Birgit tahdittaa soutujoukkuetta

Liquid

Vellu mietti pitkään kaverinsa Hannun ehdotusta vaikka tiesi heti hyväksyvänsä sen.

Uudesta au-pairista oli vaimon mielestä ollut vain harmia. Eihän hän voinut arvata, että kutsuttu saksalaistyttö olisi niin uhkea pakkaus, että se panisi koko Sulkavan kunnan miesväen päät pyörälle. Mukaan lukien Vellun. Lapset kyllä viihtyivät hekin Birgitin seurassa.

Pahemmaksi asia kehittyi lauantain saunailtana Kaipolanlahden rannalla. Vellun kaveri Hannu oli tullut hänkin saunomaan, ja aina suutaan soittava suonenjokelainen oli jotenkin vokotellut Birgitiä ja saanut tämän uskomaan, että Suomessa sitten maalla yhteissaunominen oli luonnollinen asia. Kaikki vain samaan saunaan, miehet ja naiset!

Kai Birgit sitten oli ollut vähän yllytyshullu, mutta hän oli todella suostunut yhteissaunomiseen miesten kanssa! Silti ainakin Vellulla oli ollut vaikeuksia saunassa yhtä aikaa d-kuppisen au-pairinsa kanssa. Yksi ainoa vilkaisu sai aikaan sellaisen seisokin, että sitä piti lähteä ihan suihkuhuoneen puolelle kylmällä vedellä asettelemaan. Näennäisestä huolettomuudestaan huolimatta taisi uhkean alastoman neitokaisen näkeminen aiheuttaa myös Hannulla yllättävää hallitsematonta nykimistä jalkovälissä.

Vaimohan oli suuttunut kuullessaan viattomilta lapsilta Vellun ja Hannun menneen saunaan yhdessä Birgitin kanssa. Vaimo alkoi jo puhua Birgitin lähettämisestä pois ennen aikojaan. Vellu onneksi osasi vierittää tapahtuman Hannun syyksi. Toista saunakertaa ei tulisi, se oli varma. Voisi tulla jotain muuta.

Hannuhan sitä ehdotti. Firman sekajoukkueeseen Sulkavan soutujen kirkkovenekilpaan oli jo saatu tarvittavat seitsemän miestä ja seitsemän naista. Peränpitäjä ja tahdittaja, orjapiiskuriksikin haukuttu, vielä puuttui. Hannu ehdotti siihen Birgitiä.

- Voisi olla ulkomaalaiselle kokemus olla mukana soutujoukkueessa tahdittajana, Hannu oli ehdottanut, - Pianhan tuohon hommaan Birgitin kouluttaisi!

Velluhan suostui ehdottamaan asiaa saksalaiselle au-pairilleen, ja tämä otti ehdotuksen innostuksella vastaan! Tahdittaa nyt suomalaista soutujoukkuetta oikeassa kilpailussa! Vellu arvasi kyllä Hannun taka-ajatuksen: kilpailun jälkeen ”rantakalaillassa” tapahtui kaikkea säpinää, ja sitäkin enemmän joukkueiden mennessä yhdessä saunomaan hieman häppää ottaneina.

Kilpailupäivä meni muutaman harjoituksen jälkeen hyvin. Uitonvirran suulta kirkkoveneet lähtivät Alanne-järvelle ja neljätoista soutajaa, osuusmeijerin entisten työkaverien joukkueen seitsemän miestä ja seitsemän naista tekivät parhaansa Birgitin tahdittaessa ”veto-veto” –huudoillaan. Kolmas sija siitä tuli tälle sekajoukkueella ajalla 4.33,15. Palkinnonjaossa Birgit sai ensikertalaisen mestarikirjan ja pronssisen soutumitalin.

Rantakalaillan viivästymisestä Vellu ilmoitti vaimolle kotiin. Au-pairin hän toisi samalla autolla. Ensin saunottaisiin Martin luona. Kyllä, naiset myös, koko joukkue! Naisilla tosin oma saunavuoro, Vellu pani leikiksi.

Heinäkuinen ilta ei ollut vielä pitkälläkään joukkueen pakkautuessa kirkkoveneeseen – kyllä, Martilla oli oma kirkkovene pienenä harrastuksena. Osa soutajista ei tosin lähtenyt enää mukaan, joten joukko hupeni viidestätoista kymmeneen. Osalla oli autonsa jo Martin mökille ajettuina.

Martin mökkirantaan päästyä sovittiin naisten saunavuoron olevan ensin. Birgit menisi toki sinne. Miesväki asettui talon kuistille olutta korkkaamaan ydinjoukkonaan Hannu, Vellu, Martti ja Erkki. Juomattomana pysytellyt Sakari tosin pian ilmoitti perheen kaipaavan, joten hän otti mukaansa vielä Juuson ja Jaskarin. Vellu siemaili oluttaan miettien mitä taka-ajatuksia Hannulla oli Birgitin suhteen. Asiat alkoivat kehittyä yllättäen omaa rataansa.

Jostain syystä naisporukka oli koko ajan vieroksunut ja syrjinyt Birgitiä. Oliko syynä sitten nuoren uhkean tytön kokeminen vaaralliseksi kilpailijaksi tästä miesväestä taisteltaessa? Silkkaa kateuttakin saattoi joukossa olla, sillä seksikäs ja rintava Birgit oli varmasti heidänkin mielestään – noh, rinnanmitan edellä menestyksessä.

Joka tapauksessa Riitta ja Venla olivat olleet niin avoimen vihamielisiä, että jo ensimmäisen minuutin jälkeen saunassa yhdessä heidän kanssaan Birgit lopetti saunomisen ja tuli takaisin miesporukkaan, jossa aina avulias Hannu tarjosi hänelle oluen.

- Musta tuntuu ettei noi naiset oikeen tykkää musta…

- Ääh, Birgit, älä huoli. Ota olut.

Niin Birgit sitten surumielisenä, ei sentään itkien selitti kuinka yhteistyö nälvivien muijien kanssa oli tökkinyt koko ajan. Eivät he sietäneet sitäkään, että Birgit oli kuningattaren lailla joukkueen tahdittajana. Eivät he soutamaankaan olisi päästäneet – eivät varmaan edes katsomoon tai koko kylälle!

Sopuisa osuusmeijerin entisten työntekijöiden joukkue oli loppuillasta täysin hajalla. Riitta ja Venla tulivat saunasta pyhää kiukkua puhisten, kieltäytyivät oluestakin ja kaasuttivat Martin pihalle jättämällään autolla pois. Birgit jäi yksin neljän miehen kanssa.

- Älä huoli, Birgit, suomalaiset naiset on joskus tuollaisia kateellisia. Mutta sinähän voit tulla saunaan meidän kanssa!, Hannu ohjasi keskustelua.

Ennenkin sekaporukassa saunonut saksalaistyttö ei tästä hätkähtänyt. Porukan miehet olivat sitä paitsi alusta alkaen olleet miellyttävämpiä kuin nuo nälvivät akat. Miesporukka nousi ylös ja lähti saunalle. Hannu kehotti Birgitiä tulemaan perässä ja niin Vellun, Hannun, Martin kuin Erkinkin mielessä takuulla olivat päällimmäisenä ajatukset tulisiko tyttö ihan oikeasti.

Miesten odotus lauteilla tiivistyi kunnes kaikki kuulivat äänen pesuhuoneen oven auetessa. Keskustelu Toyotan pakoputken korjaamisen erikoisvivahteista katkesi kaikkien kuunnellessa mitä tapahtuisi. Birgitin riisumisesta ei kyllä lähtenyt mainittavaa ääntä. Kohta saunan ovi aukesi ja ruskeatukkainen Birgit astui sisään koko uhkea naisenvartalonsa alastoman paljaana suuret greipinkokoiset rintansa nuoren saksalaisneidon kypsyvää naiseutta korostaen.

Vellu ja Hannu tekivät Birgitille tilaa lauteilla aivan porukan keskellä. Löylyä heitettiin ja keskusteltiin osuusmeijerin soutujoukkueen sijoituksista 90-luvulla, vaikka Birgitin omat meijerit ne kaikkien sanomattoman huomion taisivat viedä. Alaston Birgit vierellään Vellukin tunsi au-pairinsa läheisyyden aiheuttaneen kalussaan nykivää liikettä, joka auttamattomasti kiskoi hänen kaluaan kohti kattoa. Huomaisiko Birgit sitä?

- Olit muuten hyvä tahdittaja, Birgit, Martti antoi tunnustusta, - Voisin ottaa sinut ihan vakituiseksi joukkueeseen!

- No älähän nyt, Birgit naureskeli parin oluen jälkeen vapautuneena ja humaltuneena.

