Miksi uusi hollolan matkakeidas heikentänyt tarjontaa?

Anonyymi

Kävimme aamupalalla ja petyimme. Ilmeisemmin moni muukin pettynyt kun ei juurikaan ketään ollut.
On kyllä hyvätkin hetket koettu ja sikisipä sinne suunnattiin. Nyt menee arviot täysin uusiksi. Paras matkakeidas on vierumäellä!

5

881

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Juu, ja Vierumäen keidashan on Heinolaa, joka on vankka kulttuurikaupunki. Heinola tunnetaan hyvästä imagostaan, kauniista ympäristöstään, vesistöstä ja jopa rautatiesillasta. Heinola on seminaarinsa ja kylpylänsä vuoksi laajasti tunnettu. Reuma oli aikanaan huippupaikka taudin hoidossa ja tutkimuksessa.
   Nyt nuoret sukupolvet tuovat hienosti esille omaa osuuttaan mm. musiikillista osaamistaan, josta luonnollisesti Heinola saa osansa. Jopa iskelmässä, Heili Heinolasta, (Tapio Rautavaara es.) on nostalgiaa Itä-Hämeestä ja silloista. Kauniita asioita, joista moni paikkakunta kadehtii Heinolaa. Heinolassa on elinvoimaa kuten saman kokoisissa kauapunkiyhteisöissä tapaa olla.
   Mitään aihetta synkistelyyn ei ole, vaan uusi kesä tekee vääjäämättä tuloaan myös Jyrängönvirran kaupunkiin. Kannattaa poiketa meilläkin, tervetuloa!

  • Anonyymi

   Siis tulkaapa maku- ja kulttuurimatkalle Heinolaan. Tämä on itä-hämäläinen pikku kaupunki, jonka suonissa virtaa myös villiä savolaisten kulttuuriverta - ja intoa. Olemme vieraanvaraisia ja tulijaa ei jätetä yksin, jos apua tarvitset. Katsottavaa Heinolassa on, ja meillä mm. musiikialan tämän maan kärkijoukkoa. Kesällä meillä toimii mm. kovatasoinen kesäteatteri, joka vetää porukkaa kauempaakin. Tuutha siekii nyt!

  • Anonyymi

   Matkakeitaat ovat hyviä ruokapaikkoja ja toki myös kaffeilla kannattaa pistäytyä. Noutopöydät runsaita ja raikkaita salaatteineen. Emme ole huomanneet mitään tason laskua.
   Heinola Vierumäkli täällä oivallinen kohde.

  • Anonyymi

   Taso laskee kyllä. Tuulipuku- ja sandaalikansalle riittää vähempikin. Ja puolet nakkaavat kumminkin roskikseen hyvien tapojen puuttuessa.

  • Anonyymi

   Aloittaja ei kertonut mihin pettyi. Jos hän on paikan yrittäjä niin pettymisen ymmärtää.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   115
   4788
  2. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   20
   1792
  3. Ei mutta nallukkani

   Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
   Ikävä
   202
   1081
  4. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   72
   971
  5. Mikä johti siihen että

   Välinne katkesivat? Kertokaa. Se kertoo onko menneeseen enää mahdollista palata
   Ikävä
   63
   919
  6. En ole ottanut enkä aio ottaa koronarokotteita

   vaan koetan selvitä luontaisella immuniteetilla eteenpäinkin.
   Maailman menoa
   356
   845
  7. Maisa Torppa julkaisee kuvia lapsesta

   Onko oikein että tämä henkilö julkaisee 100000 fanillensa kuvia vieraasta lapsesta? Eikö kuvien julkaisu ole äidin ja isän tehtävä jos yleensä haluava
   Kotimaiset julkkisjuorut
   31
   786
  8. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   150
   773
  9. En ole varma siitä, nainen

   Mietittyäni tarkemmin, en olekaan varma, että jaksan kantaa sinut kynnykseltä sänkyyn. Rakastan kyllä jokaista kiloasi, ei siitä ole kyse, mutta kanta
   Ikävä
   64
   771
  Aihe