Valeuutiset

Anonyymi

Olen Venäläinen ja olin töissä Venäjällä it-firmassa "sisällön tuottajana". Kirjoitimme valeuutisia eri maihin foorumeille kuka osasi kieltä. Koronarokote, pakolaiset. Minä kirjoitin Suomeen kun osaan kieltä. Joku aina uskoi mitä kirjoitin. Keksimme yhdessä hulluja asioita. Sain hyvää palkkaa. Nyt kun sota alkoi muutin Suomeen.

Ei koskaan enää Venäjälle asumaan.

26

1092

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Venäjä vaatii takaisin asemaansa Euroopassa. Se perustuisi vapaaehtoisuuteen eikä pakottamiseen ase ohimolla. Kukaan ei halua olla tekemisissä valehtelijan, murhaajan ja terroristin kanssa. Jos Venäjä olisi avoin, rehellinen ja demokraattinen, se olisi paras ase sille itselleen. Nyt kaikki rikollinen toiminta on katastrofi myös Venäjän kansalle.
      Tuntuu että kyse Putinin pakkomielteisestä suuresta egosta, hän näyttää olevan myös sosiopaatti.

    • Anonyymi

      olisi Putin vetäytynyt eläkkeelle nauttimaan rikkauksistaan.
      Maailma on muuttunut, uusiutunut, parempaa kohti, niin meni Ukrainakin!
      Putin ei kykene virtaamaan, on taantunut, pakkomielteinen, kaunainen, umpiutunut, kostonhimoinen vanha ukko, juuttunut menneeseen maailmaan( ja sen tragedioihin)
      ja tapattaa nuoria ihmisiä, sotilaitakin, turhaan. Lahdataan ihmisiä, suuri osa syntynyt uudessa ajassa, viattomia. Putin tuhoaa miljoonien ihmisten elämän, muualla ja kotimaassaan! Ihmiset kaipaavat ja tarvitsevat uutta, vapautta, uudenlaisia arvoja.
      Kaikkialla. Putin koettaa väkivalloin pakottaa omia pakkomielteitään lävitse. Kuin uhmaikäinen kakara joka rikkoo kaiken.. nyt vain kyse että leikitään joukkotuhoaseilla!

      • Anonyymi

        Venäjän järestäytynyt touhu tässä on takana rahastajat, tätä ei mitenkään yksikertasesti saaha pysähtymään, henki ei paina tässä touhussa siis noille mitään , omiaankin listivoivat alvarisa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Venäjän järestäytynyt touhu tässä on takana rahastajat, tätä ei mitenkään yksikertasesti saaha pysähtymään, henki ei paina tässä touhussa siis noille mitään , omiaankin listivoivat alvarisa.

        on mafiameininkiä.. mitään lakeja ei noudateta, vain barbaarinen vahvimman oikeus..
        murhaaminen on leikkiä noille..
        Putin esiintyy ortodoksina..
        on unohtanut Raamatun kymmenen käskyä ja kaiken muun..
        Tehnyt sopimuksen Paholaisen kanssa


      • Anonyymi

        Itse olen 70 vuotias eläkeläinen ja vaikka olisi kaikki maailman rikkaudet käytettävänä niin ei tämä elämä tästä rikkauksia nautiskelemalla paremmaksi muutu.
        Tässä vain tössytellään lääkkeitä syöden kohti maanpovea.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      on siis roistovaltio, terroristivaltio.
      Parhaillaan rikollinen ryöstö-ja tuhoamisretki barbaarisesti rauhalliseen naapurimaahan. Sivillien lahtaaminen. Arkkitehtuuri, kirkot, kulttuurikohteet, sairaalat raunioina.Käyttäydytään raakalaismaisesti. Ei mitään logiikkaa missään.
      Ei ollut mitään syytä.. ainoa syy lie Putinin sosiopaattisuus, suuruudenhullu ego. Ja vihan ja kaunan täyttämä harhainen päänsisältönsä. Yleensä tuollaiset joutuvat pakkohoitoon vaarallisina.
      Myös naapurimailla ei saisi olla aseita, puolustusta vaikka Venäjä itse uhkaillut aina ja uhkailee, ja hyökkäilee, nytkin.. ja ydinaseita enemmän kuin millään maalla.
      Missään ei ole moraalia. Kaikki oikeudenmukaisuus irvikuvaa. Koko kansa sensuurin ja valheiden alla. Siis kansasta ei välitetä, on kuin alistettua karjaa jota sumutetaan. Putin itse kylpee kullassa ja rikkauksissa. POmmittaa hajalle köyhien pienien ihmisten koteja ylimielisen piittaamatta, nauttien sadistisesti.
      Miljoonat maanpaossa, ei liikauta Putinia. Itsellään kaikki etuoikeudet. Ei ole jalostanut häntä vaan luonut paholaisen.
      Miksi mediat estetty -- koska totuudet ei kestä päivänvaloa. Totuus voi elää vain avoimuudessa.

