Mökillä

Sanna

         MÖKILLÄ


Tämä tapahtui eräänä kesänä, kun olin vasta 13-vuotias. Nyt olen jo paljon vanhempi ja elämä on koetellut minua monella tavalla. Pyydän lukijoitani, että ette moralisoi tapahtunutta ja valintojani, vaan yritätte vain nauttia tarinastani...

Ilma oli kuuma ja hiostava... Mökkitien pinta väreili kuumuudessa ja tunsin kuinka hikikarpalot vierivät selässäni ja hameeni liimautui kiinni ruskettuneisiin reisiini. Autossa oli tavallista mökkireissua enemmän tilaa, silä äitini joutui jäämään kaupunkiin viikonlopuksi töihin ja olisi tulossa vasta sunnuntai-iltana junalla perässä. Nyt autossa olin minä, 17-vuotias veljeni Kai ja isäni Jorma. Tietysti autoon oli ahdettu mukaan myös valtavat vaatekassit... Matka mökille oli kestänyt pian 3 tuntia ja kaipasin viileätä järvivettä kuumalle, hikiselle vartalolleni. Vaikka mökki jo siinsi puiden takana, tiesin, että uimaan pääsisin vasta aikaisintaan tunnin kuluttua. Pitihän minun ja veljeni tehdä osuutemme mökin hoidosta, eli siivota mökkiä, hakata puita takkaan ja saunaan sekä lämmittää rannalla laiturin vieressä nököttävä sauna. Mielelläni minä siivosinkin mökin tuvan ja makuuhuoneet ja kannoin ruokakassit sisään, sillä tiesin saavani sen jälkeen rauhassa mennä uimaan laiturilta. Ennenkuin lähdin rantaan laitoin vielä nuotiolle puut valmiiksi, sillä tiesin, että illalla istuisimme tulen ääressä nauttien luonnon rauhasta ja käristyvän makkaran hajusta. Isä ja Kai ottaisivat olutta ja hyvällä tuurilla saisin minäkin pullon tai kaksi...
Rannalla riisuin ohuen hameeni ja paitani laiturin juurella olevalle penkille ja potkaisin kengät jaloistani. Kuuntelin hetken hiljaisuutta ja arvelin, ettei rannalle tulisi ketään ainakaan puoleen tuntiin. Päätin mennä alastomana uimaan ja nopeasti riisuin puuvillaiset pikkuhousuni pois. Rintaliivejä en käyttänyt, sillä rintani olivat vasta talvella alkaneet kasvaa, eivätkä ne tarvinneet liivejä tueksi. Juoksin laiturin päähän ja loikkasin kiljaisten veteen. -”Ihanan viileää” huokaisin, kun uin kauemmaksi laiturista... Tunsin kuinka vesi vilvoitti kuuman vartaloni ja sai samalla nännini jäykistymään... “Onneksi ketään ei ole rannalla katselemassa, kun nousen ylös...” ajattelin, mutta erehdyin. Veljeni Kai istui samaisella penkillä, minne olin jättänyt vaatteeni ja poltteli tupakkaa katsellen samalla, kun uin hiljakseen takaisin laituria kohti. -”Onko vesi lämmintä?” hän huuteli. Vastasin sen olevan aivan ihanaa ja yllytin häntäkin uimaan. Ajattelin pääseväni livahtamaan salaa vaatteilleni ilman, että hän huomaisi alastomuuttani.
Kai alkoikin riisua itseään, mutta saatuaan farkut pois nosti hän pikkuhousuni penkiltä ja kysyi niitä katsellen, että alastiko pitääkin tulla? En vastannut mitään, vaan sukelsin pinnan alle samalla, kun tunsin punan nousevan poskilleni. Kai riisui itsensä alastomaksi, enkä voinut olla katsomatta miten hänen kalunsa heilahteli reisien välissä, kun hän käveli laiturin päähän. Luultavasti hän huomasi katseeni, sillä huomasin kuinka kalu alkoi paisua juuri ennen kuin hän loikkasi ylitseni järveen. Nousin nopeasti laiturille ja juuri, kun olin vetämässä pikkuhousuja jalkaan kuulin kuinka hänen sanovan laiturin päästä -”Sulla on muuten söpö peppu.” Tunsin kuinka naamani helahti täysin punaiseksi. Nopeasti kietaisin paidan päälleni ja hameen vyötärölleni ja pinkaisin sisään saunaan. Siellä kuivasin rauhassa vartaloni ja pukeuduin kaikessa rauhassa.
