Tupareiden jatkot

nepry

"Tarinan" päähenkilöt: Itseni mukaanlukien olemme 22-25 vuotiaita nykynuoria, tyttöystäväni Reetta, kaverini Mikko ja hänen tyttöystävänsä Piia.

Oli pimeä tammikuu, Mikko ja Piia muuttivat yhteen ja tottakai tuparit olivat samalla alkusysäys tulevalle vuodelle. Ilta oli kostea ja boolia riitti. Noin 20 nuorta juhlisti iltaansa tupareilla. Ilta vieri ja baariin lähdettiin jatkoille. Baari-ilta meni nyt miten meni, kaikki lähtivät lopulta eri teilleen ja porukka hajaantui pikku hiljaa. Me jäimme Reetan kanssa isäntäväen seuraan erääseen yökerhoon. Kello läheni kahta yöllä ja soitimme kuskiamme hakemaan. Emmepä tietenkään saaneet häntä kiinni, monenkaan soiton jälkeen. Voi perhana, ajattelin, eikö nyt ketään kuskiksi. Reetta soitti tädilleen, joka asui ajomatkan päässä, sieltäkään ei vastattu. Matkaa oli meidän kotiin 30 km ja taksi tulisi tähän aikaan aivan sikakalliiksi. Mikko ehdotti että tulisimme heille yöksi, samaan hengenvetoon Piia sanoi että eihä heillä ole vieraspatjoja. Olohuoneessa oli kaksi nojatuolia, eli kai niissä voisi nukkua. Loput olikin sitten puutarhajakkaroita vieraita varten. Kännipäissämme tuo ajatus tuntui hyvältä ja lähdimme kaikki sitten heille kävellen hoiperrellen. Aamulla uusi yritys sitten, että joku tulisi hakemaan.

Saavuimme Mikon ja Piian asunnolle. Olipas se jäänyt melkoiseen sotkuun vieraiden jäljiltä. Olut ja siideripulloja oli siellä sun täällä. Sipsejä, pizzaa, sitä ja tätä pöydillä. Sitten katsoimme nojatuoleja, ja Reetta purskahti nauruun, että noissako sitä pitää nukkua. Piia ehdotti, että eiköhän me yksi yö mahduta nukkumaan isossa parisängyssä kaikki neljä. Kaikki olimme melko humalassa, joten se kävi jokaiselle. Sammutimme valot ja menimme nukkumaan. Naiset keskellä ja miehet reunoilla. Hetken juttelimme kaikki ja kerroimme pervoja vitsejä, tilanne oli jotenkin latautunut, puheista päätellen. Lopulta aloimme yrittää nukkua.

Ei aikaakaan, kun vierestä alkoi kuulua suudelmia. Reettakin hivelti kättänsä housuihini ja puristi kaluani kuin merkiksi, että on hereillä. Oli vain niin pimeää että ei nähnyt mitään. Vierestä kuului ohuen herkkiä huokauksia harvakseltaan, välillä tuntui kuin olisi kuulunut jotain nopeatahtista litinää, mutta en tiedä kuvittelinko vain. Jonkin ajan kuluttua oli hiljaista, kunnes yhtäkkiä kuului vaimeasti naisen ääni aa-a-aahhh. Pian sänky alkoi nytkyä ja tiesin mitä tuon viereisen peiton alla puuhataan. Piian tukahdutetut huokaukset ja voihkaukset kuulostivat kiihottavilta, sänky nytkyi koko ajan enemmän. Reetta hieroi myös kaluani, joka kohosi pian juhlakuntoon. Laitoin käteni Reetan housuihin, ja hivelin tuota puoliksi ajeltua pillua, pieni karvatupsu oli yläosassa. Työnsin sormeni Reetan sisään, jolloin hän huokaisi hieman. Reetta runkkasi kaluani, samalla kun vieressä oleva meno kiihtyi jo kovaksi naimiseksi. Piian voihkinnat alkoivat tulla välillä jo ääneen puolivahingossa. He eivät tienneet, että tämänkin peiton alla oli jo kovat esileikit käynnissä. Reetta käänsi selkänsä minuun päin ja työnsi lantiotaan minua kohti. Hänen pillunsa avautui minulle takaapäin, pimeässä tunnustelin kalullani pillunhuulia ja työnnyin hitaasti Reetan kosteaan vakoon. Sänky heilui jo entisestään niin paljon, että sain ihan reilusti nussia takaapäin Reettaa. Pääsimme vauhtiin ja kuuntelimme samalla viereisten ääniä ja kiihotus oli valtava. Mikolla tuntui olevan hyvä kestokyky, kun vieläkään ei ollut lauennut, äänestä päätellen. Itse lähestyin orgasmia kiihotuksen kovasta ekstaasista johtuen, Reetta pystyi ihmeen hyvin olemaan voihkimatta, toisin kuin Piia. Tunsin kun spermani lähti liikkeelle ja vedin äkkiä kaluni pois pillusta, koska mitään ehkäisyä ei ollut. Spermat syöksyivät Reetan selkään ja lakanaan, itselläni oli vaikeata pitää huokaukset kurissa, mutta eivät nuo vieressä olijat mitään kuulleet. Ei mennyt kauaakaan kun vieressä äänet voimistuivat ja liikkeet nopeutuivat, kunnes lopulta hidastuivat harvaksi nytkähtelyksi.