    • Anonyymi

      Venäjälle pitäisi tulla rehellinen, oikeudenmukainen johto, uudet lait. Sekin uusi laki että
      on rangaistava rikos jatkossa esittää valheita siitä että Ukraina on natsistinen.

      • Anonyymi

        Siellä pitäisi vaihtaa kansa.Ei uusi johto tällä vanhalla porukalla mitään parannusta saa.Onhan niillä historian aikana ollut tilaisuus,17. 91. Perseläpi mikä perseläpi.😼😼😼


    • Anonyymi

      Tulee aika jolloin teikäläisiä aletaan vainoamaan täällä joten nyt kannattaisi luikkia sinne takaisin hyvän sään aikana vaikka toki teidän ajatusmaailmaan tuo omien jättäminen onkin ok.

    • Anonyymi

      kun nyky media ei pääse läpi venäjällä niin miksei käytetä vanhoja metodeja? esim. lentolehtisiä? vois jenkit vaikka tiputtaa niitä U-2 koneistaan moskovaan muutamia satoja tuhansia kappaleita niin kai niitä joku ehtisi lukemaan?

    • Anonyymi

      Venäjän raukkamainen ja raakalainen hyökkäys kertoo Putinista ja venäläisistä paljon ja ei mitään hyvää.

      Joka tapauksessa tämä on venäjän loppu, ei kukaan sivistynyt ihminen tai valtio halua jatkossa ola tekemisissä venäjän valtion tai venäläisten kanssa.

      Venäjän valtio romahtaa taloudellisesti ja henkisesti, hyvä niin.

      Venäjä saa jatkossa hakea kavereita afrikan köyhistä maista - sieltä löytyy venäläisten vertaisia asukkeja. Savimajoihin venäläiset muutta, hieman kylmempiin.

    • Anonyymi

      Venäjän sotaopit nojaa Leninin lausumaan: kun valhetta toistetaan tarpeeksi monta kertaa muuttuu se totuudeksi.

    • Anonyymi

      Kun Putin niin kaipaa suuruutta ja kunnioitusta itselleen ja maalleen, hän on tehnyt kaikki mahdolliset virheet sen suhteen! Historia saa tietää totuudet, Venäjä. Valheet paljastuvat! Ei voi rakentaa mitään hyvää petoksilla ja väkivallalla. Kunnioitusta saa hyvien tekojen seurauksena. Eettisyydestä, rauhan rakentamisesta, elämän suojelemisesta. Joukkomurhaamisesta, ryöstämisestä, barbariasta ei todella saa ansioita! Putin on vetänyt lokaan oman maansa itsensä mukana.

    • Anonyymi

      Putinia voidaan pelätä mutta kunnioitus on kokonaan eri asia ja sitä ei tule saamaan.
      Kun totuudet paljastuvat vielä Venäjälläkin. Pelkkää pahuutta.
      Wagner-palkkamurhaajat, Putinin palkkalistalla. Murhaavat pitkin maailmaa.
      Sotimassa Ukrainassa. Tapettu juuri kaksi oligarkkia perheineen.
      Putin on ottanut jumalan paikan. Tosin Jumala sallii vapaan tahdon ihmisille eikä pakota, kiristä ja uhkaile ja tapa kostona. Yhtäkään kymmenestä käskystä Putin ei noudata vaikka tekee ristinmerkkejä kirkoissa.
      Kerskailee joukkotuhoaseilla, tekeillä erikoistappava ydinohjussysteemi,
      se on nimetty Putinin isännän mukaan: Saatana.

      Biljardit pitäisi laittaa luonnon suojelemiseen, eikä tappoaseisiin, vihaavaan tuhoamiseen... yhteinen yksi planeetta, yhteinen koti. Hyvän ja yhteisyyden luomiseen. Hyvät ihmiset ja hyväntekijät muistetaan aina hyvällä ja ihailulla.

    • Anonyymi

      Kukaan ei usko keksimääsi paskaa.

    • Anonyymi

      usa trolli vauhdissa :DD

    • Anonyymi

      Koko Venäjän media on pakotettu esittämään valeuutisia, samoin kaikki muutkin pakotetaan valehtelemaan. Tarkoittaa että he kuuluisivat vankilaan, eli suurin osa mediaa ja vaikuttajia kun kerran valeuutisista tuomio!
      Sensijaan totuuksien puhumisesta ja kirjoittamisesta saa tuomion rikollisena.
      Vaikka totuudellisuus ja totuuden etsintä on ihmiskunnan ylevin henkinen arvo!
      Ja totuuden valo aina voittaa valehtelun ja huijaamisen pimeän.

    • Anonyymi

      Kaikki käännetään päälaelleen, vastakohdakseen, kaikki projisoidaan ulos..
      Nyt väite että Usa haluaa uuden holomodorin, nälänhädän Ukrainaan!
      Sitähän haluaa juuri Putin! Viljavarastoja varastetaan, maan infrasktruktuuri tuhotaan, sairaalat, koulut ja kodit raunioiksi. Kaikki viedään, se Venäjän päämäärä. Ryöstö-ja tuhoretki. Vahinkoja jo yli 500 miljardia aineellisesti sodan takia, jonka Venäjä aloitti ja jatkaa sitä!

    • Anonyymi

      Miksi Venäjä ei halua kunnioitusta ja arvostusta ja kansainvälistä ystävyyttä?
      Olisi varmasti todella kivaa olla kaveri Zelenskyn kanssa, hauska ja hyväsydäminen mies. Hyvää yhteistyötä, veljeys, on jopa sama äidinkieli!
      Olisi kivaa olla avoin yhteiskunta, jonka nuoriso saisi olla vapaasti kosmopoliittinen ja ilmaista ajatuksiaan pelkäämättä. Kansainvälinen ihmisyhteisö, veljeys, jossa rahat pannaan yhteisen kodin eli tämän planeetan ja sen elämän ja luonnon suojeluun. Eikä tuhoaseisiin jotka myös saastuttavat ekosysteemin. Jos loppuisi tuhoaseilla kerskailu ja Venäjän johto olisi avoin, positiivinen, humaani, epäitsekäs, sielullisesti herkkä,empaattinen, solidaarinen ja pasifistinen.
      Venäjä saisi sylin täydeltä ihailua ja olisi mitä vetovoimaisin kulttuuri sen
      pehmeiden arvojen ja henkisen valon takia!

    • Anonyymi

      Tulevat ja nykyiset sukupolvet ei ihaile eikä halua sotaa eikä sotamitalleja
      vaan rauhaa, ekologisia ja kultturelleja arvoja. Todellinen voima on henkistä eikä
      uhoamista tappamisella ja väkivallalla.
      Dalai Lama on esikuva eikä sarjamurhaaja Hannibal.

    • Anonyymi

      Ja kaikissa uskonnoissa, myös ortodoksisuudessa, tappaminen on kuolemansynti,
      Rauha ja rakkaus ydin!
      Putin on Saatananpalvoja.

    • Anonyymi

      ja myös ydinsana.... armo!

    • Anonyymi

      Yksinkertaisesti ; en usko sinua. Kunhan yrität saada jotain keskustelua. Nyt sait minun mielipiteen.

    • Anonyymi

      Milloin Venäjällä on jotain positiivista maailman kanssaihmisiin? Venäjällä on aina agressivisuutta ja uhkailua. Niin tekee vihainen koira joka pelkää!! Mitä Venäjällä pelätään? Kukaan ei halua venäjältä mitään. Te Venäjä tapatte syyttömiä ihmisiä Ukrainassa.. öljyraha on teidän moraalin sokeistanut..Venäjä on maailman "mätämuna"..uuh voitte palaa helvetissä saatanan siat!! Maailman sikaisin kansa!!

      • Anonyymi

        Aloittajalle:

        Voisitko sinä toimittaa kirjeitä?
        Kopioin tässä edellisen viestini:

        "Ei auta, että täällä vain kauhistellaan .

        Mitä voitaisiin tehdä?

        Tunnetteko venäläisiä, jotka voisivat kirjoittaa sotapäälliköille ja muille, että "LOPETTAKAA", ajatelkaa miltä tuntuisi teidän lapsenlapsesta, sisarienne, lastenne, vanhempien, veljienne.

        Että venäläiset tuttavanne kirjoittaisivat sen kirjeen - ei heidän itse tarvitse lähettää, tai venäjänkielenopettajat.

        Pitää tehdä jotain!

        Aivan hirveetä!

        Toimikaa käytännössä!
        En osaa itse venäjää, enkä tiede minne lähettää kirjeitä.

        TEHDÄÄN JOTAIN KONKREETTISESTI!"

        https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/b813a5e1-93af-4337-8165-d71fcfacfc1c

        Kiitos etukäteen!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      459
      4950
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      15
      1762
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      94
      1488
    4. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      23
      1377
    5. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      53
      1369
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      53
      1258
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1085
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      1030
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      57
      905
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      62
      904
    Aihe