Polyamorinen suhde

Poika

Muistankos minä oikein, että joku kysyi jossain näillä palstoilla, mikä on polyamorinen suhde. Vai kertoiko joku vaan sellaisesta. Minä kumminkin yritin tarkistaa, mitä siitä sanotaan tietosanakirjassa, mutta ei se minulle selvinnyt.

Minä kumminkin elän semmoisessa suhteessa, tietääkseni. Eikös tämä sitä ole? Minäpä kerron. Jostakin kumman syystä, jota en osaa itsellenikään selittää, tyttöystäväni on ajautunut suhteeseen erään professori A:n kanssa. Kai se yhteiskunnallinen asema hiveli, sydämenkin sivistys, mitä tällä herra A:lla on. Erikoiseksi tilanteen tekee se, että kun minä ja tyttöystäväni olemme hieman yli kaksikymppisiä, professori A on kuudenkymmenen.

Ei tässä mitään valta- tai hyötysuhdetta ole, sillä tyttöystäväni ei ole opiskelija, ei sinne päinkään. Hän on kukkakaupassa myymäläapulaisena. Minullakaan ei ole mitään tekemistä akateemisten asioiden kanssa. Professorin olen kyllä tavannut. Hän on hienopiirteinen mies, jolla on hoidetut, vahvat, jo hopeiset viikset. Hän on ollut kaksi kertaa naimisissa. Ensin ikäisensä naisen kanssa, sitten kaksikymmentä vuotta itseään nuoremman kanssa. Tyttöystäväni voisi siis olla hänen tyttärentyttärensä.

Minä sallin tilanteen enkä koe mustasukkaisuutta tuon ikäisen, elämää kokeneen miehen suhteen. Päinvastoin, voisin olla hänelle jopa kiitollinen. Herra A:n seurassa tyttöystäväni on rohkaistunut ja rentoutunut. Tyttöystäväni kertoo jopa saaneensa elämänsä ensimmäisen yhdyntäorgasmin professorin kanssa. Nyt hän saa niitä myös minun kanssani.

Herra A on hellä, hän ei kiirehdi, hän puhuu myös muista asioista, kuuntelee ja koskettelee. Vasta vähitellen hän pyytää tyttöystävääni vähentämään vaatteitaan, liikuskelemaan alusvaatteisillaan ja lopulta riisuutumaan kokonaan. Mutta vieläkin edetään “esteettisesti“, niin kuin professori sanoo. Hän hellii yttöni “pikku varpaita“, hivelee ihastellen pyllyn kaarta ja suukottelee vatsaa. Viikset kutittavat, tyttöystäväni on kertonut, ja hän “värisee kuin kukka“.

Vähitellen terälehdet avataan. Professorilla on “suristin“, tyttöystäväni on kertonut, patterilla käyvä klitoriksen kiihottaja. Tyttöni on siinä vaiheessa jo niin rentoutunut ja kotoutunut, että hän sallii professorin sitä käyttää. Sähkö on “meidän pikku apulaisemme“, professori sanoo, ja sillä tuotetaan tytölleni ensimmäinen orgasmi.

Sitten “viilennetään“. Professori pyytää tyttöäni käymään vatsalleen, jotta hän voi hieroa tätä selästä ja pakaroista. Siinä professori kertoo jälleen kaikenlaisia. Hän saattaa kertoa Tabe Slioorista, Erik von Frenckellistä ja Urho Kekkosesta. Ymmärsiköhän tyttöystäväni oikein? Hän saattaa kertoa Mannerheimista ja tämän “naislinjasta“ Mandsurian ja Puolan rintamilla. Hän kertoo omista pikku valloituksistaan naisopiskelijoiden keskuudessa. Että hän ei koskaan pakota, ei houkuttele, ei viettele, mutta ottaa vastaan kiintymyksenosoituksen, jos sellainen tarjotaan. Monet ovat tarjonneet niitä myöhemminkin, tulleet varta vasten, usein vielä naimisiin mentyään.

Siinä vaiheessa siirrytään naimiseen. Professori levittää tyttöni jalat, käy hänen päälleen ja työntyy takaapäin. Kaikki tämä käy hitaasti mutta varmasti. Professori haluaa, että nainen sulautuu häneen kokonaan, on hänen kanssaan yhtä kuin “sudenmorsian“, himoa täynnä

Tyttöystäväni on tunnustanut, että hän ei vielä koskaan ollut tuntenut itseään niin naiseksi. Professori tunkeutuu häneen vähä vähältä ja hän aukeaa kuin aalloiksi. Kun professori alkaa nytkyttää, hän saa. Hän saa monta kertaa ja huudon kanssa, kunnes myös professori saa. Niihin yhteisiin voihkaisuihin he sulavat.

Suristinta käytetään vielä senkin jälkeen, ja tyttöystäväni on usein aivan poikki palatessaan. Häpy on turvoksissa, arka ja punoittaa, mutta vielä enemmän se punoittaa, kun me vielä kerran rajusti rakastelemme. Tätä on varmaan polyamorinen suhde.

0

7250

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Nainen, tervetuloa

        Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
        Ikävä
        32
        7001
      2. Kela valvoo lasten tilejä.

        Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
        Yhteiskunta
        311
        4031
      3. Olisit ollut varovaisempi

        Nyt jos minut hylkäät ja et meidän asiasta minulle mitään ilmoita niin ettet edes anteeksi pyydä, niin tiedä että minä e
        Ikävä
        63
        3953
      4. TTK-tähti Saana Akiola paljasti tv-ohjelmassa tapahtuneen ahdistelun

        Olisko pitänyt suunnitella ulostulo paremmin? Nyt lehdet soittelevat kaikki 8 läpi ja kuusi sanoo ettei koskenut häntä.
        Maailman menoa
        43
        3379
      5. Mitä haluaisit sanoa hänelle

        Nyt tällä hetkellä?
        Ikävä
        174
        2621
      6. Mies sinä olet kaunis katsella

        Olet myös rauhallinen, tavallinen, varovainen, lämmin, poikamainen, komea, ryhdikäs, rentotyylinen, kiva, mukava... jne
        Ikävä
        55
        2392
      7. Vastenmielisyys

        Kuvaa sinua parhaiten
        Ikävä
        55
        2126
      8. Elisa laskuttaa jo sähköpostilaskusta erikseen euron

        Paperilaskuista on otettu lisämaksua jo ajat sitten, mutta nyt Elisa ottaa euron siitä että lähettävät sähköisen laskun
        Maailman menoa
        126
        2010
      9. Oho! Susanna Laine kohtasi epäonnea lomareissulla Italiassa - Avaa tilannetta: "Vähän sahaavaa..."

        Ou nou! Tsemppiä kuitenkin loppulomaan Italiassa, Susanna Laine ja mahdollinen seuralainen! Lue lisää ja katso kuvat:
        Suomalaiset julkkikset
        11
        1690
      10. Sinulle, tahtoisin kertoa mitä

        ajattelen siitä. Ehkä olen väärässä, mutta minusta kuulostaa jonkin alulta, mutta ei kerro minkä. Se selvinnee myöhemmi
        Ikävä
        28
        1659
      Aihe