- Joo-o. Siksihän minä oman kirkkoveneen hankin. Kiva sitä on kunnostaa, mutta soutelemaan pääsee harvoin. Aina pitäisi olla joukkue koolla.

- Onhan meitä tässä vielä viisi paikalla!, Erkki ehdotti, - Voidaan me vielä heittää kierros Alateella. Vene liikkuu viidellä siinä missä viidellätoista. Iltakin on vielä lämmin.

- Mikäs siinä, Vellu ehdotti, puetaan vain päälle ja…

- Mitä tässä edes pukemaan, Hannu huudahti, - Ilta on lämmin, eikä täällä mökillä ole naapureitakaan kurkkimassa.

Martti myhäili tyytyväisenä.

- Ja jos Birgit on meidän tahdittajana tuossa asussa niin pojat soutaa ja hyvin! Kovempaa kuin päivällä!

- Ei taitaisi sellainen doping mennä Sulkavan soutujen säännöistä läpi!, Erkki naureskeli.

Niin älytön kuin ajatus olikin, oli se puolihumalaisista suomalaisista hirveän hyvä. Sitten ihmetellään, miksi niin moni hukkuu tässä tuhansien järvien maassa, Vellu ajatteli. Irwinkin lauloi miten härmäläiset hukkuu sepalus auki…

Joukko lähti kiirehtien puolijuoksua venerantaan ja Vellu seurasi Birgitin juostessa keinahtelevia suuria rintoja ja tytön pyöreää, kiinteää pyllyä. Illalla olisi pakko masturboida levoton olo pois, Vellu mietti, ei tässä muuten malttaisi nukkuakaan seuraavana yönä, sillä Birgitin paljaat muodot vaivaisivat unissakin.

Birgit hyppäsi kirkkoveneen perätuhdolle kuten päivälläkin oli siellä ollut ja miehet hakivat paikkojaan. Soutajia tulisi vain kaksi vierekkäistä paria, joten tasapainon vuoksi oli asetettava yksi pari taakse lähelle Birgitiä ja toinen pari istuinriviä edemmäs. Kokkaan ei painoa laitettaisi.

- Odottakaa vähän!, Hannu huusi juosten autonsa peräkontilta hippulat vinkuen paksua porontaljaa kantaen.

- Birgit, laita tämä allesi siellä perässä. Ei tule kylmä!

Birgit asetti lämpimän taljan alleen veneen perään, ja tuumi että tällainen olisi pitänyt olla jo päivän kisoissa. Talja oli iso, kumman tutun näköinen. Samannäköisellä hän oli kerran Saariselällä erään Sakun kanssa…No, se oli toinen juttu. Nyt hän oli lähdössä soutelemaan suomalaiselle järvelle neljän alastoman keski-ikäisen miehen kanssa. Ihan huppelissa. Ilman pelastusliivejä. Ilman vaatteita...

Vellu ja Hannu istuivat vieretysten vastapäätä Birgitiä, jolloin heillä oli parhaat näkymät saksalaistytön paljaisiin suloihin. Birgitin D-kupin rinnat olivat miesten ihailtavina siinä aivan heidän edessään ilman rihmankiertämää. Järvellä käyvä pieni viilenevän illan tuulenvire sai Birgitin ihon kananlihalle ja nännit nöpöttämään miesten mielestä kiihottavan kovina. Jalkojaan Birgit piti aluksi häveliäästi yhdessä, mutta huomatessaan miesten olevan paljaine munineen aivan estottomia, aukaisi hänkin jalkovälinsä paljaaksi ajellut näkymät miesten kiihottimeksi.

Vellu tunsi kalunsa kovettuvan ja Hannulla siinä vieressä taisi tapahtua samoin. Erkki ja Martti soutivat hieman taaempana, no heitä ei Vellu nähnyt, mutta taisivat kaikki miehet kiskoa airoja niin, että hyvä kun eivät hankaimet katkenneet.

Avoimella järvenselällä oli laskevan auringon lämmössäkin aika vilpakkaa, joten Hannu ehdotti veneen kurssin kääntämistä kohti läheisen saaren rantakaislikkoa. Pitkä kirkkovene sujahti korkeaan kaislikkoon pitäen vienoa suhinaa kaislojen kaatuessa veneen tieltä. Viimein kaislojen kitka pysäytti veneen yli metrin mittaiseen ruovikkoon, joka toimi hyvänä tuulensuojana. Birgitiäkään ei näyttänyt enää niin palelevan.

Istua hiljaa alasti vastatusten oli aika erilaista kuin ahkera soutaminen. He kaikki viisi istuivat hiljaa alastonta tahdittajaansa tuijottaen kunnes Birgit rikkoi hiljaisuuden tunnustamalla että häntä alkoi palella. Vellu olisi sanonut että alkoi panettaa, mutta ei kehdannut.

- Tule tähän penkille väliin!, Hannu ehdotti Vellun yllätykseksi. Vellun oma ehdotus olisi ollut, että kääri sitä porontaljaa ympärillesi. Birgit nousikin ja vene heilahti hieman. Samoin heilahtelivat tytön jättimäiset rinnat tämän siirtyessä Hannun ja Vellun väliin. Sen verran ahdasta kahdelle suunnitellulla penkillä oli, että heidän oli istuttava tiiviisti reisi reittä vasten. Tietoisuus Birgitin kuitenkin aika lämpimän ja pehmeän reiden kosketuksesta sai Vellun kalun kovaksi.

Miehet pitivät käsiään yhä airoilla kuin valmiina jatkamaan soutamista. Näin lähekkäin ollessa Birgitille tuli vaikeuksia, minne laittaa kätensä. Olivathan he olka olkaa ja reisi reittä vasten ja näin komistaan vieretysten kieltämättä lämmittivät toisiaan. Lopulta käsiä ylhäällä kannattelemaan väsyttyään Birgit rohkeni laskea kätensä miesten polville. Sitä hänen ei olisi pitänyt tehdä. Vellun kalu venähti täysseisokkiin minkään voimatta sitä estää. Olihan Birgitin käsi vain parin sentin päässä Vellun seisovasta kalusta.

Sama vaikutus oli ollut Hannullekin, joka yritti lyödä tilanteen leikiksi.

- Tässä sitä ollaan, airot käsissä...jos vielä Birgitkin ottaisi kiinni meidän ”airoista” niin kiva olisi soutaa.

Birgit katsoi kysyen Hannua ja arvioiden huolella tämän seisovaa kullia. Kohta tytön käsi oli jo liikahtanut ja varoituksetta puristautunut Hannun seisovan kyrvän ympärille. Oikealla puolella istuvan Vellun kaluun vilkaisten Birgit otti myös sen käteensä niin että hänellä oli seisova miehenelin molemmissa lämpimissä käsissään!

Birgit alkoi vedellä vierellään istuvien miesten elimiä rytmikkäästi ja hymyili huomatessaan niiden molempien nousevan ja kovettuvan hänen käsittelyssään. Birgit sai rytmistä kiinni ja kohta hän jo runkkasi täysillä molempia miehiä. Vellu nosti oikean kätensä ottaen kiinni Birgitin pehmeästä oikeanpuoleisesta rinnasta puristaen sitä hellästi. Hannun kutsumaton käsi sujahti Birgitin jalkoväliin, jota Vellu huomasi tytön yrittävän levittää hieman enemmän antaakseen Hannun kädelle enemmän tilaa kosketella hänen pillunsa paljautta. Vellu siirsi takapuoltaan kohteliaasti sivummalle, jotta Birgit sai häpyään enemmän auki.

Hannun sormet alkoivat taitavasti leikitellä Birgitin pillunhuulilla löytäen pian klitoriksen nappulan, jonka asiantunteva kopelointi sai Birgitin huokailemaan nautinnosta. Vellu hyväili hajamielisesti kuin tunnustellen Birgitin pehmeitä tissejä nipistellen tytön tummia nappimaisia nänninpäitä. Tytön käden tiukentuva ote miesten munilla kertoi hänen hyväksyvän heidän koskettelunsa. Mutta miten jakaa ihanat hetket tasapuolisesti koko neljän hengen miesjoukon kesken?

Taaempana penkeillä istuvat Martti ja Erkki eivät voineet kuin aavistaa mitä edempänä tapahtui, vaikka he olivatkin niin lähellä tuota kolmen tiivistä kimppaa. Olivathan he kaikki kolme selin kahteen kaveriinsa veneen etupäässä. Birgit kääntyi vasemmalle puolelleen ja suuteli hellästi Hannua suoraan suulle. Seuraavana kiihkeän kielisuudelman sai Vellu hänen oikealla puolellaan antautuen täysin itseään reilusti nuoremman au-pairin vieteltäväksi ja vastaten tytön hurjaan suuteluun.

Ehkä noin kymmenen minuutin sormettamisen jälkeen Birgit hivuttautui alas penkiltä miesten välistä ja kääntyi ympäri painaen päänsä Hannun jalkoväliin. Tytön hyvin runkkaama kulli sai nyt tuntea hellää imutusta hyvänä suihinottajana tunnetun Birgitin ahnaassa suussa. Kuinka moni mies ja poika olikaan saanut laueta hänen suuhunsa!

Birgit nosteli päätään ylös ja alas Hannun jalkovälissä ja hyväili samalla sormillaan Hannun kiveksiä. Vellu ei voinut muuta kuin katsoa siinä heidän vieressään kulli kovana istuen. Kohta Hannu tuli karjaisten ja Birgit piti Hannun sykkivää ja lastiaan purkavaa kullia suussaan antamatta pisarankaan mennä hukkaan. Vasta kun Hannun kalu oli täysin tyhjentynyt, Birgit päästi pehmenevän kalun ulos suustaan.

Nyt olisi Vellun vuoro. Ei sittenkään. Birgit katsoi Vellua anteeksipyytävästi silmiin ja pahoitteli.

- Sori...Mut kun sä olet mun isäntänä täällä Suomessa ja ajatellen sun perhettä se ei olis oikein...

Vellu oli pettynyt mutta nyökkäsi. Hänen kalunsa ei nyökännyt eikä nöyrtynyt vaan seisoi yhä yhtä kovana kuin kaislikon pystyyn kuivuneet rantaruo´ot.

- Mutta laivan kapteeniahan ei saa jättää ilman, Birgit sanoi hymyillen ja asettui takaisin paikalleen veneen perätuhdolle levitetylle porontaljalle. Sormellaan hän vinkkasi veneen toisessa päässä istuvia Marttia ja Erkkiä tulemaan lähemmäs. Erkki noudatti ensin kutsua tunkien kalu pystyssä sojottaen Hannun ja Vellun välistä penkin yli hypäten Birgitin puolelle venettä. Vene kesti keikauksen hyvin.

Birgit levitti jalkansa jälleen perätuhdolla porontaljan päällä puolittain maaten. Nyt oli hänen vuoronsa saada huomiota osakseen.

Erkki ymmärsi yskän ja painautui Birgitin jalkoväliin tarttuen kiinni tytön polvista. Erkin kieli alkoi lipsutella Birgitin rakosessa ja Birgit silitti Erkin hiuksia nauttien saamastaan huomiosta.

- Jatka vain, Birgit usutti, - Nuole kovempaa, syvemmältä. Palkitsen kyllä sinutkin, mutta pääpalkinto täytyy mennä laivan kapteenille...

Martti veneen perässä oli varmasti kuullut lupauksen, sillä Vellu huomasi Martin ruvenneen miesseurasta huolimatta vetelemään pitkää kaluaan. Hän varmaan tuskin malttoi odottaa mitä luvassa oli. Seurueen ainoana tunnettuna sinkkumiehenä Birgit katsoi hänen ansainneen sen suurimman palkinnon...

Erkin pää peitti Birgitin pillun näkyvistä, mutta Vellun kiihkoa se ei estänyt. Hannu sen sijaan oli jo hieman rauhoittunut saatuaan laueta Birgitin suuhun. Kohta oli Birgit saanut tarpeekseen Erkinkin nuolemisesta pillullaan ja hän komensi vuorostaan Erkin vierelleen porontaljalle. Erkki totteli kuuliaisesti ja Birgit tarttui Erkin kaluun runkaten sitä muutaman kerran, valutti sitten itsensä jälleen polvilleen veneen pohjalle ja nappasi Erkin hyvin kehittyneen kalun suuhunsa.

Lutkutus oli tuskin ehtinyt alkaa kun Erkiltä tuli ilman varoitusta. Birgit sai osan miehen valkoisesta spermasta kasvoilleen ja ruskeille hiuksilleen ennen kuin sai haukattua ruiskivan letkun suuhunsa päästen maistamaan sen suolaista makua, jota hän ei voinut vastustaa. Miten lie erilaisia sen aromit olivatkaan, mutta kaiken lopun Birgit joi ahnaasti.