Tuli hiljaisuus. Vieressä Piia kuiskasi menevänsä suihkuun, Mikko meni perässä. Reetta sanoi minulle, että pitää sitten jonkin ajan päästä hiippailla suihkuun pesemään pillu. Mikko ja Piia olivat suihkussa melko kauan. Kokeilin tuon viereisen peiton alle kädellä tunnustella, ja keskellä lakanaa oli suuri kostea läikkä, spermaa oli siihen valunut. Samanlainen läikkä oli meidän välissä, mitäköhän sitä sanoisi aamulla. Mikko ja Piia tulivat takaisin nukkumaan. Näin oven raosta sekunnin verran alastoman Piian ilman pyyhettä tulevan, kunnes valot sammuivat. Sen verran näin, että karvoja ei ollut pillussa lainkaan. Pian he sitten nukahtivat, ja Reetta kuiskasi hiipivänsä suihkuun. Pian tämän jälkeen Mikko nousi ja lähti huoneesta. Ajattelin, että mihin se nyt. Kuului vain suihkun veden lorina. Odotin ja odotin, mutta kumpikaan ei tullut, veden lorina vain jatkui. En sen kummemmin tajunnut, että Mikkohan varmaan meni tirkistelemään Reettaani.

Nukahdin joksikin aikaa, kunnes heräsin ja huomasin, että kultani nukkuu taas vieressäni ja tuoksuu raikkaalle suihkulle. En viitsinyt herättää enää häntä. Vedin peiton paremmin päällemme ja tunsin hänen olevan alasti, painauduin hänen pakaroitaan vasten ja laitoin käteni ympärille, hiukset tuntuivat vielä märiltä.
Pian viereisen peiton alta alkoi jälleen kuulua suutelun ääniä ja pientä hinkkaamista. Ajattelin, että eikö heille jo edellinen riittänyt. Esileikki oli varsin lyhyt ja sänky alkoi hytkyä tuttuun malliin. Pieni yninä kuului, mutta ei mitään suurta voihkintaa, sänky sentään heilui melkoisesti.

Samaan aikaan meidän peiton alla alastomat pakarat painautuivat minua vasten ja ajattelin Reetan olevan sittenkin hereillä, tai ainakin luulin. Hivutin kättäni pakaroiden lomasta pillun huulille ja tunnustelin, laitoin sormeni sisään pilluun ja kosteutta tuntui kertyvän. Näpelöin aikani sormella, kunnes ujutin kaluni pakaroiden välistä jo avoinna olevaa pilluun. Vierestä kuului litinä ja sänky vatkasi vaimeasti mutta rytmikkäästi. Kaluni upposi hitaasti pillun perille asti. En ollut varma oliko Reetta sittenkään hereillä koska hän ei osallistunut mitenkään, mutta tilanne kiihotti taas ja ajattelin ettei sillä niin väliä. Aloitin hitaat työnnöt, pillu oli melko löysän tuntuinen ja kostea. Tein hitaita liikkeitä, ja kuuntelin samalla viereisten menoa. Viimein äänet menivät kiimaisemmaksi ja kuulosti että orgasmi oli tulossa. Sitten yhtäkkiä kuului, a-aah aa-aahhh älä saa sisään älä saa sisään aa-ei ei a-aaahhhh aaa-aaaahhh voihh eiihh. Ääni kuulosti ihan Reetan ääneltä vaikka en sillä hetkellä edes työnnellyt. Vein käteni hitaasti pillun etuosalle ja tunsin sen olevan kokonaan posliini. Ei helv**, ajattelin, tässähän ei olekaan Reetta, vaan Piia ja nukkuu. Vaikka pillu tuntui hyvältä, niin otin kaluni vaivihkaa pois Piian pillusta jotta en paljastuisi, tilanne oli kuitenkin niin kiihottava. Samaan aikaan toisen peiton alla oli lauettu ja tilanne rauennut. Toivottavasti Mikko ei ollut lauennut Reetan sisään, ajattelin, mitenköhän tässä nyt näin kävi.

