Tanssilipun hinta

Anonyymi

On näkynyt kirjoittelua ja mielipiteenvaihtoa siitä, miksi lippujen hintoja on korotettu 1-2 euroa. Aika moni laittaa syyn orkesterien niskoille.

En usko, että bändit tai orkesterit, jotka kamppailevat vähistä talvitansseista, olisivat noin tehneet. Talvella on aina vähän tansseja ja nyt vielä tämä korona.

Kyllä tilaisuuden järjestäjät ovat sen tehneet. Jo toinen onneton tanssitalvi melkein lopullaan ja kassat hyytävät tyhjyyttään. Seuraavat viikot ovat monelle krittisiä, perinteisestihän kansa alkaa kaikota talvitansseista jo huhtikuun lopulla, jolloin myös ekat urhoolliset kesäpaikat esim Pavi jo aloittavat kautensa.

Mielestäni kyllä 19-20 euroa on vielä kohtuu hinta niin uskomattomasta huvista kuin mitä tanssit tarjoavat!

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Itse en enää tuollaisia summia maksa, varsinkin kun se tanssiaikakin on entisestään lyhentynyt. Monessa paikkaa oli ennen tanssiaika jopa 6 tuntia ja nyt samalla tai jopa korkeammalla lipun hinnalla pääsee tanssimaan vain 3,5 - 4 tuntia.

      • Anonyymi

        Ja käytetään yhtä bändiä, ennen oli kaksi. Varmaankaan kaikki ei kahta bändiä kaipaa, mutta se pitäisi näkyä lipun hinnassa.

        Samallahan se tappaa myös ne ei niin kuuluisat bändit, jotka istuskelee työttömänä kotona.


    • Anonyymi

      Olisihan se käsittämättömän tyhmää bändeiltä nostaa hintoja kaiken jälkeen. Ampuvat omaan nilkkaansa mikäli näin tekevät.

    • Anonyymi

      Minua pännii kun vesimuki maksaa 50 senttiä. Se laittaa harkitsemaan kannattaako enää ajella kovin kauas.

      Ajelen pitkiä tanssimatkoja bensasyöpöllä kulkuneuvollani n. 200-400 km illassa. Tanssilippujen hinnat on mielestäni edulliset.

      Niin kahvi oli muuten myös kallistunut 20 centtiä tanssipaikan kahvilassa, mikä aiheutti loven tanssikassaani.

      • Anonyymi

        Minä pahoitin mieleni kun kahvipullan hinta oli kohonnut 15 senttiä. Pullassa oli vain 2 rusinaa. Se on vedätystä jos mikä.


      • Anonyymi

        Minulla on oma vesipullo jemmassa tansseissa ja niin on monella muullakin. Baariin ei ehdi jonottelemaan kahvikupposelle eikä vesipisteille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä pahoitin mieleni kun kahvipullan hinta oli kohonnut 15 senttiä. Pullassa oli vain 2 rusinaa. Se on vedätystä jos mikä.

        Mulla omat rusinat matkassa mukana :D


    • Anonyymi

      Ainahan näitä bensiinipumpulla tai muulla vastaavalla kuten esimerkiksi tällä kertaa tanssilippuluukulla haastateltavia aivottomia **sipäitä hintakriisiaikoina näkee kehumassa erittäin edullista hintatasoa ihan vaan sen takia, että naapurit kuvittelis, että hyvin menee...

    • Anonyymi

      Suuri enemmistö on ilmaissut jaloillaan mielipiteensä eikä suinkaan tanssilattialla vaan muihin harrastuksiin siirtyen.

      • Anonyymi

        Ainoastaan varakkaat eläkelläiset käy tansseissa, mutta kuolo ja park8nson sekä altshaimer korjaa siinäkin porukassa satoa kiivaasti, eikä perillisiä eikä edunvalvojiakaan voisi tanssi vähempääkiinnostaa vaikka varoja olisi


    • Anonyymi

      Lava- ja ravintolatanssin talous- ja henkilöstöpuolen päättävissä elimissä on jotain vikaa, koska henkilöstökulut kaikista muista palvelu- ja teollisuusaloista poiketen nousevat tilanteissa, joissa töihin tulijoista on ylitarjontaa. Esimerkiksi pikaruokaketjussa henkilöstökulut laskevat sen ansiosta runsaasti, että pikaruokaketjuun on useita henkilöitä pyrkimässä töihin.