Suupielet yhä spermaa valuen Birgit kampeutui ylös veneen pohjalta ja jätti Erkin makoilemaan porontaljalleen lähtien itse hoipertelemaan Vellun ja Hannun välistä kohti Marttia veneen toisessa päässä. Ohittaessaan Vellua ja Hannua Birgit otti tukea miesten olkapäistä pysyäkseen veneessä pystyssä. Vellun kalu seisoi onnettomana pystyssä tytön kosketuksesta vain lisää jähmettyen. Birgitin paljaaksi ajeltu pillu kiihottuneisuudesta selvästi turvonneine häpyhuulineen ohitti Vellun vain muutaman sentin päässä miehen kasvoista.

- Nyt sitten...herra kapteenia..., Birgit uhosi hymyillen silmät Martin seisovaan tappiin nauliutuneina.

Saksalaisneito kumartui Martin jalkojen juureen antaen kirkkoveneen omistajalle samanlaisen hyvän ja tällä kertaa vielä tavallista perusteellisemman suihinoton. Vellu näki tapahtuman nyt paremmin, sillä Birgit päästi Martin kalun aina välillä suustaan runkatakseen sitä rajusti ennen kun taas otti sen suunsa hellään huomaan.

Kuinka kauan Martti kestäisi parikymppisen neidon hurjaa käsittelyä purkautumatta? Birgit kaappasi Martin seisovan kullin suurten tissiensä väliin upottaen sen niiden pehmeään syleilyyn. Yläruumistaan ylös ja alas hinkaten Birgit antoi Martin kullin sahata edestakaisin rintojensa välissä ja kalun pistäessä välillä esiin rintojen kätköstä Birgit kosketti sitä kielellään ja otti sen suuhunsa suudellen ja imien sitä nuoren kokeilunhaluisen naisen innokkuudella.

Lopulta leikin oli loputtava tai päädyttävä täyttymykseensä. Olihan kaksi miestä oli jo saanut laueta Birgitin suuhun. Birgit katsoi Marttia silmiin ja nousi sitten ylös veneenpohjalta ja laidoista tukea ottaen kampesi itsensä istumaan hajareisin Martin syliin. Pystyssä seisova kalu etsiytyi Martin pienellä ohjauksella suoraan nuoren naisen odottavan pillun huulille.

Paksu kyrpä tunkeutui saksalaisen au-pairin pilluhuulista sisään ja lantiotaan alemmas laskien oli Birgit kohta saanut Martin koko kalun sisäänsä. Birgit nosteli lanteitaan Martin päällä ja miehen kalu souti hänen pillussaan sisään ja ulos.

Kolme miestä pääsi seuraamaan tätä toimitusta takaapäin katsoen näkemättä silti juuri muuta kuin Birgitin leveän selän, jolle kiharat ruskeat hiukset laskeutuivat, sekä Martin pitkän ja jäykän kalun, joka kerta toisensa jälkeen upposi tytön vastaanottavaiseen aukkoon. Birgit päästi otteensa veneen laidoista pitellen Marttia hellästi kaulasta ja olkapäistä jatkaessaan itse ohjaamaansa rynkytystä.

Veneen kokka kovine penkkeineen taisi käydä Birgitille epämukavaksi, sillä kohta hän irrottautui Martin yhä pillunnesteistä kiiltelevän kalun päältä ja kierähti toisinpäin istumaan miehen syliin. Kädellään Birgit ohjasi Martin kalun liukkaille häpyhuulilleen ja seisovan vehkeen päälle istuen homma jatkui.

Tästä asennosta Vellu ja Hannu ja Erkkikin pitivät, sillä nyt he saattoivat seurata lemmenparin rakastelua ja kuinka Birgitin greipinkokoiset rinnat pomppivat ja heiluivat Martin työntöjen ja tytön oman ratsastuksen tahtiin. Birgit tarttui tisseihinsä pidellen niitä paikoillaan ja hyväillen niitä antaen samalla muille veneen miehille hienon shown nähtäväksi. Tällä kertaa Martti sai itse paremman mahdollisuuden tunkea kulliaan Birgitin kuumaan kirnuun.

Oli selvää, että tilanne ei voinut kestää kauan. Kohta Vellu kuuli Martin kuiskaavan Birgitille – ja järvellä kuiskauskin kuuluu pitkälle – että hän ei kestäisi enää kauaa.

- Anna tulla vain, Birgit yritti kuiskata yhtä hiljaa, vaikka kaikki miehet sen munat kovina kuulivat, -Syvemmälle…lisää…nyt…nyt…aah.

