Työvaatteet

Anonyymi

Onko muilla ongelmia saada kunnon työvaatteet. Työskentelen itse ISSllä, ja ohjaajat kulkevat lämpöiset takit ja hupparit yllään, ihan pipoa myöten. Me rivi siivoojat joudutaan kulkemaan rikkinäiset housut ja paita ihmisten ilmoilla, ja pyytämättä ei edes uusia meinaa löytyä, saati tilata,

Nykyisin myös l&t käyttää keikka porukalla oransseja housuja, jotka on paljon parempia, kuin kesä housu laatua olevat ryysyt.

Olen kuullut että Sollikin panostaa enemmän vaatetukseen, kuin rahan ahneet pörssi yhtiöt. Jopa vanu takit iän ikuisen fleece takin tilalle tuli monelle sollilla. Paljon paremmat kelta harmaat uudet työ asut kuin räikeät.

5

328

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Itsellä työnantajan maksamat hyvät työkengät. Omissa vaatteissa. Kohteesta käsineet,kuulosuojaus ja suojalasit.

  • Anonyymi

   Omissa vaatteissa olen. En kehtaisi pitää Solin paitaa, aivan karmea! Miksi työvaatteet on niin karmeita? Rekkalesbon näköinen istumattomassa paidassa. Suomalaiseen ihonsävyyn ei sovi kirkuvan räikeät värit, niin kuin solilla. Miksi työpaita ei voisi olla päällä istuva, kaunis ja käytännöllinen? Itse tykkään pitää mustaa 3/4 hihaista paitaa. En tykkää lyhythihaisista perus t-paidoista, joissa käsivarret paljaana ja kaulasta kiristää. Jotain Solin väriä pitää kuulemma olla, niin tein punakeltaisen kaulanauhan , jossa pidän avaajaa.

  • Anonyymi

   Sollin housut on etenkin tosi tiukkoja mallilta. Paljon ei kyykistys varaa ole, vaikka miten isot olisi.heti repeää.😄

  • Anonyymi

   Ne säästää kaikesta.
   Jotta esimiesten/päälliköiden vuosittaiset tulospalkkiot ovat mahdollisimman korkeat niin pakko niiden on säästöjä jostain tehdä.. Ensimmäisenä kiristävät työtunneista eli työntekijälle annetuista tunneista... Esimerkiksi kohteen sopimukseen lasketaan työlle aikaa 7,5h (tämä siis laskutetaan asiakkaalta +välineet/aineet/tarvikkeet/työnjohtovalvonta) niin työntekijälle annetaan vain 6h työlle aikaa ja vain tältä 6h työntekijä saa palkan...
   Tämän jälkeen alkaa säästäminen työvälineistä/muista tarvikkeista.... työvaatteista...jne... Ja asiakkailta laskutetaan lisähommat yleensä noin 30-45% katteella....eli esimerkkinä vaikkapa alkuperäiselle 550€ laskutettavalle summalle saa katetta toiset noin 400€ helposti...tai vaihtomatot niiden ns.vuokra on vaikkapa 5,90€/vko niin asiakkailta laskutetaan 6,90€/vko joka tarkoittaa sitä että 1€ on plussaa tuloksessa...näin niinkuin esimerkkinä vaan... Vedättävät pilvinpimein niin asiakkaita kuin työntekijöitä.
   Ei nuo siivousfirmat/kiinteistöhuoltofirmat muuten pysty tässä maassa toimimaan... HUOM. käytännön suorittavaa työtä tekeville ei koskaan anneta kohteen täysiä tunteja ja PAM ammattiliitto tietää tämän mutta eivät puutu asiaan koska he itse ovat siivousfirmojen/kiinteistöhuoltofirmojen palkkalistoilla.

   Nimim. En koskaan enään palaa tuolle alalle töihin.

  • Anonyymi

   Sollilla on vieläkin eräs isompi toimisto asiakkuus, ja siellä toimiston täti ihmetteli kuinka heitä laskutetaan 3hkerroin tietysti tekeväni 1h30min hommat. Nykyisin kohteessa on lisää siivous hommia, ja Tunteja annettiin lisää. Vähän nimitti selittää että en ole varma minkä takia asiakas saa isomman laskun. Kuitenkin siihen otetaan huomioon kaikki työnjohto kauempaa käsin, ja ym.mitäon keksitty.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täti-ihminen Sofia ja nuori kanadalainen lätkänpelaaja

   Sofialla on kiikarissa Logan Thompson 25v, Las Vegasissa pelaava kanadalaispelaaja. Tätä se kai tarkoitti, kun sanoi Seiskalle, ettei tiedä kuinka pit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   215
   3963
  2. Some pillastui: Farmin voitto pedattiin Teemulle?!? "Törkee temppu" "Taina oli ihan vailla mahiksia"

   Ohhoh, Farmi-kaksintaistelu ja finaali on saanut tunteet kuumiksi - ja ehkä syystäkin Suomi24 Keskustelu -palstalla... Olisiko Tainalla ollut mahdolli
   Suomalaiset julkkikset
   32
   3547
  3. Suomessa todettu ilmeisesti eka apinarokkotapaus

   Euroopassa matkailleella miehellä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008841676.html
   Maailman menoa
   130
   1921
  4. Voiko Martinaa muuta kuin nauraa

   Baha oli "tiedän, että ollaan loppuelämä yhdessä."😂 Pikkarainen oli " tässä on nyt se oikea ihminen, en luovu susta koskaan."😂 Lippispojasta sanoo "
   Kotimaiset julkkisjuorut
   355
   1707
  5. Mitäs ajattelisit

   Jos saisit häneltä tänään pienessä sievässä lähetetyn viestin puhelimeen "haluan nähdä" tai "ikävä"?
   Ikävä
   105
   1255
  6. Onko kaivatullasi jokin taito

   millä saada sinut polvilleeen?
   Ikävä
   37
   855
  7. Sofia ilmestyi eilen illalla instaansa, on silmät surulliset ja koko kasvojen olemus .

   Ei ole koskaan helppoa eroa olemassa, vaikka kuinka sitä toisin jotkut väittävät.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   827
  8. Se mitä meidän välillämme oli

   Oli vasta lämmittelyä. Haluatko sukeltaa syvään päähän ✨
   Ikävä
   49
   733
  9. Ajattelin valvoa vielä tunnin

   hänestä haaveillen..
   Ikävä
   56
   706
  10. En halua nähdä sua enää

   jos et tunne mitään mua kohtaan. Mitä muuta kuvittelet? Olen roikkunut sinussa. SINUSSA!
   Ikävä
   66
   634
  Aihe