He eivät uskaltaneet lähteä suihkuun, vaan Reetta hiipi hiljaa viereeni ja Mikko veti Piiaa itseensä päin. Esitin hetken aikaa nukkuvaa, kunnes vein äkisti käteni Reetan rintakehälle. Sydän hakkasi Reetalla kovaa. Lähdin kädellä siirtymään koko ajan alemmas ja alemmas, kunnes navan kohdalla Reetan käsi esti loppumatkan. Kiersin ja kaarsin kädellä mutta Reetta esti pääsyn pilluun. Hän pelkäsi ilmiselvästi paljastuvansa. Otin lujemmin hänen kädestään kiinni, ja vein käteni puoliväkisin pillun lähelle. Jo karvatupsussa oli jotain märkää, mutta kun pääsin pillunhuulille, huomasin loppujen spermojen valuvan hänen pillustaan lakanalle. Reetan käsi lopetti estelynsä, kun hän huomasi tilanteen paljastuneen. Mikko ei toki tajunnut minun olevan hereillä, kai. Totta tosiaan, Mikko oli lauennut Reetan sisään ja e-pillereitäkään Reetta ei käytä, se ei nyt toki tuntunut tärkeimmältä asialta tällä hetkellä. Äkisti oloni muuttui himoksi. Työnsin kaksi sormeani spermantäyteiseen pilluun, Reettakin alkoi muuttua jälleen estottomaksi ja levitti haarojaan. Hivuttauduin alemmas ja ajattelin että nyt tai ei koskaan haluan nuolla tuota Reetan spermaista pillua, kiimani kohosi näin taivaisiin.

Hitaasti tunkeuduin peiton alla alemmas, ja pian pääni oli Reetan haarojen välissä. Sydämeni pamppaili. Sitten kosketin kielelläni suolaiselta maistuvaa pillua. Reetta otti päästäni otteen ja painoi väkisin suutani pilluaan vasten. En meinannut saada välillä henkeä, suuni oli painautunut pilluun ja kieleni oli kokonaan sisällä, suupielissäni Mikon spermaa, ja Reetta puristi vielä reisillään päätäni. Nyt sain mitä tilasin. Leukani alla oli läikkä tuoretta spermaa ja pillusta sitä valui vielä pieniä määriä suuhuni. Tilanne oli samaan aikaan sekä iljettävä että kiihottava, en olisi uskonut itsestäni tällaista puolta. Nousin takaisin ja suutelin Reettaa suulle. Menin Reetan päälle ja asetin kaluni pillun huulille ja työnnyin helposti sisään, vastanaituun pilluun. Tuntui taivaallisen liukkaalta, tuntui kuin kalu olisi huljunut isossa säiliössä, jossa ei ole seinämiä ollenkaan, suuaukko kuitenkin puristi hieman. Pidimme ääntä, emmekä piitanneet noista toisista.

Jatkoimme nussimista sivuttain takaapäin, kunnes huomasin että vieressä tapahtuu liikehdintää. Olin silti niin ekstaasissa, etten piitannut siitä. Oli toki niin pussipimeää, ettei nähnytkään mitään. Reetan ylävartalo tuntui liikkuvan koko ajan enemmän naapurin puolelle. Otin hänestä kiinni ja yritin vetää taaksepäin ja tunsin Mikon kädet hänen rinnoillaan. Mikko oli siis ollut hereillä ja kuullut naintimme ja kömpinyt toiselle puolen Reettaa. Sekä ilmeisesti tajunnut myös kiinnijäämisensä, näin kai mitään ei ollut menetettävissä, ajattelin. Kuulin miten Reetta ja Mikko suutelivat samalla kun työntelin takasivusta Reettaa, litinä ja suutelu täyttivät huoneen, vain Piia nukkui. Sitten Reetta nosti toisen jalkansa ylös ja tunsin miten Mikon karvainen jalka tuli oman jalkani viereen. Lopetin työntelyt hetkeksi aikaa, kukaan ei puhunut mitään, vain suutelun äänet jatkuivat. Mikko tunkeutui yhä lähemmäs ja tunsin jotain kaluni vieressä, Mikon kalun! Sitten Mikko yritti työntää kaluaan samaan reikään kanssani, kalu ei kuitenkaan aluksi mennyt. En piitannut enää mistään mitään. Reetta ynähti kun Mikko yritti työntää kaluaan, lopulta kalun pää muljahti oman kaluni viereen Reetan erittäin märän pillun sisälle.

Reetta sanoi hiljaa, odottakaa odottakaa aiai aih sattuu. Pian Mikko alkoi työntymään yhä syvemmälle sentti sentiltä. Tunsin miten toinen limainen kalu luisti omaani vasten, tunne oli yllättävän kiihottava. Reetta voihki ja vaikersi jo ääneen, hänen paikat oli nyt koetuksella. Puristava tunne kalussa oli jo melkoinen kun reikä ei ollut mitoitettu kahdelle, lisäksi Mikolla tuntui olevan melko iso kalu. Työntelimme yhtä aikaa välissämme olevaa Reettaa, joka voihki joka työnnöllä. Mikko suuteli Reettaa lähes koko ajan, työntömme nopeutuivat koko ajan ja pillu alkoi antaa myöden. Kireys oli katoamassa ja pystyimme jo työntelemään perille asti. Mikon hengitys alkoi kiihtyä ja samalla hetkellä tunsin Mikon kalun sykkivän, jatkoin nussimista kuten Mikkokin, saman tien tunsin jotain kuumaa pillun pohjalla joka lähti tulemaan vartta pitkin alaspäin. Mikko oli näin saanut jo toisen kerran Reetan sisään tänä yönä. Mikko jätti kalunsa vielä pilluun ja nytkytteli sitä jo harvakseltaan. Voihkinta oli valtava, ihme ettei Piia herännyt, hän oli ilmeisesti sammunut. Mikon spermat valuivat kalun varsia pitkin kiveksiini ja karvoihini, Reetan reisille ja lakanalle lopulta päätyen. Sitten työntelin kiivaasti lopputyönnöt ja tunsin miten spermani syöksyivät jo entisestään täynnä olevaan pilluun. Olimme kuin yhtä lihaa, joka nytkyi orgasmien tahdissa. Mikko ja minä puristimme Reettaa välissämme ja olimme yhdessä kasassa, kädet ja jalat solmussa toisiinsa. Työntelimme vielä jäähdyttelyliikkeitä Mikon kanssa ja spermaa oli tullut molemmilta valtavasti, kiihotuksesta johtuen. Vedimme kalumme pois Reetasta, kuului kun ilmat hörähtivät ulos pillusta. Nousin nyt suutelemaan Reettaa joka oli imenyt koko ajan Mikon huulia, Reettakin oli aivan ekstaasissa. Kokeilin tottakai kädellä miltä Reetan pillunsuu tuntui äskeisen jälkeeen, ja todella, reikä oli vieläkin avoinna lämmintä spermaa valuen.

Otin valunutta spermaa käsiini ja hieroin sitä Reetan tisseihin, mahalle ja naamaan. Koko tyttö oli näin liukasta spermaa yltä päältä. Menimme Mikon kanssa makaamaan selällemme ja Reetta tuli päällemme, nuolemaan molempien kaluja vuoronperään. Koko tilanne oli todella nautittava, kun ei nähnyt toisten ilmeitä, oli vain tunto ja kuuloaistien varassa. Välillä suu upposi kaluuni, välillä kuului maiske viereisestä kalusta. Tämän jälkeen Reetta tuli makaamaan päällemme ja suutelimme Mikon kanssa Reetan spermaisia kasvoja. Makasimme kasassa vielä kauan, nukahdin. Heräsin jonkin ajan päästä ja kosketin kuinka Reetta makasi Mikon päällä, molemmat olivat nukahtaneet. Vein käden Reetan pillulle ja tunsin että Mikon kalu oli limaisena ja puolivelttona pillun sisällä juurta myöden. Työnsin varovasti sormiani Mikon kalun vierustaa pitkin pilluun. Sitten tunnustelin että spermaa oli valunut Mikon mahan alaosaan iso satsi. He olivat siis luultavasti naineet vielä uudestaan nukkuessani, mietin. Annoin heidän olla hetken aikaa, kunnes herätin heidät suihkuun.

Kello oli aamulla jo 7, Reetta nousi Mikon päältä ja kävelimme kaikki yhdessä suihkuun. Päästyämme suihkutilaan ja valot päällä, näin miten puolikuivunutta spermaa oli joka puolella Reetan ihoa ja reisiä, nilkoissakin oli valumajälkiä. Kaulasa oli fritsuja, Mikon tekemiä, nännit olivat turvonneet ja niissä näkyi puremajälkiä. Menimme kaikki kolme yhdessä suihkun alle, puhuimme hiljakseen siitä miten kiihottava tilanne oli. Reetta tuntui kuitenkin olevan enemmän Mikossa kiinni, minä olin vähän niin kuin vain mukana menossa, tunsin hieman mustasukkaisuutta. He suutelivat suihkussa ja olivat kiinni toisissaan, minäkin koskettelin Reetan alapäätä, joka oli tosi löysän tuntuinen. Suihkun kuuma vesi valui kaikkien päälle. Sitten Mikko nosti Reetan toisen jalan ylös haarat avoimeksi, ja työntyi Reettaani jälleen paljaalla. Kaluni oli jälleen kovana, kun Mikko aloitti nussimaan Reettaa suihkussa minun silmieni alla. Toki eihän millään enää ollut mitään väliä. Reetan tissit heiluivat ylös ja alas, vesi virtasi. Pidin Reetasta takaapäin kiinni samalla kun Mikko häntä nai, ei mennyt kauaa kun Mikko laukesi sisään. Samalla Reetta meni kontalleen eteeni ja Mikon spermaa valuva pillu oli edessäni, suihkun vesi ei tullut suoraan siihen. Työnsin kaluni spermaa valuvaan pilluun, ja samalla Reetta otti Mikon kalun suuhunsa. Työntelin takaapäin samalla kun Reetta imi Mikon kalua puhtaaksi. Seinämiä ei tuntunut enää lainkaan pillussa, mutta tilanteen kiimaisuudesta johtuen aloin lähestyä orgasmia. Lastini syöksähti Reetan pilluun ja joka työnnöllä Reetan pää myötäili Mikon kalua. Pesimme lopulta Reetan joka paikasta ja lopuksi Reetta pesi meidän paikat. Tämän jälkeen menimme takaisin sänkyyn, omille puolille ja aamulla heräsimme, hieman hymähdellen toisillemme, Piian kuitenkaan tapahtuneesta mitään tietämättä. Saimme kuskin tulemaan puolen päivän aikaan. Pakkanen oli kireä ja aurinko paistoi, lumi narskui kenkien alla. Kotiin päästyämme olimme huolissamme kun ehkäisyä ei käytetty, ja molemmat laukesivat sisään useita kertoja. Olimme suunnitelleet lapsen tekoa, mutta ei tällä tavalla. Vitutti hirveästi, kun tajusi mitä oli sekopäissään päästänyt tapahtumaan. Haimme jälkiehkäisypillerit, teho oli hyvä, onneksi. Mutta olisi voinut käydä toisinkin.

4

19432

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • roisiryhmä

   Mahtava novelli! Ihan kuin omat kokemukset. Meitä on myös kaksi kaverusta ja mun avokki ja naitu ollaan useasti. Ehkäisy on kunnossa mutta se olematon mahdollisuus kiihottaa ihan vitusti. Ja vielä kun avokki haluaa aina ottaa kaveriltani mäihät sisuksiinsa. Vitun kiihottavaa katsoa kun avokki alkaa huutaa ja vapista orkussaan ja sitten jätkä painaa pohjalle saakka. Irvistelee ja murisee kuin tuskassa siittäen vaimoni. Jätkä huohottaa ja tärisee avokkini päällä ja sitten suukottelee, kunnes vetää kalua takasin päin ja niistää loput siittiöt avovaimoni vitunhuulille. Ei kaverikaan paljoa estellyt ole kun kerran saa painaa kaverin avovaimoa loppuun saakka ja oikein luvan kanssa.

  • sanon minä

   oli aivan tajuttoman kiihottava novelli!näitä lisää ja nopeesti ennen kuin kosteus haihtuu täällä päin

  • orijori

   Tämä oli tosi hyvä...:))))))
   Hyvin kirjoitettu ja sopivan roisi.

   Tämä liippaa läheltä omaa ( minun ja vaimoni )lempiharrastustamme.
   Jos kiinnostaa, niin profiilissa on lisää tietoja...

  • Kimmo & Saija

   Paras ikinä!!!!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Milloin ajattelit

   Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
   Ikävä
   155
   2238
  2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

   ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
   Ikävä
   118
   1703
  3. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

   tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
   Ikävä
   94
   1580
  4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

   Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
   Maailman menoa
   97
   1483
  5. Ihastuin sun kaksoisolentoon

   Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
   Ikävä
   169
   1332
  6. Venäjä lähettää 480 tuhannen sotilaan armeijan Suomen rajalle

   Miten Suomessa vastataan Venäjän uhkaan sotilaallisesti
   Maailman menoa
   223
   1265
  7. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

   ulkonäöllisesti?
   Ikävä
   56
   1239
  8. Minä vaan masennun yksinäni

   Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
   Ikävä
   212
   1227
  9. Hyvää yötä naiselle.

   Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
   Ikävä
   99
   1111
  10. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

   "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
   Maailman menoa
   252
   976
  Aihe