kädet ovat lantiollani ja painat itseäsi kovemmin minua vasten. Tunnen, kuinka kostea olet kun kaluni painaa pilluasi vasten ja tiedän, että haluat tätä yhtä paljon kuin minäkin.

      Työnnän kaluani hitaasti pilluasi vasten. Jännität, mutta et sano mitään. Työnnän eteenpäin ja kaluni kulkee huuliesi läpi. Valitat hiljaa ja painat alavartalosi tiukasti minua vasten.

      Alan liu'uttaa kaluani sisään ja ulos tiukasta pilustasi. Voihkit hiljaa ja vartalosi tärisee. Nopeutan vauhtia ja työnnän kaluni syvälle pilluusi. Yrität olla huutamatta ja painat vartaloasi kovempaa minua vasten.

      Nostat toisen jalkasi ja kiedot lonkkani ympärille. Näin pääsen nussimaan sinua entistä syvemmälle. Valitat ja vikiset samalla kun pumppaan kaluani pilluusi. Katson sinua ja näen silmiesi tuijottavan minua. Kurkotat alas ja kosketat omia rintojasi. Nipistelet nännejäsi ja voihkit kovempaa.

      Tämä asento on hyvä kun se antaa minun katsoa silmiisi, kun nain pilluasi, mutta se ikävästi muuttuu epämukavaksi jonkin ajan kuluttua. Lopulta vedän kaluni ulos, sinä käännyt ympäri kuin olisit lukenut ajatukseni. Kumarrut ja otat kiinni pöydästä.

      Nostat takapuoltasi, ja taas tuon kaluni lähelle pilluasi. Työnnyn eteenpäin ja tunnen, kuinka kaluni liukuu jälleen pillusi huulien välistä. Yrität vaientaa huutoasi ja alan nussia sinua nyt nopeammin.

    • Läpsäytän peppuasi kämmenelläni ja kuulen sinun voihkivan. Minua kiihottaa tietää, että nautit tästä yhtä paljon kuin minä. Nain pilluasi kovaa ja sinä yrität vain olla pitämättä ääntä. Vartalosi alkaa täristä ja tunnet orgasmin rakentuvan kupeissasi.

      Nostat pääsi ja katsot minua. Silmäsi ovat lasittuneet ja hengityksesi on raskasta. Suljet silmäsi ja puret huuliasi. Valitat hiljaisesti ja tunnet kliimaksin rakentuvan syvällä sisimmässäsi.

      Koko kehoni jäykistyy kun laukean syvällä sisääsi. Vapiset ja alat täristä rajusti. Pidän sinusta tiukasti kiinni ja liu'utan kaluani edelleen hitaasti sisään ja ulos. Et päästä ääntäkään, kunnes lopulta rojahdat pöydälle.

      Vedän itseni ulos ja läsähdän takanani olevalle toimistotuolille. Kun saat haukottua henkeä, nouset hitaasti ylös pitäen edelleen tiukasti kiinni pöydän reunasta. Istut toiselle tuolille minua vastapäätä ja tuijotamme vain toisiamme hymyillen.

      Lopulta kun hengityksemme tasaantuu alamme molemmat pukeutua hitaasti ja nousemme ylös. "Näytänkö ok?" Kysyt minulta. Minä hymyilen ja nyökkään.

      "Sinä olet myös ok", sanot ja kävelet kohti ovea.

      Lähdemme eri suuntiin varastosta ja palaamme työpöytiemme ääreen. Vietän loppupäivän miettien, mitä tapahtui. Toivon vain, että olisin tehnyt peliliikkeen aiemmin.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2615
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2223
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1937
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1671
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1665
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1626
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      35
      1599
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      91
      1543
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      117
      1408
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe