Pikaista toimintaa

Anonyymi

Uimatreeneissä parilla vanhemmalla tytöllä oli ollut sama tapa muutaman kerran. Joko altaasta noustessa tai sinne mennessä tai sitten ohi kulkiessaan he koskettivat hieman viipyilevästi etumustani. Nuori mies ei muuta tarvitse ja usein mulkkuni nousi ainakin hieman ja välillä ihan täyteen seisokkiin saakka. Tytöt vain katsoivat minua silmiin tai kuiskasivat jotain seksiin liittyvää. Tavallaan se oli kiehtovaa, mutten oikein tiennyt oliko yritys nolata minua vai mitä?

Tänään meillä oli kuivatreenit ja teimme liikkuvuusharjoitteita. Olin laittanut collegepaidan ja jalkaan bokserimallin uikkarit ja se taisi olla virhe. Toinen tytöistä tuli venyttelemään eteeni ja pyllisti aivan edessäni. Hänellä oli kokouikkarin päälle vedetty myös collaripaita, joten näkymä "alakertaan" oli aika hyvä. Tyttö kääntyi ja lähti kulkemaan ohitseni, mutta vei kätensä etumukseni päälle ja hipaisi kulliani hieman.

Seuraavaksi teimme vatsalihasliikkeitä ja nyt toinen tytöistä pelasi itsensä parikseni. Minä aloitin ja tyttö piti nilkkojani paikoillaan istuen ja yhdellä kädellään ja työnsi toisen kätensä jalkoväliini ja hiplasi vehkeeni kärkeä minun vääntäessä vatsaliikkeitä. Nyt seisokki teki tuloaan enkä voinut kuin lähteä nopeasti pukkariin sitä piilottelemaan. Treeniä olisi vielä aika paljon jäljellä enkä muna pystyssä voisi tehdä yhtäkään liikettä paljastumatta.

Painoin pukkarin oven kiinni perässäni, mutta molemmat tytöt tulivat perässäni ja sanaakaan sanomatta ohjasivat minut kädestä pitäen valmentajien puolen pienempään pukkariin. Elli joka oli tytöistä uhkeampi otti collaripaidan yltään ja sanaakaan sanomatta vei kätensä kullilleni, joka osoitti uikkareissa suoraan kattoa kohti. Toinen tyttö eli Jenni tuli aivan eteeni ja silitti reittäni. Ellin käsi liikkui kullini vartta pitkin uikkareiden päällä ja sai vehkeeni sykkimään ja pyrkimään ulos housuistani. Jenni silitti reittäni ja kiehnäsi kyljessäni. Ellin tissit olivat ihanan suuret ja pehmeän näköiset ja hänen runkkaamisensa tuntui paremmalta kuin mikään koskaan. Lantioni liikkui vaistomaisesti Ellin kopeloinnin tahdissa ja pelkäsin koko ajan laukeavani tosi nopeasti.

Elli huomasi minun nykimiseni ja piti enää kättään paikoillaan kullini päällä ja minä itse kiehnäsin hänen kättään vasten. Elli katseli minua suoraan silmiin, mutta kumpikaan tytöistä ei sanonut sanaakaan enkä minäkään uskaltanut tehdä niin. Välillä Elli irrotti kätensä kokonaan kulliltani ja minä kiehnäsin tyhjää ja näytin varmaan todella typerältä yrittäessäni saada kosketusta takaisin vehkeelleni. Nyt Elli laski uimahousujeni kaulusta juuri sen verran alemmas, että terskani pää näkyi. Sama hankaava liike jatkui ja minä "panin" munaani hänen kättään vasten. Jennin käsikin tuntui ihanalta paljaalla reidelläni ja hän työnsi itseään minua vasten ja minä haistelin hänen ihanalta tuoksuvia hiuksiaan. Elli laski housujani vielä hieman niin, että terskani hankasi omaan housujeni kaulukseen liikkuessani ja Ellin pitäessä kättään kullini varressa kiinni. Nyt Elli piteli munastani enää peukalolla ja etusormella ja minä nylkytin itseäni hänen otteessaan ja terskani hankaus housunkaulukseen tuntui suunnattoman kiihottavalta.

Nyt Ellin ote vaihtui pitämään enää housunkaulustani paikoillaan ja minä raukka nussin kuin ilmaa saadaksen kullini liikkumaan ja halusin laueta, mutta en siinä onnistunut. Tytöt katselivat äänettöminä myös toisiaan. Sanaakaan ei oltu vaihdettu näiden muutaman minuutin aikana ja minä olin jo valmis tekemään mitä tahansa saadakseni lauettua. Sanaakaan sanomatta Elli katseli edelleen minua suoraan silmiin ja laski uimapukuaan niin, että hänen pulleat rintansa tulivat näkyviin. Minä heilutin lantiotani aina vain kovempaa, ja toivoin tyttöjen vievän runkkaukseni loppuun. Tuijotin Ellin rintoja enkä ikipäivänä olisi uskaltanut koskea niihin ja olin aivan juuri laukeamaisillani, kun tytöt yhtäkkiä lopettivat touhunsa ja nostivat housuni ylös ja Elli puki uikkarinsa takaisin ylleen. He ottivat minua käsistäni kiinni ja lähtivät taluttamaan takaisin salille kuivatreeneihin.

Munani seisoi kivikovana ja oli valmis laukeamaan muutamasta kosketuksesta. Salille päästyämme oli meneillään jo loppuvenyttelyt ja jäin aivan oviaukon lähettyville, jotta voisin mahdollisesti livahtaa tieheni. Yritin peittää mulkkuni seisokkia collegepaidan helmallani. Loppuverryttelyssä tehtiin vielä siltavenytyksiä ja tytöt keimailivat edessäni ja huomasin tuijottelevani heidän häpykumpujaan ja kamelinvarpaitaan. Jennin alakerrassa näkyi kosteaa eli häntä touhu oli ainakin kiihottanut toden teolla. En todellakaan voinut kuvitellakaan tekeväni yhtäkään siltaa munani jöpöttäessä aivan pystyssä. Lopulta valmentaja totesi kuivatreenin päätyneen ja pienen tauon jälkeen alkaisivat päivän uimatreenit.

Tässä välissä minun olisi pakko käydä purkamassa omat paineeni tai seisokkini paljastuisi altaille mennessä. Juuri kun olin aikeissa häipyä omille teilleni, niin tytöt tarttuivat taas käsiini...

11

2809

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   ja kävelyttivät minut kuin huomaamatta penkkipunnerrustelineen luokse. Muut olivat jo poistuneet salilta ja tytöt laittoivat tankoon pienet levypainot. Elli otti collegepaitansa taas pois ja asettui nostoasentoon selälleen niin, että minä katsoin suoraan hänen alapäähänsä. Elli alkoi nostaa toistoja ja tanko painui hänen rintoihinsa todella kiihottavasti. Minä tuijotin aivan mykistyneenä. Nyt oli Jennin vuoro nostaa ja huomasi, että tytöt olivat tehneet treeninsä kunnolla. Seuraavaksi minut laitettiin penkille selälleen ja käteni asetettiin tankoon. Tunsin kuinka Elli tarttui taas housujeni kaulukseen ja laski sitä niin, että vehkeeni haukkasi ilmaa miltei kokonaan. Jenni antoi minulle merkin nostaa tankoa ja minä tein työtä käskettyä. Sain tehtyä muutaman toiston ja munassani tunsin viileän huoneilman, mutta kukaan ei koskenutkaan siihen. Kummallista touhua ajattelin vain mielessäni. Nousin seisomaan ja Jenni asettui tekemään uutta sarjaa ja nyt Elli vei kätensä taas tutusti kullilleni ja terskani pää näkyi housun kauluksesta. Tuijottaessani Jennin haaroväliä Elli veti housuni todella hitaasti aivan nilkkoihini ja silloin mulkkuni teki pari nytkähdystä ja lennätti monen monta sykäystä spermaa salin lattialle. Nostelin äkkiä housuni ylös ja jotenkin pääsin ohittamaan tytöt ja kävin vessassa hieman putsailemassa paikkojani ennen uimatreenien alkua :)

   • Anonyymi

    Koskajatkoa


  • Anonyymi

   Ne seuraavat uimatreenit sain olla aivan rauhassa:)
   Meille kehittyi tyttöjen kanssa ihan omanlaista kivaa, mutta minä olin useimmiten vain heidän objektinsa. Aniharvoin pääsin koskettelemaan heidän vartaloitaan ja hekumoimaan ihanilla ja naisellisilla muodoillaan. Kävimme joskus tekemässä myös avovesitreenejä kelluttavilla puvuilla. Ne olivat turvallisuuden vuoksi, koska teimme pitkiäkin lenkkejä ne päällämme.

   Erään kerran olimme uintileirillä ja olikin avovesitreenin vuoro. Lähdimme paikallisen soutuseuran talolta ja pari valmentajaa tuli varotoimena veneillä jonkin matkan päässä varmistamassa, että kaikki on hyvin. Lenkki meni hyvin ja palasimme talolle vaihtamaan kamppeitamme. Sanottakoon, että meillä oli usein yhteispukkaritkin ihan pakon sanelemina. Tällä kertaa pukkari oli kuitenkin varattu soutuseuralaisille ja me kävelimme lähelläolevaan majapaikkaamme. Tuolla koulumajoituksessa tytöt vinkkasivat minut mukaansa salille tekemään jotain kevyttä sisätreeniä. Menimme käytössä olevaan pukkariin, jonka oven sai juuri sopivasti lukittua, mutta keskellä olevaan suihkutilaan pääsi molemmilta puolilta.

   Me menimme kolmisin toiselle puolelle ja nopeasti tytöt keksivät minulle taas kerran jotain heidän mielestään hauskaa ohjelmaa. Tuon märkäpuvun hihansuissa oli sellaiset peukalolenkit ja ne olivat juuri passelit sellaiseen ylänaulakkoon pujotettaviksi. Siinä minä istuin kädet ylhäällä ja peukalolenkeistä naulakossa kiinni ja Jenni istui syliini ja katseli minua syvälle silmiin ja alkoi avata rintani yli kulkevaa pitkää vetoketjua. Elli tuli mukaan touhuun ja Jennin istuessa edelleen sylissäni Elli veti vetoketjunalas saakka niin, että vehkeeni paljastui. olin siis jumissa, kädet naulakkoon sidottuina ja mulkku paljaana. Tosin päivän treeni ja viileä vesi olivat tehneet tehtävänsä ja kulli tuntui aivan rusinaksi kutistuneelta.

   Elli osasi kuitenkin tehdä temppunsa ja alkoi herätellä kulliani sitä sivelemällä ja pyöritellä terskaa syljen liukastamana . Ei aikaakaan, kun mulkkuni seisoi taas aivan kivikovana taivasta kohden. Nyt Jenni suuteli minua suulle ja kuiskaili korvaani kaikenlaista pornoa. Elli puolestaan runkkaili jo siihen tottunutta mulkkuani ja teki sen todella taitavasti. Aloin aika nopeasti olla jo valmista kauraa, mutta joku jekkuhan tähänkin piti liittyä. Jenni sitoi silmäni otsapannallaan ja Elli kiusasi kulliani aivan rajoille asti. Sitten tytöt supattivat jotain ja kuulin askeleiden poistuvan, mutta oven lukkoon ei koskettu.

