Nikon coolpic 1000p kauas kuvaamiseen vai joku muu

Anonyymi

N1000€ ei ole paljon mutta onko tullut jotain uutta versiota ja parempaa tekniikkaa? Ido ja painava onp1000 ja ei ole täysi kenno mutta ihmeen hyviä kuvia sillä on saatu mitä youtubessa on katsonut esim kuusta otettu. Taitaa hinta karata muilla kokoon panoilla kun ei ole leipä kiinni kameran lopputuloksesta. Suttu kuvia ei kuitenkaan viitisi ottaa. Pitää ostaa tuo p1000 ellei joku ehdota fiksumpaa kameraa. Tukeva jalusta jo on mutta joku seuranta laite varmaan pitää myös hankkia.

7

743

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Nyt jäi vähän epäselväksi mitä halutaan kuvata. Kuusta saa kuvia monenlaisilla kameroilla mutta varsinainen astrokuvaus onkin sitten toinen juttu. Harrastusmielessä tuo mainittu nikon on aivan hyvä valinta jos ei halua panostaa enempää rahaa. Ja miksi pitäisi jos kuvan laatu riittää omaan käyttöön.

      • Anonyymi

        Aloituksentekijä tässä.
        Oikeassa oletkin kun ei sen ihmeempää kohdetta olekaan vaan ihan sattumanvaraista mutta etäämpiä kohteita esim lentokoneet ja tuo kuu. Oletan että muutama kerta käyttöä ja sitten harvenee hyllyyn kamera olemaan mutta tuo Nikon p1000 taitaa olla se nyt jonka ostan. Hetken katson onko joku vastaava käyttäjä ollut ja uudenveroinen siisti kamera hieman alentuneena myynnissä.
        Tuumin vaan kun jo on vanha Nikon p1000 joten onko tuloillaan tai vastaava jopa parempi vaikka hiukan satasia hintaa lisääkin markkinoilla tai tuloillaan.
        Ja tiedän että parempaa on markkinoilla mutta maksaa tuhansia € enemmän ja käyttööni täysin yliammuttuja ja monimutkaisia. Asetukset automaattiin kyseiseen hetkeen ja kuvia en muuta ala tekemään ja opettelemaan.

        Olisihan se kiva jos olisi ns täyden kennon ja parempi valovoimaisempi liki saman kokoluokan kamera olemassa mutta eipä niitä ole,olemassakaan. Fyysinen mahdottomuus.


    • Anonyymi

      Osta laadukas kännykkä. Joko iPod tai Samsung. Saat kaupan päälle laadukkainta valokuvaustekniikkaa mitä maailmalla on tarjottavana. Ja voit vielä soittaa ja selata nettiä ja tehdä kaikkea muutakin.

    • Anonyymi

      Satunnaiseen pitkältä kuvaamiseen APS-C runko ja esimerkiksi 300 mm peilitele on paljon fiksumpi yhdistelmä. Minulla on Fujin runkoon Samyangin peilitele. Toimii oikein hyvin.

      • Anonyymi

        Kyllähän tuo menettelee, mutta kun kysyjän kameran polttoväli on näennäisesti 3000 mm niin ei siinä paljon 450 mm:n näennäispolttovälillä kilpailla.
        Ongelmaksi 3000 mm:n linssillä tulee tutina ja ilman saasteet. Jos kauas kuvaa siis.


    • Anonyymi

      Tuollainen superzoom lienee se helpoin ja ehkä halvinkin ratkaisu, mutta laadullisesti ei kannata odotella liikoja - noissahan on kännykän kenno ja hirmuinen zoom.
      Jos oikeasti haluaisi laatukuvia kuusta, kannattaisi hankkia peilikaukoputki ja siihen kamera-adapteri, sekä joku järkkärirunko. Jos nuo hankkisi käytettynä, ei paketille tulisi välttämättä enempää hintaa kuin superzoom-kamerallekaan ja laatu olisi jo ihan toista luokkaa.

    • Anonyymi

      Aloittaja tässä moro,on kuukleteltu ja ei ole mittään muuta tullut nyt esille joten ostan tuon nikon p1000.
      Tarjokkaat peilikaukoputket yms ei ole millään muotoa vaihtoehtoja kun kyseessä on kuitenkin mukana kulkeva kamera. Kännykkä? jaa miten se olisi toimiva käytössäni ja oma luuri on iphone 13pro max joten huipulla olaan jo senkin puolesta j aon muuten hyvä kamera. Kennokoko on älypuhelimiessa hyvin pieni "[1] Älypuhelin [2] 1,0-tyypin [3] APS-C-muoto [4] 35 mm:n täysi kuva"
      https://www.sony.fi/electronics/compact-mirrorless-cameras
      Ja sonyn kameran ostan jos enempi alan kuvaanmaan. Linkissä on kenno koille hyvä vertaus.
      Olisipa täyden kennon kamera tuo nikon p1000 mutta sitä saa oottaa ja hmm olisko se isompi silloin? en tiedä. Mutta piakinen tori katsaus yms kamera liikkeet ja nikon vaihtaa omistajaa.
      Miksi ihmiset kirjoittaa ihan puuta heinää näihin apu pyyntöihin?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5534
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2476
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1957
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      55
      1694
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1591
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1388
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      9
      1269
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1229
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1193
    Aihe