Onko henkiä/demoneita olemassa?

Anonyymi

Minä ja mun kaveri ollaan oltu tosi kiinnostuneita tälläistä asioista viime aikoina (yritetty saada tietoa yms.). Mut mitään ei oo sillai löytynyt... Oon käyny pari kertaa täällä Suomi24h paikassa ja oon lukenu aika moisia tarinoita/kokemuksia.
Ja tässä on kaksi mun kokemuksista :

Olin just tullu kotiin (meillä on siis 2v koira ja edellinen koira kuoli tossa jouluna (rauha hänelle). Meidän ovi oli just osumassa siihen, kunnes ovi liikahti itsestään ettei koira edes hipaisut ovea (ovi on sen verran "painava" ettei mikään tuulen puuska siihen tehoa). No sitten aloin miettiä, että asuukohan meillä joku "ystävällinen" henki.

Pari yötä ennen tätä ensimmäistä "kokemusta" olin herännyt tän saman kaverin kanssa klo 3.00 (oltiin siis ihan omissa kodeissamme). Mieli oli hereillä, mutta keho niin sanotusti oli nukkumassa (pystyin kuitenkin liikuttamaan esim. kättä). Toisessa kädessä ei ollut tuntoa tällä hetkellä. No hetken päästä heräämisestä iski sellanen tunne, että joku olis tarkkailu mua. Kesti 10min-30min ja kehon läpi tuli väreet. Näiden väreiden jälkeen ei ollut enää sitä tunnetta, mutta vanhemmat heräsi viereisessä huoneessa. Vanhempi 1 : Mikä nyt tuli? Ja ei vastausta. Tämän jälkeen uni ei maistunut.

Myöhemmin päivällä kaverini oli lukenut, että jos ihmisen käytös muuttuu niin hänet on riivattu, onko tämä totta?

Anteeksi kirjoitusvirheistä :)

2

188

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Riippuu ihan uskonnosta, että mitä uskoo niin onko niitä ns. olemassa. Yleensä se on reaktio siihen kun suree jotain niin tulee sellainen olo kuin ne olisi yhä täällä tai kaipaa heitä syvästi, surun tai muun tuoma stressitila johtaakin usein näihin uskomuksiin. Ja monet jotka surevana hetkenä jää kiinni tähän ideaan, ei pysty päästämään surustaan irti ja aina uskoo.

   Mitä juuri sinä taisit kokea, on Unihalvaus. Yleensä Unihalvaukset ovat todella pelottavia, että ole onnellinen siitä kun sinun vaikuttaisi olevan mieto. Unihalvaukset on aika yleisiä, mutta niistä ei puhuta riittävästi, varmaan osaksi siksi koska ne on niin pelottavia.
   Mutta jos ne toistuu sinulla usein niin se saattaa kertoa jostain sairaudesta (epilepsia yms.) ja kannattaa käydä kertomassa lääkärille, koska se ei ole hyvä jos aivojen oma viestintä ei toimi oikein - varsinkin nukkuessa.

  • Anonyymi

   Monille paranormaaleille ilmiöille on lähes aina selitys. Toki on monia videoita ja tarinoita johon ei ole koskaan saatu mitää luonnollista selitystä.

   Ite uskon että henkiä on olemassa. Ja nämä henget jotka availevat ovia ja ovat mukana spiritismissä ovat pahoja henkiä. Pahojen henkien kanssa ei pidä olla millään tavalla tekemisissä.

   Kannattaa vaihtaa vaikka mielenkiinto enemmän hyviin asioihin esimerkiksi enkeleihin ja taivaaseen!

   Meidän naapurissa oli aikoinaan talo jossa kummitteli. Nyt se on purettu.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täti-ihminen Sofia ja nuori kanadalainen lätkänpelaaja

   Sofialla on kiikarissa Logan Thompson 25v, Las Vegasissa pelaava kanadalaispelaaja. Tätä se kai tarkoitti, kun sanoi Seiskalle, ettei tiedä kuinka pit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   154
   1766
  2. Some pillastui: Farmin voitto pedattiin Teemulle?!? "Törkee temppu" "Taina oli ihan vailla mahiksia"

   Ohhoh, Farmi-kaksintaistelu ja finaali on saanut tunteet kuumiksi - ja ehkä syystäkin Suomi24 Keskustelu -palstalla... Olisiko Tainalla ollut mahdolli
   Suomalaiset julkkikset
   8
   1233
  3. Pääsikö Martti

   Esittelemään velaka mersua ja hyyryä hienostoalueella lippisjonnelle🤗😜😎
   Kotimaiset julkkisjuorut
   174
   1210
  4. Etkö voisi

   Mies: Etkö millään voisi, tahtoisi tai haluaisi tavata? Edes hetken, kuten silloin joskus. Etkö voisi pyytää? Itse en voi. Tekisin mitä vain, jos näki
   Rakkaus ja rakastaminen
   73
   976
  5. Suomessa todettu ilmeisesti eka apinarokkotapaus

   Euroopassa matkailleella miehellä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008841676.html
   Maailman menoa
   47
   862
  6. Mitäs ajattelisit

   Jos saisit häneltä tänään pienessä sievässä lähetetyn viestin puhelimeen "haluan nähdä" tai "ikävä"?
   Ikävä
   69
   776
  7. J joskus haluaisin

   Istua syliisi ja samalla suudella sinua...
   Ikävä
   33
   772
  8. Petit miestäsi

   Pettäisit myös minut. Sinulle ei merkitse rehellisyys mitään. Naisilla on selkäranka. Käärmellä sitä ei ole. Älä enää vaivaa minua.
   Järki ja tunteet
   58
   762
  9. Nyt on aika muistella jättitarakkaa

   Uuh uuh uuh. https://aijaa.com/wMPRhU
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   736
  10. Osui suomalaisia omaan nilkkaan terroristien hyysääminen

   Muthei, eihän täällä pitäisi niitä olla kun kaikkien taustat on tarkastettu ennen maahan tuloa. Vai oliko sittenkään. Nyt tämä hyysääminen saa aikaan
   Maailman menoa
   159
   649
  Aihe