Birgit nojautui taaksepäin ja horjahti samalla istuma-asennostaan Martin sylissä. Martin juuri purkautumaan valmis kalu luiskahti ulos Birgitin sisältä, eikä Birgit ehtinyt kädellään työntää sitä takaisin pimppaansa. Soutujoukkueen kolme miestä ehti hyvin nähdä, kuinka Birgitin hento käsi painautui Martin kullin päälle painaen sen vasten tytön paljaaksi ajeltua häpyä ja alavatsaa. Ehkä Birgit halusikin Martin tulevan vatsalleen niin että muutkin miehet näkisivät?

Niin siinä kuitenkin kävi. Martin geysir purkautui Birgitin kädessä sykkivästä kalusta ja suihkulähteenä lennätti miehen valkeaa spermaa Birgitin vatsalle parhaiden ryöppyjen jaksaessa lentää alakautta ihan Birgitin rinnoille saakka. Birgit hieroi kämmenselällään reisiensä välissä laukeavaa Martin kalua kun sen lasti ryöppysi kerta toisensa jälkeen Birgitin valkealle vatsalle valuen siitä karvattomaan jalkoväliin ja veneen penkille.

Birgitin viimein päästäessä spermasta kastuneen kätensä Martin kullilta näky oli huikea. Martin spermaa roikkui pitkinä rihmoina Birgitin rinnoista ja koko vatsanseutu ja tytön kiinteät reidet olivat spermavanojen täplittämät. Tuon näyn edessä Vellulta oli myös tulla saman tien! Birgit nosteli spermaisia rintojaan ikään kuin niiden painoa punniten ja nuolaisi kämmenselältään Martin siemennesteen suolaista makua.

Tilanne alkoi olla ohitse, mutta Martti päätti hyvittää Birgitille aiheuttamaansa sotkua ammentamalla järvestä vettä kämmenkouraansa ja pesemällä sillä Birgitin vatsaa ja rintoja puhtaiksi omasta spermastaan. Tämä jälkileikkikin näytti olevan Birgitille mieleen, ja Vellu toivoi vain, että olisi saanut osallistua siihen itse, mutta eihän sitä saanut, omaa au-pairiaan…

Ennakkoluulonsa voittaen Martti päätti myös nuolla spermansa noilta Birgitin upeilta ryntäiltä. Ei näillä maisemilla soudellessa usein sellaista näkyä kuin tämän saksalaisneidon paljaat puskurit päässyt juuri koskaan näkemäänkään. Lopulta Birgit näytti olevan tyytyväinen Martin kutittavan kielen suorittaman puhdistustyön tulokseen ja myös vettä järvestä rinnoilleen ammentaen pyyhki laskevan auringon säteissä kiiltelevät rintansa puhtaiksi ja nousi paikaltaan mennen Vellun, Hannun ja Erkin ohitse takaisin porontaljan peittämälle perätuhdolle.

Rakastelusta raukea tyydytetyltä näyttävä tyttö ei sitten enempää hupia miesporukalle suonut, vaan todellakin kääriytyi porontaljaan, joka suojasi hyvin viilenevältä illalta. Birgit hymyili jälleen airoihin tarttuville ja soutamista jatkaville miehille porontaljansa alta paljastamatta enää sulojaan. Vain Vellu oli jäänyt tyydyttämättä ja Vellusta tuntuikin, että airoon tarttumisen sijaan olisi tehnyt mieli tarttua omaan jäykkänä seisovaan melaan ja järjestää seisokki pois päiväjärjestyksestä. Nyt oli tyytyminen siihen, että laivan kuningatar vain katseli miesten munia heidän soutaessaan kirkkoveneen pois suhisevasta kaislikosta.

Rannassa Birgit nousi laiturille joukosta ensimmäisenä yhä porontaljaan kääriytyneenä ja juoksi sitten talolle hakemaan vaatteitaan. Pian hän tulikin takaisin farmarit ja T-paita päällään vielä kirkkovenettä alastomina teloilleen laittavia miehiä tervehtimään. Birgit suuteli läksiäisiksi tasapuolisesti heitä kaikkia suulle ja puristi vielä tuttavallisesti Marttia munista.

- Aika lähteä, Birgit hyvästeli haikeana, - Ehkä ensi kesänä kilpaillaan taas!

Vaatteensa löytänyt Vellu meni autolle edellä ja Birgit tuli kohta perässä. Yhdessähän heidän oli määrä palata rantakalaillasta, kuten Vellu oli vaimolleen luvannut. Birgit istui etupenkille Vellun viereen. Tytöllä ei ollut, Vellu huomasi, edelleenkään rintaliivejä ohuen T-paitansa alla.