      Lava- ja ravintolatanssialalla useiden henkilöitten eli artistien pyrkiessä töihin, tanssinjärjestäjän talouspäällikkö nostaa tanssilippujen hintoja tupliksi tai triploiksi töihin pyrkivien orkestereitten lukumääristä riippuen. Tässä ei meillä vallalla olevassa kapitalistisessa talousjärjestelmässä ole mitään järkeä, koska työnantajan eli tanssinjärjestäjän rooliin yrittäjänä ei tällöin pitäisi vähäisimmässäkään määrin kuulua hyväntekijän asema, koska sitä varten tanssinjärjestäjät eli yrittäjät on joutuneet kustantaa sossut ja kaikki. Jostain syystä tanssinjärjestäjän talouspäällikkö ei t a j u a, että meidän talousjärjestelmässämme hänen pitäisi nostaa tanssilippujen hinnat triploiksi tai nelinkertaisiksi ja pudotta töihin ottamiensa artistien palkkiot puoliksi, kolmasosiksi tai neljäsosiksi töihin pyrkivien artistien lukumäärän mukaisesti.

      Eikä tässä vielä kaikki: nimittäin tanssin järjestäjän talous päällikön tehtäviin kuuluisi myös se, että hänen pitäisi antaa palkkaamiensa artistien minimissänsä ikäänkuin ymmärtää, että mikäli tieto artistin poenentyneistä palkkioista kantautuu asiakkaiden korviin, niin tulijoita kuulkaas on...

    • Anonyymi

      Tanssilippu on edullinen. Jos on viimeinen euro menossa niin suosittelen priorisoimaan menoja tai menemään töihin.

      Tanssintäyteinen viikonloppu taas edessä! Nyt riittää tarjontaakin, loputkin tanssipaikat on AUKI!!

      • Anonyymi

        JESSSSSS! Kyllä kelpaa kun on pinkka kunnossa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        JESSSSSS! Kyllä kelpaa kun on pinkka kunnossa!

        Älä muuta sano. Jos ei ole saanut perintöä niin kannattaa ansaita itse se.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä muuta sano. Jos ei ole saanut perintöä niin kannattaa ansaita itse se.

        Juuri näin! Varakkailla eläkelläisillä on paljon ja hulppeita perintöjä jätettäväksi, mutta ongelma lava- ja ravintolatanssien kannalta katsoen on siinä, että näitten perintöjen saajia ei tanssi kiinnosta eli he eivät ostaisi edes eläkelläisiksi tultuaan edes edullisia tanssilippuja. Nykyäänkin lava- ja ravintolatanssien asikkaista merkittävin osa eli varakkaat eläkelläiset ovat tunnettuja siitä, he teeskentelevät köyhää maksu- sekä välineittensä että tapojensa avulla sekä.lippuluukulla että buffetissa.

        Tuleva varakas eläkelläissukupolvi tulee varmasti piilottamaan vielä huolellisemmin megavarallisuutensa, jonnekin, mistä niitä perinnöiksi kärkkyvät, bensiini- ja tanssilippuluukuilla kärkkyvät edullista hintatasoa sen takia, että naapurit ei saisi tietää, miten persaukisia ne on, haastatteluissa kehuvat tyhjäntoimittajat eivät tuntisi olojaan liian varmoiksi perintöjä odotellessaan ja ajankuluikseen tanssiessaan.


    • Anonyymi

      Kukahan lie syyllinen, mutta Souvaritansseihin jopa 6€ kalliimmat liput nyt kun ennen koronaa oli 16€

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1295
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1207
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1135
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1070
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      52
      821
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      74
      736
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      682
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      661
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      362
      659
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      646
    Aihe