   Yhtäkkiä kuulin pari vierasta ääntä ja pidäteltyä naurua. Jenni laski otsapantaa alaspäin ja näin sen mitä vähän pelkäsinkin. Minulle aivan vieraat tyttö ja poika seisoivat pukkarissamme ja katsoivat minua märkäpuvussa ja kulli kivikovana taivasta kohden. Jenni viittoi heitä lähemmäs ja he tekivät työtä käskettyä. Jenni istui viereeni ja piti minua toisesta jalasta aloillani ja Elli puolestaan toisesta. En taas tiennyt miten tämäkin päättyisi, mutta sitten pelästyin oikein toden teolla. Pariskunnan poika otti nimittäin puhelimensa esiin ja puhui jostain videosta. Tuo tyttö, oliko se sitten hänen tyttöystävänsä tuli ujosti aivan lähelleni ja katseli kivikovana seisovaa mulkkuani. Elli vei ensimmäisenä käden terskalleni ja antoi sille ihan kunnon kyytiä ja runkkasi esinahkaani terskan ylitse oikein voimalla. Jenni tyytyi katselemaan minua silmiin ja kaikesta näki, että jokin yllätys tähän taas sisältyisi.

   Nyt tuo tyttö otti ujosti kullistani kiinni ja alkoi hitaasti runkkaamaan minua. Liike tuntui ihanalta ja ajattelin, että tällä kertaa minuakin onnisti. Sitten muistin kuvaavan pojan ja mieleni synkkeni hetkessä. Muut juttelivat keskenään niitä näitä ja hihittelivät minun kustannuksellani. Kulliani kohdeltiin kuitenkin todella ihanasti ja ovi suihkutiloihin oli suljettu ja poika seisoi sen edessä. Elli teki seuraavaksi rohkean liikkeen ja haki pojan kädestä pitäen lähemmäs. Poika hieroi tyttöystäväänsä rinnoista ja pian nosti tytön paitaa niin, että pienet tissit ja nöpöttävät nännit olivat aivan edessäni. Poika hieroi myös omaa etumustaan ja vei tytön toisen käden omalle kullilleen. Tyttö silitteli toisella kädellä minun paljasta mulkkuani ja toisella veti poikaystävänsä housuja alas niin, että hänenkin kullinsa paljastui.

   Nyt tyttö imi kaverinsa kullia oikein antaumuksella ja minut unohdettiin kokonaan. Elli ja Jenni ihastelivat pojan kroppaa ja kehuivat häntä ja hänen suonikasta vehjettään. Se ei kuitenkaan ollut omaani juurikaan kookkaampi eli minun ei tarvinnut häpeillä omaani. Parempaa kohtelua pojan kulli kuitenkin sai. Yllättävän nopeasti poika joutui ottamaan kullin tytön suusta ja lennättämään lastinsa lattialle. Naureskellen he poistuivat suihkutilojen kautta pois ja minutkin vapautettiin lenkeistäni, jotka naulakkoon oli sujautettu. Seisoin edelleen muna kivikovana, kun suihkutilasta kantautui varttuneempien naisten ääniä. Elli ja Jenni lätivät oven kautta pois ja minä yritin vetää puvun vetskaria kiinni ja kullini suojaksi...

   • Anonyymi

    Jatka vaan


  • Anonyymi

   Ellin isosisko oli saanut tytöiltä kuulla meidän touhuistamme ja kerran kun sisko haki meitä treeneistä niin ihmettelin, kun hän ei kääntynytkään meidän tiellemme vaan jatkoi kohti kauppakeskusta. Parkkipaikalla hän sanoi menevänsä moikkaamaan poikakaveriaan ja pyysi Elliä hakemaan hänelle muutamat sukat Henkkamaukalta.

   Kun pääsimme vaatekauppaan niin tytöt halusivatkin kokeilla joitain vaatteita ja pian huomasin istuvani sovituskopissa ja katselevani tyttöjä tissiliiveissään. Elli veti housuni nilkkoihin ja niin alkoi melkoinen show missä tissiä ja paljasta pintaa vilkkui. Minä istuskelin kulli tanassa ja ihastelin Ellin ja Jennin vartaloita ja runkkailin hieman itseäni. Yhtäkkiä verho aukeni ja Ellin sisko astui koppiin poikaystävänsä kanssa. -Tän ressukan kanssako te ootte niitä touhujanne touhuilleet. Isosisko nosti minut seisomaan ja painoi housuni nilkkoihin ja tarttui kulliini kiinni. Elli ja Jenni hieman ujostelijat siskon poikaystävää eivätkä enää keimailleet tissit paljaina vaan pyörittivät vain hieman peppujaan. Sisko piti lujaa kiinni kullistani ja tuli taakseni ja sanoi poikkikselleen. -Otahan Marko sinäkin kullia esiin, niin voidaan pitää mekin vähän lystiä. Elli ja Jenni poistuivat kopista ja mennessään Elli kosketteli kulliani todella kiihottavasti.

   Nyt kuitenkin oli aivan uudet kuviot, joista minulla ei ollut mitään käsitystä. Isosisko runkkasi minua ja työnsi minua aivan kiinni verhon ja seinän välistä kulmaa. Hän raotti verhoa varovasti, mutta ketään ei näkynyt. Tällä välin poikkis oli saanut kyrpänsä paljaaksi ja istui tuolissa nurkassa. Hänenkään mulkkunsa ei ollut juurikaan omaani isompi, mutta paksumpi jonkin verran. Ellin sisko ei antanut hetken rauhaa mulkulleni vaan runkkasi sitä oikein rytmikkäästi. Hän raotti verhoa uudelleen ja nyt viereiseen koppiin oli menossa joku isokokoisempi nainen sovittamaan vaatteitaan. Sisko piti verhoa aavistuksen raollaan ja runkkasi nyt terskaani melko kovakouraisestikin ja yritin siirtää hänen otettaan pois terskaltani.

   Nyt poikaystävä nousi penkiltä ja asettui siskon taakse ja veti mekkoa sen verran ylös, että pääsi nussimaan hiljaa Ellin siskoa takaa. Sisko runkkasi minua eikä siinä kauaa mennyt, kun jo ammuin lastini lattialle ja peiliin. Siinä mällejäni pyyhkiessä yhtäkkiä molemmat tarttuivat minuun ja työnsivät minut viereiseen koppiin missä se vanhempi nainen oli sovittamassa vaatteita. Nainen katsoi minuun, kun olin siinä ilman housuja mulkku paljaana ja Ellin sisko tuli perässä ja pahoitteli naiselle minun touhujani ja sanoi minulla olevan joku pakkomielle esitellä munaani vieraillekin ihmisille. Siinä sitten pyytelin anteeksi ja yritin peitellä munaani. Ellin sisko kuitenkin veti käsiäni pois vehkeiden edestä ja sanoi, että näytä nyt tädillekin sitä mulkkuas, kun niin haluat. Täti hieman hymähteli, mutta kaikesta näytti, että hän olisi mielellään vähän kokeillutkin kulliani. Ellin sisko sitten hieman runkkasi malliksi ja minulla spermatipat valuivat lattialle.

   Poistuimme pahoitellen ja kopissa odotti siskon poikkis oma munansa pystyssä ja sisko sai mielestään mainion idean ja kävi vielä kysymässä, jos viereisen kopin nainen haluaisi tulla kurkistamaan ihan juhlakunnossakin olevaa kullia. Siinä sitten ihmeteltiin poikkiksen juhlakunnossa olevaa vehjettä ja minun jo hieman lerpahtanutta munaani. Poikkis nussi siskoa ja sisko runkkasi minun kulliani ja kyllähän se vielä pystyyn nousi ja lennätin toisetkin mällit lattialle. Pian Elli ja Jenni tulivatkin takaisin ja kopissa oli kaksi lerpahtanutta kyrpää ja melkoinen panemisen tuoksu :)

   • Anonyymi

    Koska jatkoa


  • Anonyymi

   Näin kerran Itiksessä kun tummauhoisen pojan kullia imettiin kahden tytön voimin sovituskopissa ja verhoakin raoteltiin juuri minun koppini suuntaan ja melkoinen hihitys ja litinä sieltä kuului. En uskaltanut nuorena naisena edes kunnolla katsomaan, vaikka ehkä mielikin teki nähdä tuota aktia livenä.

  • Anonyymi

   Me pantiin poikakaverin kans kerran Henkkamaukan kopissa ja sen verran taisi jännitys vaikuttaa, että poikkis tuli tooodella nopeaan. Sit vaan koitettiin pyyhkiä niitä mällejä siitä peilistä ja se levis sellaiseksi sumeaksi alueeksi 🙃

  • Anonyymi

   Olisin heti valmis, kun sais jonkun mukaan sinne pukukoppiin. Myyjättärelle ei sentään pokka riitä esitellä varustusta.

  • Anonyymi

   Minä sovin Omeglessa treffit niin, että mimmi lupasi runkata mut ja minä saisin sormetella häntä. Olin jo kauppakeskuksessa, mutta ujous vain iski niin lujaa, etten uskaltanutkaan mennä. Pippelikin oli kutistunut aivan rusinaksi jännityksesyä olishan se ollut noloa, jos ei kovien puheiden jälkeen olisi ottanutkaan eteen.

  • Anonyymi

   tarinan pitäisi edetä nopeammin panemiseen

  Ketjusta on poistettu 42 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. En minä alussa sua pitänyt kauniina

   Mutta nyt olet silmissäni maailman ihanin nainen. En edes käsitä, mitä tapahtui. Pikkuhiljaa muutuit silmissäni haluttavimmaksi naiseksi koko maailmas
   Tunteet
   188
   2220
  2. Tämäkin vielä! Steppi suviseuroissa

   Nyt on maailmankirjat sekaisin, En ollut uskoa silmiäni. Selvänä teltassa lauloi muiden mukana.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   65
   2127
  3. Voisitko mies kirjoittaa

   Jotain kivaa ja siten että tunnistaisin itseni varmasti? Ei ilkeilyjä..
   Ikävä
   51
   1092
  4. Kirjoitan sulle sydämestäni

   Syvin toiveeni on päästä kanssasi suhteeseen, saada tutustua sinuun ja että sinäkin tuntisit minut sellaisena kuin olen. Minulla on paljon rakkautta s
   Tunteet
   58
   834
  5. uskallatkohan laittaa

   Kerro jotain mistä sinussa pidän? Tunnemme toisemme riittävän hyvin tietääksemme toisistamme nämä asiat melko osuvasti.
   Ikävä
   36
   750
  6. Homseksuaaliksi syntyminen - vuosisadan sumutus?

   Tieteellinen fakta on ettei homoseksuaaliksi voi syntyä vaan homoseksuaaliksi ruvetaan. Tätä kylmää ja itsestäänselvää tosiasiaa ei aivan viime vuosik
   Luterilaisuus
   255
   740
  7. Meillä on vain telepaattinen suhde

   Tai siis mulla suhun. Yksipuolinen se on, ja romanttinen kaikesta huolimatta. Mielikuvitus korvaa sen, mitä ei koskaan ollut.
   Ikävä
   61
   703
  8. Ei tiemme enää kohtaa

   Joten älä odota, että ilmestyisin elämääsi. Se, mitä on tapahtunut on mennyttä, eikä sitä enää saa takaisin. Voi olla, että et näe minua pitkään aikaa
   Ikävä
   69
   691
  9. Body count

   Sanotaan että miehellä tulevaisuus ratkaisee ja naisella menneisyys kun etsitään oikeasti vakavaan parisuhteeseen toista. Jos naisella paljastuu oleva
   Sinkut
   238
   680
  Aihe