Tosi nuoret tytöt kiinnostavat

ei ole pedofiliaa !

Tämä aihe valottaa seksuaalisuuttamme

Olen 29v mies. Kun olin aikanaan 16v, olin sängyssä 14v tytön kaa joka vei poikuuteni. Minulla on hyvä muisti, ja tuo tyttö on yksi parhaista panoista. harmi että hänen aloitteestaan juttu katkesi.

Siteemin 20 ikäisenä olen ollut parinkin 15v tytön kanssa, kuten 40 vuotiaiden naistenkin kanssa. Täytyy kokemuksella sanoa, että ne 40 vuotiaat eivät välttämättä ole yhtään kokemuksella sen parempia vaikka kokemusta heillä on. Eräskin 44v nainen ei kyennyt nielemään suihinotossa !

Kun olin 17v, tapasin suuren rakkauteni,16v tytön. Olin eka hänelle. Vieläkin ihemttelen miten hyvä hän oli. Meillä toimi anaaliyhdyntä ilman liukastetta, ja hän nieli suihinotossa.

Nykyisen vaimoni tapasin kun hän oli 15v ja minä 25v. Nyt meillä on jo 2 lasta.

Mielestäni pitää erottaa 2 hyvin selkeää faktaa pedofiliasta. Pedofiili käyttää hyväkseen pikkulapsia sukupuoleen katsomatta. Minun(kin) tapauksissa hyvin fyysisesti ja myös henkisesti ikäisekseen kehityneet 14-15 vuotiaat tytöt ovat seurustelleet kanssani omasta tahdostaan. Olin sitten 16 tai 26 vuotias, kyllä nuorissa tytöissä on sitä jotain kauneutta josta ainakin minä saan kiksit. TIETENKIN ihmistyypin pitää olla kiinnostava.

Itse olen ollut niin sanottu fiksu tyyppi johon voi luottaa,enkä murrosiässäkään tenhyt mitää rikoksia tai juopotellut paljoa. Mikäli tyttäreni murrosiän kynnyksellä tapaa yhtä kivan ja asiallisesti häneen suhtautuvan poikakaverin, en näe estettä heidän seksielämälleen mikäli kumpikin haluavat sitä.

Ihmiset katsovat liikaa ikää, ja haukkuvat kaikki miehet pedofiileiski jos harrastavat molemminpuolista nautinnollista seksiä alle 16v tytön kanssa. Miettikää kuinka paljon pahemmin olisi lapstenne asiat jos he sekaantuisivat humeisiin??

Sanokaa kanssavanhemmat, missä iässä antaisitte tyttärenne aloittaa seksielämän ja olisiko seksielämän aloitus pahempi kuin huumeet?

Mikäli tyttäreni 13-vuotiaana löytää suuren rakkauden, ja avoimen mieshenkilön jonka minäkin tiedän fiksuksi tyypiksi,en näe estettä heidän seksielämälleen.

Oma vastaus: n.13v ja huumeet paljon vakavampi asia !!

Ps: Mun on pakko myöntää että vieläkin vilkuilen 14-19 vuotiaiden hyvin kehittyneiden perään, ja kaiholla muistelen seksi hetkiä 14 vuotiaan kumppanini kanssa 12 vuotta sitten..

20

5268

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • äitee +4

      se sullekkin elämän raadollisuus ja lasten lapsellisuus kun jälkikasvusi todella on tuossa iässä! kyllä rippilapset on vielä ihan kakaroita ja sellaisena heitä tulee kohdella!

      jos epäilisin puolisoani tuollaisista ajatuksista olisi hänellä uuden osoitteen etsiminen edessä olkoonkin kuinka tiukkapipoista tahansa!

    • Xyz

      Niinkuin viestissäsi kirjoittelet, katselet vieläkin mielelläsi nuorten tyttöjen perään. Ei se mitään, toki vanhempikin silmä lepää nuoria tyttöjä ihastellessa, mutta ongelma tulee siinä, että seksi oman vanhenevat vaimon kanssa ei enää tunnukaan kiinnostavalta ja alat ehkä hakea konkreettisemmin 'nuorta lihaa'. Viimeistään siinä vaiheessa joudut miettimään elämäsi arvoja, onko eläma vaimosi kanssa muuten ok, mitä mahdollinen ero merkitsee lapsillenne, joutuuko vaimosi elämään jatkuvasti 'nuorena tyttönä', jotta hän voisi miellyttää sinua. Tuntuu kuin seksi olisi sinulle enemmän teknikkalaji, suo anteeksi, jos olen väärässä...Entä sitten kun 4-kymppisena alkaa tulla ryppyjä naamaan? Se tie on pitkä, ekö johda minnekään lopulta...
      Tinnen tällaisia tapauksia, ja yleensä niiden kohdalla suhde ei ole kestävä ilman perusteellista asioiden uudelleenarviointia.

    • olet

      Siinä Timpe kakkonen joka lyö päätänsä leppään niin kauan kunnes valkenee...hoh hoijaa....

      • AIHEEN ALKUPER.

        NIIN, SÄ VASTAAT VAN KERRAN JA KARKAAT !!

        tiMEPE EI OLE TEHNY MITÄÄN VÄÄRÄÄ!
        HÄN EI OLE ALISTANUT KETÄÄN!

        KYL SEKSI ON NIIN IHANAA NUORTEN KAA,ET VAIK LEIKKISIN LAIN KAA,NI SE KANNATTAA,IKINÄ EN JÄÄ KIINNI.


    • ÄÄLIÖ

      VITTU MIKÄ PROVO JA JENGIL ON HETI HERNEET OLKAPÄITÄ MYÖTE NENÄSÄ

    • ...kuitenkin...

      ..., vaikka on täysin provosoiva juttu. Ajatteleekhan mies oikeasti noin. On totta varmasti, että kokematon tyttölapsi voi olla meillyttävä saalis. Juuri nämä asiat mitkä toi esille; teinillä ei ole vielä tarpeeksi itseluottamusta kieltäytyä siitä mitä mies toivoo. Spermat niellään ja anaaliseksiin suostutaan, kun kuvitellaan seksin olevan sitä, vielä ei ole kokemusta siitä, että seksi on molemmin puolin tyydyttävää. Vanhempi nainen on varmasti huono, kun ei oman mukavuuden halussa suostu mihin vain...

      Hänen ensimmäinen lauseensa oli tämä valoittaa seksuaalisuuttamme. Toivottavasti ei tarkoita meillä miehiä. Sehän tarkoitaisi niitä kaikkia.

      • pedofiili

        Kaikille niitä lapsia sallittaan. Mitä jos kiinnostuksen kohteena on 13v lapsesi. Vaimona lähtisin ja äkkiä, mistä tietää milloin haluat nuorempaa lihaa. Minkä ikäiset lapset?


    • Tää....

      Jos tää juttu on totta. Vaikuttaa siltä että olet lapsuudessasi jäänyt oikeeta hellyytä vaille ja sinulle on jostain syystä kehittynyt vääristynyt seksuaalisuus. Olet varmaankin katsellut liikaa pahemman luokan pornofilmejä. Ja sen vuoksi kuvittelet että tytöt muka oikeesti nauttii kanssasi.
      Ikävä kyllä sinäkin vanhenet ja nuoret pitävät sinua sitten ällönä vanhana ukkona, joka niitä tiirailee.

    • tytäresi

      löytää 13-vuotiaana 35-vuotiaan miehen ja haluaa olla hänen kanssaan? Taputteletko käsiäsi?
      Onneksi on sosiaaliviranomaiset!

    • nuori-90

      mä pyörin vähän aikaa yhen 22wee kundin kanssa eikä mun porukat siitä mtn.sanonu tosin mä en harrastanut seksiä sen kanssa,eikä kyllä tavallaan yhdessä oltu,mutta sain viettää öitä sen luona...jne...
      sitä ennen mä seurustelin yli 33kk. 18vuotiaan pojan kannsa,siitäkään ei porukat valittanu!
      (olin sillon 13)
      nyt olen vakavissani yhdessä 17vuotiaan kannsa,ja se saa olla meillä yötä niin paljon kuin haluaa ja mä niillä ja äiti tietää että ollaan myös seksiä harrastettu,mulla e-pillerit!
      (nii olen 14vuotias)
      joten ei sitä oikein iästä voi sanoa...mun mielestä...toiset mun ikäset ovat vielä ihan pentuja...mutta...antaa niiden olla!
      en mäkään sitä ymmärrä et joku 13wee on yli 25ween kaa!se on jo ihan liikaa! mut mun mielestä jos vanhemmat hyväksyy niin ihan hyvin esim.14-15 vuotias tyttö voi seurustella 18-23vuotiaan kannsa!kuhan tietää että mitä tekee ja että jätkä on kunnollinen ei mikään hyväksi käyttäjä!!!!
      =)

      • murkku-90

        niin tuli kirjotus virhe piti laittaa että yli 3kk.


    • anten

      Sä oot pilannu sen nykyisen kumppanis elämän. Hän on 19 ja kaks lasta! Ja kohta lähet taas jonkun teinipillun perään. Ei mee hyvin sullakaan.

    • sofia

      Hullu!

    • Pedopaskakuole

      Tommonen pedofiili pitäis ampuu saunan takana!!

    • HearttraeH

      ❤️❤️❤️

    • Jahvex

      Se olis kyllä poliisiasia jos mun alaikäsellä tyttärellä olis aikuinen mies kaverina,aivan varmasti oikeuteen mentäisiin ja tuomio haettaisiin!

    • Anonyymi

      Jep ei ole ihan oikein että 13v on aikuisen miehen kanssa TAI aikuisen naisen kanssa 13v poikanen.
      Molemmissasuhteissa on aina jotain salaamista kummiskin,sen mitä ihmisiä seurannu niin jos alottanu seksisuhteet aikaisin on myös vanhempana paljon ongelmia kun on lapsuus jääny lyhyeksi.
      Nykyaikana tuo vielä korostuu kun älypuhelimilla voidaan vanhempien tietämättä tehdä kaikkea mitä ei entisaikaan edes unelmoitu.
      Vasta yli 18v on mielestäni sellainen joka voi alkaa päättämään asioitaan ja varsinkin jos menee muualle opiskelemaan ja muuttaa kotoa muutenkin pois,jos lapsi asuu kotona tulee hänen toimia vanhempien ehdoilla.

      • Anonyymi

        Juurikin näin sitten kun 18v ja lähtee koska lähtee kotoa muualle on valmis tekemään omat ratkaisunsa,ei lasten tarvitse olla täysi ikäisten kanssa!


    • Anonyymi

      On hyvä erottaa pedofilia ja lasten hyväksikäyttö. Monet miehet NS.tavalliset miehet fantasioivat seksistä nuoren kanssa,siis kuvittelevat. Lasten hyväksi käyttäjät ovat toiminasssaan suoraviivaisempia,kun huomaavat tilaisuuden käyttävät hyväksi. Jotkut pedofiilisiä ajatuksia ajattelevat eivät koskaan käytä yhtään lasta seksuaalisesti hyväkseen. Tottakai lasten hyväksikäyttäjätkin voivat fantasioida .

    • Anonyymi

      Vain kypsymättömät voivat haluta seksiä lasten kanssa, kuten näissä kuvissa näkyvät.
      https://t.me/c/1682342545/1068
      This is part of THE GREAT AWAKENING....POLITICANS, HOLLYWOOD, VATICAN, MILLIONAIRES & BILLIONAIRES, SATANISTS and more
      Hinta Jenkeissä on 30 vuotta vankilaa. Meillä jostain syystä jotain aivan muuta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1620
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1267
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe