Herätys Espoo ja Vantaa

Anonyymi

Latuhoito on hieman parantunut viime vuosina, kiitos siitä.

Ongelma yhä on laduilla kävelijät, tietämättömät sekä itsensä että muut vaarantavat ongelmayksilöt (kansankielessä pösilöt).

Nyt molemmat kunnat muiden vastuullista kuntapolitiikkaa harjoittavien kuntien kanssa mukaan Q-Latu järjestelmään.

Valvonnan hyvänä puolena on myös mukanatuleva maastoliikennelain rikkomusten toteaminen ja pikainen viranomaisreagointi.

14

670

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Maastoliikennelain valvonta kuulunee poliisille, ei kunnille, mutta kunta voi vaatia mönkijöillä ym laduilla ajelevilta korvausta. Ja silloin puhutaan äkkiä tuhansista euroista.

  • Anonyymi

   Eikö tuota saa voimaan HETI, taas hölmöt hortoilijat mäkien alla Leppävaarassa. Kun vieressä on kävelyväylä, niin onko edes mitään järkeä tunkea jopa lumetetulle ?

   Hyvää Pääsiäistä, yrittäkää hiihtää, kun kerran siihen on mahdollisuus.

   Jopa Sale ja Jenni käyvät suksella.

   • Anonyymi

    sprinttinousussa, vaikka merkein kielletty, lapset taas ahkioineen. Laskun lopussa Trankkeri rekisteröi 54 km/h. Jos siinä joku hortoilee ladulla, mitään EI ole tehtävissä, ambulanssia on turha tilata, suoraan jätehuolto ja ruumisauto paikalle.

    Luun / Lihankappaleet jäteautoon, sukset ansaitsevat kunniallisen saaton ruumiskärryssä jätteenkäsittelyyn.


  • Anonyymi

   Aprillipila, mutta täysin totettamiskelpoinen idea. On tässä maassa tuhansia täysin turhiakin lakeja, mutta ei latuja.

  • Anonyymi

   Nyt pitää ehdottomasti valvoa, että autoilu laduilla estetään, kun ollaan saatu tällainen erikoisherkku, hiihdon mahdollisuus pääsiäisenä PK-seudulla.

  • Anonyymi

   ajan kysymys, kun joku pösilö siellä taas mönkijällään vaarantaa hiihtäjät, eläimet, lapset pyllymäkeä laskemassa ja ladulla kävelijät,

   Oittaa ja Petikko, nyt poliisi nämä paikat seurantaan ! yötä päivää !

  • Anonyymi

   Katuden puolella saa myös muut liikkujat kulkea. Latudella voi hiihtää vapaammin. Jokainen ymmärtää, kun pääkaupunkiseudullakin on latudina ja katudina kaikki ulkoilureitit niin siellä liikkuu myös muut kuin hiihtäjät. Leventelijä hiihtelijät hiihtää muut huomioon ottaen tai sitten menee hiihtokeskittymiin kuten Helsingissä Paloheinä jossa latuhuolto pelaa ja löytyy kahvilat yms.

   Kaupunkioloissa on järjetön ajatus joillain luonnevikaisilla hiihtäjillä olettaa että, sukset on valttikortti muuhun kuin sinne vee-hen suksimiseen.

   Kaupunginvaltuutettuna ehdottaisin että, kaikkien reittien lanaaminen laduiksi lopetetaan ja hiihto keskittyy hiihto keskittymiin. Joillekin reiteille sopii urahiihdon latu joka hiihtää tiettyyn suuntaan ympyrän eikä vaadi paluu uraa. Ja varaisin pyöräilijöille, sauvakävelijöille yms. tietyt nykyiset katude-latudet.

   Ei voida olettaa että, jostain palvelutalosta iäkkäät seniorit lähtisi toiselle puolen korttelia voidakseen kulkea pientä kadun pätkää vain siksi kun kaikki on latudina katudina.

   Tämän talven kunnossapito on myös ainakin Helsingissä ollut niin ala-arvoista ettei edes nastoilla pysy kevyenliikenteen kävelytiellä. Latuden katude tarjoaa suojan, turvan monelle.

  • Anonyymi

   latudina ? mitä tämä on ? Tulee venäjän kieli mieleen ?

   Lasuuttina on Kontupohjalainen, siis karjalainen, nätti tyttö joo, Pitsinoita syntyjään, kärysi samasta kuin Muhlegg, hiihtelee vieläkin ja kantaa Kansojen Ystävyyden Merkkiä, ei kuitenkaan toimistaan Ukrainassa.

   • Anonyymi

    Лариса Евгеньевна Лазутина on Venäjän duuman jäsen.

    Olisiko Myllylästä voinut tulla kansanedustaja ?

    Katkerat ja kateelliset tsuhnat löivät hänet maanrakoon ja vainosivat rajoille raukoille saakka.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Лариса Евгеньевна Лазутина on Venäjän duuman jäsen.

    Olisiko Myllylästä voinut tulla kansanedustaja ?

    Katkerat ja kateelliset tsuhnat löivät hänet maanrakoon ja vainosivat rajoille raukoille saakka.

    Venäjän "sankarit" ja heidän hyökkäyksensä ovat erityisen tärkeitä valtiolle. Tämän kunnianimen saaneilla on useita etuja, joita heillä on oikeus käyttää rajoituksetta:

    Kuukausieläke.
    Ilmainen sairaanhoito.
    Vapautus valtion veroista ja maksuista.
    50 %:n alennus lipuista kaikenlaisiin kuljetuksiin (kerran vuodessa) molempiin suuntiin.
    30 % alennus apuohjelmista.
    Ilmainen matkustaminen joukkoliikenteessä.
    Ilmainen koulutus lapsille.
    Lahjakortti parantolaan kerran vuodessa.
    Ilmainen kodin remontti.
    Ilmainen kotipuhelin.
    Ulkopuolinen palvelu lääketieteellisissä organisaatioissa.
    Elinolosuhteiden parantaminen
    Ilmaiset hautajaiset kunnianosoituksella.


   • Anonyymi

    Älä hyvä immeinen vaivaa sillä päätäsi. Tärkein tieto olikin ettei sukset mitään yksinoikeutta tuo minkään alueen käytölle vaan pyörä/kävelytie on pyörä/kävelytie myös talvella.Latude on selkeästi urahiihto, katude on selkeästi se puoli missä voi muut huomioonottaen hiihtää ja muukin ulkoilu on sallittua. Kirjoittaja oli oikeassa siinä, että Espoossakin kuin Vantaalla voisi hiihdon keskittää pelloille ja jäälle.


  • Anonyymi

   Larissa Lazutina hävisi vuosia Jelena Välbelle, samoin Olga Danilova. Kaikki tytöt leireilivät meihlä Jeriksellä ja nätisti pomiloihva suomia ko tarve oli.

   Net ei kävelly ladulla niinko nykypäivän ruskila tapana on.

   • Anonyymi

    Lasuuttina saattoi muutaman sanan osatakkin, vaikka Välbe naitiin virolaiseen sukuun, ei tainnut kieli eikä kulttuuri tarttua, tolstyy tarttui.


  • Anonyymi

   Missäs kaikki ladullakävelijät nyt ovat ? Hyvä hankikansi koko matkan Petikko-Serena välillä, vain kävelijät puuttuvat. Ei taida kiinnostaa, kun ei enää voi tuhota latupohjaa.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ässät feikki ero

   Stefanhan se siellä Sonjan ja Sofian juhannus kuvien taustalla. Kaksi tyhmää naista ja vielä tyhmempi mies. Oliko tämä ero vain epätoivoinen yritys sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   112
   2957
  2. En haluaisi uskoa että miehet ajattelee vain munallaan,

   mutta taas sain olla väärässä. Eli.. törmäsin männäviikolla puolituttuun mieheen työmatkalla. Hän kertoi, että viettäisi juhannusta minun kotikaupun
   Sinkut
   487
   2619
  3. Miksi vanhat äijät

   Luulee, että nuori nainen haluaisi niiden homeista munaa? Saati että joku nuori nainen pitäisi heistä muuten? Voi reppanat. Jos sulla on paljon rahaa,
   Sinkut
   176
   2259
  4. Somalisulhanen syö Sara Siepin suosiota

   Ei kelvannut Sara Sieppi enää kummankaan iltapäivälehden juhannustytöksi. muutenkin tykkäysmäärät näyttävät laskeneen ja ilmeisesti myös Saran seuraa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   108
   2050
  5. Martinan kisa (asialliset kommentit)

   Yksi, ikuinen umpityperien ketjujen aloittaja.. voidaanko tehdä joka kerta ilmoitus moderaattorille.. josko katoais bittiavaruuteen.. Mutta siis: uinn
   Kotimaiset julkkisjuorut
   263
   1803
  6. Ärsyttävimpiä ihmistyyppejä

   Itselleni yksi ärsyttävimmistä ihmistyypeistä on takertujat. Sellaiset, joille on kohtelias, ei tuomitse heitä niin kuin monet muut tuomitsee jne. Ärs
   Sinkut
   234
   1672
  7. 63
   1146
  8. Kuulispas se oikea

   henkilö mun anteeksipyynnön tään. Tajuis, että tämä aloitus oli just multa, pystyis ymmärtää mua edes jollainlailla. Turhaa sanojen helinää tääkin, lu
   Tunteet
   42
   1066
  9. Juhannuksen pilaaminen ruohonleikkurilla

   Vois naapuriki ajatella onko pakko juhannusaattona leikata nurmikkoa samaan aikaan kun muut naapurit köllöttelee pihalla ja pelaavat krokettia ja naut
   Kokkola
   88
   1060
  10. Yhden viestin päässä

   Voisit juuri tälläkin hetkellä olla tässä vieressäni. Silittelisin ja paijaisin sinut puhki.
   Ikävä
   56
   1007
  Aihe