Hengellinen kokous

Käytettäköön minusta vaikka nimeä Matias. Olin poikamies ja 22:n ikäinen. Olin osallistunut aktiivisesti herätysliikkeen toimintaan, joten pastori oli antanut minun organisoida koko kokouksen. Kokous meni hyvin. Olin myös puhujana ja todistin omastani.

Mukana oli myös Amerikasta 20-vuotias tyttö, jonka sikäläinen sisarliike oli lähettänyt pastorin vastuulle. Sanotaan häntä nyt vaikka Avaksi.

Onnistuneen kokouksen jälkeen pastori pyysi minua saunomaan mökillensä. Mukana oli tietysti pastorin vaimo ja Ava. Pastori ajoi 30 kilometriä idylliselle mökille. Sauna oli erikseen. Heti ensimmäiseksi pani saunan lämpiämään. Ruokailimme saunaa odotellessa.

Yllätyksekseni saunoimme kaikki yhdessä, mutta vielä enemmän yllätyin, kun Avalla oli vittu sheivattu aivan posliiniksi. Hän näytti myös olevan aivan ujostelematon ja istui minuun päin välillä jalat hyvinkin harallaan.

Oli myöskin hyvin kaunis, aivan missitasoa, herttainen ilme, kauniit kasvot, sievät rinnat ja upea vartalonmuoto. Häpykumpu hyvin eteentyöntyvä ja pyöreänkaunis. Klitoris näkyi ihanasti.

Koko saunomisen ajan hän selvästi antoi vittunsa näkyä minulle ja kyseli minulta paljon. Pastori ja rouva eivät olleet huomaavinaankaan.

Saunan jälkeen he jättivät Avan ja minut saunakammariin vielä alasti: "Tässä voitte yöpyä. Me taas mennään mökkiin."

Suurin yllätys oli, kun he olivat menneet, että Ava levitti jalkansa ja käsin vielä häpyhuulensa, niin että sievä sykkivä emätinkin näkyi. Minulla tietysti otti eteen. Ava huomasi sen ja sanoi: "Se on sinulle, jos haluat."

Hetken kävin kovaa kamppailua itseni kanssa, sillä olin pitänyt ehdottoman totena, ettei seksiä saa harjoittaa ennen aviota, mutta hävisin kamppailun: "Olet niin kultainen, että haluan."

Onneksi olin katsellut luvattomia seksivideoita, joten osasin tehdä, mitä piti. Laitoin tyynyn Avan pään ja pepun alle ja ryhdyin suutelemaan hänen klitoristaan, häpyhuuliaan ja peräaukkoaan. Hän suorastaan suli hyvään oloon.

Aika pian hän kuitenkin vaati, että työntäisin kyrpäni hänen vittuunsa. Työnsin ja hän puristeli sitä niin, että olin haljeta ihanoituksesta. Emme jaksaneet pitkään, vaan laukesimme hillittömästi. Koko yö olikin sen jälkeen loputonta ihanehtimista.

Aamulla kömmimme aamupalalle. Pastorin rouva vittu paljaana tarjosi aamupalaa. Ava huomasi ottaa vihjeestä vaarin, ja muitta mutkitta riisui baby dollinsa pöksyt. Amupalan jälkeen mentiin vielä uimaan kaikki nakuina, ja kuivateltiin ja otettiin aurinkoa edelleen ilkialastomina.

Sain tilaisuuden keskustella kahden pastorin kanssa. Hän kertoi, että Amerikan sisarliikkeessä oli jo todettu seksuaalikielteisyys virheeksi, mutta meillä väki vielä oli niin vanhoillista, että herätysliikkeen työntekijät joutuvat vaikenemaan monesta, mutta eiköhän se meilläkin mene oikeaan suuntaan, kun on loppunut varoitteleva julistus, ja paino on muuttunut ilolle ja elämälle, jota Herrammekin tahtoi.

- "Ei Amerikassakaan muut hengelliset piirit ole vielä saaneet otetta ilosta, paitsi meidän sisarpiirimme, mutta kyllä he perässä tulevat."

Tämä keskustelu vaikutti minuun voimakkaammin kuin alkuperäinen uskoontulo, joka oli ollut huonon omantunnon motivoima. Nyt ymmärsin kristinuskon tuoman vapauden.

Taluttelin Avan saunakammariin. Bylsimme hyvin omintunnoin niin, että seinät olivat revetä. 🌹👀

4

8718

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hengellinen kokous 2

      Ava tuli vielä kahdeksi viikoksi minun luokseni asumaan, ja tutustutin hänet minunkin fossiileihini. Pitivät Avasta aivan hirmuisesti.

      Oli suorastaan kamalaa, kun hänen täytyi palata Amerikkaan, mutta olihan sentään olemassa videopuhelut. Hempeilimme ja herttailimme monet kerrat. Ava näytteli vittuaan ja minä kyrpääni. Onanoimme toisillemme kuin hengen hädässä.

      Kun sain lopulta järjesteltyä lomaa autoliikkeestä, säntäsin tuota pikaa Avan luo Amerikkaan. Ava esitteli minut fossiileillensa heti poikaystävänään. Äiti-Ava tajusi laittaa minulle sängyn Avan kämppään. Se oli kyllä tarpeellista, sillä eivät videopuhelut onanointeineen voineet korvata ihanaa aitoa seksiä.

      Suunnittelimme tulevaisuutta. Niin pian kuin mahdollista, panimme pystyyn häät. Muodollisuudet olikin hoidettu pelkillä vakuutuksilla, ettemme olleet ennestään naimisissa, emmekä olleet lähisukulaisia.

      Herätysliikkeen pappi vihki meidät ja toivotti niin sydämellisesti menestystä, että oli varmasti aitoa. Häissä oli mukana Avan lähimmät sukulaiset ja muutamia ystäviä herätysliikkeestä. Vihkimisen jälkeen tarjosimme kakkukahvit.

      Pian matkustimme Suomeen, missä järjestimme toiset "häät". Alussa mainittu pastori siunasi liittomme vihkikaavaa käyttäen, ja taas tarjosimme kakkukahvit. Ava oli pukeutunut samaan morsiusasuun kuin oikeissa vihkiäisissä ja tietysti vittu paljaana mekon alla antamassa toimitukselle juhlallista sävyä.

      "Häissä" olivat mukana minun lähisukulaiseni ja suomalaista herätysliikkeen väkeä. Tunnelmassa korostui Herran hyvyys. Sitä korosti myös pastori.

      Pastori ja rouva kertoivat, että kun he olivat panneet merkille Avan herttaisuuden ja mutkattomuuden, he olivat järjestäneet aikoinaan saunaillan juuri sitä toivoen, että löytäisimme toisemme.

      "Häiden" jälkeen Ava riisui morsiusasunsa ja antoi minulle vittua niin rakkaudellisesti, etten ollut vielä koskaan tuntenut.

      Jäimme Suomeen. Minä jatkoin autoliikkeessä ja Ava sai heti evankelistan toimen herätysliikkeessä. Aluksi hänellä täytyi olla myös tulkki, mutta hämmästyttävän nopeasti oppi suomea, eikä tulkkia enää tarvittu.

      Ava todisti väkevästi Herran hyvyydestä. Avan valoisa julistus tarttui koko liikkeeseen ja muutti perusteellisesti alavireisen ja vikoilevan sävyn Jeesuksen ylistykseksi. 🌹👀

    • Hengellinen kokous 3

      Kävimme edelleen tiheästi kokouksissa. Avahan esiintyikin useasti. Tutustuimme kokouksessa myös toiseen uskovaan pariin, erittäin miellyttävään.

      Pari kertoi meihin luottaen, että he erittäin mielellään tapaisivat toisen uskovan parin, ja saisivat myös hyväillä paria vaihtaen toisen sukupuolielimiä. Asia oli meille uusi, mutta herätti mielenkiintoa.

      Ava ja toinen rouva, Ritva, puhuivat puhelimessa tarkemmin, ja sopivat, että tulemme vierailulle. Ritva voi olla heti vittu paljaana ja Avakin niin pian, kuin saa vain hameen pois. Asettuvat sitten lepotuoleille ja näyttävät miehille sukupuolielimiään aivan käsin avaten.

      Kun soitimme ovikelloa, Avalla oli tietysti jo pöksyt pois. Heti sisällä hän poisti myös hameensa. Miehet kehuivat kilpaa tyttöjen vitun kauneutta. Ritvallakin oli aivan posliinina.

      Tytöt asettuivat lepotuoleille, Ava Kalevia ja Ritva minua vastapäätä, ja avasivat suloistakin suloisemmat vittunsa. Jos olin ollut hämmästynyt Avan vitun kauneudesta, niin olin nyt Ritvankin vitusta.

      Tytöt vaativat, että miestenkin on oltava alapää paljaana. Sehän paljasti, että meillä molemmilla seisoi. Kalevi sanoi, että kai siirrymme makkariin hyväilemään toisen rouvan vittua, ja jotta rouvat voivat hyväillä toisen miehen kyrpää.

      Se oli kyllä ihanaa. Mihinkään ei ollut kiire. Koko ajan juttelimme ja hyväilimme toisen sukupuolielimiä. Juttelimme hengellisistä ja maallisista ja koko ajan hyväilimme.

      Ava ja Kalevi sanoivat, että se kyllä tuntuu vielä paljon paremmalta, kuin oli osannut odottaakaan, samoin Ritva ja minä.

      Kaikista tuntui, ettei ollut enää mitään estettä oikeaan yhdyntään. Niinpä Kalevi työnsi kyrpänsä Avan vittuun ja minä Ritvan. Olo oli niin ihana, että ei sitä voi kuvata, aivan taivaallinen. Saimme aivan ihanan orgasmin, niin ihanan, että kieli ei riitä kertomaan.

      Kun olimme hiukan toipuneet, lounastimme herkkusapuskaa, herkkujätskiä ja herkkuhilloa.

      Ja taas yhdyntään toisen kanssa, ja vielä sen jälkeen kolmannenkin kerran. Emme olleet voineet kuvitellakaan mitään niin ihanaa. Sovimme uudesta tapaamisesta meillä pian.

      Tuntui aika omituiselta, ettei voinut kertoa Herran täydellisestä hyvyydestä vain sen takia, että herätysliikeläisistä osa oli vielä entisen julistuksen vankina, ja uskoivat seksin olevan syntiä. 🌹👀

    • Anonyymi

      Kirjoittelet tänne omia fantasioitasi.

      • Anonyymi

        Olisi outoa, jos kirjoittaisin jonkin toisen fantasioita. 🌹👀 - ex-kynä.mi


    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2062
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1604
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1471
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      20
      1451
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe