Hesari ja tunnevaikuttaminen

Anonyymi

38

603

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kyllä uutistuotantoon kuuluvat myös tunnepitoiset aineistot.
   Ukrainassa on meneillään valtava tragedia,vaikka et ole sitä huomannut.

   Me täysijärkiset ymmärämme kokonaistilanteen.

   Hesarissa on tiukkaa asiaakin yllin kyllin.

   • Anonyymi

    Ai "te" täysijärkiset (kyseessä ilmeisesti jälleen se Natopalstan trollihäirikkö), jotka hyväuskoisina luette oman maan mediaa, ja uskotte sen väittämiin, joiden lähde on Ukraina tai lännen tiedustelu, tai "joku lähde"?

    Totta on, että Venäjän armeija tietää tehtävänsä - pelastaa siviilejä ja hoitaa aseettomiksi Ukrainalaiset nationalistit! Se ei lännelle käy, koska "Venäjä on hyökkääjä", mutta Ukraina "ei sitä ollut" sen pommittaessa kännisten sotilaidensa avulla Donbassia ja kootessa joukkoja hyökkäykseen alueen rajalle?!


  • Anonyymi

   Olen osittain samaa mieltä, tuhansista kuolleista venäläisistä sotilaista voisi kirjoittaa myös. Ei sankarilliseen sävyyn, koska se paskasakki ei sitä ansaitse, vaan koiranruoaksi kelpaavina raatoina.

   • Anonyymi

    Puhut tuossa myös Suomen sotilaista. Hekin pystyvät samaan.
    Ja jos olet Natopalstan trolli, sun jutut kun kääntää toisinpäin niin saa totuuden selville Venäjästä.
    Tilanne on nyt kääntynyt toisinpäin - NL on lännessä.


  • Anonyymi

   Tosiasiat sodan syistä pitäisi kertoa ensin, että lukija pystyisi muodostamaan mielipiteensä.
   Ukrainan sodassa tiedottaminen pitäisi lähteä vähintäänkin vuoden 2014 sisällissodan alkuvaiheista ja sitä seuranneesta vallankumouksesta.

   Tunteeseen vaikuttavat kirjoitukset ovat usein poliittisen vaikuttamisen keinoja.

   • Anonyymi

    Mitähän jatkuvalla Venäjän demonisoimisella halutaan saada aikaan? Sota Venäjää vastaan?
    Venäjä on syystäkin huolissaan kansalaistensa hyvinvoinnista EU alueella, koska väkivallan tekoja heitä kohtaan on tapahtunut vain, koska Venäjä haluaa turvata Donbassin ja Luhanskin oikeuden olla erossa Ukrainan kelvottomasta hallinnosta! Myös Ossetia on pyytänyt liittyä Venäjään. Aivan oikeassa näiden palstojen häirikkötrolli on ollut - "kukaan ei halua Venäjälle", joka tarkoittaa, että halukkuutta yhdistyä Venäjään valtioidenkin osalta kyllä löytyy. Tämä ei ole Venäjän ylistystä, vaan faktojen kertomista, mutta kuten Venäjällä on alettu kyselemään - kuka lännessä haluaa enää totuutta kuulla?

    Voin suoraan sanoa, että Venäjän karhun nenille hypelevä Suomineito tulee joutumaan kaksinkerroin polvirukoukseen, kuten ennustajat ovat ennustaneet. Suomi menettää Lapin ja mahdollisesti Itäosat. On meinaan PV:nkin nokkava omakehu ollut sen verran ronskia.

    Huomautan vielä: Ukrainassa kahdesta kirkosta ristit ovat pudonneet maahan. Syytä ei tiedetä. Eräs sosiologi näki siinä todella huolestuttavan varoituksen Jumalalta.


  • Anonyymi

   Ei vedä vertoja Ylen Kuroselle joka käy jokaisessa kriisipesäkkeessä itkemässä.
   Hänhän ei raportoi tapahtumien kulusta, vaan yksittäisten ihmisten kohtaloista.
   Tarkoitus on ihmisten manipuolointi niin että kaikki lähettäisivät vähät rahansa avustuksena ulkomaille ja että tänne tulevien niin laittomien kuin laillistenkin tulijoiden elättäminen tulisi yleisesti hyväksytyksi ikään kuin se olisi velvollisuutemme.

   • Anonyymi

    Kuka määrää, että vain Ukrainan mielipidettä on kuultava etenkin, jos se on Venäjänvastainen, mutta Venäjän mielipidettä ei saa kuulla?
    Miksi kaikki pahat jutut Venäjästä halutaan yhtäkkiä tuoda esiin, Ukrainan pahat teot sivuuttaen?

    Onko Ukrainasta löydetty kultaa, timantteja ja öljyä? Vai aiotaanko Afganistanin oopiumipellot siirtää sinne? Vai halutaanko Venäjää vastaan sota, jotta sen luonnonrikkaudet saadaan riistettyä?


  • Anonyymi

   Päätoimittajalle. Putinistien hybridisanomat Hesari pelottelee suomalaisia

   Kansanvaihtajien putinistien edessä nöyristelevä haloslaisten Nato-vastaisten luikertelija, Hesari

   Aika paljon on pitkiä lässytyksiä ilman sisältöä ja päälle isoja turhia kuvia nekin sisällöttömiä

   PUTINISTIKIRJOITUS HYYSÄRILTÄ
   Ruoka on Putinin käsissä vahva ase, ja se uhkaa jo Suomen huolto­varmuutta

   Lannoiteyhtiöt ovat myyneet varastonsa tyhjiksi tai keskeyttäneet myynnin, koska tuotteiden hinnoittelu on tällä hetkellä niin vaikeaa. Venäjästä irtautuminen vaatii uusien raaka-ainereittien

   • Anonyymi

    Jos kuka on lukenut USA:n historiaa, tietää miten siellä ruokaa käytettiin hyväksi, että inkkarit saatiin reservaatteihin: ammuttiin biisonit - heidän toimeentulonsa.


  • Anonyymi

   Sinä haluaisit lukea mieluummin putlerin tosiasioita ukrainalaisten auttamisesta vai? Nooh. Kukin uskoo mihin haluaa!

   • Anonyymi

    No kerro montako kymmentä tonnia Venäjä on humanitaarista apua Ukrainaan vienyt? Onko kerrottu Suomen mediassa siitä?


  • Anonyymi

   Venäjää arvostellaan, aivan oikein, valtiojohtoisesta mielipiteenmuokkauksesta, mutta entä tämä Suomen "laatumedian" harjoittama mielipiteenmuokkaus ja vihakirjoittelu, jota on tehty jo vuosien ajan. Tänään 14.3. Iltalehdessä iljettiin hekumoida jo jopa Putinin saamisesta tähtäimeen. Missä on journalismin vastuu ja rajat? Eikö tämä lähentele jo yllyttämistä, maaperäähän on muokattu jo kauan?

   • Anonyymi

    Venäjän luonnonvarat saatava lännelle ja USA:lle, ja kristillinen moraali tuhottua, että valkoinen rotu saadaan tuhottua? Eli periaatteessa salaisesta rikollisesta toiminnasta on kyse. Eihän Afrikassa muuta ongelmaa ole kun väestöräjähdys, joka on lähdössä pohjoiseen paremmille apajille. Merkittävä osa raaka-aineista saadaan Afrikasta. Ei sinne ole varaa sotaa järjestää?

    Seuraa rahaa, sanotaan. Ja raha ei tunne isänmaallisuutta, ei kansoja, ei moraalia, ei uskontoja...


  • Anonyymi

   Suomi on tavallaan sodan osapuoli, joten elämme sotapropagandan aikaa. Tässä toiminnassa on tehokkaampaa vedota tunteisiin kuin järkeen.

   Eivät televisiossa haastatellut asiantuntijatkaan puolueettomimmasta päästä ole. Esimerkiksi Helsingissä sijaitsevassa Euroopan hybridiuhkien torjunnan osaamiskeskuksen toiminnassa on mukana Yhdysvallat.

   • Anonyymi

    Isot kersat edellä ja pienemmät perässä. Ei ole kauaksi lastentarhasta päästy! Ja he sanovat olevansa aikuisia, ja puhuvat uskottavuudesta. Ja kunhan rahaa saadaan, ollaan valmiit viralliseen vastuuttomuuteen ja vihan lietsomiseen.
    Ja koska ihmiset on rahassa kiinni, ja omaisuutta kaapit ja hyllyt täynnä, sekä yhteiskunnalta saadut edut (virat yms.) ajatuksissa, he eivät voi tehdä merkittäviä siirtoja.


  • Anonyymi

   Hävinneen Venäjän trollit alkavat olla epätoivoisia.

   • Anonyymi

    Tämäntyylinen kommentti on selvin merkki propagandan tehosta.


  • Anonyymi

   On harmillista ettei mediaan voi luottaa asenteellisten kirjoitusten vuoksi.
   Osa median kirjoituksista on kuitenkin asiallista luettavaa.

   • Anonyymi

    Ehdotan, että luet kummankin osapuolen uutisia, sekä Suomen, että Venäjän. Älä mieti sanaa "propaganda", koska se häiritsee oman harkinnan mukaan ajattelua. Tyhjennä ajatuksesi, ja lue myös Venäjän uutisia tyynellä neutraaliudella. Ole mediakriittinen - älyllisesti.


  • Anonyymi

   Helsingin Sanomat on levittänyt 1930-luvulla Hitlerin haastatteluja, myöhemmin kommunistien, taistolaisten, stalinistien, islamilaisten ja viherpunaisen hämäräporukan propagandaa, jatkuvasti ja laajasti

   BÄCKMAN ON ESIMERKKI HESARIN TUOTTEESTA, MUUTAMAN ÄÄNEN SAANUT POLIITIKKO, JOTA HESARI MAINOSTI AIKANAAN SIVUKAUPALLA PUTINISTIEN TÄHTENÄ ja josta HESARIN ANSIOSTAA TULI NS. SOMEKUULUISA

   Nyt Hesari haluaisi levittää putinistien salaliittoteorioita ja propagandaa ja vielä lisätä tätä

   Jokainen kielitaitoinen löytää Kremlin propagandaa englanniksi venäjäksi jne jos kiinnostaa ilman Venäjän lisämateriaalia EUssa. Eipä paljon kiinnosta edes venäjän eli diktatuurimaan kielen opiskelu, koska MILLOIN TAHANSA VOIDAAN KIELTÄÄ PÄÄSY MAAHAN tms rajoitusta, vaivallla hankittu taito menisi hukkaan

   HS 26.3. Totuus on sensuuria vahvempi
   Euroopan unioni on päättänyt kieltää Venäjän valtion televisiokanavien jakelun. Sensuuri ei ole oikea vastaisku Venäjän propagandaan.

   https://www.suomenuutiset.fi/leena-meri-sananvapauden-rajoittaminen-on-vaarallista-ihmisten-hiljentaminen-rikosprosessilla-on-lopetettava/#comment-1110340

   • Anonyymi

    Venäjä on vahvasti ortodoksinen maa. Meinaatko niiden suhtautuvan välinpitämättömästi Jeesukseen ja hyppivän Jumalan nenille?


  • Anonyymi

   Onko Hesari mennyt täysin sekaisin? Venäjä, ydinasevalta, on Hesarin mukaan laitettava polvilleen. Mistä tällainen paniikki ja viha? - Butsa on mahdoton juttu, mutta kait asia pitäisi tutkia, kun sekin vaihtoehto on olemassa, että raakuuksien takana voi olla myös Ukraina ja sen äärioikeistolaiset. Ajatelkaa nyt vähän.

   • Anonyymi

    Bucha on täysin käsittämätöntä härväämistä, ja hallitusjohto upseereineen vaatii vastatoimia ilman todisteita.
    Montako hemmetin salaliittoteoriaa ne oikeen haluaa?! Mikseivät laita vielä okkultismia ja numerologiaakin mukaan? ww1 ja 2 alkamisesta saatiin sama nro kun Ukrainan sodan alkamisen päivämäärästä. Mites Buchan tapauksesta? Luulis, että bioaselabra tutkimusten peittelemiseks keksittiin?


  • Anonyymi

   Mitä helevettiä maailmassa tapahtuu?! Miksi mediasta on tullut itse paholainen?!

   Medialla on asiaa Venäjästä:

   - Natsien keskitys­leireistä selvinnyt Boris, 96, kuoli Venäjän iskussa
   - "Koko maailma näkee Venäjän julmuuden." (Huomaa voimasanan mm. "koko maailma" -käyttö)
   - "Borrell totesi: Venäjä tuhoaa kaiken ja pommittaa tappaakseen kaikki"
   - Ukraina sanoo: Venäjän pommitti koulua ja teatteria, missä siviilejä...
   - Ukraina sanoo: Venäläiset estäneet evakuointia...
   - Ukraina sanoo: Venäläinen kenraali kuoli... jo viides...
   - Nämä Ven. upseerit ovat kuolleet... 6:n ven. kenr. on arvioitu kuolleen (kuoli vai ei?!)
   - Ukrainalaiset tiedottavat kernaasti vastustajansa tappioista. (ja totta vai tarua?) Niistä pyritään tekemään propagandavoitto.
   - Ukraina sanoo: Venäläiset tappoivat 10 leipää jonottanutta
   - Ukraina sanoo: ven. oper. vastaava ven. kentsu kotiarestiin, jonka armeija on kärsinyt suuria miestappioita.
   - Ukraina sanoo: Venäläiset sotilaat ovat pakottaneet lapsia panssarivaunujen ihmiskilviksi
   - Ukrainalainen kuvernööri kertoi: Venäjä "ammuskeli ja terrorisoi väestöä".
   - Butshan pormestari (ukrainalainen) on kertonut.. että kadulla ihmiset oli tapettu ampumalla päähän takaapäin.
   - Ukraina "lyönyt hajalle Suomen itärajan takaisten tukikohtien prikaatit".
   - Näin Venäjän eliittijoukkoja nöyryytettiin... Ukrainan tärkeimpiä voittoja...
   - Ukrainalaistoimittaja todisti omin silmin...
   - BBC:n toimittajan mukaan...
   - Britannian tiedustelun mukaan...
   - Joidenkin lähteiden mukaan...
   - Varmuutta viestien aitoudesta ei ole...
   - Venäjän propagandavideo...
   - "Uusi väite Putinin harhaisuudesta..."
   - Putin on sotarikollinen... hullu... (PV:n tied. eversti kielsi tämän)
   - Nurkkaan ahdistettu, epätoivoinen Putin...
   - Putinin sota ulottuu rakastettuun kaupunkiin asti
   - Putinin raaka sota...
   - Venäjän hirmuteot...
   - Kremin voimakaksikko valehtelee maailmalle minkä ehtii...
   - Venäjä kompuroi Ukrainassa...
   - Siellä tuhotaan venäläisten armeijaa...
   - Putin on Saatana (Kauniaisten erään pastorin väite, mutta läpi meni uutisiin!)
   - Putin hyökkäsi rikollisesti Ukrainaan, "mikä avasi Natovastustajienkin silmät"
   - Putinin propagandakoneen verihurmeisten rattaiden...
   - Kammottavat ja ahdistavat kuvat Ukrainan sodasta ovat tehneet Putin Venäjästä todella vaarallisen naapurin itärajan takana.
   - (Juttu NL:n aiheuttamasta Ukrainan nälänhädästä, jossa n. 4 milj. ihmistä kuoli)
   - Eritrean liityttyä Venäjän mukaan "tässä on se raadollisempi puoli..."
   - Yle: 62 % on Naton kannalla. (käytetään hyväksi sodan shokkireaktiota?)

   (Yhteenveto: EI SANAAKAAN UKRAINAN SOTARIKOKSISTA!) Mediasta tulee mieleen apina, joka kirkuu, ja hakkaa kummallakin kädellä lattiaa.

   MIKSI??

   • Anonyymi

    Siksi kun Valtamediaa käskee Ylempi taho. Se sanelee, mitä saa medioida ja mitä ei.
    Siinä syy.


   • Anonyymi

    Tässä propagandan kruunu: LAPSI....


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Siksi kun Valtamediaa käskee Ylempi taho. Se sanelee, mitä saa medioida ja mitä ei.
    Siinä syy.

    Jos ylempi taho tekee mediasta apinan kaltaisen, tai yläkoulun kovanaaman, joka huutaa "fladis flaidis verta ja luita", niin mitä se haluaa kansasta?! Se haluaa siitä pää oikosena vihollista vastaan hyökkäävän, jolle ei merkitse mikään muu kuin "isänmaa"? Ei järkeä, ei mieltä tarvita, ja uskonnosta ei väliä?

    Kansalla on aina ollut maalaisjärki. Uskovatko meidän upseerimme, että Venäjä ei kehity, ei muutu? Se on muuttunut ja kehittynyt sitten viime hirmuvalta aikojen. Siellä kirkot ovat uudelleen nousseet siinä, missä EU alueella kristinusko ja kristillinen moraali on näivettymässä.
    Kun Venäjä tulee Suomeen, menkää heidän joukkoihinsa, heidän puolelleen, ja sanokaa, "Veli, meillä on yhteinen vihollinen", ja taistelkaa heidän kanssaan kristinuskon ja kristillisen moraalin puolesta, turvataksenne kansan alkuperäisen siemenen lisääntymisen ja elossa pysymisen. Kuka rakensi tämän maan ja kenelle? Ja millä älyn tasolla? Yli 100!


  • Anonyymi

   Onko tunnevaikuttaminen seksuaalista häirintää?

   • Anonyymi

    Ehkä sille tulevaisuudessa tullaan keksimään joku määritelmä, joka tekee siitä rikollista.


  • Anonyymi

   Kannattaa hypätä Helsingin Sanomien pääkirjoitusaukeaman yli. Ja muutaman seuraavankin.

   • Anonyymi

    On jotenkin annettu ymmärtää, että Venäjä vetäytyy Kiovasta, koska tappiot, ja uusi taktiikan muutos niiden takia. Venäjän media toteaa tyynesti, että vetäytyminen tehtiin, jotta rauhanneuvottelut voisi aloittaa.
    Totuus on nykyään lännessä pannassa, jos se liittyy Venäjään ja sen uutisointiin? Pitää saada leimattua, ja kansaa heräteltyä armottomaan taisteluun "vanhaa paholaista " vastaan, puhumatta sanaakaan uskonnosta, ja yhteiskunnallisesta moraalisesta muutoksesta sitten NL:n päivien?


   • Anonyymi

    Suomen medioiden uutisointi on nykyään niin järkyttävää ja pahaa, että luen mielummin Venäjän mediaa, ja ymmärrän nyt varsin hyvin, miksi Venäjän hallitus ja media on kauhuissaan lännen roistomaisesta käytöksestä.

    Minulla ei ole vaikeuksia Venäjän mediaa lukiessani, koska olen mediakriittinen, ja tiedän, ettei Venäjä ole sama kuin NL. Se valtio oli ateistinen. Ei ole väliä vaikka Venäjä laajenisikin NL:n rajoihin ja niiden ylikin (kun maita haluaa liittyä siihen), väliä on sillä että kristinusko ja kristillinen moraali pysyy. Ja se on vahvistumassa.

    Se on helppo median kirjottaa kauhutarinoita Venäjän armeijasta, ikäänkuin yleistäen, mutta ihmisiä kaikki ollaan, ja kun olosuhteet ovat karut, ja tarve tarrata etuhin, käytös muuttuu osin sen mukana, riippuen luonteen heikkoudesta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Suomen medioiden uutisointi on nykyään niin järkyttävää ja pahaa, että luen mielummin Venäjän mediaa, ja ymmärrän nyt varsin hyvin, miksi Venäjän hallitus ja media on kauhuissaan lännen roistomaisesta käytöksestä.

    Minulla ei ole vaikeuksia Venäjän mediaa lukiessani, koska olen mediakriittinen, ja tiedän, ettei Venäjä ole sama kuin NL. Se valtio oli ateistinen. Ei ole väliä vaikka Venäjä laajenisikin NL:n rajoihin ja niiden ylikin (kun maita haluaa liittyä siihen), väliä on sillä että kristinusko ja kristillinen moraali pysyy. Ja se on vahvistumassa.

    Se on helppo median kirjottaa kauhutarinoita Venäjän armeijasta, ikäänkuin yleistäen, mutta ihmisiä kaikki ollaan, ja kun olosuhteet ovat karut, ja tarve tarrata etuhin, käytös muuttuu osin sen mukana, riippuen luonteen heikkoudesta.

    Pitipä vielä sanoa, että luuleeko joku, ettei Venäjällä tutkita väärinkäytöksiä? Armeijan ja vankienhoitolaitoksen rikokset - niistä on järjestetty tutkinta, ja upseereja potkittu pihalle. FSB:ltä on pidätetty porukkaa, Alfasta, poliisista, DPS:stä... Kyllä tuomioita osataan jaella. Ei se mikään "teen mitä haluan" -maa ole... kunhan vain saisi tietää missä ne suurimmat varkaat ovat. Alempiahan on helppo tuomita. Tietyt ukot istuvat vakaasti palleillaan... aivan kuten Suomessakin ja muualla maailmassa.

    Ehdotan, että Suomesta lähtee pari upseeria Venäjälle, ja päinvastoin. Ehkä saadaan parempaa ymmärrystä ja käsitystä meininkiin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Pitipä vielä sanoa, että luuleeko joku, ettei Venäjällä tutkita väärinkäytöksiä? Armeijan ja vankienhoitolaitoksen rikokset - niistä on järjestetty tutkinta, ja upseereja potkittu pihalle. FSB:ltä on pidätetty porukkaa, Alfasta, poliisista, DPS:stä... Kyllä tuomioita osataan jaella. Ei se mikään "teen mitä haluan" -maa ole... kunhan vain saisi tietää missä ne suurimmat varkaat ovat. Alempiahan on helppo tuomita. Tietyt ukot istuvat vakaasti palleillaan... aivan kuten Suomessakin ja muualla maailmassa.

    Ehdotan, että Suomesta lähtee pari upseeria Venäjälle, ja päinvastoin. Ehkä saadaan parempaa ymmärrystä ja käsitystä meininkiin.

    Jaa mutta ei tuota voida tehdä. Muuten media ei voi kirjoitella kauhujuttuja.


  • Anonyymi

   Ukrainalaisista suuri osa on venäläisiä juuriltaan, kansansankarikin. Kaiken järjen mukaan venäläiset "luonteenpiirteet" sopivat siis myös ukrainalaisiin?

  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Todellakin totuus kääntää mielipiteitä.


  Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Venäjän sotilaiden raiskaama 1 vuotias poika kuoli vammoihinsa

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fac86480-df24-41b8-be6c-6ab6ff6476e4 Järkyttävää tämä jatkuva raiskaaminen. patriarkka Kirilin mielestä p
   Maailman menoa
   423
   6284
  2. Lasta odottava Johanna Harlin hehkuu Cannesin juhlissa - Some ylistää: "Maailman kaunein mama"

   Oi, mitkä kuvat suoraan Ranskan Rivieralta. Onnea loppuodotukseen, Johanna ja Renny Harlin! Oletko muuten katsonut The Harlins -realityä? Mielipiteit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   75
   3923
  3. Martina taitaa olla Hangossa

   Mitäköhän siellä tapahtuu…
   Kotimaiset julkkisjuorut
   111
   2251
  4. Meidän Hanko

   Siis toi ämmä. Mitähän Stefu maksoi (ehkä ponin), että astuu tiluksilleen kuittailemaan Sohville. Nyt on pappa siinä kunnossa, että kannattanee olla h
   Kotimaiset julkkisjuorut
   153
   2009
  5. 90
   1928
  6. Sano mies jotain mistä tietäisin että tykkäät

   Olen itse kirjoittanut tosi tunnisteellisesti, tiedät mun naisen olevan täällä, jos olet hän. Ihan siksi että uskallan paremmin irl, jos tiedän että t
   Ikävä
   175
   1519
  7. Onko Suomi huonompi kotimaa kuin Venäjä?

   Täällä kirjoittelee muutama ihminen Suomesta siihen sävyyn, että kysymys on pakko esittää. Jos siis vertailet toisiinsa näitä kahta maata, onko Venä
   Maailman menoa
   472
   1027
  8. Suomen kuherruskuukausi Ukrainan kanssa on ohi. Väitän, että suomalaisia on harhautettu.

   Aivan ensimmäiseksi haluan sanoa, että jokaisella on oikeus mielipiteeseen. Voi myös olla sitä mieltä, että saa haluta Suomen liittymistä Natoon. Enne
   Maailman menoa
   237
   975
  9. Uskotko nainen vielä ihmeisiin

   Sinun täytyy vain uskoa ja luottaa💕
   Ikävä
   93
   970
  10. Kaikkeuden kauniimmat simmut

   Olet timanttia ja ja. Ikävä on.
   Ikävä
   27
   954
  Aihe