Ajattelin juuri sytyttää tulen kiukaan ja vesipadan alle, kun kuulin Kain tulevan sisään saunaan. -“Et kai suuttunut?” hän kysyi. Vastasin asian olevan ihan kunnossa. -“Sulla vaan on ihanan näköinen peppu.” Kai jatkoi selkäni takana. -”Sitä on ihana katsella. Saisinko kokeillakin miltä se tuntuu?” Samassa tunsin hänen kätensä tunnustelevan pakaraani. Käännyin ympäri ja huomasin hänen olevan edelleen alasti uimisen jäljeltä. Kai tarttui vyötäröstäni ja veti minut kiinni märkään vartaloonsa. Yritin pyristellä vastaan, mutta hän vain naurahti ja painoi lantionsa omaani vasten. -”Lopeta!” henkäisin, mutta aivan liian hiljaa, että Kai olisi ottanut minut tosissaan. Tunsin kuinka hänen kalunsa painoi jäykkänä vasten reittäni.
Hitaasti lopetin hosumisen ja kysyin Kailta, mitä hän oikein haluaa. -”Sinua, siskoseni, sinua.” hän vastasi. Tunsin kuinka hänen kätensä avasivat hameeni vyötäröltä ja päästivät sen tippumaan saunan lattialle. Nojasin selkäni lauteita vasten ja mietin mitä tästä seuraisi. Kai katsoi minua suoraan syvälle silmiin ja tunsin, kuinka hänen märät sormensa tarttuivat pikkuhousujeni kuminauhaan ja alkoivat vetää niitä alas. -”Istu siihen lauteelle ja avaa jalkasi.” Kai pyysi. En osannut vastustella hänen ääntään ja istuin kylmälle lauteelle ja avasin reiteni hänen edessään. Kai polvistui eteeni ja työnsi päänsä jalkojeni väliin. Tunsin hänen kuuman hengityksensä pillullani. Seuraavana vuorossa olikin veljeni kieli, mikä työntyi varovasti häpyhuulieni väliin ja tunsin kuinka aloin kostua. Olin toki itse jo tutustunut vartalooni, mutta koskaan kukaan poika ei ollut minua koskenut intiimeihin paikkoihini. Kain kieli avasi pilluni huulet ja tunsin kuinka hän alkoi nuolla klitoristani. Lantioni työntyi aivan itsestään eteenpäin ja painoin pilluani vasten veljeni suuta. -”Hyvää, nam.” sanoi Kai, kun viimein hän veti päänsä pois haaroistani. -”Tahdotkos sinä vuorostasi tehdä tälle jotain?” kysyi hän ja nousi viereeni kalu pystyssä.
Arastellen otin sen käteeni ja ihmettelin, kuinka kuuma se olikaan, vaikka veljeni vartalo oli vielä viileä uimisen jäljiltä. Aloin liikutella kättäni kullin vartta ylös ja alas. Tunsin kuinka se paisui lisää käsissäni. -”Maista sitä, ime pikkaisen.” Naurahdin hiljaa, kun huomasin, että veljeni oli aivan minun armoillani. -”Nuole ensin itse mun pilluani ja tyydytä mut. Muuten mä en tee sulle mitään, vaan juoksen kertomaan isälle.” uhkailin. Nuosin selälleni ylälauteelle ja avasin reiteni uudelleen veljelleni. Kai painoi päänsä uudelleen haaroihini ja nuoli pilluani kuin paraskin pornotähti. Tunsin kuinka hän toisellä kädellään avasi häpyhuuliani ja alkoi työntää sormeaan sisälleni. Suljin silmäni ja annoin nautinnon aaltojen vyöryä vartaloni ylitse. Kai huomasi kuinka aloin supistella ja nopeutti sormensa liikettä sisälläni. Lopulta en voinut enää orgasmille mitään, vaan työnsin veljeni pään pois reisieni välistä ja nautiskelin pelkästä sormesta pillussani. Kun olin hetken rauhoittunut nousi Kai viereeni lauteelle makaamaan ja mitään sanomatta laittoi käteni kalulleen.
Nousin polvilleni hänen viereensä ja aloin taas hyväillä hänen kaluaan. Kumarruin Kain viereen ja otin varovasti hänen kalunsa pään huulteni väliin. Maistelin sitä hieman ja annoin sen hitaasti lipua syvemmälle suuhuni. Tunsin kuinka se värähti aina, kun kieleni lipaisi terskan alapintaa. Jatkoin kielellä lipomista ja aloin tehdä päälläni pumppaavaa liikettä ylös-alas. Samalla käteni seurasi huuliani kullin vartta pitkin. Olin ehtinyt tehdä liikettä vasta kymmenisen kertaa, kun Kai tarttui päähäni ja arvasin hänen orgasminsa olevan tulossa. Aloin runkata nopeammin kädelläni ja otin vain aivan pienen osan hänen kalustaan suuni sisään. Kieleni kieppui terskan ympärillä ja viimein tunsin, kuinka veljeni kalu paisui entisestäänkin ja kuuma sperma purkutui suuhuni sykäyksittäin. Annoin kullin sykkiä suussani loppuun asti, mutta sperman päästin valumaan suustani Kain kullin vartta pitkin.
Pari minuuttia myöhemmin kiukaan alla oli jo tuli ja olimme menossa uudelleen uimaan laiturilta. Vanhempamme eivät koskaan saaneet tietää tästä ensimmäisestä yhteisestä kerrastamme, kuten eivät muistakaan.

10

17599

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nimetön

      Tosi kiihottavaa, toivottavasti jatkoa tulee pian!

    • Hyvää tarinaa

      Älä suotta pyytele anteeksi, vain omista kokemuksistasihan kerrot ;)

      Jatkaa saa.

      • jussi

        kai isä pääsee mukaan jatkossa?


    • Nimetön

      lisää odottaen...

    • sanna

      Kirjota mulle voitas vaihtaa kokemuksii mul vähän samatapainen kokemus T:SANNA

      • minttu

        Laita sähkis niin voitais kirjotella? Mulla on kanssa samankaltainen kokemus. [email protected]


    • Anonyymi

      Meidän halkotyöt:
      Minä Esko ja vaimoni Irja oltiin mökillä, ja käytiin Raimolla kylässä, siellä oli vaan Mirja ja poika Joni joka oli lomalla armeijasta. Raimo oli joutunut kolmen viikon komennukselle Olemme molemmat 45v pariskuntia. Tuli puheeksi että on halkojen aja kottisilla liiteriin, Mirja sanoi Joni vois tulla kaveriksi niin kuluu päivä hyvin ja onhan hyvä lämmin ilma mutta nyt ei ole oikein kiire hommia. Jani oli heti valmis sanoin tule aamulla. Kun päästiin mökille, ja otettiin viiniä sanoin Irjalle sinähän seurustelit teininä Raimon kanssa jonkin aikaa, miksi loppui. Irja nauroi Raimo oli sellainen pukki, se sai aina naisen sillä oli kylän suurin kyrpä, ja olihan se mutta jätin sen Mirja iski kiinni ja saivat Jonin. Sanoin onkohan Joni perinyt isänsä, Irja kysyi perinyt? nauroin ison kyrvän, no sitä en tiedä.
      Aamulla Irja mietti mitä päälle laittoi väljän paidan ja valkoiset tretkingsit. Menin taakse tuolla asulla saat kyllä selville onko perinyt isänsä Irja kääntyi saanko otta selvää kokeilin rintoja kuiskasin nämä ainakin haluaa Irja kääntyi työnsin kädet kainalon kautta rinnoille Irja nojasi minuun kuiskas älä rupeaa haluttamaan olet sinä rakas ja kääntyi puristi kalusta kuiskas pitää verrata kokeilin pillua kuikasin huulet tuntuu hyvin ja näkyy Irja pani jalkoja yhteen älä enää, sanoin Joni tulee.
      Mentii ulos ja annoin oluet sisällä on lisää Irja voi tuoda, katsottiin halot ja paikka liiterissä mihin tuoreet laitetaan. Olin vähä aikaa kaverina ja menin mökkiin katsoin tulivat hyvin toimeen Joni oli kärrykuskina. Meni aikaa Irja tuli hakemaan olutta, kysyin keottiössä joko tiedät nauroi sillä on väjät housut kun istui oli lahkeessa aika pitkä hyväilin takaa rintoja katsooko näitä punasteli vähän katsoo ja nääthän kiristin paitaa kuiskasin takaa korvaan jos minä olisin tuolla naisin sinut pinoa vasten. Sanoin käyn Mirjan luona, jos Joni lähtee soita.
      Irja katsoi hymyillen soitan soitan. Menin Mirjan luo istui portailla ja nauroi kuuma päivä miten työt sanoin vaimo melkein alasti tekee töitä juotiin pullosta muutamat ryypyt Mirja nousi tämä on vähän liian rajua laitetaan vettä, Mirja kysyi noustessa ylös miksi muuten tulit, sanoin tulin sua kattoon nauroi mitä näin vanhassa on katsomista hyväilin pyllyä ja sanoin vaikka tätä, olet hullu ja käveli sisään miren se Joni sanoin on kiinnostunut Irjasta, Irja sanoi sillä vähän seisoo välillä.
      Mirja sanoi sillä on iso kalu näin kerran kun tulin kaupasta piti kalua jädessä sillä on iso tatti kolistelin ja tulin sisälle oli jo huoneessaan. Seisoin Mirjan vieressä, Mirja katsoi luuletko että Irja ja Joni, sanoin on armeijassa varmaan haluaa koskin rintaan minäkin haluan koskin uudestaan sanoin sinäkin haluat.
      Mirja katsoi entä jos Joni tulee nauroin Irja ilmoitta jos Joni tulee, oletteko sopineet hyväilin rintoja Mirja huokaili mulla ei ole liivejä sanoin haluan noita heti ja nostin paidan imaisin suuhun Mirja sanoi enkö minä saa päättää imin nännejä nämä päätti jo. Siitä on aikaa kun joku on näin tehnyt työnsin pöytää vasten nostin helmaa laskin housut.
      Esko älä työnnyin sisään Mirja jäykisty pidin pakaroista ja panin Mirja levitti haaroja sanoi haluan minä haluan oikein kovasti sinä otat minut piti jaloilla kiinni sanoi haluan olla huono nainen pane pane ja meni seljälleen hieroin rintoja Mirja sanoi ei työnnä työnnä ja kiljahteli turpea pillu supisteli nyt nyt annaat aukesin sisään Mirja huokaili vedin pystyyn. Mirja sanoi soittaako varmasti, sanoin odota ja ole hiljaa laitoin kaijuttimen, no moi rakas miten puut, odotappa sitten sanoi jaa puut on sillä Janilla iso valtava pallo päässä sisällä pani edestä kasi kertaa itkin ja huusin tosi kova ja pitkä, ethän tule vielä sanoin en en. muista soita heippa.
      Mirja katsoi ja sanoi on kuin isänsä nai hulluna kun sillepäälle sattu mutta ei nykyään. Mirjalla oli enää päällä kesämekko käytiin navetassa kuljettiin latoon menin taakse Mirja rakas pidin pakaroita kalussa kiinni Mirja nojasi rattorin renkaaseen työnnyin syvälle, Mirja huokaili sinä hullu saat minut kiimaan tunnetko kuului iso litinä Mirja sanoi tuntuu ihanalta kun jännität pillu jännittää vastaan heti Vedin Mirjan itseäni vastaan Mirja ulisi hiljaa ja supisteli nojasi eteen silloin laukesin, kuiski työnnä työnnä piti jalkoja erillään ja valutti pois.
      Kysyin saako tulla huommenna nauroi taitaa olla pojallakin töitä, älä sitten mainitse pojalle mitään että tiedät. Soitin olen tulossa puolimatkassa Joni tuli vastaan tarjosin ryypyt.
      Mökillä Iirja makoili sängyssä sanoi olen tyydytetty Joni kesti kolme kertaa takoi hurjana halusin kyrpää kokeile ihan turvoksissa eihän tänään sanoin ei, Mirja imi kaikki, no nyt kyllä kerrot kerroin Irjalle kaikki.
      Aamulla Irjalla oli vain paita ja hame nauroi tulee kuuma päivä, Joni tuli ja sanoi käytänkö äitiä kaupassa sanoin olin lähdössä, siirsin auon sivuun kävelin takaisin olivat jo menossa mökkiin pääsin ikkunanalle Irja imi jo isoa kalua se oli iso poikaan nähden Irja istui päälle ja kilui lähdin Mirjan luo

      • Anonyymi

        Mirja kysyi tuliko Joni näytin filmin pätkän, voi pyhä jyssäys hetikö on julma kalu Irja nauttii.
        Mirjalla oli kesämekko, sanoin liivit ja housut pois, katsoin nyt olet jännän äärellä, miten niin vein sänkyyn ja nuolin ja pitkään mirja kiljui että pitää kokea ihanaa tule tule nousin Mirja ohjasi sanoin haluan ohjata tule oli jalat koukussa kuiskas olen kuin huora haarar levällään samapa tuo haluan Mirja tuli jo toista kertaa kun laukesin, sanoin odota hain paperia. Autossa mirja katsoi peilistä näkeekö minusta sanoin näkee on kosket punaiset. Kaupassa oltiin erillään Mirja tuli samaan hyllyn kuisksas on porno olo. Tultiin takaisin, Mirja laittoi ostokset nauroi arvaa mitä katsoi minua avasi housut ja otti suuhun keskellä lattiaa sanoin tätä ajattelin kaupassa otti syvälle Raimo ei halua enää tätä, sanoin ime poikaa Mirja imi kunnolla vastas kohta voin imeä Mirja imi loppuun asti suukotti vielä pitkään nousi ja suuteli , tässä sulle. sanoin mennään meille ruuan laittoon. Ajoin pihaan Irja tuli liiteristä, kysyin missä Joni nauroi laittaa vielä puita. Ruuan jälkeen naiset meni saunaa me Jonin kassa sitten.
        Illalla Irja oli iloinen sanoi voi vitsi ompa erilainen lomapäivä ollut.
        Yöllä irja äänteli, herätti minut, on pakko saada työnnyin sisään oli ihan märkä sanoinnäin unta Raimo oli tullut tilalle tunsin kuin teininä kun ei ollut sopia anteeksi vaan pillusta valui nestettäja tuli nopeaa nousin annoin kalun laskea Irja nukkui.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mirja kysyi tuliko Joni näytin filmin pätkän, voi pyhä jyssäys hetikö on julma kalu Irja nauttii.
        Mirjalla oli kesämekko, sanoin liivit ja housut pois, katsoin nyt olet jännän äärellä, miten niin vein sänkyyn ja nuolin ja pitkään mirja kiljui että pitää kokea ihanaa tule tule nousin Mirja ohjasi sanoin haluan ohjata tule oli jalat koukussa kuiskas olen kuin huora haarar levällään samapa tuo haluan Mirja tuli jo toista kertaa kun laukesin, sanoin odota hain paperia. Autossa mirja katsoi peilistä näkeekö minusta sanoin näkee on kosket punaiset. Kaupassa oltiin erillään Mirja tuli samaan hyllyn kuisksas on porno olo. Tultiin takaisin, Mirja laittoi ostokset nauroi arvaa mitä katsoi minua avasi housut ja otti suuhun keskellä lattiaa sanoin tätä ajattelin kaupassa otti syvälle Raimo ei halua enää tätä, sanoin ime poikaa Mirja imi kunnolla vastas kohta voin imeä Mirja imi loppuun asti suukotti vielä pitkään nousi ja suuteli , tässä sulle. sanoin mennään meille ruuan laittoon. Ajoin pihaan Irja tuli liiteristä, kysyin missä Joni nauroi laittaa vielä puita. Ruuan jälkeen naiset meni saunaa me Jonin kassa sitten.
        Illalla Irja oli iloinen sanoi voi vitsi ompa erilainen lomapäivä ollut.
        Yöllä irja äänteli, herätti minut, on pakko saada työnnyin sisään oli ihan märkä sanoinnäin unta Raimo oli tullut tilalle tunsin kuin teininä kun ei ollut sopia anteeksi vaan pillusta valui nestettäja tuli nopeaa nousin annoin kalun laskea Irja nukkui.

        Kannattaisi opetelle kirjoittamaan, tuollaista on ihan kauhea lukea. Ei mitään lauseiden jäsentelyä!


    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5005
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3167
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1256
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1237
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1217
    Aihe