- Miltä susta tuntui, Birgit kyseli anteeksipyytävän kuuloisena, - Kun sä sait vain katsella meitä?

- No, Vellu aloitti varovasti, - Eiköhän asia ole niin kuin sanot. Ei meikäläisen ukkomiehen pitäisi turhia haaveilla. Vaikka kyllä sinä tosi kiihottava olit…

Birgit naurahti.

- Joo, kyllä mä huomasin, miten sulla seisoi koko ajan!

Vellu oli juuri käynnistämässä autoaan ja valmistautumassa lähtöön pihalta, kun hän tunsi Birgitin käden housujensa etumuksella.

- Mutta tiedäthän, siinä sun kavereiden edessä, enhän mä voinut niin tehdä. Juoru olisi kuitenkin levinnyt ja vaimosi olisi saanut tietää…

Vellun kalu kovettui Birgitin vetäessä hiljaa miehen housujen vetoketjun auki ja kaivaessa yhä laukeamattomaksi jääneen suonikkaan kullin esiin alkaen muitta mutkitta hyväillä ja vempata sitä.

- Ei sinun silti tarvitse ilman jäädä…eihän se olisi reilua…hoidetaan tuo homma heti...

Auton vaihdekepistä huolimatta Birgit onnistui kumartumaan sen yli ja ottamaan Vellun kuuman kalun suuhunsa. Birgitin käsi runkkasi Vellua rytmikkäästi ja kieli pyöri terskan ympärillä. Vellu tunsi olevansa taivaassa au-pairinsa ottaessa häneltä suihin.

Birgit kohotti vielä T-paitansa helmaa nostaen sen muhkeiden rintojensa päälle, jotta Vellu pääsisi samalla tunnustelemaan tytön kauniita pumpulinpehmeitä tissejä. Vellu pyöritteli Birgitin uhkeita puolipalloja kämmenissään ja Birgitin käsi runkkasi Vellun kullin vartta terskan ollessa samalla Birgitin huulten puristuksissa.

Kauaa ei kestänyt, kun Vellu tuli Birgitin suuhun tähtiä nähden. Sperma ruiskusi holtittomana heiluvasta kyrvästä ja Birgit nieli joka pisaran runkaten puutteesta tähän asti kärsineen Vellun lohdutukseksi viimeisenkin pisaran tämän suolaista siemennestettä ahnaaseen suuhunsa. Tämä tyttö voisi elää spermaa syömällä!

Vellun tyhjennyttyä täysin Birgitin suuhun Birgit nousi ja hymyili Vellulle laskien T-paidan helman jälleen rintojensa suojaksi. Birgit myös työnsi Vellun jo pehmentyneen kalun takaisin tämän housuihin ja veti vielä vetskarinkin kiinni, ettei Vellu jäisi vaimolleen kiinni tämäniltaisesta auki jääneen vetoketjun takia.

Mutta tuo tapa kulkea T-paidassa ilman rintaliivejä, Vellu mietti autoa käynnistäessään, se pitäisi ottaa Birgitin kanssa ihan tosissaan puheeksi. Vaimokin oli huomauttanut siitä jo monta kertaa.

4

11904

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • soutaja_

      Ohoh. Sehän oli pitkä tarina.

      Niin hyvin meni paikannimien oikeellisuuden suhteen, että voisi jopa epäillä tämän pohjautuvan todellisuuteen ;)

    • utelias

      haluaisin tietää, että mikä juttu tuo porontalja oikein on kun huomasin, että se esiintyy monissa sinun kirjoituksissa. Onko Multa jäänyt jotain huomaamatta???

      • Liquid

        Tsekkaapa "seksinovelleja"-palstalta jutut "Porontaljalla Vilnassa" ja "Porontaljalla Vatikaanissa". Ne ovat puolijuonellisen kertomuksen huipentuma.


      • tää talja
        Liquid kirjoitti:

        Tsekkaapa "seksinovelleja"-palstalta jutut "Porontaljalla Vilnassa" ja "Porontaljalla Vatikaanissa". Ne ovat puolijuonellisen kertomuksen huipentuma.

        tosiaan


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 150
      4275
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      113
      3864
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      23
      2651
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1881
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1747
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1639
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1625
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1543
    9. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1521
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1501
    Aihe