Miten meni vitsi...

Haluaa muistaa ja nauraa ta...

Hei multa on vitsi hukassa!!

Miten ihmeessä meni se pidemmänpuoleinen vitsi, jossa kolme miestä tuli Pietarin luokse ja Pietari kysyi, että miten kukaki teistä kuoli ?(oisko ollu niin, että oli vaa yks vapaa paikka ja se joka kuolis "parhaiten" sais paikan).

Ja sitte ensimmäinen mies alko selittämää et hän nai jonkun naisen kanssa ja sit tuli kotii aviomies ja se heitti sen 1. miehen parvekkeelta alas, mut se 1. mies sai viel pidettyy kaiteesta kiinni, ja sit se aviomies haki jonkun lekan ja alko sen 1. miehen sormia hakata irti kaiteesta. Ja se mies putos ruusupuskaa, mut ei kuollu siihenkää. Ja aviomies haki jääkaapin ja heitti sen 1. miehen päälle ja niin se 1. mies lopulta kuoli. Vai oliko tässä sillai et se 1. ei nainukaa sen aviomiehen vaimon kanssa vaa siin oli joku väärinkäsitys??

Sen jälkee se toinen mies selitti miten se oli kuollu. Ja siin käy ilmi et se toinen mies onki just se aviomies joka heitti 1. miehen parvekkeelta alas ja jääkaapin päälle. Ja se aviomies kuoli ku tippu jääkaapin mukana tms.

Täs koko vitsissä oli joku väärinkäsitys, jonka vuoksi se oli niin hauska vitsi.

Jos joku muistaa tätä vitsiä niin vastatkoon minulle sen vitsin muodossa. Muistan kyllä miten sille 3. miehelle kävi, se siis oli myös mukana tossa samassa jupakassa, mikä aiheuttiki sen kuoleman. Mut se joka muistaa ton vitsin, ni muistaa myös miten 3. mies kuoli. En itse viiti sitä sanoa, sillä se on hyvä huipennus vitsille, ja jollain saattaa mennä hyvä vitsi pilalle vaan sen takia, että sen kuoleman tässä kertoisin.

Se vitsi on paras kuulemani, mutta sen kuulemisesta on jo aikaa...Mutta se koko juttu on yhtä vitsiä ja siinä sai nauraa ihan koko ajan, ku n tapahtumat alkoivat pikkuhiljaa nivoutua yhteen.

Kaunis kiitos sille joka muistaa!

3

3331

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hikka

      Kolme miestä tuli taivaan porteille. portilla seisoi pyhä pietari ja kertoi että paikan kapasiteetti on yhtä miestä vaille täynnä. teistä pääsee sisään se joka on kokenut kauheimman kuoleman.
      ensimmäinen mies kertoi:
      Olin rakasjattareni kanssa touhuissa ja hänen aviomiehensä ylläti meidät. en kerennyt edes vaatteita kerätä kun se heitti mut parvekkeelta alas.
      toinen mies kertoi:
      minäkin olin täisissä tohinoissa kun joku tuli sisään ja keskeytti meidät. juoksin oikopäätä parvekkeelle ja jäin kaiteeseen roikkumaan. joku hullu heitti jokun ukon siltä samalta parvekkeelta alas ja ja samalla taisi huomata minut. kohta jo tunsin että se joku löi vasaralla sormille. ote lipsahti ja tipuin suoraan ruusupensaaseen. sitten sieltä tuli vielä pakastin niskaan.
      kolmas aloitti: myös minä olin samoissa hommissa. ennenkuin pääsin kunnolla edes esileikkiin sisään niin ovikello soi ja piiloiduin oikopäätä pakastimeen palelin siellä varmaan kaksi tuntia ja sitten joku viskasi sen parvekkeelta alas.

      en kyllä löydä tuosta vitsiä mutta jotenkin noin se meni. en muista kunnolla.

    • afsad

          Kolme miestä saapui Taivaan portille. Pietari tarkastelee listojaan ja ilmoittaa tylysti:
      "Päivän kiintiö on yhtä vaille täynnä. Se, joka koki kovimman kohtalon, pääsee sisään."
      Ensimmäinen mies aloittaa: "Epäilin, että vaimoni pettää minua, ja niinpä lähdin tänään töistä normaalia aiemmin. Tulin kotiin ja huomasin vieraat kengät ja vaimo tuntui hermostuneelta. Katselin hieman ympärilleni ja sitten huomasin, että jumalauta, parvekkeella roikkuu mies." "Aloin suutuksissani hakkaamaan sitä mulkkua sormille, mutta tämäpä oli joku bodari tai vastaava, eikä pudonnut. Mä en siitä lannistunut, vaan hain vasaran ja johan mies putosi - 20 kerrosta suoraan lantakasaan! Ja jäi helvetti vieköön henkiin. Mä olin niin vihanen,että otin meidän arkkupakastimen ja viskasin sen sen äijän päälle. Mutta mun hiha jäi siihen pakastimeen kiinni ja mä tipahdin ite mukana ja kuolin.
      Toisen miehen vuoro:
      "Joo, mä olin hankkinut aerobic-videon ja treenailin sen kanssa parvekkeellani. Siinä testasin sitten huvikseni volttia takaperin, mutta se meni vähän pitkäksi ja mä lensin kaiteen yli." Onneksi sain sitten kiinni alemman kerroksen parvekkeesta, mutta sitten sieltä tulee joku hullu ukko karjuen hakkaamaan mua sormille. Ei siinä vaiheessa ollut vielä mitään huolta, onhan mulla tota voimaa. Ukko lähti pois ja mä yritin nousta ylös vaan silloin tää tuleekin vasaran kanssa ja hakkaa mun sormet rusinoiksi!" "En mäkään mikään supermies ole ja putosin siitä sitten kahdenkymmenen kerroksen matkan suoraan alaspäin. Kävi kuitenkin hillitön tuuri ja osuin lantakasaan. Luita hajosi, mutta hengissä pysyin. Vaan sitten ihan yhtäkkiä parvekkeelta tömähtää arkkupakastin suoraan päälle ja siihen mä sitten kuolin."
      Kolmas mies kääntyy Pietarin puoleen:
      Tää mun juttu on varsin pitkä, mutta kuvittele, että sä olet alasti arkkupakastimessa..."

      • Haluaa muistaa ja nauraa!

        BUAH HAH HAH HAA!
        Kiitos sinulle kultaiselle ihmiselle ihan tosi paljon! Tää on oikeesti, aikuisten oikeesti ihan paras vitsi kautta aikain ja nyt pääsen sen jälleen liittämään vitsirepertuaariini.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1007
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      1005
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      900
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      764
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe