Suomi on sensuurisaappaan alla

Anonyymi

Ei suomalaisilla voi olla mitään käsitystä todellisuudesta Ukrainassa kun kun Hesarin johtama suomi-media on langennut täydelliseen russofobiseen sotapropagandaan.
Ja kaapeli-tv-yhtiöt on katkaisseet RT.COM:in lähetysten esittämisen. Niistä tuli live-kuvaa Ukrainan tapahtumista joka ei sopinut EU:n politrukeille. Mm. kuinka kansa juhlii Donbassin kaupunkien kaduilla En olisi uskonut että EU:sta kehittyy tällainen mediadiktatuuri.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mites naapurissa? Näkyykö siellä mitään muuta kuin virallisesti oikeaksi päätettyä ohjelmaa? Onko "hyökkäys" vielä kielletty sana Ukraina uutisissa?

      • Anonyymi

        Suomi24 keskustelupalstoille ja monelle muullekin palstoille kirjoittelevat myös Venäläiset tahot, jotka pyrkivät mielipidemuokkaukseen.

        Yle Pietarin trollitehtaalla – Näin Venäjän propagandaa rustataan kellon ympäri
        https://yle.fi/uutiset/3-7804386


      • Anonyymi

        Brysselin kirves heilahti myös YouTubessa. Suomalaiset kaduntallaajat on täysin Sanoman myrkkypullossa.

        Amerikassa on vielä sananvapaus tallella vaikka kyllä koko nykyinen kriisi on Joe Bidenin henkilökohtainen sotaretki Eurooppaa ja Venäjää vastaan.

        (https://rb.gy/72xqcu)


    • Anonyymi

      Lavrov on sanonut, ettei Venäjä tarvitse diplomaatteja ulkomailla. Hän on aivan oikeassa. Venäläisiä ei tarvita ulkomailla lainkaan.

      Kummastelen kuitenkin, miksi moskovalaiset jonottavat ruplia pankkiautomaateista. Eiväthän ruplat mihinkään katoa! Rupla on yhtä ikuinen kuin Venäjäkin! Tietysti ruplan arvo laskee lähelle nollaa, mutta se laskee joka tapauksessa ihan riippumatta siitä ovatko ruplat konkurssiin menevän venäläisen pankin holvissa vai moskovalaisen taskussa.

    • Anonyymi

      Venäjän taktiikka on monesti ennenkin ollut se, että kun jonkun naapurialueen venäjänkielisten määrä kasvaa riittävän suureksi, niin alue liitetään jollain konstin osaksi venäjää. Näin on esim. tehty Ukrainan itäosien kanssa. Yhdessä Ville Haapasalon ohjelmasarjan jaksossa mainittiin juuri tämä kyseinen venäläisten toimintamalli.

      Lisäksi käytetään taktiikkaa, jossa "tarjotaan" paikallisille venäjän passeja kun venäläiset pyörittävät jo kriittisiä toimintoja alueella. Todellisuus on se, että paikallisten on lähes pakko ottaa passi vastaan, koska muutoin heidän ei elämästä oikein tule mitään, kun asiointi ja palvelujen saanti vaikeutuu tai loppuu kokonaan.

      • Anonyymi

        "alue liitetään jollain konstin osaksi venäjää. "

        Tämän ymmärtää, kun katsoo kartalta, miten pieni Venäjä on! Kun lukee aloittajan ajatuksia, ei voi välttyä ajatukselta, että hän on trolli. Eivät kenenkään aivot voi olla niin pahasti sotkussa ja jumissa, ettei tajua, mitä Venäjä tekee Ukrainassa.

        Mutta Putin on ampunut itseään päähän, ja näin ollen tilanne voi vain parantua, mutta siihen menee aikaa.


      • Anonyymi

        wikipedia (ei vielä kielletty eu:n alueella):
        "Venäjän federaatio on monikansallinen yhteiskunta, koti yli 160 etniselle ryhmälle"


    • Anonyymi

      Kuten jossain sanotiin: Venäjällä julkaistaan vain yhdenlaisia uutisia. Vapaassa maailmassa on monenlaisia uutisia. Repikää siitä.

    • Anonyymi

      I formaatio ei ole vapaata, vaan valikoitua, jotta keskeinen johto ja sen kätyrit eivät kärsi heille epäsopivasta tiedosta. Tällainen informaatiodiktatuuri on myös madaltanut kynnystä harhaanjohtaa lukija/kuulijakuntaa. Kansainvälistyvässä mediassa tämä on jo kollektiivinen ilmiö.

      Meillä on monilla uskomus, että valtamedia on se oikea totuus ja muut julkaisee vain valheita tai muuten vääriä tietoja. Näkee hyvin asenteissa, kun postataan vaikka MV-Lehden julkaisema faktatarkistuksen kestävä juttu, niin siihen suhtaudutaan automaattisesti valheena ja päälle ryöpytetään aimoannos vihamielistä öyhötystä. Kaikkihan me ollaan hyödykkeitä informaatiossa ja informaatioteknologiassa ja meitä ohjataan suggeroinnilla, syyllistämisellä, häpäisyllä jne., jotta olisimme ns. oikeaa mieltä, äänestäisimme ns. oikeita puolueita, jakaisimme ns. oikeaa tietoa jne. Oma-aloitteinen ja sitoutumaton ajattelu ja verbaliikka on vihollinen niille, joille sensuuri ja laskelmoivuus on jopa pakollista.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      376
      1436
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      104
      1253
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      113
      1180
    4. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      158
      1062
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      40
      930
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      876
    7. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      790
    8. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      786
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      85
      767
    10. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      166
      662
    Aihe